Το Σαββατοκύριακο του σεξ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Πολύ μεγάλος πειρασμός ήταν για τον φίλο μας το γλυκό μικρό κορίτσι, κόρη του κολλητού του και δεν θα μπορέσει να αντισταθεί.

Η ιστορία:

Η γυναίκα μου έλειπε, είχε πάει να επισκεφτεί την αδελφή της , που μένει σε μια κοντινή πόλη, όταν οι φίλοι μας Μαίρη και Κώστας, μαζί με την κόρη τους και τον φίλο της, ήρθαν το πρωί της Παρασκευής, ενώ δεν τους περιμέναμε, για να περάσουν μαζί μας το Σαββατοκύριακο.

Δεν πρόλαβα καλά - καλά να τους καλωσορίσω όταν έφτασαν, γιατί έπρεπε να πάω στη δουλειά. Τους έδωσα τα κλειδιά και τους είπα να τακτοποιηθούν, σαν στο σπίτι τους. Όταν, εκείνο το ίδιο απόγευμα, γύρισα από τη δουλειά, άκουσα θόρυβο από την κρεβατοκάμαρα που έχουμε για τους επισκέπτες και κατάλαβα ότι ο Κώστας και η Μαίρη έκαναν έρωτα. Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου είχε λείψει τόσο πολύ η γυναίκα μου. Ήθελα κι εγώ λίγο μουνάκι, να του δώσω να καταλάβει! Καθώς περνούσα από την κρεβατοκάμαρα, πρόσεξα πως η πόρτα της ήταν μισάνοιχτη. Ο Κώστας πραγματικά τα έδινε όλα, με τα αρχίδια του να χτυπάνε με δύναμη πάνω στον κώλο της γυναίκας του. Ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και χάιδεψα λίγο τον πούτσο μου.  

Μετά αποφάσισα ότι ήταν καλύτερα να μην συνεχίσω, γιατί δεν είχα καμιά όρεξη να σκουπίζω σπέρμα από το χαλί. Πήγα στο δωμάτιο μου και γδύθηκα, φόρεσα σορτς και ένα μακό μπλουζάκι και πήγα στο σαλόνι για να δω λίγη τηλεόραση. Κάθισα στα σκοτεινά και ενώ έψαχνα τον διακόπτη για να ανάψω το φως, άγγιξα ένα σώμα που ήταν ξαπλωμένο στον καναπέ. Άκουγα τον ρυθμικό ήχο της ανάσας κάποιου κοιμισμένου. Το χέρι μου ακούμπησε ένα μαλακό, γυμνό στήθος. Άναψα το φως και ποιος νομίζετε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του; Η Τζίνα, η κόρη του Κώστα. Ήταν ολόγυμνη, ξαπλωμένη στον καναπέ. Δίπλα της, τελείως γυμνός κι αυτός, ήταν ο φίλος της, ο Θωμάς. Ήταν φανερό ότι τα παιδάκια είχαν καλοπεράσει. Ξαφνικά η Τζίνα ξύπνησε. Άνοιξε τα μάτια της, με κοίταξε και είπε χαμογελώντας: «Συγνώμη γι’ αυτό» ψιθύρισε, αλλά ήταν φανερό ότι δεν την πείραζε καθόλου που την είδα γυμνή και φρεσκογαμημένη, το αντίθετο μάλιστα.

