Mε τον θείο τον ξάδερφο καί τον φίλο του (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι περιπέτειες της συζάνας συνεχίζονται με τον ξάδελφο και τον φίλο του. Εκείνη κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένη φαίνεται...

Η ιστορία:

Γεια σας και πάλι.

Θα σας συνεχίσω την ιστορία μου πού είχα κλείσει με τον ξάδερφό μου να πάμε σε ξενοδοχείο να πηδηχτούμε. Όπως σας είχα γράψει όταν μπήκαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της παραλιακής έμεινα κάγκελο γιατί μπαίνοντας μέσα είδα ότι μάς περίμενε κάποιος.

Λέω στον ξάδελφο μου…

•    Τι παίζει εδώ ρε ‘συ;

•    Τίποτα μαναράκι μου, απλά σήμερα θα έχουμε ακροατήριο. Ο φίλος μου θέλει να σε δει να γαμιέσαι κι άμα γουστάρεις συνεχίζουμε όλοι μαζί.

Ο άλλος τσιμουδιά δεν έβγαλε.

•    Ρε συ… τού λέω στημένη μου την έχεις τη δουλειά. Σα δεν ντρέπεσαι…

και έκανα να φύγω. Όπως πήγαινα προς την πόρτα του δωματίου, με πιάνει από το χέρι και μου λέει…

•    δεν έχεις να πάς πουθενά. Εδώ θα μείνουμε μέχρι πρωίας.

•    Άσε με ρε μαλάκα, του λέω, άσε με.

Τότε ήρθε κοντά μου και ο άλλος και μαζί και οι δύο με σηκώσανε στα χέρια κι άρχισαν να με χαμουρεύουν.

•    Μη τολμήσετε, λέω, γιατί θα σας καταγγείλω.

•    Σκάσε μωρή καριόλα…

μου λέει ο ξάδερφος και με πετάει στο κρεβάτι. Σε χρόνο ντε τε με γδύσανε με έβαλε ο ξάδερφος στα τέσσερα χώνοντας αυτός την ψωλή του στο στόμα κα ο άλλος μου άνοιξε τα πόδια και μου τον κάρφωσε πισωκολητά. οι σφαλιάρες στα κωλομέρια μου πέφτανε σύννεφο και ο ξάδελφος με είχε πιάσει από τα μαλλιά και με είχε ξεσαγωνιάσει.

Μπαινόβγαιναν περίπου 20 λεπτά  και μετά με πολύ δύναμη ο ξάδερφος με έχυσε στο στόμα και ό άλλος τον έβγαλε από το μουνί μου και με έχυσε στα κωλομέρια μου.

Είχα καβλώσει αφάνταστα και συνέχισαν να με χαμουρεύουνε, μέχρι πού με άφησαν λέγοντας μου…

•    Μουνίτσα το πρώτο απλά καλό ήταν. Στα επόμενα θα δώσεις ρέστα, αλλά θέλουμε από μόνη σου να μάς πεις αν σ’ άρεσε κι αν θέλεις να σε ξαναγαμήσουμε.

Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια. Τί να έλεγα όπως ήμουνα εγώ εκείνη τη στιγμή έτσι κι αλλιώς θα με πηδάγανε, οπότε λέω… (άσχετο αν ήθελα το γαμήσι πού έφαγα ήταν τέλειο)

•    Εντάξει παιδιά αλλά με το μαλακό.

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι κι αρχίσαμε τα ερωτόλογα.

•    Σουζάνα πες στο φίλο μου με ποιόν γαμιέσαι για να καταλάβει τι πουτανάκι είσαι και να σου φερθεί ανάλογα.

•    Σε παρακαλώ, τού λέω, μη με ξεφτιλίζεις έτσι, έλεος. Είδες εγώ ανταποκρίνομαι στις ορέξεις σου.

Με πήραν με πήγαν στο μπάνιο μού έκαναν ένα περιποιημένο μπάνιο. Μετά και οι δύο μού έβαλαν τα δάκτυλά τους σε όλες μου τις τρύπες. Ήμουν ήδη καυλωμένη και τώρα καύλωσα κι άλλο. Δεν μπορούσα πια να παρά να τούς δεχτώ μέσα μου χωρίς καμιά αναστολή. Μού κάνανε ένα πιο σκληρό γαμήσι πάλι. Μουνί, στόμα κλπ. Το στόμα μου γέμισε ψωλόχυμα και από τον ξάδερφο και από τον φίλο του.

Είμαστε και οι τρείς κουρασμένοι. Παραγγείλαμε από κάτω καφέδες και βουτήματα και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και οι τρείς αγγελιασμένοι λέγοντας ερωτόλογα. Ο φίλος του ξαδέρφου μου, Πέτρος το όνομα του σε κάποια στιγμή μου λέει…

•    Σουζάννα το κωλαράκι σου από ότι κατάλαβα είναι ακόμα παρθενάκι. Τι θα ‘λεγες να προσπαθήσουμε να το βάλουμε κι αυτό στο παιχνίδι; Μη μου πεις ότι δεν θέλεις γιατί δεν θα σε πιστέψω.

Κοιτάω με νόημα τον ξάδελφο μου. Μού κουνάει καταφατικά το κεφάλι του.

•    Κατάλαβα, λέω…, κι αυτό στα σχέδια σας είναι. Εντάξει, απάντησα, αλλά με προσοχή.

Τη συνέχεια όμως του ξεκωλιάσματος μου θα σας την πω μια άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 53325