Απομνημονεύματα

Δημοσιεύθηκε από kral
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Γόνος πλούσιας οικογένειας με υπηρετικό προσωπικό, μας εξιστορεί τις υπηρεσίες που προσέφερε η υπηρέτρια...

Η ιστορία:

Κατάγομαι από μια πλούσια οικογένεια τις Θεσσαλονίκης. Είμαι 38 χρονών και αποφάσισα να σας γράψω κομμάτια από το ημερολόγιο μου.

Ήμουν 17χρονών τότε, αρκετά γυμνασμένος, λεπτός, με αρκετές κατακτήσεις στο κολέγιο. Είχα καταλάβει την σοφίτα και την είχα διαμορφώσει ανάλογα με τα γούστα μου. Η αδελφή μου κατοικούσε στον μεσαίο όροφο. Δίπλα στο δωμάτιο της ήταν το δωμάτιο της Σοφίας και παραδίπλα ήταν το δωμάτιο του μπαμπά και τις μαμάς μου. Στον 1ο όροφο ήταν το σαλόνι και η κουζίνα. Η Σοφία ήταν η οικιακή βοηθός μας.

Ήταν μια κοπέλα πολύ γλυκιά 1,70 περίπου, 65κιλα με κοντά καστανά μαλλιά. Παρασκευή απόγευμα η αδελφή μου είχε φύγει με την παρέα τις για σκι. Ξέχασα να σας πω ότι είναι 3 χρόνια μεγαλύτερη και την λένε Βάλια. Η μάνα μου ήταν στο γραφείο της μέχρι αργά. Ήταν συμβολαιογράφος. Έτσι νόμιζα ότι ήμουν μόνος στο σπίτι.

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να την πέσω στην Σοφία. Καθόμουν στην σοφίτα μου και ετοιμαζόμουν για ένα ζεστό μπάνιο. Ήμουν γυμνός με το μποξεράκι μου μόνο και την πετσέτα στους ώμους. Άκουσα θορύβους στον κάτω όροφο και αναρωτήθηκα ποιος είναι σπίτι. Κατεβαίνοντας από την σοφίτα, βλέπω την πόρτα τις κρεβατοκάμαρας ανοιχτή. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Ο πατέρας μου είχε αγκαλιά την Σοφία και την φιλούσε με πάθος. Τότε κατάλαβα ότι ο πατέρας μου γαμούσε την υπηρέτρια. Δεν με κατάλαβε κανένας γιατί νόμιζαν ότι δεν είναι κανένας στο σπίτι. Έτσι πήρα θέση για το καλύτερο μάτι.

Τα χέρια του ζουλούσαν τα κωλομέρια της η φουστίτσα τις είχε σηκωθεί και φαινόταν το στρινκακι της. Σιγά-σιγά το δάχτυλο του παραμέρισε το κορδονάκι και πίεζε την τρυπούλα της. Αυτή είχε τρελαθεί από καύλα. Κατέβασε το κεφάλι τις και με αργό ρυθμό, ξεκούμπωσε το παντελόνι του. Από μέσα πετάχτηκε ένας τεράστιος πούτσος. Ήταν περίπου 20 πόντους και αρκετά χόντρος. Ακούμπησε τα χείλια τις επάνω και άρχισε να τον φιλάει και να τον γλύφει. Αυτός πίεζε το κεφάλι τις επάνω στον πούτσο του. Ξαφνικά σηκώθηκε την έπιασε από τους ώμους και την πέταξε στο κρεβάτι μπρούμυτα. Σήκωσε την φούστα της και με το ένα χέρι, τράβηξε το στρινκάκι με το άλλο, έπιασε τον τεράστιο πούτσο του και τον ακούμπησε στο κωλαράκι της. Έτριβε τον πούτσο του πάνω κάτω παίρνοντας υγρά από το μουνάκι τις και λίπαινε το κωλαράκι. Η Σοφία είχε τρελαθεί από καύλα και με τα δυο τις χέρια τραβούσε τα κωλομέρια τις. Τότε είδα έναν τεράστιο πούτσο να την σχίζει στα δυο. Αυτή φώναζε και κουνούσε ρυθμικά την μέση. Είχα τρελαθεί. Ο πούτσος μου είχε πρηστεί. Σιγά-σιγά έφυγα προς το δωμάτιο μου. Δεν ήθελα να με καταλάβουν.

