Σ(εξι) στο χαμάμ

Δημοσιεύθηκε από sharki24
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τι μπορεί να συμβεί όταν ανταμώνουν φίλοι από τα παλιά; Σίγουρα αυτό που συνέβη στη συγκεκριμένη ιστορία είναι απερίγραπτο και από ότι μας λέει ο φίλος που την έστειλε... έχει και συνέχεια.

Η ιστορία:

Καλησπέρα. Η ιστορία που αναφέρω έγινε πρόσφατα και ήταν η αφορμή για την σεξουαλική μας απελευθέρωση. είμαι με την Μαρία αρραβωνιασμένος και είμαστε μαζί κοντά στα 7 χρόνια. στο κρεβάτι όπως όλοι έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Στη φαντασία μας βάζαμε συχνά τρίτα πρόσωπα γυναίκες άντρες και ζευγάρια όταν κάναμε έρωτα, αλλά από εκεί και έπειτα καμία κουβέντα και από τους δυο.

Στο θέμα μας τώρα είμαστε καλεσμένοι σε έναν γάμο ενός συμμαθητή μου και έτσι βρεθήκαμε όλοι μαζί από τα παλιά. Φυσικά με τους περισσότερους διατηρούμε ακόμη πολύ καλές σχέσεις έτσι και αλλιώς. Νοικιάσαμε λοιπόν δωμάτια σε ξενοδοχείο και ετοιμαζόμασταν για το βράδυ του γάμου.

Είμαστε 3 ζευγάρια και δυο ακόμη φίλοι. Εγώ η Μαρία, ο Χρήστος και η Εύα και ο Κώστας με την Χρυσά. Όπως είναι λογικό κι οι 3 γυναίκες φόρεσαν ότι καλύτερο είχαν. Η Μαρία μου και η Εύα δυο πολύ κοντά εξώπλατα φορέματα και η Χρυσά, αχ η Χρύσα, ένα φόρεμα ως το γόνατο με ένα μπούστο που έκλεβε καρδιές αφού είχε τεράστια βυζιά. Στο γλέντι λοιπόν κάτσαμε όλοι μαζί στο τραπέζι.

Ήταν και οι 3 μέσα στη καύλα. Χορεύαμε όλοι μαζί και έτσι δεν έχανα την ευκαιρία να αγγίζω τα υπέροχα κορμιά και της Χρύσας και της Εύας τρίβοντας το πούτσο μου στο κωλαράκι τους και φυσικά χάδια όσο πιο διακριτικά μπορούσα. Βέβαια και η Μαρία έφαγε τα χουφτώματα της, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν με ένοιαζε καθόλου. Στην επιστροφή είμαστε στο αμάξι με τον Γιώργο μπροστά και πίσω η Μαρία μου και η Εύα. Είχανε πιει αρκετά όπως όλοι και τα φορέματα τους είχανε σηκωθεί. Εγώ και ο Γιώργος δεν χάναμε ευκαιρία να γυρνάμε προς τα πίσω και να απολαμβάνουμε το μάτι που μας έδιναν οι γυναικάρες μας.

Το άλλο πρωί το ξύπνημα ήταν δύσκολο. Το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό και οι δυο φίλοι μας φύγανε γιατί είχανε κάποιες δουλειές. Ο Γιώργος τότε πέταξε την ιδέα να πάμε για χαμάμ σε κοντινή περιοχή. Αν και κουρασμένοι δεχτήκαμε με την Μαρία αφού δεν είχαμε ξανακάνει.

Ξεκινήσαμε λοιπόν το κάθε ζευγάρι με το αυτοκίνητο του. Η Μαρία τότε μου είπε πως δεν είχε μαγιώ αφού δεν ήταν στο πρόγραμμα. Πήρα τηλέφωνο στον Γιώργο μήπως είχε μαζί της δεύτερο η Εύα αλλά η απάντηση ήταν πως δεν είχε καν πρώτο και μάλλον θα κάνει με τα εσώρουχα. Όταν φτάσαμε ζητήσαμε 3 χαμάμ για μια ώρα αλλά δυστυχώς υπήρχε ένα διαθέσιμο για μια ώρα και άλλο ένα για μισή. Η Εύα επέμενε να πάνε μόνοι για αρχή και μετά το μισάωρο να ερχόταν σε εμάς αφού οι πόρτες ήταν σχεδόν κολλητά. Έτσι μπήκαμε μέσα με τον Κώστα και την Χρύσα. Η Μαρία την ρώτησε αν έχει μαγιό και της είπε πως ναι. Εκεί λίγο το μωρό μου κόλλησε αφού θα ήταν με τα εσώρουχα. Τότε η χρυσά της είπε να μην ανησυχεί και θα κάνει και αυτή το ίδιο για να νιώθουμε όλοι πιο άνετα.

