Και οι γεματούλες έχουν ψυχή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Πριν από λίγο καιρό γνώρισα από ένα site μια γυναίκα η οποία ήταν 36 χρονών. Αφού στείλαμε μερικά μηνύματα αποφασίσαμε να τα πούμε μέσω msn. Τα λέγαμε για αρκετό διάστημα και οι συζητήσεις μας ήταν περί ανέμων και υδάτων το πρώτο διάστημα ώσπου να αισθανθούμε πιο καλά και φτάσαμε σε σημείο να μιλάμε για "πολύ sex\"! Και όταν λέμε πολύ σεξ μιλάμε για πολύ σεξ. Φτάναμε και οι 2 να τελειώνουμε από 2-3 φορές κάθε βράδυ. Αφού πέρασε κάποιο διάστημα, αποφασίσαμε να βρεθούμε. Είχε ένα κόλλημα όμως και μου έλεγε ότι φοβάται να βρεθούμε γιατί ήταν παχουλή και δεν θα μου άρεσε.

Αφού κατάφερα να τις διώξω αυτό το κόμπλεξ αποφάσισε να έρθει κατευθείαν στο σπίτι μου, και να μη βρεθούμε κάπου έξω γιατί όπως έλεγε ντρεπόταν για το σώμα της. Κανονίσαμε λοιπόν να έρθει στο σπίτι μου ένα απόγευμα και να πίναμε ένα καφεδάκι. Αφού ανοίγω την πόρτα του διαμερίσματος μου βλέπω μια γυναίκα όπου όντως ήταν αρκετά παχουλή, αλλά είχε ένα υπέροχο πρόσωπο (τουλάχιστον έτσι το είδα εγώ)!

Αφού μπήκε μέσα, πήγαμε και καθίσαμε στην βεράντα. Της έκανα καφεδάκι και αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορες μαλακίες. Την έβλεπα ότι ήταν λίγο σφιγμένη. Της ρώτησα αν είναι άνετα και μου έλεγε ότι είναι όλα οκ! Αφού άρχισε να πέφτει το σκοτάδι (και αφού έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα της ανθρωπότητας) παίρνω την καρέκλα μου και πάω και κάθομαι δίπλα της. Της πιάνω το χέρι και τη βλέπω να αρχίζει να τρέμει και να βγάζει μια βαριά ανάσα.

Αυτή η ανάσα ήταν που με καύλωσε πάρα πολύ και έσκυψα και άρχισα να της φιλάω στο στόμα. Είχανε τόση γλύκα τα χείλη της που κόλλησα! Όπως είμαστε τη σηκώνω και την πηγαίνω στο κρεβάτι. Τη ρίχνω και αρχίζω να τη χαϊδεύω σε όλο της το σώμα χωρίς να έχει βγάλει τα ρούχα της.

Αυτή με τρόπο άρχισε να μου κατεβάζει τη φόρμα και έφτασε στο σημείο να μου τον έχει βγάλει έξω και να τον κρατάει στο χέρι της. Με ξαπλώνει και αρχίζει να μου παίρνει μια πολύ απαλή πίπα. Μιλάμε για απίστευτη καύλα! Λίγο πριν χύσω της είπα να σταματήσει.

Αρχίζω να της βγάζω τα ρούχα. Είχε νυχτώσει για τα καλά και δεν είχε πλέον κανένα πρόβλημα με το σώμα της. Δεν μπορώ να πω ότι είχε και το ωραίο στήθος. Ήταν όμως καλό. Ήταν και καυλωμένο! Οπότε και σκληρό ήταν και οι ρώγες ήταν έτοιμες να εκραγούν! Άρχισα να τις φιλάω απαλά και στη συνέχεια άρχισα να τις δαγκώνω. Έβγαζε μια πολύ καυλιάρικη ανάσα.

Ενώ εγώ έπαιζα με το στήθος, αυτή έβγαλε από μόνη της τη φούστα της… Με γρήγορες κινήσεις, βγάζω και εγώ τα υπόλοιπα ρούχα που φόραγα και πλέον είμαστε και οι δυο γυμνοί. Ο πούτσος μου είχε βγάλει τρελά υγρά από την καύλα! Είχε γίνει τεράστιος (δεν είναι 22 που λένε όλοι, σε όλες τις ιστορίες, όλοι 22 βρε παιδιά;) αλλά γύρω στους 17-18 πόντους. Βάζω αμέσως ένα προφυλακτικό και άρχισα σιγά-σιγά να μπαίνω μέσα της.

Περιττό να σας πω πόσα υγρά είχε βγάλει. Αφού μπήκα άρχισε να βογκάει. Συνέχισα να μπαινοβγαίνω απαλά αλλά ήταν τόση η καύλα που είχα που άρχισα να την ξεσκίζω στην κυριολεξία. Σε πολύ μικρό διάστημα άρχισε να χύνει. Δεν άντεξα και μετά από λίγο αρχίζω και εγώ να χύνω. Έχυσα μέσα της αφού φόραγα προφυλακτικό!

Ξάπλωσα δίπλα της και αρχίσαμε να μιλάμε. Μου είπε ότι είχε να γαμηθεί 7 μήνες και ότι πρώτη φορά τη γαμάει κάποιος τόσο όμορφα και διάφορες τέτοιες μαλακίες που λένε οι γυναίκες!!!!

Όση ώρα μιλάγαμε εγώ έπαιζα με το στήθος της. Δεν ήθελε και πολύ και άρχισε πάλι να καυλώνει. Σηκώνεται και μου τον παίρνει στο στόμα. Καύλωσα φυσικά αμέσως! Τη στήνω στα τέσσερα και αφού βάζω πάλι προφυλακτικό αρχίζω να τη γαμάω. Στην αρχή πάλι απαλά και στη συνέχεια αρχίζω να μπαινοβγαίνω με πολύ δύναμη. Έβγαζε κάτι κραυγές που σίγουρα μας άκουσε όλη η γειτονιά.

Αυτό όμως ήταν κάτι που με καύλωνε ακόμη περισσότερο. Τη γάμαγα έτσι για κανένα τέταρτο και αφού έχυσε άλλες δυο φορές (έτρεμαν τα πόδια της την ώρα που έλεγε ότι χύνει) μου έρχεται και εμένα να χύσω...

Βγαίνω από μέσα της, βγάζω και το προφυλακτικό και της λέω να μου τον παίξει λίγο. Αρχίζω να χύνω πάνω στην κοιλιά της.

Αφού άπλωσε όλα μου τα χύσια πάνω της, μου τον πήρε στο στόμα και μου τον καθάρισε. Ξαπλώσαμε και πάλι και αφού μιλήσαμε και πάλι για κανένα 10λεπτο, πήγαμε μαζί στο μπάνιο. Πλυθήκαμε, ντυθήκαμε και καθίσαμε και πάλι στο μπαλκόνι. Ήπιαμε μια μπυρίτσα και αφού είχε πάει 2 η ώρα, έφυγε.

Από τότε έχουμε μιλήσει αρκετές φορές από το τηλέφωνο, αλλά μια η μαλακία που την πιάνει με το βάρος της, μια που νιώθει κάπως άσχημα γιατί είναι μεγαλύτερη μου (είμαι 28 κι αυτή είναι 36) δεν έχουμε ακόμη βρεθεί. Είναι όμως κάτι που εύχομαι να ξαναγίνει.

Από τότε όταν βλέπω στο δρόμο κάποια γεματούλα, την κοιτάζω πονηρά. Μάλλον αρχίζω να παθιάζομαι με τις χοντρούλες!!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")