Η μικρή σκλάβα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η γυναίκα που φροντίζει το σπίτι που μένω, έκανε γενικό καθαρισμό, και έβγαλε μερικά κουτιά παραχωμένα για πέταμa, τα οποία έπρεπε να δω πρώτα τι έχουν μέσα και μετά να τα πετάξει στα σκουπίδια, για αν τα πάρει το συνεργείο καθαριότητας του Δήμου. Μέσα σε αυτά βρήκα και μερικές ταινίες από extreme καταστάσεις...... ταινίες που τις έβλεπα πολύ παλιά όταν ασχολιώμουν με αυτόν τον χώρο, τις κράτησα για να τις δω, πριν τις πετάξουμε.
Η γυναίκα έχει μία κόρη 19 ετών που το παίζει φοιτήτρια σε κάποιο Ι.Ε.Ε.Κ. για να μην δουλεύει και βοηθάει την μητέρα της απ΄ότι μου έχει εξομολογηθεί η ίδια. Η κόρη της ένα λεπτοκαμμομένο κορίτσάκι, σωματάκι πολύ σεξουλιάρικο και καλα σχηματισμένο, που ξοδεύει όλα τα χρήματα της μάνας της στα λούσα, ντύνεται από ότι έχω δεί μερικές φορές που έχει έλθει στο σπίτι, πολύ έξαλλα, μίνι φούστες, μπλούζες ξεμανίκοτες, μπουστάκια, πέδιλα ψηλοτάκουνα, βαμμένη σαν καμμιά στάρ του σινεμά σε στύλ που να τα δείχνει όλα της, μπορεί να ξεσηκωσει και Παππά που λένε, αλλά πάντα συνεσταλμένο, μπορεί να προκαλεί με το ντυσιμό της, δεν σου δίνει όμως με τον τρόπο της δικαίωμα για τίποτα άλλο.
Αρκετές φορές σκέφτηκα τι ωραία που θα ήταν να κάνω έρωτα μαζί της αλλά μόνο μέχρι εκεί.
Κάποιο πρωινό που κοίταζα στην τηλεόραση αυτές τις ταινίες, την βλέπω ξαφνικά μπροστά μου, βλέπετε είχε κλειδιά του σπιτιού η μάνα της -Κυριε Γιώργο επειδή σχόλασα νωρίς και δεν είναι κανείς στο σπίτι μας, ήρθα να περιμένω την μητέρα μου βλέποντας τηλεόραση, μέχρι να έλθει το απόγευμα για να συγυρίσει. Που να προλάβω να κλείσω την τηλεόραση. Ηδη έβλεπε τις σκηνές που έδειχνε η ταινία με μία κοπέλα να υπηρετεί τον άνδρα και αυτός να την κτυπάει να την ξεφτελίζει και γενικά να κάνει βιαιότητες επάνω στο κορμί της. Καθαρά Αφέντης με σκλάβα.
-Σας παρακαλώ μη την κλείσετε μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους οι ταινίες αλλά στο σπίτι δεν μπορώ να τις δω γιατί δεν έχουμε video.
Τι να κανω υποχώρησα αφού πλέον είχε δει αρκετές σκηνές απο το έργο.
-Πρόσεξε μόνο Αμαλίτσα... κουβέντα στην μάνα σου, μη με ντροπιάσεις της απάντησα
-όχι όχι δεν θα πω τίποτα εσείς είσθε ένας καθώς πρέπει κύριος δεν θα σας προσβάλω ποτέ μα ποτέ
και στρογγυλοκάθεται στον καναπέ δίπλα μου. Καθώς έβλεπα την ταινία κάνοντας ένα τσιγγάρο πρόσεξα ότι το μικρό δίπλα μου φτιαχνόνταν όσο έβλεπε τις σκηνές βιαιότητας από την ταινία, να δαγκώνει τα χείλη του, να αλλάζει στάση κάθε λίγο και λιγάκι, να σταυρώνει και να ξεσταυρώνει τα πόδια του.
