Διδάσκω αεί διδασκόμενη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είναι καλοκαίρι, Αύγουστος και έξω κάνει πολύ ζέστη. Έχει βραδιάσει, έχει πάει σχεδόν 10. Σήμερα έχω μάθημα με έναν καινούργιο μαθητή. Μου τον σύστησε μια φίλη μου, μου είπε ότι είναι γύρω στα 35 με 37 και ότι θέλει να βελτιώσει τα αγγλικά του.

Μου είπε επίσης ότι δε θα μου δημιουργήσει προβλήματα, ότι τον ξέρει καιρό και να του δώσω ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι καλός της φίλος. ‘Οταν μου το είπε αυτό μου έκλεισε πονηρά το μάτι αλλά δεν κατάλαβα τί εννοούσε. «Τέλος πάντων», σκέφτηκα, «ας είναι, αλλά ποιός ξέρει τί κουμάσι θα μου φορτώσει πάλι, μάλλον κανέναν σκράπα που δεν παίρνει από ξένες γλώσσες».

Πάντως μετά που του μίλησα στο τηλέφωνο για να κανονίσουμε το πρώτο μάθημα δε μου φάνηκε και τόσο κούτσουρο αλλά ποτέ δεν ξέρεις όσπου να βεβαιωθείς.

Έχει ήδη αργήσει μισή ώρα και έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι, «Μάλλον θα τα ακούσει από την πρώτη φορά».

Η ζέστη είναι ανυπόφορη και αποφασίζω να πάω να κάνω ένα ντουζ. Γδύνομαι και μπαίνω κάτω από το παγωμένο νερό. Η ζέστη έξω πραγματικά δεν αντέχεται. «Μάλλον πρέπει να ανοίξω τον κλιματισμό μόλις βγω από το μπάνιο». Νιώθω το νερό να κυλάει πάνω μου και όσο κρύο είναι αυτό τόσο ζεστό είναι το σώμα μου. Αρχίζω να σαπουνίζομαι και μου έρχονται στο μυαλό σκηνές από την τελευταία φορά που έκανα έρωτα, εκεί μέσα στην ίδια ντουζιέρα. Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που χώρισα και νιώθω έντονα την ανάγκη ενός αντρικού χαδιού. Χωρίς να το καταλάβω κλείνω τα μάτια μου και απολαμβάνω το άγγιγμά μου. Ανυπομονώ κάθε φορά να χαιδέψω το μουνί μου που το νιώθω να καίει. Τί έγινε ρε γαμώτο τώρα, σκέφτομαι, δεν τα αφήνεις αυτά να κάνεις το ντουζ γρήγορα μην εμφανιστεί ο άλλος; Αλλά η καύλα υπερνικάει της λογικής. Χαιδεύω τις ρώγες μου που τις νιώθω να έχουν σκληρύνει σαν καρφιά. Με το ένα μου χέρι κατεβαίνω πιο χαμηλά και αγγίζω την κλειτορίδα μου. Έχει πριστεί και νιώθω ανακούφιση καθώς την αγγίζω. Αρχίζω να την χαιδεύω και σταδιακά της ασκώ μεγαλύτερη πίεση αλλά σε λίγο ούτε αυτό μου είναι αρκετό. Βάζω 2 δάχτυλα μέσα στο μουνί μου, στην αρχή αργά και μετά αρχίζω να τα κουνάω μέσα έξω πιο έντονα. Με το ένα χέρι χαιδεύω την κλειτορίδα μου και με το άλλο μου γαμάω το μουνί.

Αναρωτιέμαι πώς θα ήταν αν έβαζα και ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου. Δεν το είχα κάνει ποτέ ως τώρα μόνη μου αλλά εκείνη τη στιγμή η καύλα ήταν απίστευτη. Έχω τα δύο δάχτυλα στο μουνί μου και ένα τρίτο πιέζει την κωλοτρυπίδα μου που την νιώθω να ανοίγει. Πονάω λίγο και αναρωτιέμαι πώς θα ήταν αν ένιωθα έναν πούτσο να μου την ανοίγει αντί για το δάχτυλό μου και να βυθίζεται μέχρι μέσα της.

