Καυτή απόλαυση στα όρθια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Οι δικοί μου δεν μου έδιναν λεφτά για να πάω διακοπές, λέγοντας μου ότι πολλά έχουν ξοδέψει ήδη όλο το χρόνο για τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο. Έτσι κι εγώ αρνήθηκα να επιστρέψω στο Βόλο κοντά τους και με μια φίλη μου πιάσαμε δουλειά στη στατιστική για το Αττικό μετρό, σαν ερευνήτριες. Δύο μήνες δουλειά και μετά, έστω και στο τέλος του καλοκαιριού, θα μπορούσαμε να κάνουνε ανθρώπινες διακοπές σε κάποιο νησάκι. Χαλάλι λοιπόν ο ποδαρόδρομος μέσα στο καταμεσήμερο, με τον ήλιο να μας τσουρουφλίζει και το θερμόμετρο να δείχνει τριάντα οχτώ βαθμούς Κελσίου. Εμείς σκεφτόμασταν τις δροσερές παραλίες και τους ηλιοκαμένους γκόμενους να περιμένουν στην ουρά ποιος θα μας πρωτοπάρει.
Ο καιρός κυλούσε και γνωρίζαμε πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Είχαν περάσει δυο εβδομάδες και ένα απόγευμα βρέθηκα να χτυπάω το κουδούνι στην πόρτα ενός διαμερίσματος σε μια επιλεγμένη περιοχή. Η πόρτα άνοιξε μετά από μικρή καθυστέρηση και ο άντρας που εμφανίστηκε με έκανε να τα χάσω. Ήταν γυμνός εκτός από ένα κοντό σορτσάκι που άφηνε να διακρίνονται καθαρά όλοι οι μυς στα τριχωτά μπούτια του. Είχε περασμένη στο σβέρκο του μια πετσέτα και με τη μια άκρη της σκούπιζε ακόμα τα βρεγμένα μαλλιά του. Σταγόνες νερού έλαμπαν στο γυμνασμένο κορμί του. Οι μυς στα μπράτσα του φούσκωναν καθώς στέγνωνε το κεφάλι του. Με ρώτησε ευγενικά τι ήθελα κι εγώ κατακοκκίνισα, τραυλίζοντας το λόγο που τον ενοχλούσα. Χαμογέλασε και µου είπε να περάσω μέσα. Με οδήγησε στο σαλόνι του σπιτιού του όπου ήταν πεταμένα σκόρπια δεξιά κι αριστερά διάφορα όργανα γυμναστικής.

«Συγνώμη για την ακαταστασία και την εμφάνιση µου», απολογήθηκε µε μια υπέροχη, καλλιεργημένη φωνή. «Μόλις τελείωσα την καθημερινή µου γυμναστική και έκανα ένα σύντομο ντους να χαλαρώσω».

«Εμένα µε συγχωρείτε που σας ανησύχησα ... », ξεκίνησα να πω. «Μα καθίστε», µε διέκοψε και υπάκουσα αφού ήμουν ήδη τόσο εξαντλημένη από τους δρόμους. «Είναι πολλές οι ερωτήσεις;», µε ρώτησε όταν είδε το φάκελο που έβγαλα από την τσάντα µου. «Τι να σας προσφέρω, καφέ, αναψυκτικό;» «Ευχαριστώ δεν είναι ανάγκη. Γιατί να σας βάλω σε κόπο», του απάντησα ντροπαλά.

Ένα φωτεινό χαμόγελο απλώθηκε στο όμορφο πρόσωπό του και εξαφανίστηκε στην κουζίνα. Επέστρεψε κρατώντας στα χέρια του δυο ποτήρια µε πορτοκαλάδα. Έβαλε δύο σουβέρ στο τραπεζάκι, απόθεσε τα ποτήρια σαν καλός νοικοκύρης και κάθισε απέναντί µου. «Ξέρετε, έχω κάνει κι εγώ αυτή τη δουλειά παλιότερα και ξέρω πόσο κουραστική είναι. Εξάλλου είναι φανερή η κούραση σας από μακριά. Πιείτε λίγο χυμό να δροσιστείτε και μόλις συνέλθετε, όποτε είστε έτοιμη αρχίζουμε τη συνέντευξη».