Ξαφνικά σηκώνεται επάνω και πάει για την κουζίνα, λέγοντας.
-Πάω να φτιάξω έναν καφέ, θέλεις και εσύ;
Όπως ήμουν και γω ψιλοφτιαγμένος από την όλη συμπεριφορά της και τα κουνήματα της της λέω, σκεπτόμενος... λες το μικρό να γουστάρει αγριάδες; Λες να έχω ένα σκλαβάκι μές στα πόδια μου και να μη το ξέρω; Η τώρα ή ποτέ
-Και ποίος σου έδωσε την άδεια να πας να φτιάξεις καφέ;
-Με ρώτησες;
-Όχι αφέντη και συγνώμη γιαυτό. Δεν σας ρώτησα. Πρείπει να τιμωρηθώ γιαυτό...
απαντά και έρχεται και κάθεται μπροστά στα πόδια μου γονατιστή.
-Άκου να σου πω. Εδώ μέσα εγώ κάνω κουμάντο. Ότι θέλω εγώ γίνεται, τονίζονας τα λόγια μου.
-Λοιπόν πήγαινε μέσα στο δωμάτιο γδύσου βγάλτα όλα...μόνο τα πέδιλα σου θα φοράς θα φτιάξεις ένα καφέ για μένα και θα τον φέρεις έδώ χωρίς να χυθεί σταγόνα μαζί με τον χάρακα από το γραφείο μου. Θα τιμωρηθεις γαι την πρωτοβουλία που πήρες χωρίς την άδεια μου.
-Μάλιστα Αφέντη, ότι πείτε...
και φεύγει αμέσως για την κουζίνα. Σε λιγάκι έρχεται, βλέπω ένα αγαμάλτινο κορμί να πλησιάζει με τον καφέ, τι να πρωτοκοιτάξεις; Τι να πρωτοθαυμάσεις; Τα βυζάκια της μέτρια στητά; Το κωλαράκι της στρουμπουλό στρουμπουλό ή το μουνάκι της ξυρισμένο και πεντακάθαρο; Τον ακουμπάει στο τραπεζάκι δίπλα μου φέρνει και τον ξύλινο χάρακα από το γραφείο μου και πέφτει στα γόνατα με το γυμνό κώλο της προς εμένα, ενω έχω σταματήσει την τηλεόραση. Μία ξυλιά δύο ξυλιέ...
-Ωχ... ακούγεται
-Σκάσε φωνάζω
-Ποιός σου έδωσε άδεια να μιλήσεις;
Τρίτη ξυλιά... σιωπή, τέταρτη ξυλιά... σιωπή. Τα κωλομέρια της αρχίζουν να κοκκινίζουν αλλά δεν ακουγεται τίποτα. Σταματώ.
-Σε ευχαριστώ αφέντη για την τιμωρία. Ετσι με τιμωρούσε και ο συχωρεμένος ο πατέρας μου όταν ζούσε και δεν τον ρωτούσα για ότι έκανα η δεν ήμουν καλή μαθήτρια στο σχολείο....
απαντά με χαμηλή φωνή.
-Και τώρα μπορείς να κάτσεις κάτω μπροστά στα πόδια μου σαν σκυλάκι και να δείς την ταινία κάνω και ανοίγω ξανά την τηλεόραση. Την κοιτάζω με λοξή ματία και βλέπω έκπληκτος να έχει ανατριχιάσει και σπασμοί να έχουν ξεσπάσει στην κοιλίτσα της. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν λυγμοί αλλά έκανα λάθος. Είχε οργασμό από το ξύλο και την συμπεριφορά μου.
-Τώρα σήκω ντύσου. Εγώ θα φύγω για την δουλιά μου και δεν θέλω να σε δεί έτσι η μάνα σου. Και πού σαι. Κουβέντα.
