Ο δάσκαλος μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η σχέση της με το δάσκαλο συνεχίζεται με έντονο πάθος και με τα χρόνια θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο σοβαρό...

Η ιστορία:

Γεια σας. Στο πρώτο μέρος σας είχα πει για το πως κατάφερε ο δάσκαλος να με κάνει να καυλώσω και να δεχτώ να κάνω δεσμό μαζί του. Έτσι κάθε μέρα σχεδόν πήγαινα σπίτι του, δήθεν να με βοηθήσει στα μαθηματικά κι αυτός με μάθαινε το σεξ. Στην αρχή με έγλειφε και μετά του τον έπαιζα και έχυνε πάνω μου. Σιγά - σιγά άρχισε να μου τον δίνει στο στόμα και να κάνουμε 69. Εγώ βέβαια δεν έλεγα όχι σε τίποτα. Ήταν ο θεός μου και ότι και να μου ζητούσε για εμένα ήταν σωστό. Στο σχολείο απέφευγε να κάνει κάτι για να μην δίνουμε στόχο. Εγώ όμως με την παιδική μου αφέλεια προσπαθούσα να είμαι κότα του.

Ένα απόγευμα που ήμουν σπίτι του και είχαμε χρόνο, κάναμε 69 και έχυσε πάνω στα βυζιά μου. Μετά με έγλειψε για λίγο και στο τέλος με ξάπλωσε, γονάτισε πάνω απ’ το κεφάλι μου, με έπιασε απ’ τα μαλλιά και άρχισε να γαμάει το στόμα μου. Για πρώτη φορά τον έπαιρνα τόσο βαθιά στο στόμα αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε. Εκείνο που δεν περίμενα ήταν ότι όταν ήρθε η ώρα για να χύσει όχι μόνο δεν τραβήχτηκε αλλά με κράτησε απ’ τα μαλλιά και έχυσε στο στόμα μου. Και ενώ εγώ προσπαθούσα να τα φτύσω αυτός με κρατούσε και με γαμούσε ακόμα έτσι που με ανάγκασε να τα καταπιώ. Όταν επιτέλους βγήκε απ’ το στόμα μου εγώ τον κοίταζα με απορία.

-    «Τι είναι μωρό μου; Σε πείραξε; Δεν είναι τίποτα καρδιά μου, όλες οι γυναίκες το κάνουν. Πρέπει να μαθαίνεις να γίνεις κι εσύ γυναίκα».

Από εκείνη την ημέρα ότι και να κάναμε τελείωνε στο στόμα μου. Πολλές φορές ξάπλωνε πάνω μου σαν να με γαμάει και τρίβοντας τον πούτσο του πάνω στην κλειτορίδα και στα μουνόχειλα, έχυνε πάνω στην κοιλίτσα μου. Φυσικά εγώ έχυνα και δυο και τρεις φορές.

Ένα σαββατοκύριακο λίγο πριν το τέλος της χρονιάς οι γονείς μου αναγκάστηκαν να λείψουν και έτσι βρήκε την ευκαιρία το βράδυ να έρχεται κρυφά στο σπίτι και να κοιμόμαστε αγκαλιά. Εγώ είχα αφήσει την πίσω πόρτα ανοιχτή και τον περίμενα γυμνή να του κάνω εκπλήξεις και να τον καυλώσω. Έλα όμως που αυτός μου είχε μια μεγαλύτερη έκπληξη. Μόλις μπήκε, με πήρε αγκαλιά και με γέμισε φιλιά παντού. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και έβγαλε τα ρούχα του. Ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά.

-    «Ξέρεις μωρό μου, τώρα έχεις μεγαλώσει και πρέπει να μάθεις να κάνεις ότι θα έκανε και μια γυναίκα».

-    «Δηλαδή;» τον ρώτησα με απορία.

-    «Να.. απόψε που έχουμε όλη την νύχτα, θα ήθελα να γίνεις δικιά μου».

Εγώ τα έχασα. Η αλήθεια ήταν ότι μου άρεσε να παίζω μαζί του αλλά δεν ήμουν έτοιμη να κάνω σεξ. Δεν το είχα καν σκεφτεί ότι μπορώ να ολοκληρώσω.