Αισθάνομαι ρίγη ευχαρίστησης καθώς το δάχτυλο στον κώλο μου έχει μπει όσο πιο βαθιά γίνεται. Εκείνη τη στιγμή μου έρχεται στο μυαλό ο δονητής που έχω στην κρεβατοκάμαρα. Ξεπλένομαι γρήγορα και βγαίνω έξω από το μπάνιο για να τον πάρω. Είμαι ακόμα βρεγμένη αλλά δεν με νοιάζει και πολύ. Έχω ξεχάσει τα πάντα και το μόνο που νιώθω είναι η φωτιά ανάμεσα στα σκέλια μου.

Πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα και τον βγάζω από την ντουλάπα. Κατευθύνομαι προς το σαλόνι και όπως είμαι όρθια σκύβω και στηρίζομαι με το ένα χέρι στον καναπέ. Ακουμπάω τον δονητή στην άκρη του μουνιού μου αλλά δεν μπορεί να μπει, έχει ακόμα αντίσταση. Με το ένα χέρι ανοίγω τα μουνόχειλά μου και τον σπρώχνω να μπει μέσα. Με το άλλο αρχίζω να ξαναχαιδεύω την κλειτορίδα μου για να ερεθιστώ ακόμα περισσότερο και να έχω πιο πολλά υγρά. Τον κουνάω αργά μέσα-έξω όσπου να καταφέρω να τον βάλω όλο μέσα. Όταν τελικά τα καταφέρνω νιώθω μια τεράστια ανακούφιση από την πίεση που ασκεί μέσα μου. Αρχίζω να τον βάζω και να τον βγάζω δυνατά ενώ έχω ανοίξει τη δόνηση στο τέρμα. Είμαι λίγο πριν από το να χύσω, το καταλαβαίνω από τα υγρά που τα αισθάνομαι σχεδόν να κυλάνε στους μηρούς μου. Εκείνη τη στιγμή μου έρχεται στο μυαλό ότι ίσως θα μπορούσα να νιώσω πώς είναι να έχω έναν πούτσο στον κώλο μου. Αντί να έχυνα με το δονητή στο μουνί μου θα το έκανα με το δονητή στην κωλοτρυπίδα μου. Μα καλά, πώς δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό;

Τον ακουμπάω στην κωλοτρυπίδα μου και τον σπρώχνω να μπει ίσα ίσα μέσα το κεφάλι ενώ με το άλλο χέρι χαιδεύω την κλειτορίδα μου.

Είμαι έτοιμη να χύσω και πάλι πριν ακόμα ο δονητής μπει όλος μέσα αλλά εκείνη την ώρα χτυπάει το κουδούνι της πόρτας. Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Πετάω το δονητή πάνω στον καναπέ και τρέχω πανικόβλητη μέσα στην κρεβατοκάμαρα να ρίξω κάτι πάνω μου. Δεν προλαβαίνω να βάλω εσώρουχα και βάζω μόνο ένα φόρεμα που είχα πετάξει πάνω στην καρέκλα από το προηγούμενο βράδυ που είχα βγει με τις φίλες μου. Είναι μαύρο και κολλητό. Καλά, που πας με αυτό το φόρεμα και χωρίς εσώρουχα να κάνεις μάθημα, σκέφτομαι. Αλλά τώρα ήταν ήδη αργά για τέτοιες σκέψεις.

Ανοίγω την πόρτα και σε βλέπω, είσαι ψηλός και ένας από εκείνους τους άντρες που εμπνέουν σεξ με την πρώτη ματιά. Μου δίνεις το χέρι σου και νιώθω να ανατριχιάζω αλλά σκέφτομαι ότι μάλλον υπερβάλλω και ότι όλα αυτά είναι στη φαντασία μου επειδή είμαι επηρεασμένη από την όλη φάση πριν χτυπήσει το κουδούνι.

-Γεια, με λένε Δήμο.

-Χάρηκα, είμαι η Κορίνα.

Μου λες ότι λυπάσαι για την καθυστέρηση αλλά έμεινες από λάστιχο και είχες ξεχάσει το κινητό στο σπίτι οπότε δεν μπορούσες να με ειδοποιήσεις ότι θα αργούσες.