-Μάλιστα αφέντη... Οτι πείτε αποκρίνεται, και σηκώνεται να ντυθεί.
Πέρασαν μερικές μέρες και είχα ξεχάσει το γεγονός όταν κτυπάει το τηλέφωνο της δουλειάς μου.
-Αφέντη η μητέρα μου θα λείψει για δύο μέρες. Θέλετε να έλθω στο σπίτι σας και να σας υπηρετώ όσο θα λείπει η μάνα μου;
-Όχι της απαντώ. Θα έλθω εγώ στο σπίτι σου. Αυτές τις δύο μέρες και θα με υπηρετείς εκεί, όπως ακριβώς προ ημερών στο σπίτι μου.
-Ότι πείτε... όπως θέλετε, όπως θέλετε
αποκρίνεται και κλέινει. Το μεσημέρι μετά την δουλιά μου πάω στο σπίτι της. Έμεναν σε ένα ρετιρέ μικρό δύο δωμάτια με μία κουζινούλα. Παίρνω τηλέφωνο από κάτω ότι έρχομαι. Περιμένω λίγα λεπτά για να έχει χρόνο να ετοιμασθεί, ανεβαίνω, κτυπάω το κουδούνι και ανοίγει όπως ακριβώς περίμενα. Ολόγυμνη με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της, βαμμένη, φτιαβμένη, χτενισμένη. Υποκλίνεται μέχρι κάτω.
-Πέραστε αφέντη λέει.
Μπαίνω μέσα... πλησιάζει... μου βγάζει το σακκάκι, το πουκάμισο, λύνει την ζώνη μου, βγάζει το παντελόνι μου, τα βάζει σε μία κρεμάστρα στη ντουλάπα μέσα.
-Να σας βγάλω αφέντη την φανέλα και τα παπούτσια; Ρωτάει συνεσταλμένα. Μένω με το σλιπάκι. Ηδη ο μάγκας έχει αρχίσει να σηκώνεται αλλά δεν με νοιάζει
-Αφέντη... αυτές τις μέρες θα σας υπηρετώ και θα σας περιποιούμαι εγώ. Θα κάνω ότι θέλετε. Θα είμαι το ταπεινό σκλαβάκι σας και εσείς να με τιμωρείτε όπως ξέρετε αν κάτι δεν κάνω καλά. Να με δείρετε... να με ξεφτιλίσετε, να με ματώσετε, να με σκίσετε να με κάνετε ότι θέλετε. Θα τα υπομείνω αδιαμαρτήρητα, λεέι.
Μπαίνοντας στην κουζίνα βλέπω στο τραπέζι ένα σερβίτσιο στρωμένο. Βάζει κάτι να φάω ενώ κάθεται δίπλα μου κάτω στο πατωμα σαν πραγματικό πιστό σκυλάκι. Την ώρα που μου έφερνε ένα ποτήρι νέρο κάνει το λάθος και χύνει λίγο κάτω.
-Σκλάβα... σκύψε και γλύψε με την γλωσσα αυτά που έχυσες κάτω. Η μάνα σου παιδεύεται να είναι ακθαρά και εσύ τα λερώνεις.
-Συγνώμη αφέντη απαντά...
-Και που είσαι... ετοιμάσου να τιμωρήθεις γιαυτό που έκανες. Πήγαινε μετά στην κρεββατοκάμαρα και περίμενε με της λέω
-Εκτελεί την εντολή μου αμέσως και μετά χάνεται. Όταν μετά από ώρα πηγαίνω στη κρεββατοκάμαρα την βρίσκω καθησμένη στα γόνατα δίπλα στο κρεββάτι να περιμένει αμίλητη.
