Παρτούζα με την διευθύντρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τι τη θέλανε πάλι αυτή τη συγχώνευση; Πλάκωσαν οι αλλαγές και εν όψει της νέας μορφής που θα πάρει η διοίκηση της επιχείρησης τρέχουμε όλοι σαν τρελοί και δεν προλαβαίνουμε. Σάββατο βράδυ και εγώ ήμουν στο γραφείο. Ξενύχτησα ετοιμάζοντας τους φακέλους για την πλήρη ενημέρωση των νέων διευθυντών. Βλέπετε, μέσα σε όλη ετούτη την αναστάτωση έγινε και ένα καλό για μένα. Πήρα επιτέλους την προαγωγή που κυνηγούσα εδώ και δυο χρόνια και έπρεπε να είμαι καθ' όλα έτοιμος για να αποδείξω ότι την άξιζα πέρα για πέρα. Έπρεπε να πείσω για την αξία μου και ίσως να κέρδιζα ακόμα περισσότερα. Τώρα πια θα εργάζομαι δίπλα στα διοικητικά στελέχη και αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα είμαι κι εγώ ένας από αυτούς.

Όταν σήκωσα το κεφάλι μου από τα χαρτιά η ώρα είχε πάει δύο μετά τα μεσάνυχτα. Τέντωσα την πλάτη μου, άπλωσα τα χέρια μου και πήρα μια βαθιά ανάσα. Μάζεψα τους φακέλους, τους έβαλα πίσω στο συρτάρι, έσβησα τα φώτα, βγήκα από το γραφείο μου και κλείδωσα την πόρτα. Περπάτησα δυο τετράγωνα μέχρι να βγω στον κεντρικό δρόμο και σταμάτησα ένα ταξί. Είχε βρει βλέπετε την κατάλληλη εποχή το αυτοκίνητο μου να τα παίξει και το είχα στο συνεργείο. Έδωσα τη διεύθυνση μου στον οδηγό και άραξα αναπαυτικά στο πίσω κάθισμα εξουθενωμένος. Είχα μισοκλείσει τα βλέφαρα μου και ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ, αν δεν λαγοκοιμόμουν ήδη, όταν βγήκαμε στην κεντρική λεωφόρο. Τότε γύρισε ο ταξιτζής και μου είπε κάπως διστακτικά ότι από κάπου με ξέρει, αλλά δεν του πήγαινε το μυαλό που ακριβώς. Το συζητήσαμε αναφέροντας όλες τις πιθανές εκδοχές και στο τέλος ανακαλύψαμε ότι ήμασταν συμμαθητές στο λύκειο. Είπαμε τις συνηθισμένες μαλακίες που λένε άνθρωποι που έχουν πάνω από δέκα, δέκα πέντε, χρόνια να βρεθούν και που ουσιαστικά δεν έχουν τίποτα σημαντικό να πουν μεταξύ τους. Ρωτήσαμε ο ένας τον άλλον για άλλους συμμαθητές, αν έχουμε ακόμα επαφή μαζί τους και μερικές σκόρπιες κουβέντες για τα προσωπικά μας. Εγώ φρόντιζα για την καριέρα μου κι εκείνος ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά.

