Δυο άντρες μια γυναίκα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
-    «Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Εμείς οι τρεις θα περάσουμε την πιο τέλεια βραδιά!», είπε ο Βαγγέλης με μια φωνή απαλή και αρρενωπή, καθησυχαστική και μελωδική συνάμα.

Με πλησίασε περισσότερο, μέχρι που το φως στο χολ έλουσε το πρόσωπό του. Τα σκούρα καστανά μάτια του έλαμπαν στο μισοσκόταδο. Έκανε ένα βήμα ακόμα και τότε μπόρεσα να δω όλο το πρόσωπό του. Κράτησα την αναπνοή μου και ύστερα άφησα έναν αναστεναγμό, συνειδητοποιώντας για μια ακόμη φορά, πόσο σέξι ήταν.

Κάθε θηλυκό κύτταρο στο κορμί μου αφυπνίστηκε, ανταποκρινόμενο στον αρρενωπό αισθησιασμό που απέπνεε το κορμί του. Τα ζυγωματικά του ήταν έντονα, το πιγούνι του αποφασιστικό, σμιλεμένο. Τα πυκνά, σκούρα καστανά μαλλιά του ήταν λιγάκι μακριά και η σκούρα σκιά από τα γένια του στα μάγουλά του, του έδινε μια ελαφρώς άγρια όψη.

Από την άλλη, ο Τάκης δεν είχε καμία σχέση. Ξανθός, γαλανομάτης και είχε το πιο υπέροχο στόμα που είχα δει. Ιδιαίτερα εκείνη τη στιγμή που τα φτιαγμένα για φιλιά χείλη του ήταν ελαφρά ανασηκωμένα καθώς μου χάριζε ένα πονηρό χαμόγελο. Ακολούθησα την κοφτή και έντονη ματιά του, η οποία κοίταζε το μεταξωτό λευκό νυχτικό που κάλυπτε το κορμί μου. Το ύφασμα κολλούσε στα στήθη μου, που ξεχείλιζαν τόσο έντονα από το σφιχτό μπούστο του. Ήταν εκπληκτικό πως το βλέμμα ενός άντρα μπορούσε να κάνει την καρδιά μου να χτυπά ξέφρενα στο στήθος, από έξαψη.

Έκανε ένα βήμα προς το μέρος μου μέχρι που οι μύτες των παπουτσιών του άγγιξαν σχεδόν τα δάχτυλά μου. Το παντελόνι του χάιδεψε το νυχτικό μου και ξαφνικά μου έπιασε το χέρι, το σήκωσε στο πρόσωπό του και πίεσε τα δάχτυλά μου στο μάγουλό του. Ένιωσα την τραχιά ζεστασιά της επιδερμίδας του. Δεν ήταν κρύος, ήταν καυτός, σαγηνευτικός, ακαταμάχητος! Χωρίς προειδοποίηση, μετακίνησε το χέρι μου μέχρι που τα δάχτυλά μου άγγιξαν τα χείλη του. Εκείνα τα υπέροχα, τόσο ερεθιστικά χείλη του. Τα γόνατά μου λύγισαν και άρχισαν να τρέμουν.

Έκανα ένα βήμα προς το μέρος του και τα πόδια μου άγγιξαν σχεδόν ένα από τα δικά του. Ήταν σφιχτοδεμένος, δυνατός, σκληρός και καυτός ανάμεσα στους μηρούς μου. Ταλαντεύτηκε στα γυμνά μου πόδια και άφησε μια βαθιά τρεμάμενη ανάσα. Μισάνοιξα τα πόδια μου, έτριψα τη γάμπα μου στο παντελόνι του. Μου γύρισε το χέρι μου κοιτάζοντας τον καρπό μου. Το σήκωσε αργά στο στόμα του και πίεσε τα χείλη του στο σημείο που χτυπούσε ο σφυγμός μου. Και τότε ήταν που ένιωσα το ανεπαίσθητο χάδι της γλώσσας του στην επιδερμίδα μου. Ήταν το πρώτο ρίγος της βραδιάς…
Η φωτιά που είχε φουντώσει σε ένα δωμάτιο που έπρεπε να είναι κρύο, ήταν μεγάλη. Η έλξη ανάμεσα σε τρεις ανθρώπους φανερή. Ο σωματικός πόθος που τους δυσκόλευε να σκεφτούν, να ανασάνουν. Κανείς εκ των τριών δεν μπορούσε να κρύψει αυτόν τον πόθο. Η επιδερμίδα μου που ανατρίχιαζε, οι ορθωμένες ρώγες που τρυπούσαν το μεταξωτό νυχτικό μου, τους έκανε να με θέλουν σαν τρελοί!