Τον ευχαρίστησα, ήπια την πορτοκαλάδα µου, άνοιξα το φάκελο κι άρχισα τις ερωτήσεις. Μου απαντούσε απλά και καθαρά σε όλα. Το βλέµµα του αγκάλιαζε όλο µου το κορμί ερευνητικά και το ένιωσα να επιμένει στα σταυρωμένα πόδια µου. Η φούστα µου είχε ανασηκωθεί κι έσφιγγα νευρικά τα κατάλευκα μπού­τια µου. Ντρεπόμουν που ήμουν τόσο ά­σπρη, αφού δεν είχα κάνει κανένα μπά­νιο ακόμη, ενώ αντίθετα εκείνος ήταν αρκετά μαυρισμένος. Τέντωσε τα πόδια του κάτω από το τραπεζάκι και τα δά­χτυλα του ακούμπησαν τυχαία στο πά­νω μέρος της πατούσας µου. Αυτό το άγγιγμα έφερε ρίγη σε όλο µου το σώμα, ίσως και να κοκκίνισα. Τον ρώτησα αν μπορούσε να µου δώσει ένα τσιγάρο και ένα ποτήρι νερό. Δεν πρόλαβα καλά καλά να τα ζητήσω και η επιθυμία µου εί­χε εκτελεστεί.
Συνέχισα μηχανικά τις ε­ρωτήσεις, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στη σφικτή, μυώδη κορμάρα του και το αρρενωπό πρόσωπό του, γεμάτο γωνίες, με το τέλειο θεληματικό πιγούνι του. Ένιωθα μια υπέροχη αναστάτωση σε όλο μου το σώμα, και το μουνάκι μου έβρεξε την κιλοτίτσα μου. Έλπιζα μόνο να μην είναι τόσο φανερή και με περάσει για καμία ξελιγωμένη, πεινασμένη σεξουαλικά, σκύλα.

Εκείνος έδειχνε άνετος σε όλες του τις κινήσεις. Τα πόδια του ακούμπησαν ξανά στα δικά μου και όπως πήγα να πιω λίγο νερό, το ποτήρι έπεσε από το χέρι μου και τα έκανα όλα μαντάρα. Έβρεξα το φόρεμά μου, τα χαρτιά της έρευνας και το τραπέζι. Πετάχτηκα αμέσως όρθια ζητώντας συγνώμη και έσπρωξα το τραπεζάκι με το γόνατο μου. Σαν αποτέλεσμα της αδεξιότητας μου ήταν να ρίξω και τα άλλα ποτήρια και να κάνω μεγαλύτερη ζημιά. Ήθελα ν\' ανοίξει η γη να με καταπιεί. Έκρυψα το πρόσωπό μου στα χέρια μου και έβαλα τα κλάματα. Σηκώθηκε και ήρθε δίπλα μου, με παρηγόρησε λέγοντας μου ότι δεν ήταν τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπομαι ούτε να ζητάω καν συγνώμη και με αγκάλιασε από τους ώμους.

Κούρνιασα στον ώμο του και ξέσπασα σε λυγμούς. Μου χάιδεψε τα μαλλιά, το σβέρκο, την ωμοπλάτη και με φίλησε στο μέτωπο. Ρούφηξα τη μύτη μου, σταμάτησα το κλάμα, ανασήκωσα το κεφάλι, κοιτώντας τον κατάματα και μισάνοιξα τα χείλη μου. Έσκυψε και με φίλησε τρυφερά. Έχωσα τη γλώσσα μου στο στόμα του και εκείνος τη δάγκωσε απαλά.
Ούτε που κατάλαβα πότε έφυγαν από πάνω μου τα βρεγμένα ρούχα και έμεινα ολόγυμνη στο κέντρο του δωματίου. Το φόρεμά μου ήταν όμορφα απλωμένο στον καναπέ, εκείνος το είχε τακτοποιήσει, αλλά η κιλότα μου πεταμένη κουβάρι σε μια γωνιά. Έπρεπε να θυμηθώ να την πάρω πριν φύγω. Στάθηκε πίσω και γέμισε φιλιά και γλειψιματάκια το λαιμό και την πλάτη μου.

Οι παλάμες του αγκάλιασαν από κάτω τα βυζάκια μου και τα ανασήκωσαν ελαφρά προς τα πάνω. Δεν άγγιξε τις ρώγες μου, αλλά εκείνες φούσκωσαν μόνες τους. Γονάτισε και δάγκωσε απαλά τα τρυφερά κωλομάγουλα μου στέλνοντας ρίγη στα σωθικά μου. Πίεσα τα χέρια μου πάνω στα βυζιά μου και βάλθηκα να χαϊδεύω το μουνάκι μου. Με γύρισε και φίλησε τις ερεθισμένες ρώγες μου. Όταν ακούμπησε την άκρη της γλώσσας του πάνω τους, σκλήρηναν και έγιναν σαν πέτρες. Κατέβασε το κεφάλι του προς τα κάτω, άφησε υγρά αυλάκια στην κοιλιά και τον αφαλό μου, ενώ συνέχισε να τρίβει με τα δάχτυλα του τις πρησμένες θηλές μου. Σταμάτησε στο τριχωτό τριγωνάκι της ήβης μου. Έγλειψε τις μουνότριχες και τα δάχτυλά του σκάλισαν το μουνάκι μου. Άνοιξε τα σφικτά μουνόχειλα, άγγιξε την ευαίσθητη κλειτορίδα μου κι έχωσε το μεσαίο του δάχτυλο στην υγρή μουνότρυπα μου.