Είχαμε εξαντλήσει ήδη όλα τα θέματα που θα μπορούσαμε να μιλήσουμε, όταν στην πρώτη πλατεία που συναντήσαμε, στη γωνία που ήταν το φανάρι, μια εντυπωσιακή γκόμενα, γύρω στα τριάντα με τριάντα πέντε, μας έκανε σήμα να σταματήσουμε. Ο παλιός μου συμμαθητής με ρώτησε αν είχα αντίρρηση να την πάρουμε, αν ήταν στον δρόμο μας φυσικά. Δεν είχα καμία αντίρρηση και το ταξί σταμάτησε μπροστά της. Πήγαινε στην ίδια κατεύθυνση και έτσι της είπαμε να μπει. Κάθισε στο μπροστινό κάθισμα και το βαρύ άρωμα που φορούσε μας τρύπησε τα ρουθούνια. Μου έδιωξε τη νύστα και βάλθηκα να την παρατηρώ, όπως μπορούσα καλύτερα από τη θέση που βρισκόμουν. Είχε κατάξανθα μαλλιά που σκέπαζαν το σβέρκο της, απαλό ρουζ στα ελαφρώς ανασηκωμένα ζυγωματικά της και ροζ κραγιόν στα σαρκώδη χείλη της. Φορούσε ένα μακρύ φόρεμα που έμοιαζε με τουαλέτα και που είχε ένα βαθύ σχίσιμο στο πλάι. Όπως καθόταν, το σχίσιμο είχε ανοίξει και αποκάλυψε το μακρύ λείο πόδι της. Δυστυχώς δεν μπορούσα να το θαυμάσω σε όλο του το μεγαλείο, μόνο φευγαλέες ματιές έριχνα σε διάφορες στροφές ή φρεναρίσματα στα φανάρια, έβλεπα όμως τον συμμαθητή μου να έχει σχεδόν μόνιμα καρφωμένο το βλέμμα του πάνω στο μπούτι της. Μου ερχόταν να σκάσω στα γέλια βλέποντας τον να την κοιτάζει με αυτό τον τρόπο. Θα ήθελα κι εγώ ωστόσο να δω καλύτερα το πρόσωπο της, που μόνο προφίλ και μάλιστα από πίσω έβλεπα, τις καμπύλες του στήθους της και τις γραμμές του κορμιού της. Όποτε εκείνη κοιτούσε έξω από το παράθυρο, ο συμμαθητής μου γυρνούσε και μου έκλεινε το μάτι.

Δεν είχαν περάσει ούτε πέντε λεπτά από τη στιγμή που την πήραμε, όταν είδε ένα περίπτερο ανοικτό και ζήτησε να σταματήσει το ταξί για να πάρει τσιγάρα. Μόλις βγήκε, γύρισε ο συμμαθητής μου και έβαλε στοίχημα ότι ήταν πουτάνα. Στο μέρος που μας σταμάτησε είναι ένα σωρό τέτοια μπαρ. Αν και από το στιλ που έχει μάλλον είναι από αυτές που έρχονται στο δικό σου χώρο με ένα τηλεφώνημα. Το πιθανότερο ήταν να πήγαινε σε άλλο πελάτη, εκτός φυσικά αν είχε σχολάσει. Όταν επέστρεφε θα την ψάρευε, κατέληξε, και ίσως να μας καθόταν. Με ρώτησε στο τέλος τι θα έλεγα για μια αυτοσχέδια παρτουζίτσα. Χαμογέλασα τότε και απάντησα ότι ήμουν μέσα σε ό,τι ήθελε προκύψει. Η γκόμενα επέστρεψε, ξανακάθισε φουριόζα, άναψε τσιγάρο χωρίς να ρωτήσει αν επιτρέπεται και φύσηξε τον καπνό έξω από το ανοιχτό παράθυρο.

Παρατήρησε αναστενάζοντας ότι έκανε ζέστη και κατέβασε χαμηλότερα το ντεκολτέ στο στήθος της. Ανασήκωσε το γυμνό της πόδι, το φόρεμα άνοιξε περισσότερο και αποκάλυψε και το άλλο. Άρχισε να ρωτάει διάφορα για τη ζωή στην Αθήνα. Ήταν μόλις δυο μέρες εδώ, είχε επιστρέψει για την ακρίβεια μετά από χρόνια παραμονής στο εξωτερικό, και όλα της φαίνονταν αλλιώτικα από ότι τα θυμόταν. Στράφηκε προς τα πίσω και με ρώτησε αν γεννήθηκα εδώ, με τι ασχολούμαι και για τη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας. Της απαντούσα αλλά, άθελα μου, το μάτι μου ήταν καρφωμένο στο στήθος της που πίεζε την πλάτη του καθίσματος και το ένα της τραγανό βυζόμπαλο είχε μισοπεταχτεί από το άνοιγμα του φορέματος και μοναχά η ρώγα της κρυβόταν ακόμα.