Ανασηκώθηκε από τον καναπέ και πριν καλά - καλά καταλάβω τι συνέβαινε, μου κατέβασε το σορτς. Μου είπε να το βγάλω τελείως. «Μην κάνεις θόρυβο» μου είπε, δείχνοντας προς την μεριά του κοιμισμένου φίλου της. Μετά έσκυψε μπροστά και πήρε την πούτσα μου στο στόμα της. Η Τζίνα μου έκανε τσιμπούκι με όλο το πάθος και την ενεργητικότητα μιας κοπέλας, που μόλις έχει αρχίσει να μαθαίνει τα κόλπα, αλλά η θέα του μικρού της κεφαλιού να χορεύει ανάμεσα στα πόδια μου, αντιστάθμιζε το άτσαλο ρούφηγμα της και τα δόντια της που πότε - πότε τριβόντουσαν πάνω στο καυλί μου. Κατάπινε με θόρυβο και αναρωτιόμουν αν η μάνα της και ο πατέρας της μπορούσαν να μας ακούσουν. Ένα τσιμπούκι πάντα είναι θαυμάσιο, αλλά, πρέπει να παραδεχτώ, ότι το γεγονός πως γαμούσα την κόρη του καλύτερού μου φίλου στο στόμα, το έκανε ακόμα πιο καλό, το έκανε τέλειο.

«Μη χύσεις ακόμα», είπε η Τζίνα, βγάζοντας την πούτσα μου από το στόμα της και καβάλησε το καυλί μου με τους γοφούς της. Πίεσε το κεφάλι της πούτσας πάνω στο μαλακό μουνάκι της και με μια δυνατή ώθηση, το έχωσε μέσα της. Χώθηκε μέσα της σαν να περνούσε μέσα από λιωμένο βούτυρο. Το μουνί της Τζίνας ήταν απίστευτα ζεστό και η σφιχτή νεανική του σάρκα έσφιγγε την πούτσα μου. Αναστέναζε και βογκούσε, κρατώντας τους γοφούς της, πέρα - δώθε ενώ ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου. Κάναμε τόσο πολύ θόρυβο εκεί, πάνω στον καναπέ, ώστε δεν ήταν περίεργο που ξυπνήσαμε τον φίλο της. Στην αρχή φάνηκε σοκαρισμένος και βέβαια ποιος δε θα ήταν στη θέση του. Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε να δει ήταν σίγουρα η φίλη του να γαμιέται μ’ έναν άντρα, ακριβώς δίπλα του.

Ανάμεσα στα βογκητά και τις παθιάρικες κινήσεις της η Τζίνα κατάφερε να του πει ότι ήθελε να συμμετέχει κι αυτός. Πολύ σύντομα το σκληρό καυλί του Θωμά χοροπήδαγε μέσα στο χέρι της Τζίνας. Τραβήχτηκα από την Τζίνα και είπα στα παιδιά πως ήθελα να τους δω να το κάνουν. Προφανώς τους άρεσε η ιδέα να τους δίνει κάποιος διαταγές τι να κάνουν και μέσα σε δευτερόλεπτα ήταν ξαπλωμένοι σε ένα παθιάρικο 69, με την Τζίνα από πάνω να ρουφάει την λεία πούτσα του Θωμά, ενώ εκείνος της έγλειφε και της δάγκωνε το τρυφερό μουνάκι της. Δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό και έτσι αποφάσισα να πάρω κι εγώ μέρος.

Άφησα την Τζίνα να συνεχίσει να ρουφάει την πούτσα του φίλου της, αλλά του έκανα νόημα να τραβήξει το στόμα του από το μουνάκι της, για να κάνει χώρο για την πούτσα μου. Σήκωσα το κωλαράκι της Τζίνας, άνοιξα τα πόδια της και με μια δυνατή σπρωξιά έχωσα τον πούτσο μου μέσα της. Η Τζίνα και ο Θωμάς κοιτάχτηκαν, γεμάτοι έκπληξη για την εξέλιξη που είχε η βραδιά μας. Δεν ξέρω αν ο Κώστας και η Μαίρη άκουσαν τους θορύβους που κάναμε στο σαλόνι, αλλά αν πραγματικά άκουσαν κάτι, σίγουρα θα νόμισαν ότι ήταν η κόρη τους με τον φίλο της. Εν πάση περιπτώσει, δεν μας ενόχλησαν και η τριπλέτα μας συνεχίστηκε μέχρι το πρωί.

(Copyright protected OW ref: 53524