Ο Βαγγέλης με πλησίασε ακόμα πιο πολύ. Έγλειψα τα χείλη μου. Σήκωσε το χέρι του και άγγιξε το λαιμό μου γλιστρώντας το δάχτυλό του ψηλότερα για να χαϊδέψει το λοβό του αφτιού μου. Έγειρε κοντά μου μέχρι που το στόμα του απείχε μόνο μια ανάσα απ’ το δικό μου.

-    «Σε θέλουμε μωρό μου. Σε θέλουμε σαν κολασμένοι!», ψιθύρισε.

Βυθίζοντας τα δάχτυλά μου στα μαλλιά του, τον τράβηξα πιο κοντά μου μέχρι που τα χείλη μας ενώθηκαν απόλυτα. Ένα δεύτερο ρίγος με κυρίευσε. Με ξάπλωσαν στο κρεβάτι. Ο Τάκης έπιασε το ένα μου πέλμα, το σήκωσε και το πήρε στα μεγάλα, ζεστά του χέρια. Άρχισε να το χαϊδεύει, απαλά και αργά. Ένα κύμα αισθησιασμού φλόγισε ολόκληρο το κορμί μου. «Θεέ μου…», σκέφτηκα. «… αν τα χέρια του με έκαναν να νιώθω έτσι χαϊδεύοντας μόνο το πόδι μου, πώς στην ευχή θα ένιωθα αν με άγγιζε αλλού;».

Ξαφνικά μια πολύ παραστατική εικόνα, για το τι ήθελα να κάνω και με ποιον, με έκανε να αναδευτώ στη θέση μου. Καυτό και άγριο σεξ. Με εκείνους. Με τη διαφορά πως τον Τάκη τον ήθελα να με γαμήσει μόνο απ’ τον κώλο κι αυτό το γνώριζε ο Βαγγέλης. Δεν αποτραβήχτηκα, έμεινα δίπλα τους. Τόσο κοντά τους, που μοιραζόμασταν τον ίδιο ζωτικό χώρο, αναπνέαμε τον ίδιο ζεστό αέρα. Κάναμε τις ίδιες λάγνες σκέψεις.

Ο Βαγγέλης που ήταν μπροστά μου ταράχτηκε. Το στόμα του είχε στεγνώσει από πόθο. Ήταν έτοιμος να γευτεί εκείνες τις γλυκές κορυφές, να τρυγήσει τις ρώγες μου με τη γλώσσα του, να αγγίξει κάθε σπιθαμή του κορμιού μου. Από πίσω μου ο Τάκης με φιλούσε στο λαιμό κι εγώ αισθανόμουν τη μεγαλειώδη στύση του στον κώλο μου. Με μια ξαφνική κίνηση μας άφησε μόνους πηγαίνοντας στην άκρη του κρεβατιού. Ο Βαγγέλης πια είχε τον απόλυτο έλεγχο.

Ξεκίνησε από τα πόδια. Ο ένας από τους δυο εραστές μου, έρανε με φλογερά και ανάλαφρα χάδια τους αστραγάλους και τις γάμπες μου. Στάθηκε λιγάκι περισσότερο στο σημείο πίσω από το γόνατό μου. Όταν τα χέρια του αντικαταστάθηκαν από το στόμα του, αναστέναξα από ευχαρίστηση. Δάγκωνε, φιλούσε, έγλειφε χαράζοντας ένα ανηφορικό μονοπάτι με τα χείλη του στο κορμί μου.