Με τον Κώστα γρήγορα μπήκαμε στο ζεστό νερό και περιμέναμε τα κορίτσια που άλλαζαν στα αποδυτήρια. Βγήκανε και ήταν και οι δυο καύλες. Τα βυζιά της Χρύσας περίσσευαν από το σουτιέν της και το κωλαράκι της Μαρίας το έκρυβε απλά η γραμμή από το string της. Μπήκανε στο νερό και τις πήραμε αγκαλιά με τυλιγμένα τα πόδια τους γύρω μας. Η πούτσα μου αμέσως έγινε πέτρα. Ο Κώστας φιλούσε την χρυσά και έπιανε τον κώλο της μέσα από το νερό. Αμέσως έκανα το ίδιο με την Μαρία. Η πούτσα μου έτριβε το μουνάκι της. Δεν άντεξα και αφού έκανα το εσώρουχο της στο πλάι κάρφωσα τη πούτσα μου μέσα της. Μια κραυγή της μας πρόδωσε και η χρυσά εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή να μας πειράξει.

•    δεν κρατιέστε πουλάκια μου;

Έβγαλε το σουτιέν της και μας πλησίασε. Ζούσα σε ένα όνειρο. Η ζέστη και οι ατμοί είχαν εξαφανίσει κάθε φραγμό. Κοιτούσα τα γυμνά βυζιά της Χρύσας και εκείνη χάιδεψε τα μαλλιά της Μαρίας και έλυσε το σουτιέν της. Τραβήχτηκα για λίγο και άφησα το εσώρουχο της να πέσει στο νερό. Τη γύρισα προς το μέρος του Κώστα να μπορεί να δει τα βυζιά της και τριβόμουν στο κωλαράκι της. Η χρυσά πήγε ξανά πίσω και ο Κώστας άρχισε να ρουφάει τις ρώγες της.

Πήγαμε και εμείς δίπλα τους και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Η Μαρία έβγαλε το εσώρουχο της και άρχισα να παίζω με το μουνάκι της. Η χρυσά πίεζε το κεφάλι του Κώστα στις βυζάρες της και μας κοιτούσε μέσα στη καύλα. Φαινόταν πολύ άνετη. Ήταν η τέλεια ευκαιρία. Πήγα πίσω της και αφού χάιδευα τη κωλαρά της την τράβηξα από τα μαλλιά προς το μέρος μου και άρχισα να την φιλάω. Άπλωσε το χέρι της και άρχισε να μου παίζει απαλά τον πούτσο μέσα στο νερό. Η Μαρία τράβηξε τον Κώστα και άρχισε να τον φιλάει και αυτή. Αυτός φυσικά ανταποκρίθηκε και άρχισε να χουφτώνει το κωλαράκι της. Επιτέλους είχα αυτά τα βυζιά δικά μου. Όπως ήμουν από πίσω άρχισα να τα μαλάζω με δύναμη και να τρίβω τις ρώγες τους. Την γύρισα προς το μέρος μου και άρχισα να τα δαγκώνω να τα πιπιλάω.

Δίπλα ο Κώστας βγήκε από το νερό κάθισε στην άκρη της πισίνας και η Μαρία πήρε τον πούτσο του στο στόμα της. Έβαλα την Χρύσα δίπλα του και κατέβασα το εσώρουχο της. Ένα ελαφρώς αξύριστο μουνάκι έκανε την εμφάνιση του μπροστά μου.

Έπεσα αμέσως με τα μούτρα ανάμεσα στα πόδια της. Έγλυφα τη μουνάρα της σαν τρελός. Ήταν τόσο καύλα αυτή η κοπέλα. Έσφιγγε τα μπούτια της και εγώ συνέχιζα να χώνω τη γλώσσα μου στη τρυπούλα της.