Ο συμμαθητής μου, που όχι μόνο το είχε μπανίσει αλλά του είχαν βγει και τα μάτια από πάνω, πήρε μια απότομη στροφή σε ένα στενάκι και σταμάτησε σε ένα ερημικό σκοτεινό σημείο, δίπλα από ένα μικρό πάρκο. Μόνο όταν έσβησε τη μηχανή, εκείνη κατάλαβε που ήμασταν και τον ρώτησε απορημένη γιατί σταμάτησε εκεί.

-Σιγά μη δεν κατάλαβες! Της αποκρίθηκε αυτός, χαϊδεύοντας της το γόνατο.

-Αφού σε πήρα γραμμή από τη στιγμή που μπήκες το ταξί ότι το πας το γράμμα...

-Σκοπεύετε να με βιάσετε; Ρώτησε κοιτώντας μας σοβαρά πότε τον ένα και πότε τον άλλον.

"Ε, όχι και να σε βιάσουμε!.. Αν χρειαστεί θα πληρώσουμε και κάτι παραπάνω!"

-Δεν παίρνω ποτέ λεφτά, ούτε δίνω όταν πρόκειται για γαμήσι. Θα το κάνω μαζί σας αλλά με ένα όρο: Θα σας πάρω και τους δύο ταυτόχρονα. Είσαστε;

Αν ήμασταν λέει! Ο συμμαθητής μου τσούλησε αθόρυβα το ταξί μέσα στο παρκάκι και σταμάτησε ανάμεσα σε κάτι ψηλούς θάμνους. Βγήκαμε και οι τρεις από το αμάξι. Την ξαπλώσαμε στο καπό και ελευθερώσαμε τα βυζόμπαλά της. Βουτήξαμε από ένα και τα ζουλήξαμε με τα δάχτυλα μας. Οι κοκκινωπές μυτερές ρώγες της πετάχτηκαν φουσκωμένες προς τα πάνω. Σκύψαμε και πιπιλήσαμε από μία. Πέρασα τη γλώσσα μου κυκλικά πολλές φορές πάνω και γύρω από την πρησμένη θηλή της, την ρούφηξα ολόκληρη στο στόμα μου και βύθισα τα δόντια μου στην αφράτη τρυφερή σάρκα του βυζιού της. Απ’ ότι μπόρεσα να καταλάβω το ίδιο έκανε και ο παλιός μου φίλος στο άλλο της βυζόμπαλο. Εκείνη αναστέναξε ηδονικά και πίεσε τα κεφάλια μας πάνω της. Έχωσα το χέρι μου κάτω από το φόρεμα της και πασπάτεψα το σφιχτό της μπούτι. Τα δάχτυλα μου ανέβηκαν ψηλότερα και άγγιξα τα δάχτυλα του άλλου στο ύψος του μουνιού της. Γελάσαμε όταν ανακαλύψαμε πως είχαμε την ίδια ιδέα και εκείνη έσφιξε τα πόδια της παγιδεύοντας τα χέρια μας ανάμεσα στα σκέλια της. Τρίψαμε το μουνάκι της πάνω από την κιλοτίτσα της που σε χρόνο μηδέν έγινε μούσκεμα από τα άφθονα προερωτικά υγρά του κόλπου της.

Πετάχτηκε πάνω και έβγαλε μόνη της το μικροσκοπικό της εσώρουχο. Το έριξε μέσα στο ταξί και εμείς ακουμπήσαμε τους πισινούς μας στο καπό. Σήκωσε το φόρεμα της ψηλά και το τύλιξε γύρω από τη μέση της. Γονάτισε μπροστά μας και μας κατέβασε τα παντελόνια και τα σώβρακα. Οι ψωλές μας τινάχτηκαν σαν ελατήρια προς τα πάνω. Η δική μου ροδαλή όπως ήταν, φάνταζε ασπρουλιάρα δίπλα στην κατάμαυρη του συμμαθητή μου. Τις έπιασε με τα χέρια της και άρχισε να μας μαλακίζει αργά. Τράβηξε τα πετσάκια προς τα κάτω και δυο πρησμένα πουτσοκέφαλα ορθώθηκαν ψηλά στον αέρα. Ξερόγλειψε τα χείλη της και ακούμπησε την άκρη της γλώσσας της στα παλλόμενα καυλιά. Οι πούτσες μας σπαρτάρισαν από την ηδονή και ορθάνοιξε τα χείλη της. Πήρε στο στόμα της πρώτα την δική μου, την κάρφωσε στο λαρύγγι της και την πιπίλησε δεόντως, μουγκρίζοντας καυλωμένη.