Αποφασίζω να μην δώσω συνέχεια και σου λέω ότι ελπίζω να μην επαναληφθεί. Σου κάνω χώρο να περάσεις και κλείνω την πόρτα από πίσω σου. Σε οδηγώ στο σαλόνι και σου δείχνω το τραπέζι να καθίσεις. Σε ρωτάω αν θέλεις κάτι να πιεις πριν αρχίσουμε και μου ζητάς ένα ποτήρι νερό. Κατευθύνομαι προς την κουζίνα να στο φέρω και νιώθω τα μάτια σου καθώς περπατάω να έχουν καρφωθεί στον κώλο μου αλλά σκέφτομαι ότι μάλλον είναι στην φαντασία μου. Γυρνάω με 2 ποτήρια νερό, ένα για σένα και ένα για μένα και κάθομαι δίπλα σου.

Σου λέω ότι η φίλη μου μου είπε ότι θέλεις βοήθεια με τα αγγλικά σου αλλά ότι δεν μου εξήγησε ακριβώς σε τί επίπεδο είσαι και με τί θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο. Μου λες ότι είσαι προγραμματιστής και ότι τα χρειάζεσαι για τη δουλειά σου. Έχεις ανάγκη περισσότερο από τεχνικούς όρους αλλά και να εξασκήσεις τα προφορικά σου γιατί έρχεσαι και σε επαφή με ξένους πελάτες στην εταιρεία που δουλεύεις.

Σου προτείνω να αρχίσουμε μια συνομιλία στα αγγλικά για να καταλάβω περίπου σε τί επίπεδο βρίσκεσαι. Σου ζητάω να μου περιγράψεις τη μέρα σου ή τί έκανες στις διακοπές σου. Αρχίζεις να μου διηγήσαι και ενώ εσύ μου μιλάς το βλέμμα μου πέφτει στον καναπέ και σε ένα αντικείμενο πάνω του που γυαλίζει. Είναι ο δονητής που γυαλίζει γιατί είναι γεμάτος από τα υγρά μου. Ασυναίσθητα παίρνω το ποτήρι μου να πιω λίγο νερό για να ηρεμήσω αλλά από τον πανικό μου χύνω λίγο πάνω μου. Νιώθω τις σταγόνες να κυλλάνε προς το στήθος μου και εσένα με τη ματιά σου να τις ακολουθείς. Νιώθω τις ρώγες μου να σκληραίνουν πάλι και είμαι και σίγουρη ότι μπορείς να τις δεις και εσύ μέσα από το φόρεμα αφού δεν φοράω καθόλου εσώρουχα.

Με ρωτάς τί έγινε και σου απαντάω ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι μπορούμε να συνεχίσουμε το μάθημα. Βλέπεις την πανικόβλητη έκφρασή μου και γυρνάς και εσύ να δεις τί είναι αυτό που είδα πριν λίγο και με έφερε σε αυτήν την κατάσταση.

Το βλέμμα σου εντοπίζει το δονητή και μένει καρφωμένο για λίγα δευτερόλεπτα πάνω του και μετά γυρνάς και με κοιτάζεις στα μάτια. Ελπίζω να μην διέκοψα κάτι όταν ήρθα, μου λες.

Έχω αλλάξει χρώμα από την ντροπή μου και κατεβάζω τα μάτια μου να κοιτάζουν προς το πάτωμα. Το ήξερα ότι ήμουν αρκετά μικρότερή σου αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωθα σα να ήμουν μικρό παιδάκι που το μάλωναν για μια αταξία που είχε κάνει.

Μου αγγίζεις το χέρι και μου λες ότι δεν υπάρχει λόγος να ντρέπομαι για κάτι τέτοιο και ότι χαίρεσαι που έχεις μια τόσο απελευθερωμένη δασκάλα.

Μου προτείνεις να συνεχίσουμε το μάθημα αλλά αυτή τη φορά θα μου περιγράψεις στα αγγλικά τί σου ήρθε στο μυαλό όταν είδες το δονητή. Τα έχω τόσο χαμμένα που δέχομαι χωρίς να το καταλάβω.

-I want to feel your lips around my dick; I want you to suck it and meanwhile to caress your clitoris. See you put your fingers inside your pussy and continue doing me a blow job. When I saw the vibrator the first thing that came to my mind was to put it in your horny pussy while I’ll be taking you from behind.

