Χωρισμένη

Δημοσιεύθηκε από xxtonyxx
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας έβαλε στόχο μια κοπέλα και όταν την κατάκτησε, τα γαμήσια μαζί της ήταν απίστευτα.

Η ιστορία:

Η ιστορία ξεκινά πριν 13 χρόνια. Ήμουν 22 χρονών και δούλευα dj σε κάποιο κλαμπ. Ένας φίλος είχε αρχίσει και ερχόταν με μια κοπέλα που τότε ήταν 32-33 ετών αλλά χωρισμένη. Αθυρόστομη και πλάκα απίστευτη αλλά δεν την έβλεπα σαν μουνί. Κάποιο Σάββατο λοιπόν σκάει στο μαγαζί με το φίλο φτιαγμένη βαμμένη και όλα τα σχετικά και με το που μπαίνει μέσα παθαίνω πλάκα. Τότε φωνάζω τον φίλο κοντά μου και του λέω πως θέλω να μου κάνει παιχνίδι με τη φίλη του. Εκείνος μου λέει πως είναι χωρισμένη και δεν κάνει τέτοια και βάζω μαζί του ένα μπουκάλι ουίσκι στοίχημα πως σε μια εβδομάδα θα την είχα δική μου(καψούρης ο φίλος καθότι κι αυτός χωρισμένος αλλά δε μου λέει τίποτα απ’ ότι έμαθα αργότερα).

Μια εβδομάδα αργότερα ήταν η γιορτή μου και έχω κανονίσει το ρεπό μου και όλη η παρέα θα βρισκόμασταν στο μαγαζί μαζί και η Μαρία. Που φτάνει πρώτη χωρίς το φίλο Παναγιώτη που ήταν γειτονάκια και θα ερχόντουσαν παρέα.  Εκεί βρίσκω αφορμή αφού ο Πάνος άργησε κάνα δυο ώρες να έρθει σε σχέση με τους υπόλοιπους και της την πέφτω. Το γκομενάκι γούσταρε και μου λέει:

-    «Παράγγειλε ένα μπουκάλι ουίσκι και χρέωσε το στον Πάνο» (της είχε πει για το στοίχημα για να την αποτρέψει να γίνει κάτι).

Φεύγουμε με το Μαράκι και πάμε σε ένα πάρκο όπου και πηδηχτήκαμε για πρώτη φορά και ομολογώ πως ήταν υπέροχα γιατί δεν ξεπέρναγε το 1. 60 σε ύψος και τα 40-50 κιλά και ήταν πάρα πολύ στενομούνα ενώ είχε κάνει και παιδί. Κάναμε σχέση λοιπόν με το Μαράκι και αρχίσαμε να γαμιόμαστε τρελά σε κάθε ευκαιρία που μας δινόταν ακόμα και στο μαγαζί όταν αυτό ήταν κλειστό μιας και είχα κλειδιά. Κάποια μέρα λοιπόν σε ένα ξενοδοχείο που είμαστε και γαμιόμαστε (ξέχασα να αναφέρω πως γούσταρε τρελά να χύνουμε μαζί και να χύνω μέσα της). Αφού την χύνω τρέχει γρήγορα στο μπάνιο να ρίξει νερό στο μουνί της όπως έκανε πάντα για να μην μείνει έγκυος και ευτυχώς δεν έμεινε ποτέ.

Αφού λοιπόν συνεχίσαμε τα γλειψίματα και ξανά καυλώσαμε, της είπα πως ήθελα να γαμήσω το μικρό της κωλαράκι. Εκείνη μου είπε πως το είχε δοκιμάσει μια φορά με τον άντρα της και πως πόναγε πολύ και δεν συνέχισαν. Τότε είπα πως μαζί μου θα είναι διαφορετικά και θα σταματούσα αν πονούσε. Συμφωνήσαμε και αρχίσαμε ένα 69 όλο καύλα με όσο μπορούσα να γλείφω την κωλοτρυπίδα της και να βάζω τα υγρά του μουνιού της επάνω και να σπρώχνω ένα δάχτυλο σιγά - σιγά μέσα της. Έβλεπα ότι της άρεσε και άρχισε να χαλαρώνει κι αυτή και ο σφικτήρας οπότε σκέφτηκα είμαστε σε καλό δρόμο. Συνέχισα να την γλείφω χωρίς σταματημό όταν ένιωσα τα καυτά της χύσια να τρέχουν πάνω στη γλώσσα μου και εκείνη να φωνάζει:

-    «Χύνω καύλα μου! Χύνω! Ρουφά τα!»

Εκείνη τη στιγμή το κωλοδάχτυλο μου έχει περάσει την μέση και έχει ανοίξει αρκετά το κωλαράκι της. Βγάζοντας το δάχτυλο και δουλεύοντας λίγο ακόμα την τρυπούλα της με τα χύσια της την φέρνω στα τέσσερα και της λέω ώρα να δοκιμάσουμε. Αφού έχωσα τον πούτσο μου λίγο στο μουνάκι της να μαζέψει τα τελευταία χύσια που της είχαν απομείνει, τον φέρνω πάνω στην τρυφερή και στενή τρυπούλα του κώλου της και αρχίζω να σπρώχνω. Απίστευτη ηδονή και πόνος και για μένα και για το Μαράκι. Κατάφερα κι έβαλα το πουτσοκέφαλο και σταμάτησα να την ρωτήσω αν πόναγε.

-    «Πονάω αλλά συνέχισε και αν σου πω σταμάτα».

Ότι καλύτερο μπορούσα να ακούσω. Συνέχισα λίγο μέσα έξω το πουτσοκέφαλο και σιγά - σιγά άρχισα να καρφώνομαι όλο και πιο βαθιά στο μικρό της κωλαράκι. Αφού κατάφερα και τον έβαλα όλο, 18 πόντους για την ακρίβεια, άρχισα να κουνιέμαι πιο γρήγορα και εκείνης να της έχει φύγει το κάψιμο που ένιωθε και να έχει πάρει τη θέση του η ηδονή. Δεν πρέπει να έβγαλα και να έβαλα τον πούτσο μου πάνω από 20 φορές μέσα - έξω και ένιωσα έτοιμος να αδειάσω το σπέρμα μου μέσα της αν και εκείνη είχε χύσει ήδη μια φορά και μόλις της είπα ότι είμαι έτοιμος να χύσω το κωλαράκι της μου είπε:

-    «Κι εγώ είμαι έτοιμη. Έλα να χύσουμε μαζί…»

Έχυνα το κωλαράκι που ποθούσα τόσο πολύ και το Μαράκι έχυνε πάνω στα δάχτυλα μου που ήταν μέσα στο μουνί της. Απίστευτη καύλα! Αφού κάναμε ένα ντους και ντυθήκαμε να φύγουμε θυμάμαι που μου είπε:

-    «Να πάρω το μαλάκα τον πρώην άντρα μου να του κάνεις μαθήματα πως γαμάνε κώλο γιατί είναι άσχετος».

Από εκείνη την βραδιά ξεκίνησε ένα ταξίδι απίστευτο και πάντα την γαμούσα μια φορά από το μουνί και μια από κώλο στάνταρ ανάλογα βέβαια και τις ορέξεις μας ή όταν είχε περίοδο μόνο κώλο. Μείναμε μαζί ένα χρόνο σε σχέση και τα γαμήσια που κάναμε θα μου μείνουν αξέχαστα. Μετά από 13 χρόνια και ακόμα σκέφτομαι τα απίστευτα γαμήσια που κάναμε.
Να ‘σαι καλά Μαράκι όπου κι αν βρίσκεσαι.

(Copyright protected OW ref: 53475