Ύστερα ρούφηξε λαίμαργα το κατακόκκινο καυλί του άλλου και έσφιξε απαλά τα αρχίδια μου. Άπλωσα το χέρι μου και άρπαξα το πλησιέστερο βυζόμπαλο. Το αγκάλιασα ολόκληρο με την παλάμη μου και το έτριψα σε όλη του την επιφάνεια. Τσίμπησα την ρώγα της και την ανάγκασα να δαγκώσει τον πούτσο του άλλου, να τραβήξει τα δόντια της βιαστικά προς τα έξω και να αρπάξει την ψωλή μου στις χειλάρες της. Κατάπιε το καυλί μου με βουλιμία και έσφιξε δυνατά τα αρχίδια μου. Παράλληλα συνέχισε να μαλακίζει τον συμμαθητή μου που βογκούσε λιγωμένος από την καύλα. Γλίστρησε το χέρι της κάτω από τα σκέλια μου και πασπάτεψε την κωλοτρυπίδα μου. Πίεσε το μεσαίο της δάκτυλο στον σφιγκτήρα μου και μου το κάρφωσε απότομα στον πάτο μου. Φώναξα ξαφνιασμένος γιατί δεν το περίμενα, αλλά και γιατί με πόνεσε λίγο. Πήγα να της το βγάλω από πίσω μου αλλά έσπρωξε το δάκτυλο της πιο βαθιά στην σούφρα μου.

Εκείνο όμως που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η αντίδραση του πούτσου μου. Τινάχτηκε ψηλά περισσότερο καυλωμένος από ποτέ και καρφώθηκε στο λαρύγγι της. Άρχισε να ανεβοκατεβάζει το κεφάλι της πιο γρήγορα πάνω μου και να σφίγγει τα αρχίδια του άλλου. Τύλιξε τα χείλη της στον χοντρό κορμό της ψωλής μου και τα έσυρε προς τα πάνω. Με ένα πλατάγιασμα της γλώσσας της την ελευθέρωσε και την μαλάκισε απαλά, ενώ τσιμπούκωνε τον φίλο μου. Του έβαλε κι αυτουνού κωλοδάκτυλο και βόγκηξε άγρια από ηδονή και πόνο μαζί. Άπλωσα το χέρι μου και χούφτωσα τα στρογγυλά σφικτά κωλομάγουλά της. Τα ζούληξα με δύναμη και έσυρα τα δάχτυλα μου στο βαθύ χώρισμα της φανταστικής κωλάρας της. Πίεσα το μεσαίο μου δάκτυλο στην κωλοτρυπίδα της και το έσπρωξα με βία να καρφωθεί στα βάθη του πισινού της. Βόγκηξε μπουκωμένη με το καυλί του άλλου στο στόμα της και κούνησε την απίθανη κωλάρα της παιχνιδιάρικα και φανερά ξαναμμένη. Πετάχτηκε όρθια και ξάπλωσε ανάσκελα στο καπό. Άνοιξε διάπλατα τα μπούτια της και μας πρόσφερε το μουνάκι της ροδοκόκκινο και λαχταριστό. Αρχίσαμε να γλείφουμε τα μπουτάκια της και να ανεβαίνουμε προς τα πάνω. Πρόλαβα και έχωσα τη γλώσσα μου ανάμεσα στα παχιά υγρά της μουνόχειλα. Τα παραμέρισα επιδέξια και ρούφηξα τις πρώτες σταγόνες του μουνοχύματός της από την άκρη της καυτής της μουνότρυπας. 'Έγλειψα την κλειτορίδα της και την δάγκωσα στα πεταχτά για να προλάβω να βυθίσω τη γλώσσα μου στον κόλπο της και να σκαλίσω τα υγρά του τοιχώματα, προτού με σπρώξει ανυπόμονα ο συμμαθητής μου. Ασχολήθηκα τότε με τα βυζάκια της και τις φουσκωμένες τους ρώγες. \'Έτριβα το καυλί μου στο μπουτάκι της και πιπιλούσα το ζουμερό της στήθος. Τράβηξε το πρόσωπο μου και κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου. Έχωσε τη γλώσσα της στο στόμα μου και ρούφηξε τη γεύση του μουνιού της.