(Μετάφραση:-Θέλω να νιώσω τα χείλη σου στον πούτσο μου, θέλω να τον ρουφήξεις ενώ θα χαιδεύεις την κλειτορίδα σου. Να σε δω να βάζεις τα δάχτυλά σου στο μουνί σου ενώ θα μου παίρνεις πίπα. Όταν είδα τον δονητή το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν να τον βάλω στο καυλωμένο μουνί σου ενώ θα σε γαμάω από τον κώλο. )

Ντρεπόμουν πολύ αλλά σκέφτηκα ότι τα αγγλικά σου ήταν σε καλό επίπεδο, τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα. ’ρχισα να αισθάνομαι την ίδια έξαψη με πρώτα και ένιωθα το μουνί μου να πλημμυρίζει ξανά με τα υγρά μου.

Σου λέω ότι καλό θα ήταν να συνεχίσουμε το μάθημα και σηκώνομαι για να πιάσω ένα βιβλίο που ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού. Σκύβω πάνω στο τραπέζι και σε ακούω να σηκώνεσαι και εσύ. Σε δευτερόλεπτα έχεις σταθεί από πίσω μου και έχεις ακουμπήσει το σώμα σου πάνω στο δικό μου. Μου φιλάς το αυτί, νιώθω τη γλώσσα σου να μου το χαιδεύει και μου ψιθιρίζεις ότι θες όταν μπεις μέσα μου να νιώθεις το μουνί μου όσο πιο υγρό γίνεται. Νιώθω τη γλώσσα σου να κατεβαίνει στο λαιμό μου και στην αρχή της σπονδυλικής μου. Το ένα σου χέρι μου χαιδεύει το στήθος, αισθάνομαι τις ρώγες μου να σκληραίνουν. Με το άλλο μου σηκώνεις τη φούστα και νιώθω τα δάχτυλά σου στην κλειτορίδα μου. Το χέρι σου κατεβαίνει και βάζεις 2 δάχτυλα μέσα στο μουνί μου.

-Δεν περίμενα να είσαι ήδη τόσο υγρή αλλά με τρελαίνει να γλύφω μουνάκια που είναι ήδη καυλωμένα.

Με γυρνάς προς τα εσένα και με σπρώχνεις να καθίσω πάνω στο τραπέζι. Μου ανοίγεις τα πόδια και νιώθω τη γλώσσα σου στην κλειτορίδα μου. Έχει πριστεί όσο δεν πάει άλλο. Μου χωρίζεις τα μουνόχειλα με τα δάχτυλά σου και βάζεις τη γλώσσα σου στο μουνί μου. Η καύλα μου είναι απίστευτη. Αλλά δεν σταματάς εκεί. Βάζεις 2 δάχτυλα μέσα στο μουνί μου και τα υγραίνεις καλά, όταν τα βγάζεις τα ακουμπάς στην κωλοτρυπίδα μου και την χαιδεύεις κυκλικά.

-Θέλω να βάλω τη γλώσσα μου μέσα στην κωλοτρυπίδα σου.

Νιώθω κάτι σαν ηλεκτρικό ρεύμα να διαπερνάει το σώμα μου μόλις το άκουσα.

-Ναι μωρό μου θέλω να τη νιώσω και όχι μόνο αυτήν.

Τη νιώθω στην άκρη της κωλοτρυπίδας μου να μου την πιέζει. Μπαίνει μέσα ελάχιστα αλλά δεν αντέχω άλλο. Σε σπρώχνω προς τα πίσω και σηκώνομαι όρθια. Με ρωτάς τί έγινε.

-Θέλω να νιώσω το καυλί σου στο στόμα μου.

Σε παίρνω από το χέρι και κατευθύνομαι προς τον καναπέ για να είμαστε πιο άνετα. Σε σπρώχνω να ξαπλώσεις. Βάζεις το χέρι σου κάτω από την πλάτη σου και βγάζεις το δονητή.

-Μην νομίζεις ότι τον ξέχασα αυτόν, θέλω να σε γαμάμε και οι δύο ταυτόχρονα, ο ένας από μπροστά και ο άλλος από πίσω.

-Θα σε αφήσω να κάνεις ότι θέλεις αλλά προς το παρόν το μόνο που θέλω είναι να σου ρουφίξω τον πούτσο.

