Πείτε μου, είμαι λάθος;

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: «Ναι ήμουν λάθος. Δεν έπρεπε να του την κάνω», παραδέχεται η Τασία μετά από το λάθος που έκανε…

Η ιστορία:

Με λένε Τασία. Και δυστυχώς η ιστορία είναι άκρως αληθινή. Θα καταλάβετε στο τέλος γιατί το δυστυχώς. Παντρεύτηκα μικρή, στα είκοσι μου. Ψηλή, με ξανθά βαμμένα μαλλιά, με επιδιόρθωση πλαστικής στο στήθος μου, με ωραία μεγάλα πόδια, που βοηθάνε τις μίνι φούστες μου να ακούω ένα σωρό προσβλητικά πειράγματα. Τον άντρα μου τον Κ. τον αγαπούσα. Περνάγαμε αρκετά ωραία και λόγω των καλών οικονομικών μας δυνατοτήτων. Η σεξουαλική μας ζωή δεν είχε έρθει σε τέλμα όπως συνήθως γίνεται στα παντρεμένα ζευγάρια. Ο άντρας μου ο Κ. είχε φαντασία στο σεξ και με άναβε. Παρόλα αυτά.. ναι, είχα και γκόμενο. Γιατί; Για την αυταρέσκεια μου, για το παιχνίδι, γιατί το είχαν και οι φίλες μου, για την βλακεία μου.. όπως θέλετε πείτε το. Αυτός ήταν ο Δημήτρης. Εμφανισιακά καλύτερος του άντρα μου του Κ.

Με τον άντρα μου το κάναμε σχεδόν κάθε μέρα στα δεκαπέντε χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι. Μου έκανε τα πάντα στο πήδημα εκτός από κώλο που δεν το θέλαμε και οι δύο. Σε αντάλλαγμα του κώλου είχαμε την περιστασιακή μου παρτούζα. Του Κ. του άρεσε να με βλέπει να χύνω και με άλλους. Τους βρίσκαμε με μικρή αμοιβή από τις μικρές αγγελίες. Το μεγάλο γαμήσι γινόταν όταν έφευγε το ζιγκολό και μέναμε οι δυο μας.. γαμιόμασταν μέχρι το πρωί. Καυλώναμε με τη φάση που είχε προηγηθεί. Δεχόμουνα να μου λέει ο άντρας μου πόσο κακό κορίτσι είμαι που γαμιέμαι με άλλες πούτσες. Όσο με έβριζε τόσο καύλωνα και έχυνα απανωτά. Το λάθος μου ξεκίνησε όταν έβαλα στο παιχνίδι τον γκόμενο μου τον Δημήτρη. Με υποχθόνιο σχέδιο όταν ήταν η περίοδος της παρτούζας μου (δυο - τρεις φορές το χρόνο) είπα:

-    «Θα ψάξω εγώ αυτήν τη φορά για το ποιος θα με γαμήσει μαζί με σένα».

Τα είχα κανονίσει με τον Δημήτρη και πράγματι το ίδιο βράδυ Σαββάτου, ο Δημήτρης, προσποιούμενος το ζιγκολό της εφημερίδας έναντι 110 ευρώ, θα με γαμούσε μαζί με τον άντρα μου. Και με γαμήσανε. Από τα πολύ καλά γαμήσια που μου έχουν κάνει. Στο σαλόνι να κάθομαι στον πούτσο του γκόμενου μου και να έχω στο στόμα το καυλί του άντρα μου. Τα χύσια δεν μου άρεσαν επάνω μου. Όταν έχυνα τους έβαζα σε απόσταση να με βλέπουν να χαϊδεύομαι μόνη μου στον καναπέ κι αυτοί όρθιοι να τραβούν μαλακία και να χύνουν κάτω. Όταν έφυγε ο ζιγκολό - γκόμενος Δημήτρης και μετά τα απανωτά γαμήσια που ως συνήθως ακολούθησαν από τον άντρα μου έφερα την κουβέντα στο νέο μας γαμιά.

-    «Αυτόν θα τον ξαναπάρουμε» του λέω.

-    «Ότι θέλεις καυλόμουνο» μου λέει.

