Στην παραλία με άγνωστο

Δημοσιεύθηκε από KatyGr
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Διακοπές στην Κρήτη για το νεαρό ζευγάρι και θα δοθεί η ευκαιρία να βγάλει όλη της την πουτανιά σε ένα όμορφο ερωτικό τρίγωνο.

Η ιστορία:

Γεια σας, είναι η πρώτη φορά που γράφω στο site και η ιστορία που θα διηγηθώ έγινε αυτό το καλοκαίρι, τον Ιούλιο, στις διακοπές που έκανα με το αγόρι μου στην Κρήτη.

Καταρχάς να συστηθώ. Με λένε Κατερίνα, από Αθήνα, 24 χρονών, 1,70 ύψος, 65 κιλά με πλούσιο στήθος. Γενικά είμαι σεμνή και δεν προκαλώ, παρά μόνο όταν είμαι μαζί με το αγόρι τον Γιώργο, 25 χρονών, ξανθός, με ωραίο σώμα.

Όλα άρχισαν όταν μετά την εξεταστική, μου πρότεινε να πάμε 5ήμερη εκδρομή στη νότια Κρήτη με σκηνή για ελεύθερο κάμπινγκ. Αν και στην αρχή ήμουν διστακτική, μου έλεγε ότι θα είναι τέλεια, ότι δεν θα έχει πολύ κόσμο και ότι θα έχουμε όλο το χώρο και χρόνο να κάνουμε τα πάντα ώστε να ξεσκάσουμε από την εξεταστική και να ξεφύγουμε από τη ζέστη της Αθήνας. Τελικά μου πότισε το μυαλό και ξεκινήσαμε για τον προορισμό μας.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου έλεγε συνεχώς πόσο πολύ θέλει να γαμήσει στην παραλία, ενώ μου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να με αφήσει να φοράω το μαγιώ μου, ώστε να βλέπει το καλοξυρισμένο μου μουνάκι και να καυλώνει. Εγώ έτσι όπως τον έβλεπα ξαναμμένο ανυπομονούσα να φτάσουμε ώστε να με ξεσκίσει, κάτι που έγινε, αφού με το που φτάσαμε στήσαμε τη σκηνή και άρχισε να με γαμάει δυνατά.

Γενικά οι πρώτες τρεις μέρες είχε πολύ σεξ και το μόνο παράπονο του ήταν ότι δεν έβγαζα το στρίνγκ του μαγιώ αφού υπήρχαν πάντα 1-2 άτομα (γυμνιστές όλοι) σε κάθε καλπάκι της παραλίας και ντρεπόμουν. Παρόλα αυτά ήμουν συνεχώς χωρίς το πάνω και έβλεπα βλέμματα να με κοιτάνε, κάτι που με καύλωνε και παρουσιαζόμουν πιο έτοιμη μετά στο αγόρι μου.

Αυτό που έγινε όμως την τέταρτη μέρα δεν βγαίνει από το μυαλό μου και κάθε φορά που το σκέφτομαι υγραίνομαι.

Ήταν πρωί, γύρω στις 7 όταν κατεβήκαμε στην παραλία. Δεν υπήρχε ψυχή στο καλπάκι και έτσι το αγόρι μου το εκμεταλλεύτηκε. Έβγαλε το μπικίνι μου και το μαγιώ του και μείναμε γυμνοί στην παραλία.

Η αίσθηση ήταν υπέροχη. Η ελευθέρωση που ένιωθα, σε συνδυασμό με τον καυλωμένο πούτσο του αγοριού και τον κίνδυνο μην με δει κανένα μάτι με οδήγησε να αρχίζω να μαλακίζω τον πούτσο του και να του ζητάω να μπούμε στη θάλασσα να με γαμήσει, κάτι που έγινε.