Σε γδύνω γρήγορα, θέλω οποσδήποτε να σε γλύψω. Όταν είσαι εντελώς γυμνός σε βάζω να γονατίσεις πάνω στον καναπέ και σου λέω να μείνεις ακίνητος. Σου ανοίγω τα κωλομέρια με τα χέρια μου και βλέπω την κωλοτρυπίδα σου. Την αγγίζω με την άκρη της γλώσσας μου και σε βλέπω ότι ανατριχιάζεις. Παίζω με τη γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα σου και όταν την έχω υγράνει αρκετά στην χαιδεύω με το δάχτυλό μου. Έχει αρχίσει και χαλαρώνει και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό. Στην ανοίγω προσεκτικά με τα 2 μου δάχτυλα και σπρώχνω τη γλώσσα μου να μπει μέσα της. Έχεις καυλώσει πάρα πολύ. Μου λες ότι σε τρελαίνω με αυτό που κάνω και σου απαντάω ότι δεν έχεις ακόμα δει τίποτα. Βγάζω την γλώσσα μου και αργά σπρώχνω μέσα το ένα μου δάχτυλο που μπαίνει αρκετά εύκολα. Σε γυρίζω να καθίσεις στον καναπέ χωρίς να σου βγάλω το δάχτυλο και βάζω στο στόμα μου το κεφαλάκι. Με το άλλο μου χέρι σου χαιδεύω τα πλευρά, την κοιλιά και τους μηρούς. Είσαι πολύ καυλωμένος και εγώ το απολαμβάνω να σε βλέπω έτσι, με καυλώνει ακόμα περισσότερο.

Αρχίζω να σου ρουφάω το κεφαλάκι και με τη γλώσσα μου παίζω με την τρυπίτσα που έχεις στην άκρη του πούτσου σου. Σταματάω για λίγο και σε γλύφω από την κοιλιά μέχρι το λαιμό. Σου ψιθυρίζω στο αυτί ότι θέλω να σου γαμήσω τον κώλο με τα δάχτυλα ενώ σου ρουφάω τον πούτσο. Σου λέω ότι θα σου βάλω 2 δάχτυλα τώρα στην κωλοτρυπίδα σου που θα είναι καλά μουσκεμένα με τα υγρά από το μουνί μου. Θέλω να νιώσεις τα υγρά μου μέσα στην κωλοτρυπίδα σου.

Κατεβαίνω σιγά-σιγά χαμηλά και βάζω ξανά τον πούτσο σου στο στόμα μου ενώ έχω τα 2 μου δάχτυλα στο μουνί μου. Τα βρέχω καλά-καλά και αρχίζω να τα σπρώχνω για να μπουν στην κωλοτρυπίδα σου. Το κάνω αργά για να μην σε πονέσω και δείχνεις να σου αρέσει. Όταν μπαίνουν εντελώς μέσα ο πούτσος σου είναι μέσα στο στόμα μου μέχρι κάτω τη βάση του. Αρχίζω να τον βάζω και να τον βγάζω πιο γρήγορα στο στόμα μου ενώ με τα δάχτυλα μου σου γαμάω τον κώλο. Μου λες ότι σε τρελαίνει όπως σου ρουφάω τον πούτσο και χύνεις έντονα μέσα στο στόμα μου ενώ εγώ καταπίνω τα χύσια σου. Τα νιώθω ζεστά μέσα στο στόμα μου και μου αρέσει η γεύση τους.

Μετά από 2 λεπτά σηκώνεσαι και μου λες να ξαπλώσω εγώ στον καναπέ. Με φιλάς και με τη γλώσσα σου κατεβαίνεις προς τα κάτω. Βάζεις τη μία μου ρώγα στο στόμα σου και την πιπιλάς. Με το ένα σου χέρι χαιδεύεις την κλειτορίδα μου. Σε λίγο νιώθω τη γλώσσα σου να εκεί που πριν από λίγο ήταν το χέρι σου. Αισθάνομαι την κλειτορίδα μου να πρίζεται ξανά και ανυπομονώ να νιώσω τα δάχτυλά σου στο μουνί μου. Ευτυχώς δεν αργείς καθόλου να το κάνεις. Τα βάζεις και τα βγάζεις έντονα μέσα μου αλλά αντί να συνεχίσεις έτσι ξαφνικά σταματάς και τα βγάζεις έξω. Νιώθω τη γλώσσα σου να κατεβαίνει από την κλειτορίδα μου στο μουνί μου και να τη βάζεις μέσα του. Έχω αρχίσει σχεδόν να έχω σπασμούς από την ηδονή που αισθάνομαι. Τα υγρά μου είναι πάρα πολλά και σε νιώθω να τα πίνεις. Αλλά δεν αρκείσαι σε αυτό. Βγάζεις την γλώσσα σου και αρχίζεις να μου γλύφεις την κωλοτρυπίδα. Σπρώχνεις απαλά ένα δάχτυλο μέσα της. Εκείνη τη στιγμή παίρνεις το δονητή που ήταν δίπλα μου και τον βάζεις στο μουνί μου. Νιώθω υπέροχη την πίεση που ασκεί μέσα μου αλλά σου λέω ότι θα προτιμούσα να ήταν ο πούτσος σου. Μου λες ότι θες να τον βάλεις πρώτα στον κώλο μου και τότε βάζεις ακόμα ένα δάχτυλο πίσω. Έχεις ανάψει τη δόνηση στο χαμηλό και ενώ μου γλύφεις ξανά την κλειτορίδα μου γαμάς τον κώλο με τα δάχτυλά σου.