Ο άλλος είχε σταματήσει να της κάνει γλειφομούνι και της έγλειφε το κωλαράκι. Σάλιωσε καλά τον σφιγκτήρα της και κάρφωσε τη γλώσσα του στην σφικτή της κωλοτρυπίδα. Εκείνη τίναξε τη λεκάνη της προς το μέρος του, βογκώντας λυσσασμένη από την πολλή καύλα. Ξαφνικά πετάχτηκε όρθια και έβαλε τον συμμαθητή μου να καθίσει σε ένα παγκάκι. Η ίδια άνοιξε τα πόδια της και κάθισε αργά πάνω του. Έπιασε το καυλί του και το οδήγησε βαθιά στον καυτό της κόλπο. Τον έσπρωξε απαλά προς τα πίσω και έγειρε την κορμάρα της μπροστά. Τούρλωσε το κωλαράκι της και με προσκάλεσε ανοίγοντας διάπλατα τα κωλομάγουλά της και η ροδαλή της κωλοτρυπίδα ανοιγόκλεισε πονηρά ανάμεσα τους. Στάθηκα πίσω τους και ακούμπησα το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο στην βαθιά χαράδρα του πισινού της. Το έτριψα με δύναμη στον σφιγκτήρα της και έσπρωξα απότομα τη λεκάνη μου προς τα εμπρός. Βύθισα το καυλί μου ολόκληρο στην σούφρα της, πήρα μια βαθιά ανάσα και ξανάσπρωξα πιο δυνατά, μουγκρίζοντας άγρια. Κάρφωσα την ψωλή μου μέχρι τη ρίζα στο στενόμακρο κανάλι του πάτου της και τα αρχίδια μου έπεσαν βαριά στα σφριγηλά της κωλομέρια. Ένιωσα τον πούτσο του άλλου μέσα στο κορμί της και φτιάχτηκα ακόμα πιο πολύ.

Μια ευγενής άμιλλα ξεκίνησε μεταξύ μας, ποιος θα της προσφέρει μεγαλύτερη ηδονή. Εκείνος έσπρωχνε προς τα πάνω και εγώ σφυροκοπούσα ανελέητα την στενή της κωλοτρυπίδα. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να την φέρουμε σε κατάσταση παροξυσμού. Βογκούσε και μούγκριζε σα λυσσασμένη σκύλα. Βύθισε τα νύχια της στο στήθος του φίλου μου και κουνούσε τη λεκάνη της με περίτεχνο κυκλικό τρόπο έτσι ώστε να δέχεται τα δυο καυλιά όσο πιο βαθιά γινόταν στις δυο της τρυπούλες. Έβαλα τα χέρια μου στους ώμους της και την τραβούσα προς το μέρος μου κάθε φορά που έσπρωχνα δυνατά τον πούτσο μου να καρφωθεί στα βάθη της σούφρας της. Ο άλλος από κάτω χούφτωσε τα βυζόμπαλά της, τα ζούλησε και ανασήκωσε το κεφάλι έτσι ώστε να φτάνει στο στήθος της και άρχισε να πιπιλάει και να γλείφει τις πρησμένες ρώγες της. Σκάλιζα αργά τα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας της και έγειρα το σώμα μου μπροστά. Γέμισα φιλιά και γλειψιματάκια τον στρογγυλό της ώμο και τη βάση του σβέρκου της. Έστρεψε το κεφάλι της και μου πρόσφερε τα χείλη και τη γλώσσα της. Τα άρπαξα διψασμένος και φιληθήκαμε με πάθος.