Το άλλο Σάββατο θα πηγαίναμε στο εξοχικό μας λίγο έξω από την Αθήνα. Μεσοβδόμαδα, παρουσία του Κ. πήρα και καλά τηλέφωνο τον Δημήτρη. Του πρότεινα για να ακούει και ο άντρας μου την επιθυμία μας με πληρωμένα τα έξοδα να περάσει από το εξοχικό μας για μια από τα ίδια. Φυσικά ήταν ενήμερος για το τηλέφωνο που θα του έκανα. Το Σάββατο βράδυ ο Δημήτρης (που και καλά μπερδεύτηκε για να έρθει) μας βρήκε στην τραπεζαρία να τρώμε. Έφαγε κι αυτός μαζί μας. Προκλητικά ντυμένη και αρωματισμένη άρχισα να τρίβομαι με τον Δημήτρη ενώ καλά - καλά δεν είχαμε τελειώσει ακόμη το φαγητό. Με νεύμα του άντρα μου ανέβηκα, παραμερίζοντας τα πιάτα, πάνω στο τραπέζι με τα πόδια ανοιχτά στο πρόσωπο του Δημήτρη. Μου άρχισε το γλειφομούνι. Ο Κ. μας κοίταγε και τον κοίταγα. Έχυσε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί πάνω στο στήθος μου και είπε στον Δημήτρη να πίνει.

Ο Δημήτρης σηκώθηκε, ξεκούμπωσε το παντελόνι του, μου τον έχωσε και ταυτόχρονα έγλειφε το κρασί πάνω από τα βυζιά μου. Ο Κ. συνέχιζε να τα τροφοδοτεί με κρασί και ο Δημήτρης να το πίνει και να με γαμάει. Ο Κ. μου χάιδευε τα μαλλιά και μου κρατούσε τα χέρια τρυφερά. Δεν τον είχε βγάλει ακόμη έξω. Δεν είχα προλάβει να χύσω και παραμέρισε ευγενικά τον Δημήτρη, πήρε τη θέση του και άρχισε να με γαμάει πλέον ο άντρας μου και να βλέπει ο Δημήτρης. Αυτό γινόταν εναλλάξ. Εγώ πλέον είχα αρχίσει να χύνω κι αυτοί πριν φτάσουν σταματούσαν και άλλαζαν για να κρατήσουν περισσότερο. Στο τέλος τους οδήγησα στο σαλόνι, κάθισα στην πολυθρόνα να χαϊδεύω το μουνί μου και τους είχα βάλει σε απόσταση να με βλέπουν και να τραβάνε μαλακία. Αυτή ήταν άλλωστε και η αγαπημένη μου φαντασίωση. Πρώτος έχυσε ο άντρας μου.

-    «Χύνω Τασία καριόλα μου…»

Το σπέρμα του έφτασε μέχρι τα γυμνά δάχτυλα του ποδιού μου. Κοίταξα τον Δημήτρη.

-    «Έλα μωρό μου χύσε κι εσύ για την Τασία…» του είπα.

Αυτός έπιασε και με τα δυο του χέρια τον πούτσο του και φωνάζοντας μέσα στην καύλα του:

-    «Χύνω Τάση μου, χύνω!» έχυσε.

Το κακό είχε γίνει. Τάση με έλεγε μόνο ο άντρας μου και μόνο κατ’ ιδίαν. Δεν το ήξεραν οι άλλοι. Αλλά εγώ το είχα πει στον Δημήτρη και του ξέφυγε. Ο Κ. δεν ήταν βλάκας. Την άλλη μέρα άρχισε το ψάρεμα. Μέχρι το απόγευμα πλέον τα είχα ξεράσει όλα κλαίγοντας. Έπεσαν και σφαλιάρες, και οι φωνές άλλα και το γαμήσι δίχως χύσι. Ένα γαμήσι εκδίκησης. Αυτό ήταν και το τελευταίο γαμήσι με τον άντρα μου. Με άφησε και πήγε στην Αθήνα. Το πρωί μου τηλεφώνησε και είπε χωρίζουμε. Και χωρίσαμε.

Με τον Δημήτρη ξέκοψα αμέσως. Βρήκα πολλούς στην μετέπειτα πορεία μου σαν χωρισμένη. Και ωραίους και καλούς στο κρεβάτι και με γεμάτο πορτοφόλι. Αλλά έναν είχα αγαπήσει τον Κ. Τον πρόδωσα και μου έκανε όλα τα χατίρια και δεν μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου. Γι’ αυτό κορίτσια, αν ποτέ βρείτε κάποιον που θα αγαπήσετε και αν ποτέ έχετε και γκόμενο, ποτέ μην τους φέρετε σε επαφή.

Κ. συγνώμη

Η Τάση σου

(Copyright protected OW ref: 53689