-    «Ναι…» μουρμούρισα, αλλά εκείνος αγνόησε το φλογισμένο σημείο ανάμεσα στα πόδια μου, τρελαίνοντάς με από πόθο.

Πίεσε φλογερά τα χείλη του στο στομάχι μου νιώθοντας μια πύρινη φλόγα να σαρώνει το κορμί μου. Με βασάνιζε και δεν μπορούσα να τον ελέγξω. Με βασάνιζε κάνοντάς με να περιμένω, σκορπώντας φιλιά στο θώρακά μου, σαν να ήθελε να γευτεί κάθε σπιθαμή ανάμεσα στον αφαλό και το λαιμό μου. Το τραχύ μάγουλό του γρατσούνισε το στήθος μου και τότε αισθάνθηκα ένα ζεστό χέρι να το φυλακίζει. Δυνατά δάχτυλα να διεγείρουν τις ρώγες μου σαν ένα σφιχτό μπουμπούκι ηδονής.

-    «Αχ…!», φώναξα. «Θέλω να νιώσω το στόμα σου πάνω μου. Να με γευτείς με τη γλώσσα σου!»

Εκείνος βόγκηξε. Ακούμπησε σιγά - σιγά τα χείλη του στο στήθος μου παίρνοντας τη ρώγα μου στο στόμα του. Αναστέναξα καθώς η γλώσσα του διέγραφε κύκλους γύρω της ενώ ταυτόχρονα με το χέρι, μου χάιδευε την κοιλιά, τους γοφούς, τους μηρούς μου. Αλλά όχι εκεί που τον ήθελα περισσότερο!

-    «Εδώ… άγγιξέ με εδώ…», του ψιθύρισα, κατηφορίζοντας το χέρι μου χαμηλά στην υγρή ζεστασιά του μουνιού μου.

Άκουσα την ανάσα του να γίνεται τραχιά και κοφτή καθώς με παρακολουθούσε να αγγίζω τον εαυτό μου. Δεν έχασε χρόνο και αμέσως το χέρι του αντικατέστησε το δικό μου. Ρίγησα.. ρίγησα καθώς εκείνος γλιστρούσε ένα δάχτυλο μέσα μου και τον άκουγα να βογκάει από ευχαρίστηση αφού είχε διαπιστώσει τον απίστευτο ερεθισμό μου. Ένα δεύτερο δάχτυλο ακολούθησε το πρώτο, ενώ ο αντίχειράς του με χάιδευε ανάλαφρα κάνοντάς με να σπαρταράω από ηδονή. Δεν άργησα να τελειώσω… τον πλημμύρισα με τα χύσια μου παντού.

Η γλυκιά του τυραννία όμως δεν είχε τελειώσει… πέρασε από πάνω μου και αιχμαλώτισε τους γοφούς μου ανάμεσα στα γόνατά του κάνοντάς με ανήμπορη να κινηθώ ή να αντισταθώ. Άρχισε να κατηφορίζει, ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο που είχε πάρει ανηφορίζοντας νωρίτερα. Αλλά αυτή τη φορά δεν παραμέλησε τις ερωτογενείς ζώνες. Αντίθετα, εστίασε σε αυτές, μέχρι που η ανάσα του γαργάλισε τις λιγοστές τρίχες του μουνιού μου.

-    «Αυτό θέλεις, έτσι δεν είναι; Να σε γευτώ; Να σε γαμήσω με τη γλώσσα μου;», με ρώτησε κι εγώ του έγνεψα καταφατικά.

