Η πρώην μου (7ο μέρος) Η μάνα της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Είχε τα τυχερά της η παραμονή της πρωτοχρονιάς για το φίλο μας. Μάνα και κόρη ενεπλάκησαν παράδοξα σε ένα ερωτικό τριγωνάκι...

Η ιστορία:

Παραμονή πρωτοχρονιάς, καλεσμένος σε ένα φιλικό σπίτι στην Κηφισιά. Η γυναίκα μου θα δούλευε παραμονή, ήταν επιφυλακή στην δουλειά της. Εγώ δεν είχα κανονίσει τίποτα και για να μην τη βγάλω στο σπίτι δέχτηκα να πάω σε ένα από αυτά τα ξενέρωτα πρωτοχρονιάτικα πάρτι στα Βόρεια Προάστια.

Φτάνοντας εκεί, με μεγάλη μου έκπληξη, διαπίστωσα ότι ο κοινός γνωστός μας είχε κάνει την γκάφα να καλέσει οικογενειακά, όχι μόνο εμένα αλλά και την πρώην μου μαζί με τους γονείς της καθώς ήταν οικογενειακοί φίλοι. Ψυχραιμία αγόρι μου σκέφτηκα, θα πιεις ένα ποτάκι θα αλλάξεις τον χρόνο και με δικαιολογία ότι σε περιμένουν αλλού θα την έκανες διακριτικά.

Η Πένυ η πρώην μου, ήταν τυπική και απόμακρη. Η μάνα της ήταν σε μεγάλα κέφια. Κατέβαζε το ένα ποτό μετά το άλλο μιλούσε δυνατά και ήταν διαχυτική με όλο τον κόσμο. Ευτυχώς εγώ για την ώρα περνούσα απαρατήρητος.

Βαριόμουν αφόρητα και έψαχνα μια δικαιολογία να ξεφύγω και με αυτή την πρόφαση ανέβηκα στον επάνω όροφο να πάρω από το παλτό μου το κινητό. Όλες οι πόρτες των δωματίων ήταν κλειστές. Χτύπησα την πρώτη πόρτα και μετά από μικρή αναμονή χωρίς απάντηση άνοιξα και κοίταξα. Όχι… εδώ ήταν το παιδικό δωμάτιο. Δεν υπήρχαν παλτά εδώ. Το ίδιο επαναλήφθηκε και με την δεύτερη και την τρίτη πόρτα. Στο τέταρτο δωμάτιο την ώρα που άνοιξα κάποιος με έσπρωξε μέσα στο δωμάτιο. Γύρισα και είδα την Πένυ να μπαίνει και να κλείνει πίσω της την πόρτα.

•    Εμένα ψάχνεις; είπε χαμογελώντας πονηρά.
•    Βασικά ψάχνω το κινητό μου, είπα.
•    Ααα... θα πάρουμε τηλέφωνο την γυναικούλα μας ε; Χαμογέλασε πρόστυχα.

Πλησίασε και χάιδεψε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι.

•    Χαίρεσαι που με βλέπεις ή έχεις βάλει ένα σαλάμι στην τσέπη σου;…

συνέχισε καθώς ο πούτσος μου τώρα φούσκωνε. Άνοιξε το φερμουάρ μου και τον έβγαλε έξω. Άρχισε να τον μαλάζει με το χέρι της. Έπεσε στα γόνατα και άρχισε να το γλύφει με μαεστρία. Ένιωθα τα πόδια μου να λυγίζουν. Ρούφαγε και πίεζε με την γλώσσα της το πουτσοκέφαλο μου. Έβγαλε το κινητό της και μου το έδωσε.

•    Βαλε απόκρυψη και πάρε την από το δικό μου. Θέλω να σε τσιμπουκώνω την ώρα που θα σου μιλάει. Εγώ θα σε κάνω να χύνεις και εκείνη θα τρώει το κέρατο και δεν θα παίρνει μυρωδιά.

Πήρα το κινητό. Ήθελα να με ξεφτιλίσει τελείως. Ήθελε να μου δείξει ότι ήμουν του χεριού της και ότι θα με έκανε ότι ήθελε. Πήρα το κινητό και την ώρα που πήγα να σχηματίσω το νούμερο, είδα το ιστορικό των κλήσεων και μου ήρθε η ιδέα. Κάλεσα το νούμερο, περίμενα να απαντήσει και το έκλεισα. Κάλεσα ξανά και ξανά. Η Πένυ με τσιμπούκωνε με λύσσα.

•    Δεν απαντάει, η γυναικούλα σου ε; Κοίτα με όταν σου μιλώ!

Γύρισα και την κοίταξα. Με κοίταζε στα μάτια την ώρα που έγλειφε τον πούτσο μου. Κόντευα να χύσω πια. Εκείνη την ώρα ακούστηκε η φωνή της μάνας της στον διάδρομο να την φωνάζει. Η Πένυ με παράτησε στα κρύα του λουτρού και χώθηκε πίσω από τις χοντρές κουρτίνες δίπλα στο κρεβάτι. Ακριβώς την ώρα που εγώ μάζευα τον μουσκεμένο πούτσο μου στο παντελόνι και πριν προλάβω να κλείσω το φερμουάρ η πόρτα άνοιξε. Η μάνα της Πένυ μπήκε μέσα. Τρεκλίζοντας σχεδόν.

•    Εδώ είσαι αλητόφατσα; Είπε χαχανίζοντας. Δεν πιστεύω πάλι να κουτουπώνεσαι με την κόρη μου…
•    Κυρία Χριστίνα, ξεκίνησα να λέω…
•    Κεριά και λιβάνια ρε μου είπε μεθυσμένα.