Τέτοια καύλα δεν έχω ξαναζήσει, αφού και όταν είδα ότι κάποιος γυμνιστής είχε έρθει στην παραλία και είχε κάτσει 10 μέτρα από τα πράγματά μας και καταλάβαινε ότι γαμιόμαστε κάτω από τα νερά της θάλασσας δεν έκανα κίνηση να σταματήσω. Συνεχίσαμε να γαμιόμαστε λες και ήμασταν μόνοι μας για κανένα 10άλεπτο ακόμα, μέχρι που έχυσε το αγόρι μου και μου είπε να βγούμε έξω να κάνουμε κανένα τσιγάρο και να γυρίσουμε στη σκηνή να συνεχίσουμε.

Εγώ του έλεγα να κάτσουμε μέσα μέχρι να φύγει και ότι ντρεπόμουν να βγω έξω, μιας και θα με έβλεπε ολόγυμνη και ότι είχε καταλάβει τι είχε γίνει, ενώ αυτός αστειευόμενος μου έλεγε "σιγά, το πολύ-πολύ να τον καυλώσεις, με τέτοια σωματάρα", ενώ εγώ του έλεγα να αφήσει τις βλακείες ενώ όταν τον ρώτησα νευριασμένα αν θα ζήλευε με αυτό το ενδεχόμενο μου απάντησε… "αυτό που θαυμάζει, εγώ θα το γαμάω" και μου σκάει ένα καυτό φιλί τραβώντας με να βγούμε έξω. Περπατούσα πίσω από το αγόρι μου και πέρασα προκλητικά από μπροστά του, βλέποντας τον να κοιτάει τη θέα του μουνιού μου, προσπαθώντας να κρύψει την καύλα του. Με ερέθισε πάρα πολύ στην ιδέα ότι καυλώνω κάποιον άγνωστο.

Ξάπλωσα ανάσκελα δίπλα στο αγόρι μου και ο διάλογος που ακολούθησε με έκανε να σπαρταράω από καύλα, καθώς δεν περίμενα να τα ακούσω ποτέ αυτά τα λόγια από τον Γιώργο.

•    Είδες τι σου έλεγα μουνάρα μου; Τον τρέλανες τον καημένο…

ενώ άρχισε να χαϊδεύει αισθησιακά το υγρό μουνάκι μου, συνεχίζοντας…

•    Τι έγινε πουτανάκι μου; Καυλώσαμε στην ιδέα ότι σε κοιτάει; Κοίτα διακριτικά πως τον έχεις καυλώσει.

Εγώ χωρίς δεύτερη κουβέντα γύρισα και είδα έναν τεράστιο σηκωμένο πούτσο και τον άντρα να με κοιτάει με λοξές ματιές. Είχα τρελαθεί. Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη και χοντρή ψωλή. Και το αγόρι μου την έχει μεγάλη αλλά όχι τόσο. Ρώτησα τον Γιώργο αν δεν ζηλεύει με όλο αυτό που γίνεται και μου είπε…

•    Αφού καυλώνει το μουνάκι σου μου αρέσει καυλιάρα μου. Κοίτα να το ευχαριστηθείς. Στην τελική είναι κάποιος που από αύριο δεν θα μας ξαναδεί. Είπαμε, ήρθαμε εδώ για να χαλαρώσουμε και να το ευχαριστηθούμε.

Αυτό ήταν, είχα πάρει το έμμεσο ok. Ξάπλωσα προς τον άγνωστο, ανοίγοντας τα πόδια μου ώστε να βλέπει πεντακάθαρα το μουνάκι μου και ακουμπώντας το κεφάλι μου στο στήθος του, κοιτούσα προκλητικά την ψωλή του αγνώστου και έπαιζα συγχρόνως με την σκληρή πούτσα του αγοριού μου, που είχε μπει στο νόημα και έδειχνε να γουστάρει που έπαιζα τον ρόλο της πουτάνας.

Αυτό συνεχίστηκε για κανένα 5άλεπτο, μέχρι που δεν άντεξα και άρχισα να πιπώνω το αγόρι μου με λύσσα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδα μία σκιά από πάνω μου. Ήταν ο παίδαρος (Σκανδιναβός πρέπει να ήταν) και έκανε νόημα στο αγόρι μου αν μπορεί να καθίσει δίπλα μας. Αφού το αγόρι μου το απάντησε καταφατικά με το κεφάλι του, έκατσε δίπλα μου και έπαιζε την πούτσα του ενώ μετά από λίγο άρχισε χαϊδεύει τα μπουτάκια μου.