Ακολουθώντας την προσταγή μου, η γλώσσα του χάιδεψε το πιο καυτό, το πιο ευαίσθητο σημείο του κορμιού μου, με αμείλικτη ερωτική ακρίβεια. Και αυτό το πεινασμένο χάδι ήταν αρκετό για να με οδηγήσει ξανά σε μια γρήγορη έκρηξη ηδονής. Δεν σταμάτησε… δεν με λυπήθηκε. Συνέχισε να με γεύεται ασταμάτητα, να καταβροχθίζει τη σάρκα του μουνιού μου στριφογυρίζοντας τη γλώσσα του γύρω του. Το φιλί του έγινε πιο καυτό, η γλώσσα του γλίστρησε μέσα στον κόλπο μου κι εγώ εκτεθειμένη στο πεινασμένο στόμα του τον έχυνα συνέχεια.

Ο Τάκης, καθισμένος στην άκρη του κρεβατιού, μας παρακολουθούσε χαϊδεύοντας την πούτσα του. Περίμενε καρτερικά ένα μας νεύμα για να μπει κι εκείνος στο παιχνίδι. Όμως δεν είχε έρθει η ώρα του ακόμη. Ο Βαγγέλης ξάπλωσε στο κρεβάτι, περιμένοντας να τον ξεπληρώσω με το ίδιο τίμημα. Δεν έχασα ευκαιρία και ανέβηκα αμέσως επάνω του. Άρχισα να τον φιλάω αργά στο στήθος, στην κοιλιά δαγκώνοντας τον που και που ελαφρά. Μέχρι που το χέρι του οδήγησε το κεφάλι μου στο ορθωμένο καυλί του.

-    «Εδώ μωρό μου… πάρ’ τον στο στόμα σου. Είναι όλος δικός σου!», με πρόσταξε με επιμονή.

Τα δάχτυλά μου τύλιξαν τη βάση της πούτσας του και έβγαλα τη γλώσσα μου. Αισθάνθηκα έκπληκτη τη μεταξένια απαλότητα της επιδερμίδας του που έκρυβε τέτοια ατσάλινη δύναμη. Άρχισα να τον γλείφω με μανία, αργά στην αρχή και πιο γρήγορα στη συνέχεια. Τον έπαιζα με τη γλώσσα μου και ένιωθα πάνω της τα πρώτα υγρά του.

-    «Σταμάτα… σταμάτα γιατί θέλω λίγο να χύσω…», μου είπε.

Ο Τάκης βλέποντάς μας είχε γδυθεί εντελώς και έπαιζε την πούτσα του με μανία. Που και που, έβαζε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια μου και μύριζε το μουνί μου βγάζοντας αναστεναγμούς. Με γρήγορες κινήσεις ο Βαγγέλης με τράβηξε προς τα πάνω και με μια κίνηση με παρότρυνε να καθίσω επάνω στην ερεθισμένη πούτσα του. Ο ερεθισμός μου ήταν μεγάλος που τον ήθελα σαν κολασμένη.

Δεν έχασα λεπτό. Σιγά - σιγά τον πήρα μέσα μου. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω ολοένα και πιο γρήγορα και πιο βαθιά μέχρι που τα κορμιά μας έγιναν ένα. Ήταν καυτός και δυνατός και κάθε φορά που έπιανε τέρμα δεν μπορούσα σχεδόν να ανασάνω. Οι ανάσες μας γρήγορες μαρτυρούσαν το έντονο, βαθύ, δυνατό σεξ που κάναμε. Η έκφραση των σκούρων ματιών του έλαμπαν καθώς με παρακολουθούσε να αγγίζω τον εαυτό μου, να χαϊδεύω το στήθος μου καθώς ανασηκωνόμουν και χαμήλωνα πάνω στο σκληρό καυλί του ξανά και ξανά. Μεθυσμένη από τη γεύση και τη μυρωδιά των κορμιών μας, τον έχυνα συνεχώς.

Η ώρα του Τάκη είχε φτάσει… ο Βαγγέλης με ένα νεύμα του τον κάλεσε στο παιχνίδι μας. Χωρίς βιασύνη, ήρθε από πίσω μου και με χάιδεψε στην πλάτη. Έβγαλε τη γλώσσα του και έγλειψε τη ραχοκοκαλιά μου μέχρι που έφτασε στην τρυπούλα μου.