Ο φίλος μου της δάγκωσε δυνατά τις ρώγες και εγώ βύθισα τα δόντια μου στην κατάλευκη ωμοπλάτη της. Ούρλιαξε πονεμένα και με το ένα χέρι έγδαρε το στήθος του συμμαθητή μου και έχωσε τα νύχια του άλλου της χεριού στο κωλομέρι μου. Σπρώξαμε ταυτόχρονα με όλη μας τη δύναμη και χύσαμε μαζί πλημμυρίζοντας τις τρυπούλες της με το καυτό μας σπέρμα. Καθίσαμε στο παγκάκι να συνέλθουμε και εκείνη, η αχόρταγη ψωλαρπάχτρα, μας τσιμπούκωνε μέχρι που μας ξανασηκώθηκε και ήμασταν έτοιμοι για το δεύτερο γύρο. Μας έπιασε από το χέρι και μας πήγε μέχρι το αυτοκίνητο, με τους πούτσους μας να σπαρταράνε ορθωμένοι μπροστά μας. Ο φίλος μου κάθισε πάνω στο καπό και εκείνη σκαρφάλωσε πάνω του. Το χοντρό του καυλί βυθίστηκε στην κωλοτρυπίδα της και έγειρε το σώμα της προς τα πίσω. Εκείνος της βούτηξε τα βυζόμπαλα και τα έσφιξε με όλη του τη δύναμη. Εγώ στάθηκα όρθιος μπροστά τους και κάρφωσα την ψωλάρα μου στο λαχταριστό μουνάκι της. Τα υγρά τοιχώματα του κόλπου της σφίχτηκαν γύρω από τον χοντρό κορμό της πούτσας μου και τον κατάπιε ολόκληρο. Χύσαμε ξανά ταυτόχρονα μέσα της και μετά εκείνη στράγγιξε τα καυλιά μας με τη γλώσσα της.

Ντυθήκαμε, μπήκαμε στο ταξί και φύγαμε. Την αφήσαμε στο σπίτι της και ο φίλος μου αρνήθηκε να πάρει λεφτά για την κούρσα. Ούτε και από εμένα πήρε όταν με άφησε μπροστά στην εξώπορτα μου.

Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ. Τη Δευτέρα το πρωί ήταν να έρθουν οι καινούριοι διευθύνοντες της επιχείρησης. Φαντάζεστε την έκπληξη μου όταν ανάμεσα τους είδα και την γκόμενα που παρτουζώσαμε με το φίλο μου τον ταξιτζή πριν δυο βράδια. Και το καλύτερο ήταν που είχε αναλάβει το δικό μου τομέα. Ήταν η προϊσταμένη μου με δυο λόγια. Τα έχασα, αλλά ευτυχώς κατόρθωσα και διατήρησα την ψυχραιμία μου. Το ίδιο άνετη έδειχνε και εκείνη. Ίσως να μη με γνώρισε, σκέφτηκα τότε ανακουφισμένος. Το πόσο έξω είχα πέσει μου το αποκάλυψε η ίδια αργότερα όταν ανέλαβα να την ενημερώσω για τις δραστηριότητες και τις επιτεύξεις του τομέα μας. Όχι μόνο με θυμόταν αλλά ήθελε να επαναλάβουμε τα προχθεσινά, οι δυο μας αυτή τη φορά. Φυσικά, με την προϋπόθεση να μην το μάθει κανείς στην εταιρεία. Εγώ δεν είχα καμία αντίρρηση, όσο θα μπορούσα να ξεσκίζω το απίθανο κωλαράκι της. Της το είπα και γέλασε βραχνά. Με φίλησε πεταχτά στα χείλη και κλείσαμε ραντεβού για το βράδυ. Τώρα που θα με οδηγήσει αυτή η ιστορία δεν ξέρω. Πάντως προς το παρόν το γλεντάω με την ψυχή μου και η θέση μου στην εταιρεία έχει εδραιωθεί για τα καλά. Η συνεργασία μας εξάλλου είναι άψογη, σχεδόν όσο άψογα είναι και τα γαμήσια μας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")