Πήγα, ξάπλωσα στο κρεβάτι και έφερα στο μυαλό μου όλη την φάση. Δεν άργησα καθόλου και το χέρι μου έπαιζε τον πούτσο μου. Ένα γλυκό χύσιμο έκανε το κορμί μου να τρέμει. Μετά από αρκετή ώρα κατέβηκα τα σκαλιά. Η Σοφία με είδε με έκπληξη και με ρώτησε θέλοντας να μάθει αν ήξερα κάτι και πόση ώρα ήμουν στο σπίτι.

Έκανα τον θυμωμένο. Ότι τα έμαθα πλέον όλα. Έχει περάσει μια ολόκληρη μέρα. Είναι Σάββατο απόγευμα. Οι δικοί μου έχουν φύγει για διασκέδαση και εγώ ετοιμάζομαι για βόλτα με το κορίτσι μου. Ξαφνικά χτυπάει η πόρτα και είναι η Σοφία. Ήθελε να μιλήσουμε. Την είπα να κάτσει και περίμενα να ακούσω.

•    Σοφία… ξέρω ότι μας είδες.
•    Εγώ… ναι τα είδα όλα.
•    Σοφία… αν το μάθουν οι δικοί σου ξέρεις πρέπει να φύγω.
•    Εγώ… δεν θα πω τίποτα αλλά να...
•    Σοφία… αλλά τι αλλά;
•    Εγώ… να ξέρεις μου άρεσε πολύ αυτό που είδα…

ο πούτσος μου φαινόταν ότι είχε πρηστεί και αυτή το κατάλαβε. Ήρθε και ακούμπησε τα χειλάκια της στα δικά μου σαν κάτι να περίμενε. Άλλο που δεν ήθελα. Οι γλώσσες μας έγιναν ένα. Το χέρι τις χούφτωνε τον πούτσο μου και εγώ δειλά-δειλά ακουμπούσα τα βυζιά τις.

Έβγαλε την μπλούζα και έβαλε το κεφάλι μου στα βυζιά. Είχα τρελαθεί. Ζούσα σε όνειρο. Άρχισα να ρουφάω τις ρόγες και το χέρι μου ήταν στα μπούτια της. Το δικό τις χέρι έπαιζε με τον πούτσο μου. Το χέρι μου προχώρησε και χάιδεψε το μουνάκι της. Το δάχτυλο μου έψαχνε την τρυπούλα της. Είχα γεμίσει από την κάβλα της.

Έσκυψε και άρχισε να με ρουφάει. Δεν άργησα να χύσω στο στόμα της. Ο πούτσος μου άρχισε να πονάει γιατί η σοφία δεν τον άφηνε. Το κατάλαβε και άρχισε να ξεντύνεται επιτέλους. Ήταν γυμνή μπροστά μου. Ήμουν καθιστός και αυτή όρθια μπροστά μου. Με μια κίνηση με έπιασε από το κεφάλι και το οδήγησε στο μουνάκι της. Η γλώσσα μου έμπαινε στην τρυπούλα και τα χείλια μου ρουφούσαν την κλειτορίδα της. Ήθελα πλέον να την γαμήσω. Δεν άντεχα άλλο. Αυτή το κατάλαβε και ήρθε στα 4.

Την έπιασα από την μέση και ακούμπησα τον πούτσο μου στο μουνάκι. Την κράτησα από τους γοφούς και έσπρωξα προς τα μέσα. Μια τρελή ζέστη αγκάλιασε τον πούτσο μου. Κουνιόμουν σαν τρελός. Την γαμούσα σαν παλαβός. Ο πούτσος έσκασε σαν βόμβα και τα χύσια γέμισαν τα κωλομέρια της.

Οι μέρες περνούσαν. Πλέον τα γαμήσια μας ήταν πολλά.

Θα συνεχίσω το ημερολόγιο μου περιμένετε...

 

(Copyright protected OW ref: 53267)