Η παντρεμένη Ελένη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Ελένη έχει πολλές φαντασιώσεις και δεν κωλώνει να τις κάνει πράξη ακόμη και σε δημόσιο χώρο…

Η ιστορία:

Άλλη μια ανωμαλία της παντρεμένης Ελένης μου. Η παντρεμένη Ελένη με μπαρκαρισμένο καπετάνιο, δεν σταμάταγε στις φαντασιώσεις. Ήταν πολύ ωραία γυναίκα, με τέλειο σώμα, ψηλή με πράσινα μάτια και καστανή. Δεν ντυνόταν πρόστυχα με μίνι ή με μεγάλα ντεκολτέ. Δεν είχε λόγο να δείξει φανερά το τι σώμα τέλειο είχε. Φαινόταν και έτσι σοβαρά που ντυνόταν. Το χρήμα που έστελνε ο καπετάνιος της έδινε και τον αέρα της κυριλάτης milf γυναικάρας. Τον άντρα της τον αγαπούσε αλλά της έλειπε ο πούτσος. Ο ζωντανός πούτσος. Όχι δονητές και ότι άλλο ξένο άψυχο στο μουνί της. Όσο κυρία ήταν στις συναναστροφές της τόσο πρόστυχη -απίστευτα πρόστυχη- γινόταν στο γαμήσι της. Ήταν να μην της μπει το διαφορετικό γαμήσι στο μυαλό της και το έκανε πράξη στο μουνί της.

Αυτό που δεν είχε κάνει ήταν σεξ σε δημόσιο χώρο. Καλά ντυμένοι και οι δύο σε ακριβό κινέζικο εστιατόριο. Στην άκρη της αίθουσας το τραπέζι που είχαμε κλείσει. Με το που ήρθαν τα ποτά και πριν καλά- καλά έρθουν όλα τα πιάτα, η Ελένη με φιδίσια κίνηση βρέθηκε κάτω από το τραπέζι, βοηθούμενη από τον χαμηλό φωτισμό του καταστήματος και τα μεγάλα τραπεζομάντιλα που έφταναν μέχρι το πάτωμα σχεδόν. Στην αρχή άρχισε να μου τον τρίβει μέσα από το παντελόνι. Όταν κατάλαβε ότι είχε σηκωθεί για τα καλά, τον έβγαλε έξω και άρχισε να τον τσιμπουκώνει αργά και σιγανά. Επάνω εγώ έκανα τον αδιάφορο αν και τα άλλα τραπέζια ήταν ή άδεια ακόμη ή μακριά από εμάς. Το γκαρσόνι έφερνε που και που κάτι από την παραγγελία μας. Η Ελένη σταμάταγε και άρχιζε ξανά όταν το πεδίο ήταν ελεύθερο. Της έδωσα το κινητό της που το είχε αφήσει πάνω στο τραπέζι, της έκανα κλήση και άρχισα να την βρίζω χαμηλόφωνα καυλωμένος.

-    «Μωρή γαμιόλα, πούτσα να φας ήρθες σε κινέζικο; Βάλε κάμερα μωρή ξεφτιλισμένη παντρεμένη να βλέπω τι κάνεις».

Και πράγματι η Ελένη έβαλε κάμερα και έβλεπα -όσο κακή και αν ήταν η εικόνα από το κινητό- το καυλόμουνο να κάθεται στις μύτες των δαχτύλων της, με το ένα χέρι της κρατούσε την συσκευή του τηλεφώνου και με το άλλο χάιδευε και μπέρδευε τα μακριά της μαλλιά πάνω στον πούτσο μου και τα αρχίδια μου.

-    «Βγάλε μωρή πουτάνα το στρινγκάκι σου και δώστο μου!»

Η Ελένη κατέβασε λίγο το καλσόν, έσκισε το στρινγκ της και από τις δύο μεριές, το τράβηξε μπροστά από το μουνί της και μου το έδωσε κάτω από το τραπέζι. Με κρυφές κινήσεις το έβαλα όλο μέσα στο στόμα μου να μυρίζω και να γεύομαι τις μυρωδιές της Ελένης. Έχοντας το στο στόμα μου έπινα και από το ροζέ κρασί που μας είχαν φέρει, κάνοντας το στρινγκάκι από την μία εντελώς μούσκεμα και από την άλλη να το μασουλάω για να κρύψω την καύλα μου. Η Ελένη από κάτω συνέχιζε να με χαϊδεύει να με τσιμπουκώνει, να μου τραβάει μαλακία έχοντας μέσα στα χέρια της ταυτόχρονα μέρος από τα μαλλιά της.

Σε μια δόση έβγαλε την γόβα της και με το τακούνι του μου έξυνε την πάνω μεριά του πούτσου μου. Δεν το περίμενα να χύσω τόσο γρήγορα. Η Ελένη περίμενε το νεύμα και ενεφανίσθη ξανά στη θέση της με το στόμα κλειστό. Πήρε το ποτήρι της με το κρασί άδειασε το σπέρμα από το στόμα της μέσα στο ποτήρι, το κούνησε, το είδε και το κατάπιε χαμογελώντας.

Άλλη μια ανώμαλη σκέψη της παντρεμένης Ελένης είχε γίνει πράξη. Σηκώθηκε με την τσάντα της, πήγε στην τουαλέτα και μετά από λίγο επέστρεψε σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Στο σπίτι της ακολούθησε ένας ακόμη γύρος ξεκινώντας από το ασανσέρ της πολυκατοικίας της.

Ελένη να ξέρεις ήσουν από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει. Γ

(Copyright protected OW ref: 52836)