-Ανέβα στο κρεββάτι επάνω ανάσκελα με ανοικτά χέρια και πόδια της λέω
εκτελείται η εντολή μου. Της δένω με πετσέτες της κουζίνας τα χέρια και τα πόδια στα τέσσερα άκρα του κρεββατιού. Θαυμάζω το κορμί της τα βυζάκια της το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της χωρίς να το δείχνω. Βγάζω από την τσάντα που έχω φέρει μαζί μου ένα φτερό και αρχίζω να την χαιδεύω με αυτό. Ανατριχιάζει από το άγγιγμα του φτερού. Προσπαθεί να κινηθεί. Αδύνατο. Κουνάει το κεφάλη της αριστερά δεξιά. Βλέπει τον ορθωμένο πουτσο μου και γλύφει τα χείλια της. Οι ρόγες της ανορθώνονται από καύλες. Γουργουρίζει. Της βάζω ένα μαντίλι στο στόμα φωνάζοντας σκάσε... μη μιλάς. Ητυρανία με το φτερό δεν σταματά. Αντίθετα γίνεται περισσότερο επιθετική ακουμπόντας στο μουνάκι της στην κλειτορίδα της στη βάση των ποδιών της. Ανατριχιάζει ακόμα περισσότερο. Σπασμοί στη κοιλιά της. Βγάζω ένα δονητή από την τσαντα μου και παίζω με το μουνάκι της. Υγρά εμφανίζονται στην τρυπούλα της που όσο πάνε και γίνονται περισότερα. Από το κουνημα του κεφαλίου της  φεύγει το μαντίλι...
-αχ..... αχ... σκίσε με....δεν αντέχω άλλο......μη με τυρανάς......της ξεφεύγουν και λέει...
Της ξαναβάζω το μαντήλι πιό σφυκτά τώρα και χώνω με την μία τον δονητή μέσα στο μουνάκι της. Πονά. Σφύγγεται. Τον πιέζω ακόμα περισσότερο. Πρέπει να έχει κτυπήσει στο βάθος της μήτρας της. Τον αφήνω εκεί και σηκώνω τα πόδια της και τα δένω μαζί με τα χέρια της. Ο κώλος είναι όλος μπροστά μου. Η κωλοτρυπούλα της ελεύθερη. Από την καύλα ανοιγοκλέινει προσμένοντας αυτό που την περιμένει βγάζω ένα δεύτερο δονητή και τον βάζω και αυτόν με την μία μέσα στη κωλοτρυπόυλα της. Βογγάει από τον πόνο του ξεσκίσματος χωρίς όμως να ακούγεται. Αφήνω και τους δύο μέσα της ενώ τους έχω βάλει σε λειτουργία αυτόματη να κουνιούνται και οι δύο μέσα της. Ο πούτσος μου έχει γίνει τούρμπο. Τον ακουμπάω στα βυζιά της. Παίζω λίγο με αυτά μέχρι που αισθάνομαι ότι θα χύσω. Πράγματι αφήνω τα χύσια στο προσωπό της φροντίζοντας να μην φτάσει τίποτα στο στόμα της και φεύγω για το σαλόνι. Μετά από κανένα δύο ώρο επιστρέφω στην κρεββατοκάμαρα. Την βλέπω να έχει εγκαταληφθεί τελείως, να έχει σπασμούς συνέχεια και τα υγρά της να έχουν πλημηρήσει τα σεντόνια καθώς τρέχουν από το μουνο της στη κωλοτρυπίδα της και από εκεί στα σεντονια. Πλησιάζω... τσιμπάω τις ρόγες της δυνατά. Καταλαβαίνω ότι πονάει, τις δαγκώνω. Δεν ακούγεται τίποτα. Απλά μόνον δυνάμωσαν οι σπασμοί της. Βγάζω το μαντίλι από το στόμα της. Με κοιτάει με ένα λυγομένο βλέμα... Ο πούτσος μου είναι στα χάι του πάλι. Βγάζω τον δονητή από το μουνί της και βάζω τον πούτσο μου. Αυτός γλυστράει μέσα στα υγρά της. Τρομπάρω δυνατά, αισθάνομαι να τελειώνω ενώ εκεινη ψυθιρίζει δειλά δειλά...