Αναστέναξα από ηδονή, υγραίνοντας με τη γλώσσα μου τα στεγνά χείλη μου και έπιασα το κεφάλι του. Το πίεσα με δύναμη πάνω στο μουνάκι μου. Έδωσε ένα θερμό φιλί στα μουσκεμένα μoυνόχειλα κι έχωσε τη γλώσσα του ανάμεσα τους. Έγλειψε τη σκληρή κλειτορίδα μου, τα εσωτερικά χείλη και στη συνέχεια τον κόλπο μου. Έχυσα για χάρη του τα πρώτα υγρά μου στο στόμα του και τα κατάπιε διψασμένος. Όρθωσε τη σωματάρα του και με αγκάλιασε σφικτά. Κόλλησα στο κορμί του και τον φίλησα στα χείλη του που είχαν κρατήσει τη γεύση του μουνιού µου. Με σήκωσε στα γερά του μπράτσα κι έφερε το κεφάλι µου στο ίδιο ύψος µε το δικό του. Τύλιξα τα πόδια µου γύρω από τη μέση του για να στερεωθώ και να μην κρέµοµαι στον αέρα. Τα χέρια του σφίχτηκαν στην πλάτη και στη μέση µου. Πέρασα τα μπράτσα µου γύρω από το λαιµό του κι άρχισα να τον φιλάω σαν τρελή. Τα δάχτυλα του κινήθηκαν προς τα κάτω και χάιδεψαν τα κωλοµέρια µου. Έχωσε το μεσαίο του δάχτυλο στο καμπυλωτό χώρισμα και γαργάλησε την κωλοτρυπίδα µου.

Ένα γελάκι βγήκε από τα χείλη µου και βύθισα τα δόντια µου στον ώμο του. Κρατώντας µε πάντα σηκωμένη στην αγκαλιά του προχώρησε και στήριξε το κορμάκι µου στον τοίχο. Τραβήχτηκε λίγο προς τα πίσω, ανασήκωσε το κωλαράκι µου και έμπηξε αργά το δυνατό καυλί του στο ξαναµµένο μουνάκι µου. Έγειρα το κεφάλι µου πίσω, τα μαλλιά µου ακούμπησαν στην σκληρή επιφάνεια του τοίχου κι έκλεισα σφιχτά τα τοιχώματα του κόλπου µου γύρω από τον ακόμα πιο σκληρό πούτσο του. Πατούσε γερά µε τα πόδια του στο πάτωμα, είχε τεντώσει την πλάτη του προς τα πίσω και έσπρωχνε µε απίστευτη δύναμη τη στιβαρή ψωλή του προς τα πάνω. Σε κάθε σπρώξιμο το κορμί µου τιναζόταν και αυτό προς τα πάνω. Ήμουν σαν μια ψεύτικη κούκλα στα χέρια του. Άρχισε να περπατάει σε ολόκληρο το δωμάτιο και ενώ ήμουν καρφωμένη γερά πάνω στην πούτσα του, µε περιέφερε γύρω γύρω.

Το κορμάκι µου χοροπηδούσε σε κάθε βήμα του και το καταπληκτικό είναι άτι δεν είχε σταματήσει στιγμή να σπρώχνει το καυλί του στη μήτρα µου. Ο κώλος µου στηριζόταν στις δυνατές παλάμες του και τα πόδια µου είχαν κλείσει σφιχτά γύρω από τη μέση του για να μην πέσω κάτω. Κρατιόμουν όμως και µε τα χέρια από τον σβέρκο του για να έχω καλύτερη ισορροπία. Το βλέµµα του ήταν καρφωμένο συνεχώς στα βυζάκια µου που αναπηδούσαν σαν τρελά στο ρυθμό του πρωτόγνωρου αυτού γαµησιού. Κάθε τόσο σταματούσε να περπατάει και έσκυβε μπροστά να γλείψει τις καυλωµένες ρωγίτσες µου. Τότε ήταν που µου έφυγε το μυαλό τελείως και δεν ήξερα πια πού βρισκόμουν. Τα μουvόχειλα µου έκλεισαν και σφίχτηκαν γύρω από τον χοντρό κορμό της πούτσας του στην προσπάθειά µου να πιαστώ απ\' όπου μπορούσα για να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Το μουνάκι µου έγινε μια βρύση που έσταζε ακατάπαυτα τους χυμούς του. Τα τριχωτά αρχίδια του, που χτυπούσαν µε ακάθεκτη ορμή στα κωλοµάγουλά µου, έγιναν μούσκεμα στο μουνόχυµα.