Είχα έρθει εκτός ελέγχου. Τέτοια καύλα δεν έχω ξανανιώσει. Ο άγνωστος άρχισε να παίζει με το μουνάκι μου, ενώ ένιωθα την πούτσα του να ακουμπάει το μπούτι μου. Δεν άντεξα. Με μία απότομη κίνηση, άφησα την ψωλή του Γιώργου, γύρισα και άρχισα να τσιμπουκώνω με μανία το τέρας του ξένου. Δεν χωρούσε στο στόμα μου. Ο Γιώργος ήρθε από πίσω μου και άρχισε να με γαμάει με δύναμη, την ώρα που δεν μπορούσα καν να φωνάξω από το μπούκωμα αυτού του μεγέθους. Αυτό συνεχίστηκε για 20 λεπτά περίπου. Σε αυτό το διάστημα όπου προσπαθούσα να απολαύσω το κάθε δευτερόλεπτο. Ρούφαγα την τεράστια ψωλή του σαν τρελή την ώρα που το αγόρι μου γαμούσε το μουσκεμένο μουνάκι μου με λύσσα. Δεν άντεξα. Αν και πίστευα ότι θα κρατηθώ, του ζήτησα τελικά να με γαμήσει, κάτι που έκανε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Φώναζα από καύλα. Είχα στηθεί στα 4 και ο ξένος έχωνε τον πούτσο του μέσα μου. Ήταν πάνω από 22 εκατοστά και πολύ χοντρός. Ένιωθα να με σκίζει. Τέτοια ηδονή δεν έχω ξανανιώσει. Ένιωθα τον τεράστιο πούτσο του να μπαινοβγαίνει μέσα μου με μανία, μέχρι που βγήκε με γύρισε και έχυσε στο στόμα μου, αφήνοντάς με να τρέμω ακόμα από καύλα την ώρα που ο Γιώργος μας κοιτούσε και έδειχνε να το απολαμβάνει όπως εγώ.

Μείναμε ξαπλωμένοι για κανένα 2λεπτο. Εγώ ήμουν στη μέση και χάιδευα τις δύο ψωλές που είχα για πάρτη μου ενώ μετά ο ξένος σηκώθηκε αφήνοντας το τεράστιο παλαμάρι του να αιωρείται. Άρχισα να του ξανακάνω πίπα. Καύλωσε αμέσως. Τον έκανα να χύσει στις βυζάρες μου. Αυτός τότε μάζεψε τα πράγματά του, μας χαιρέτησε και έφυγε λες και δεν έγινε τίποτα, ενώ εγώ κοιτούσα το αγόρι μου και έτριβα τα χύσια του αγνώστου στις βυζάρες μου. Αυτός με σήκωσε, μπήκαμε στη θάλασσα και συνεχίσαμε να γαμιόμαστε με πάθος. Ήταν εμφανές ότι και οι δύο το ευχαριστηθήκαμε και έτσι μου έφυγαν οι όποιες αναστολές και τύψεις. Ίσως κάποιος να είχε απολαύσει το όλο θέαμα, δεν γνωρίζουμε. Η καύλα των τριών μας ήταν τόσο μεγάλη που δεν γνωρίζαμε τι γινόταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα.

Από εκείνη τη μέρα πάντα όταν κάνουμε σεξ αναφέρουμε εκείνη την ημέρα και καυλώνουμε, όμως έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι ανάλογο (αν και μας άρεσε) στο προσεχές μέλλον καθώς αποτέλεσε απλά μία ωραία παρένθεση στη σχέση μας. Είναι κάτι όμως που έκανε καλό στην ερωτική σχέση μας καθώς από τότε έχω γίνει πιο πρόστυχη και γαμιόμαστε καλύτερα.

(Copyright protected OW ref: 55068)