-Μην το βγάλεις από μέσα αφεντη παίρνω χάπι. Αφησε τα χύσια σου μέσα στο μουνί μου σαν να είναι ο σκουπιδοντενεκές. Τον βγάζω έξω, βγάζω τον δονητή από τον κώλο της και τον βάζω στο μουνί της και χώνω τον καυλωμένο πούτσο στο κώλο της που είναι ανοικτός και γεμάτος υγρά από το μουνί της. Γλυστράει μέχρι τέλους. Αισθάνομαι τον δονητή από το μουνί της που πάλλεται. Το κορμί της δεν έχει σταματήσει να πάλλεται από σπασμούς ενδεικτικό των οργασμών που έχει. Η μορφή της, το βλέμμα της δείχνουν ότι είναι σε άλλους κόσμους. Συνεχίζω να τρομπάρω τον κώλο της μέχρι που χύνω μέσα του ποσότητες από χύσια. Βγάζω και τον άλλο δονητή από το μουνί της που είναι κατακόκκινο. Της λύνω τα χέρια και τα ποδια. Τεντώνεται δίπλα μου. Ξαπλώμένος κάνω ένα τσιγγάρο, δεύτερο. Συνέρχεται επιτέλους. Κουλουριάζεται στα πόδια μου. Τα φιλάει, τα γλύφει. Σε ευχαριστώ αφέντη για την τιμωρία. Παρόλον ότι πόνεσα πολύ δεν πειράζει σε ευχαριστώ. Την φιλάω στα χείλη. Ξαπλώνει στο στήθος μου, την χαιδεύω απαλά, στοργικά.
-Για πές μου Αμαλίτσα πως νοιώθεις;την ρωτάω.
-Στην αρχή πόνεσα πολύ μα πάρα πολύ. Κατάλαβα την τιμωρία που μου έκανες αλλά μετά με πλημμήρησε ένα συναίσθημα, μία αίσθηση αγνωστη. Δεν ήξερα που βρισκόμουν. Σε ένα θαυμάστο κόσμο. Είχα νοίωσει να μην υπάρχει ζωή μέσα μου σαν να είχα έξαυλωθεί και μετά ήρθες και με ξανάέφερες στη πραγματικότητα αφέντη. Σου ανήκω ψύχη τε και σώματι. Είμαι δικιά σου να με κάνεις ότι θέλεις, όπως θέλεις. Δεν με νοιάζει αφού θα είναι κάτι που θα σε ικανοποιεί, θα σου αρέσει. Και αν ακόμα πονάω θα υπομένω τον πόνο αφου θα γνωρίζω ότι αυτό σου αρέσει. Ετοιμαζόμαστε να βγούμε έξω για φαγητό όταν την ακούω να μου λέει
-Αφέντη σε παρακαλώ... θα ήθελα να βλέπουμε τις ταινίες που έχεις και ότι δείχνουν να το κάνουμε μαζί. Αυτή θα είναι η πληρωμή μου και γω θα σε υπηρετώ συνέχεια. Οτι θέλεις, όπως θέλεις.
Η σχέσει αυτή κράτησε τρία χρόνια όπου έγιναν τα πιό απίθανα βασανιστικά όργια όχι μόνον μεταξύ μας αλλά και με φίλους μου όταν ξαφνικά χάθηκε χωρίς να αφήσει ίχνη πίσω της. Και η μητέρα της είχε σταματήσει από πιό μπροστά να φροντίζει το σπίτι μου. Όποια της αρέσουν αυτού του είδους οι ερωτικές συνευρέσεις νοιώθει σαν σκλάβα ή θέλει να την αντιμετωπίζουν σαν σκλάβα ας στείλει μήνυμα.
Είναι ευσπροδεκτη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")