Ξανάνοιξα τα µάτια µου και πρόσεξα την αντίθεση που δημιουργούσε το ηλιοκαμένο κορμί του µε την κάτασπρη επιδερμίδα µου. Η αντίθεση αυτή µε καύλωσε ακόμα περισσότερο. Μου ερχόταν να τον φάω ολόκληρο, αλλά προς το παρόν αυτός ήταν που µε κατέτρωγε. Μια στιγμή, εκεί που έγλειφε την ευαίσθητη διχάλα ανάμεσα στα βυζάκια µου, το πόδι του πιάστηκε σε κάτι βαράκια µάλλον, και λίγο έλειψε να βρεθούμε στο πάτωμα. Όμως διατήρησε την ισορροπία του και µόνο η ψωλή του αναδεύτηκε επικίνδυνα μέσα στον κόλπο µου. Έχυσα για δεύτερη φορά λούζοντας το καυλί του µε τους χυμούς του μουνιού µου. Εκείνος συνέχισε ακάθεκτος να προχωράει και να µε γαµάει. Η αναπνοή µου έβγαινε λαχανιασμένη και ένιωθα το κορμί µου εξαντλημένο από το συνεχές πέρα δώθε και το πολύ ταρακούνημα. Πήγε κοντά στον τοίχο και χτύπησε την πλάτη µου µε δύναμη πάνω του.

Ένας σουβλερός πόνος διαπέρασε τα σωθικά µου, καθώς η σαγρέ επιφάνεια έγδαρε το δέρμα µου. Δεν έδωσα όμως ιδιαίτερη σημασία, ούτε φώναξα περισσότερο από πριν. Ακούμπησα τα χέρια µου στον τοίχο και έβαλα κόντρα καθώς άρχισε να σπρώχνει, µε γρήγορα και δυνατά χτυπήματα, την πούτσα του βαθιά στον κόλπο µου, ξεσκίζοντας ότι έβρισκε μπροστά του. Τα µουνόχειλά µου άνοιξαν διάπλατα για να δεχτούν το ανελέητο σφυροκόπημα της ψωλάρας του. Τα βροντοκοπήµατα των βαρβάτων αρχιδιών πάνω τους έφεραν ρίγη στο πληγιασμένο κορμάκι µου. Τα στιβαρά του χέρια έσμιξαν τα κωλοµέρια µου, έχωσε το μεσαίο δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα µου και άρχισε να γαµάει το κωλαράκι µου µε αυτό τον τρόπο.

Έχασα τον κόσμο γύρω µου και αν δεν έχυνε γρήγορα θα λιποθυμούσα. Έριξα ολόκληρο το βάρος του πάνω μέρους του σώματος µου στον τοίχο και άφησα το κάτω μέρος στην απόλυτη διάθεσή του. Μου \'δωσε μια τελευταία σπρωξιά και κόλλησα στον τοίχο. Ο πούτσος του φούσκωσε μέσα μου κι άρπαξε τα χέρια μου. Τα έσφιξε πάνω στον τοίχο και με κράτησε εκεί καρφωμένη μέχρι που έχυσε. Μετά με κράτησε στην αγκαλιά του και κάθισε σε μια πολυθρόνα. Κούρνιασα πάνω του χωρίς να τραβηχτώ από το καυλί του μέχρι που συνήλθα. Τότε άρχισα να κουνιέμαι αργά, ένιωσα την ψωλή του να καυλώνει και το κάναμε άλλη μια φορά.

Φεύγοντας ξέχασα το κιλοτάκι μου αλλά δεν πείραζε. Ούτε που έχασα τις υπόλοιπες δύο συνεντεύξεις της ημέρας. Ξεκίνησα νωρίτερα την άλλη μέρα να τις συμπληρώσω, να τελειώσω γρήγορα για τον ξαναεπισκεφτώ. Δεν σκεφτόμουν καν τις διακοπές.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")