-Θέλω μωρό μου να νιώσω το καυλί σου στον κώλο μου.

Σταμάτας και βγάζεις τα δάχτυλά σου. Κλείνεις τη δόνηση και ξαπλώνω εντελώς στον καναπέ. Περίμενα ότι θα ήθελες να μπεις στον κώλο μου ενώ εγώ θα ήμουν στα τέσσερα και σε κοιτάω με ένα περίεργο ύφος. Σε ρωτάω αν θες να γυρίσω και μου απαντάς ότι θες βλέπεις τον πρόσωπο μου όταν το κάνεις. Έρχεσαι στην άκρη του καναπέ και γονατίζεις στο πάτωμα.

Νιώθω το κεφαλάκι να ακουμπάει την κωλοτρυπίδα μου και την αισθάνομαι να ανοίγει καθώς ο πούτσος σου μπαίνει σιγά-σιγά μέσα της. Τον σπρώχνεις αργά μέχρι τη μέση και τον αισθάνομαι να πρίζεται όλο και περισσότερο όσο μπαίνει πιο βαθιά. Σταματάς και με μία κίνηση τον βάζεις δυνατά όλο μέσα. Με ρωτάς αν πονάω και σου λέω πώς λίγο ναι αλλά ότι δεν με νοιάζει καθόλου. Κουνιέσαι δυνατά μέσα στον κώλο μου και έχεις ανάψει τη δόνηση στο τέρμα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που νιώθω, σαν κύματα ευχαρίστησης σε όλο μου το σώμα. Πρέπει και εσύ να νιώθεις το ίδιο, το βλέπω στον τρόπο που με κοιτάζεις. Οι μυς του προσώπου σου συσπόνται από την ηδονή. Χύνουμε και οι δύο έντονα.

Κλείνεις τη δόνηση και βγάζεις τον δονητή από το μουνί μου αλλά ο πούτσος σου είναι ακόμα στον κώλο μου και συνεχίζεις να κουνιέσαι μέσα του αλλά αυτή τη φορά πιο αργά. Σκύβεις και με φιλάς.

Βγάζεις τον πούτσο σου από την κωλοτρυπίδα μου και αρχίζεις να γλύφεις την κλειτορίδα μου. Σου λέω ότι δεν αντέχω άλλο αλλά εσύ συνεχίζεις. Παίρνεις το δονητή και τον βάζεις βάθιά μέσα μου εκεί που πριν λίγο ήταν το καυλί σου. Μου λες ότι θες να με κάνεις να χύσω ακόμα μία φορα.

Ο δονητής μπαινοβγαίνει έντονα στον κώλο μου και με τη γλώσσα σου στην κλειτορίδα μου με κάνεις να χύσω ξανά το ίδιο έντονα όπως πριν λίγο. Δεν το πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει.

Όταν έχω χαλαρώσει κάπως καθόμαστε και οι δύο στον καναπέ και ανάβουμε τσιγάρο. Σου λέω ότι δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιος καλός μαθητής, γελάμε και συνεχίζουμε να μιλάμε για άσχετα πράγματα. Μετά από κάμποση ώρα κατεβάζω το φόρεμα μου και εσύ αρχίζεις να ντύνεσαι γιατί αύριο έχεις δουλειά και πρέπει να ξυπνήσεις.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")