-    «Αν θες φυσικά. Αλλά να.. κι εγώ άντρας είμαι και έχω ανάγκες».

Σκέφτηκα ότι αν δεν το κάνω το καλοκαίρι που θα είναι Αθήνα θα πάει με άλλη.

-    «Εντάξει» του είπα, αν και με είχε πιάσει ένας φόβος.

-    «Αχ, μωράκι μου, γι’ αυτό σ’ αγαπώ, γιατί με καταλαβαίνεις».

Άρχισε να με χαϊδεύει και να με γλείφει. Εγώ απ’ τον φόβο μου δεν μπορούσα να λειτουργήσω και το κατάλαβε.

-    «Μην φοβάσαι μωράκι, και να μην το κάνουμε δεν χάλασε και ο κόσμος. Ας το αφήσουμε για άλλη μέρα, και αν μπορείς…»

Ηρέμησα λίγο και αφέθηκα στα χάδια του. Έγλειφε το μουνί μου και έχυνα ασταμάτητα ενώ είχα τον πούτσο του στο στόμα. Έχυσε και τα ρούφηξα μέχρι σταγόνα. Σε λίγο ήταν πάνω μου και έτριβε τον πούτσο στο μουνί μου όπως το κάναμε κάθε μέρα. Τραβήχτηκε λίγο και το καυλί του μπήκε ανάμεσα στα μουνόχειλα μου. Άρχισε να κουνιέται και να μπαίνει όλο και πιο βαθιά. Κατάλαβα τι θα συμβεί άλλα η καύλα μου είχε φτάσει στο ζενίθ οπότε δεν αντέδρασα. Με κοίταξε στα μάτια.

-    «Τι λες μωράκι μου; Είσαι έτοιμη;»

Κούνησα το κεφάλι καταφατικά.

-    «Μόνο μην με πονέσεις» του είπα.

-    «Μην φοβάσαι αγάπη μου» (ήταν η πρώτη φορά που με έλεγε έτσι). «Λίγο θα πονέσεις στην αρχή.. μετά θα σου αρέσει. Πάντα πονάει η πρώτη φορά».

Έσπρωξε πιο δυνατά. Ο πόνος κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ένα τσούξιμο. Έμεινε λίγο ακίνητος μέσα μου και με φιλούσε στο στόμα.

-    «Σ’ αγαπώ μωράκι μου… σ’ αγαπώ…», μου έλεγε και ρούφαγε τα χείλη μου και την γλώσσα.

Άρχισε να κουνιέται μέσα - έξω σιγά στην αρχή και όλο και πιο γρήγορα. Είχα τρελαθεί. Ούρλιαζα από καύλα.

-    «Είδες μωρό μου που σου αρέσει; Και κάθε φορά θα είναι και καλύτερα».

-    «Μην σταματάς, μ’ αρέσει…», ψέλλισα.

Άρχισα να χύνω ξανά και ξανά.

-    «Δεν μπορώ… Χύνωωωωωω!!!», φώναξε και βγήκε από μέσα μου.

Το σπέρμα του έπεσε στην κοιλιά μου. Έπεσε δίπλα ανασαίνοντας βαριά.

-    «Σου άρεσε αγάπη μου;»

-    «Πολύ! Σ’ αγαπώ!»

-    «Μην φοβηθείς… έχεις αίμα».

Πήρε χαρτί και με σκούπισε. Με πήρε αγκαλιά και μείναμε για ώρα να φιλιόμαστε και μετά με πήρε ξανά και ξανά. Εκείνο το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε. Ούτε και το επόμενο. Τον επόμενο χρόνο πήγα στην πόλη. Είχα νοικιάσει και πολλά βράδια έφευγε απ’ το χωριό και ερχόταν και κοιμόμαστε αγκαλιά. Πήρε μετάθεση αλλά δεν χαθήκαμε. Όταν τελείωσα το Λύκειο παντρευτήκαμε και τώρα ζούμε ευτυχισμένοι.

(Copyright protected OW ref: 65625)