Το sex tape της γυναίκας μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από vang
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δεύτερο DVD ανακαλύπτει ο φίλος μας και απολαμβάνει τη γυναίκα του σε μια άκρως καβλωτική νουμεράδα...

Η ιστορία:

Σας είχα διηγηθεί σε προηγούμενη ιστορία τα γαμήσια της γυναίκας με τον πρώην γκόμενο της, που ανακάλυψα σε μια βιντεοκασέτα. Το θέμα όμως είχε και συνέχεια πολύ πιο άγρια και καβλιάρικη. Κάποιες μέρες μετά, ανακαλύπτω και δεύτερη βιντεοκασέτα την οποία αφού μετέτρεψα σε DVD αράξαμε να την δω.

Ξεκινώντας η ταινία βλέπω σε ένα σπίτι την γυναίκα μου με τον πρώην της και άλλους 6 τύπους να είναι αραχτοί σε καναπέδες και να συζητάνε διάφορα. Κάποια στιγμή η γυναίκα μου αρχίζει να φιλιέται και να χαμουρεύεται με τον πρώην της μπροστά στους άλλους. Οι υπόλοιποι άρχισαν το δούλεμα του στυλ "έλα παιδιά μας καβλώνετε" και αλλά τέτοια. Και το χαμούρεμα συνεχιζόταν με πιο έντονο τρόπο.

Ο πρώην την έγλειφε το λαιμό και της χούφτωνε τα βυζιά. Εκείνη άρχισε να αντιδρά και προσπαθούσε να ντυθεί.

•    Έλα μωρό μου τώρα που τα καβλώσαμε τα παιδιά δεν θα τα αφήσουμε έτσι…

της είπε και εκείνη αμέσως αντέδρασε και σηκώθηκε να φύγει. Τότε ο πρώην μαζί με άλλους δυο την έπιασαν, την ξάπλωσαν σε ένα καναπέ και άρχισαν να την γδύνουν βίαια.

Η Φένια είναι πολύ ωραία γυναίκα, ψηλή, πλούσιο στήθος, μεγάλο αλλά στητό και τουρλωτό κώλο. Στην αρχή φώναζε και αντιδρούσε έντονα. Όταν όμως άρχισαν να την χαϊδεύουν και την γλείφουν, φάνηκε να καβλώνει και να ηρεμεί. Τότε λοιπόν όταν ηρέμησε άρχισαν τα καλά.

Τα τσιμπούκια έπεφταν βροχή. Της γαμούσαν το στόμα ο ένας μετά τον άλλον. Ρουφούσε τα καβλιά με μανία και έπαιζε με το μουνί της. Την είχαν βάλει γονατιστή στο χαλί και κάνοντας κύκλο γύρω της, της γαμούσαν το στόμα με μανία, χώνοντας τα καβλιά τους μέχρι το λαρύγγι. Εκείνη δεν μπορούσε να μιλήσει. Μόνο μούγκριζε από κάβλα, αλλά και από το πνίξιμο που της έφερναν τα καβλιά. Μετά την ξανά-ξάπλωσαν στον καναπέ και άρχισαν να την γαμάνε από το μουνί ο ένας μετά τον άλλον με άγριο τρόπο. Εκείνη ούρλιαζε από κάβλα και πόνο. Τότε ο πρώην την πλησιάζει και της λέει…

•    Βούλωστο μωρό μου. Ξέρω ότι σου αρέσει

Και της χώνει το καβλί του στο στόμα και αρχίζει να το γαμάει και να της ρίχνει πουτσοσκάμπιλα. Μετά έκατσε πάνω στο καβλί του πρώην, άρχισε να κουνιέται πάνω του και φώναζε όλο κάβλα. Τότε ένας άλλος πάει από πίσω της ανοίγει τα κωλομέρια και χώνει το καβλί του στην κωλοτρυπίδα της.

•    Όχι στον κώλο, όχι

άρχισε να ουρλιάζει. Όμως ο γαμιάς συνέχισε να την καρφώνει ενώ ο πρώην της είχε βουλώσει το στόμα. Πέρασαν όλοι από τον κώλο της, χώνοντας τα καβλιά τους δυνατά και γρήγορα, χαστουκίζοντας της τα κωλομέρια και τραβώντας της προς τα πίσω τα μαλλιά ενώ εκείνη συνέχισε να φωνάζει από κάβλα τώρα.

Έτσι συνέχισαν για ώρα με τον πρώην να της γαμάει το μουνί και τους άλλους να εναλλάσσονται στον κώλο και το στόμα της. Μετά την έβαλαν στα τέσσερα στο χαλί και άρχισαν να την παίρνουν πίπα-κώλο. Οι πούτσες μπαινόβγαιναν στην κωλοτρυπίδα της που είχε ανοίξει πια και ρουφούσε τα καβλιά το ένα πίσω από το άλλο.

Είχε περάσει τουλάχιστον μιάμιση ώρα ξεσκίσματος όταν οι γαμιάδες άρχισαν ο ένας πίσω από τον άλλον να την χύνουν στη μάπα και ενώ εκείνη δεν ήθελε, της κρατούσε ο πρώην το κεφάλι και ανοιχτό το στόμα, ένας άλλος τα χέρια πίσω από την πλάτη και την γέμισαν χύσια στο στόμα και στη μάπα. Εκεί διακόπηκε το DVD. Τέτοια κάβλα πάντως καιρό είχα να νιώσω.

(Copyright protected OW ref: 54586)