Ο Κώστας μπήκε μέσα στο νερό και έβαλε την Μαρία πάνω στο πούτσο του. Την κόλλησε στον τοίχο και άρχισε να την γαμάει άγρια. Με τη χρυσά αλλάξαμε θέσεις και με πήρε επιτέλους στο στοματάκι της. Με έγλυφε από τα αρχίδια μέχρι το πουτσοκέφαλο και με ρουφούσε με δύναμη. Η αρραβωνιαστικιά μου δίπλα γαμιόταν σαν πουτανάκι με τον φίλο μου και καύλωνα ακόμη περισσότερο.

Πήγαμε με την χρυσά δίπλα τους και αρχίσαμε να γαμιόμαστε σαν τρελοί. Έπιασα την Μαρία από το πρόσωπο και την έβαλα να με κοιτάει. Το έκανε με μισάνοιχτα μάτια αναστενάζοντας από το γαμήσι του Κώστα. Έπιασα τη χρυσά από τον κώλο της και την ανεβοκατέβαζα πάνω στο πούτσο μου δυνατά. Άνοιξα τα κωλομέρια της και έβαλα ένα δάχτυλο στη σούφρα της. Με δάγκωσε δυνατά στον ώμο και άρχισε να ουρλιάζει σαν πουτάνα.

•    αχ ναι έτσι γάμα μου το κωλαράκι γάμα μου τις τρύπες…

η αντίδραση από την Μαρία δεν άργησε.

•    κώλο θες μωρό μου; Τώρα και ο Κώστας θα σκίσει τον δικό μου με την ψωλάρα του.

στήθηκε πιάνοντας τα κάγκελα που είχε γύρω-γύρω και ο Κώστας κάρφωσε τη πούτσα του στον κώλο της. Η Μαρία πονούσε το πουτανάκι γιατί ήταν στενή αλλά καύλωνε απίστευτα.

Τη θέση από το δάχτυλο μου στον κώλο της Χρύσας πήρε ο πούτσος μου. Ήταν στενή και αυτή η πουτάνα. Τον έβαλα σιγά-σιγά όλο μέσα της και άρχισα να κουνιέμαι όλο και πιο γρήγορα. Ο Κώστας άρχισε να την γαμάει πολύ γρήγορα και η πουτάνα μου έσκουζε.

•    Έτσι γάμησε μου τη τρύπα… γάμα με δυνατά. Χύσε με ρε πούστη γέμισε μου τον κώλο…

•    Παρ’ τα καριόλα… Παρ’ τα όλα στην κωλότρυπα σου όλα μέσα σου πουτάνα…

Ο Κώστας άδειασε τα αρχίδια του στη τρύπα της Μαρίας και εγώ συνέχιζα να σφυροκοπάω τη Χρύσα για κανένα πεντάλεπτο ακόμη. Η Μαρία πήρε τον πεσμένο πλέον πούτσο του Κώστα στο στόμα χαλαρώνοντας τον. Ήμουν έτοιμος. Τα βυζιά της Χρύσας ήταν κολλημένα στα δικά μου και ρουφούσα την γλώσσα της σαν τρελός. Έχυσα μέσα της χωρίς να λέω τίποτα. Μόνο τα φιλία μας έγιναν πιο έντονα και δαγκώναμε τα χείλη μας. πριν η πούτσα μου γλιστρήσει έξω από το κώλο της πήγαμε δίπλα στον Κώστα και στην Μαρία.

Η καύλα ήταν απίστευτη. Ο πούτσος μου άρχισε να βγαίνει από μέσα της αλλά δεν την άφησα στιγμή από πάνω μου όπως και η Μαρία συνέχιζε να τσιμπουκώνει τον Κώστα.

Όλα ήταν μαγικά όταν ξαφνικά είδαμε απέναντι τον Γιώργο και την Εύα που είχε τελειώσει το μισάωρο τους. Παγώσαμε για λίγο. Ήταν αρκετή ώρα άραγε εκεί; Η Εύα τυλιγμένη με μια πετσέτα και ο Γιώργος με ένα μποξεράκι.

•    Τελικά μωρό μου δεν χρειαζόμαστε ούτε εσώρουχα…

είπε η Εύα. Πέταξε την πετσέτα της μένοντας γυμνή και μπήκε αργά στο νερό. Ο Γιώργος έβγαλε το εσώρουχο του και την ακολούθησε.

συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 53203)