Ραντεβού για σινεμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Το ραντεβού είχε κανονιστεί για σινεμά αλλά οι διάθεση και των δύο ήταν κάπως διαφορετική.

Η ιστορία:

Δροσερό ντύσιμο και μια ώρα αργότερα η Τάρα ήταν έτοιμη για το σινεμά με το αγόρι της. Πέρασε από το σπίτι να την πάρει. Στο δρόμο για το σινεμά ήταν προφανές το πόσο την ήθελε. Κάθε τι πάνω της του φαίνονταν τρομερά sexy. Ιδιαίτερα το στενό της πουκαμισάκι.


Όταν έφτασαν στα μισά της διαδρομής, κανείς τους δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Την τράβηξε κοντά του και τη φίλησε. Το φιλί τους από τρυφερό και ερωτικό, άρχισε να γίνεται καυτό και έντονο. Και οι δύο είχαν ερεθιστεί πολύ. Άλλη μια ώρα αναμονής και πριν τελειώσει η ταινία σηκώθηκαν να φύγουν. Πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο, προσπαθούσε να κρύψει την καύλα στο παντελόνι του. Μπήκαν κι έριξε τα καθίσματα κάτω, καθώς εκείνη περνούσε πάνω από το μπροστινό κάθισμα για να πάει στο πίσω.

Δεν άντεξε. Την άρπαξε από τους γοφούς και σηκώνοντας το φούστα της διαπίστωσε πως δεν φορούσε εσώρουχο. Την έφερε πάνω του, βύθισε τη γλώσσα του στο λαιμό της και άρχισε να παίζει με το βρεγμένο μουνί της.

• Μωρό μου…

αναστέναξε εκείνη καθώς την ξάπλωνε στο κάθισμα. Άνοιξε τα πόδια της γνωρίζοντας τι θα ακολουθήσει κι εκείνος άρχισε να το γλείφει μέχρι που έσταζε από την καύλα.

• Τι καύλα είναι αυτή μωρό μου…

μουρμούρισε ξανά εκείνη καθώς γύρισε από πάνω του και βολεύοντας το μουνί της πάνω στο πρόσωπο του. Τράβηξε τα κουμπιά από το πουκάμισο του και τα έκοψε. Έγειρε μπροστά, ξεκούμπωσε τα κουμπιά της βερμούδας του και την έσπρωξε πιο κάτω. Έφερε το πρόσωπο της πάνω από το εσώρουχο και το έτριβε στην πούτσα του. Εκείνος αναστέναξε…

• μουνάρα μου…

κι εκείνη γελώντας πονηρά του απαντά…

• τι θέλεις μπαμπάκα;
• Ρούφα την πούτσα μου μωρό μου, της απάντησε…

Μα εκείνη καθυστερούσε σκόπιμα παίζοντας με την καύλα του μέχρι που τον έκανε να την παρακαλάει. Στο τέλος έσπρωξε το εσώρουχο του, ελευθερώνοντας την καυλωμένη πούτσα του και άρχισε να τη ρουφά με μανία μέχρι που τον έκανε να τρέμει.

• Γλύφε κι εσύ το μουνάκι μου μπαμπάκα, τον διέταξε.

Εκείνος την ξαναγύρισε με την πλάτη στο κάθισμα και άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της, να της βάζει τα δάχτυλα του στο υγρό μουνί της και να την καυλώνει, ώσπου άρχισε να της το τρώει.

Εκείνη συνέχιζε να τον τσιμπουκώνει. Στο αποκορύφωμα του 69 τους εκείνη άρχισε να φωνάζει ότι τον χύνει στο στόμα και άδειασε τους χυμούς της στο πρόσωπο του κάνοντας τον μούσκεμα.

Τη σήκωσε και άρχισε βίαια να χώνει το καυλί του στο στόμα της. Όταν εκείνη κατάλαβε πως είναι έτοιμος να τελειώσει, του τον τράβηξε έξω και άρχισε να του τον παίζει με δύναμη μπροστά στο πρόσωπο της, ανοίγοντας όσο μπορούσε το στόμα της για να δεχθεί τα χύσια του.

Έμειναν αγκαλιασμένοι για ώρα μέχρι που σχεδόν αποκοιμήθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

(Copyright protected OW ref: 55097)