Με άρπαξε με τα δύο χέρια από τα πέτα και με ταρακούνησε. Έχασα την ισορροπία μου και με έριξε στο κρεβάτι. Πήδηξε στην κυριολεξία επάνω μου και άρχισε να με χαστουκίζει. Της έπιασα τα χέρια. σταμάτησε προς στιγμή και με κοίταξε.

•    Κοίτα ποιος ξύπνησε, είπε και τρίφτηκε πάνω στην καυλωμένη ακόμα πούτσα μου.

Προφανώς όταν με καβάλησε την ένιωσε αλλά ποτέ δεν περίμενα αυτό. Η κύρια Χριστίνα με την φούστα σηκωμένη καβαλημένη πάνω μου να τρίβεται πάνω από τα ρούχα πάνω μου. Ένιωθα να πηγαινοέρχεται πάνω μου αργά.

•    Θα μου αφήσεις τα χέρια τώρα η να βάλω τις φωνές;

Είπε αλλά χωρίς να σταματήσει να κουνιέται. Δεν μίλησα καθόλου. Η πούτσα μου από το τρίψιμο είχε βγει από το ανοικτό φερμουάρ. Φαίνεται ότι από το τρίψιμο το καλσόν είχε σκιστεί γιατί ένιωθα το μουσκεμένο κυλοτάκι τώρα και την άκρη από τα μουνόχειλα της.

•    Πώς βγήκε έξω αυτό… είπε γελώντας φανερά μεθυσμένη. Δεν μου αφήνεις τα χέρια ε; ΑΛΗΤΗ! Θα σου δείξω τώρα είπε και κάνοντας μια κίνηση χρησιμοποίησε την πούτσα μου για να σπρώξει το κυλοτάκι της στην άκρη και να το χώσει στο μουνάκι της.
•    Κυρία Χριστίνα, εγώ τώρα θα σας αφήσω τα χέρια και εσείς θα σταματήσετε, εντάξει;

είπα και άφησα τα χέρια της αργά. Τότε αφήνιασε. Άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο.

•    Είσαι αλήτης ρε! Θα σου βγάλω τα μάτια. Άσε μου τα χέρια και θα δεις… και ενώ έλεγε αυτά έκατσε με δύναμη πάνω στον πούτσο μου.

Της ξανά άρπαξα τα χέρια. Ανέβαινε αργά και καθόταν πάνω μου απότομα.

•    Θα σου σπάσω τα αρχίδια. Θα σε κάνω να μην μπορέσεις να ξαναγαμήσεις την κόρη μου. Όταν τελειώσω μαζί σου δεν θα μπορείς να ξαναγαμήσεις θηλυκό!

Ενώ όλα αυτά γινόντουσαν πίσω από την κουρτίνα η Πένυ κρυμμένη χωρίς να βλέπει, ακούγοντας μόνο τον διάλογο προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε.

•    Χύνω!!!! Είπε κοφτά και καρφώθηκε κοφτά στον πούτσο μου.

Εκείνη την ώρα η Πένυ τράβηξε την κουρτίνα.

•    Μαμά!!! Τι είναι αυτά που κάνεις; Ντροπή σου…

είπε και πήγε να φύγει. Με μια κίνηση πετάχτηκα πάνω ρίχνοντας την μάνα της στο πάτωμα. Άρπαξα την Πένυ από το μπράτσο.

•    Άσε με ρε μαλάκα και εσύ. Με τη μάνα μου; Είπε και γύρισε να φύγει.

Τώρα όμως είχα το πάνω χέρι. Την έριξα πάνω στο κρεβάτι και κλείδωσα την πόρτα.

•    Μου πρήξατε τα αρχίδια, μανά και κόρη. Η μια με έγλειψε η άλλη με καβάλησε και καμία δεν με άφησε να χύσω.
•    Χεράκι δεν έχεις; Είπε η μάνα της γελώντας.
•    Άντε… τράβα καμιά μαλακία να συνέλθεις… φώναξε η Πένυ.

Έπιασα την μάνα της που ήταν στο πάτωμα. Της έσκισα το κυλοτάκι την γύρισα μπρούμυτα και ανέβηκα πάνω της.

•    Κοίτα με Πένυ. Αφού δεν κάθεσαι εσύ, θα τελειώσει η μάνα σου ότι άρχισες…

είπα και άρχισα να γαμάω την Χριστίνα αργά ενώ η Πένυ κοίταζε.

Η Χριστίνα έβγαζε μικρές κραυγές ηδονής.

•    Σταμάτα, είπε αποφασιστικά η Πένυ. Άσε τη μάνα μου ήσυχη, είναι μεθυσμένη.
•    Χάιδεψε το μουνάκι σου είπα στην Πένυ αλλά με μεγάλη μου έκπληξη ένιωσα και την Χριστίνα να βάζει το χέρι της στην κλειτορίδα της. Σηκώθηκα έριξα την Πένυ πάνω στο κρεβάτι ανάσκελα και χώθηκα στο μουνάκι της. Στενό υγρό και ζεστό.

Έβγαλα το κινητό της Πένης και κάλεσα τον πατέρα της. Της το έβαλα στο αυτί.

•    Μπαμπά! είπε με έκπληξη η Πένυ.
•    Η μαμά;
•    Μαζί είμαστε συζητάμε είπε ατάραχα.

Άρχισα να την γαμάω με γρήγορες κινήσεις. Τα αρχίδια μου πονούσαν από το πρήξιμο. Ξαφνικά είδα την Χριστίνα στο πάτωμα να χύνει τρέμοντας. Κάρφωσα τον πούτσο μου στο μουνί της Πένης, αδειάζοντας όλο το φορτίο μου μέσα της την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να πνίξει τα βογκητά της καύλας της.

(Copyright protected OW ref: 54801)