-    «Μμμμ... », βόγκηξε αισθησιακά. «… νομίζω ότι η τρυπούλα σου μωρό μου θέλει περιποίηση…», είπε λάγνα.

Έβγαλε τη γλώσσα του και άρχισε να με γλείφει βαθιά, αφοσιωμένος απόλυτα στον κώλο μου. Άνοιξε βίαια τα κωλομέρια μου βάζοντας πρώτα ένα του δάχτυλο μέσα. Ήθελε να με προετοιμάσει απόλυτα πριν χώσει το ερεθισμένο του καυλί μέσα. Ο Βαγγέλης, βλέποντας το αναψοκοκκινισμένο μου πρόσωπο μου είπε:

-    «Μωρό μου, ετοιμάσου για το πιο τέλειο γαμήσι της ζωής σου! Θα τελειώνεις τόσες πολλές φορές που δεν θα μπορείς να θυμηθείς ούτε το όνομά σου μετά!»

Ακούγοντάς τον, ερεθίστηκα ακόμα περισσότερο ενώ περίμενα την επόμενη κίνηση του Τάκη. Ξαφνικά, μου έγειρε το κεφάλι μπροστά, το σώμα μου ακούμπησε στο σώμα του Βαγγέλη και η τρυπούλα μου πια ήταν ορθάνοιχτη εμπρός του. Με αργές κινήσεις άρχισε να βυθίζεται μέσα μου, ξανά και ξανά.. μέχρι που η πούτσα του πια είχε μπει ολόκληρη στον κώλο μου. Οι τρεις μας πια είχαμε γίνει ένα… λικνίζαμε τα κορμιά μας μαζί σε έναν απόλυτο συγχρονισμό ερωτικό χορό.

Ανάμεσά στους δυο εραστές μου, ο ένας μέσα στο μουνί μου και ο άλλος μέσα στον κώλο μου. Με τρυπούσαν, με γαμούσαν με όλη τους τη δύναμη, μου έκοβαν την ανάσα από ηδονή. Έχυνα από παντού… από το μουνί, από τον κώλο… Έχυνα πάνω στις πούτσες τους κι εκείνοι το ευχαριστιόντουσαν σαν τρελοί. Η ώρα της αποκορύφωσής τους δεν άργησε να έρθει. Οι ανάσες τους είχαν γίνει έντονες και οι κινήσεις τους μαρτυρούσαν ότι το κύμα ηδονής τους θα ήταν μεγάλο. Ο Βαγγέλης πιάνοντας τους γοφούς μου σφιχτά και τεντώνοντας το κορμί του ξέσπασε σε κραυγές:

-    «Σε χύνω μωρό μου! Σε χύνω ξεσκισμένη!!!»

Τότε ένα κύμα σπέρματος με πλημμύρισε στο μουνί. Ο Τάκης με σταθερές, γρήγορες και βίαιες κινήσεις με έπιασε από τα μαλλιά, έγειρε το κορμί του επάνω μου και φώναξε:

-    «Πάρ’ τα καύλα μου! Πάρε τα καυτά μου χύσια! Σου πλημμυρίζω τον κώλο με το σπέρμα μου!!!»

Σωριαστήκαμε και οι τρεις στο κρεβάτι.. ξέπνοοι. Οι ανάσες μας γρήγορες και κοφτές. Εγώ ανάμεσά τους, γεμάτη από το σπέρμα τους κι εκείνοι με ένα χαμόγελο ικανοποίησης. Θυμήθηκα τι μου είχε πει ο Βαγγέλης στην αρχή κι εγώ χαριτολογώντας ρώτησα:

-    «Ποια είμαι είπαμε; Δεν μπορώ να θυμηθώ…»

-    «Είσαι δικιά μας…», γρύλισαν. «… αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να θυμάσαι».

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")