Η χήρα ήταν λυσσάρα

Δημοσιεύθηκε από toliskot
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο ανιψιός πήγε να φτιάξει την κουζίνα της θείας αλλά μετά τα ηλεκτρικά, τακτοποίησε και τη θεία…

Η ιστορία:

Γεια σας με λένε Νίκο, είμαι είκοσι χρονών μελαχρινός με ωραίο σώμα και μεγάλα προσόντα. Η ιστορία μου θα σας πω έγινε πριν δυο μήνες με την θεία μου την Δέσποινα. η θεία μου είναι μόλις 52 χρονών ωστόσο είναι χήρα εδώ και επτά χρόνια. Η θεία μου είναι μια γυναίκα γύρω στο 1,68, μελαχρινή, με μικρά αλλά ωραία βυζάκια και μια υπέροχη κωλάρα.

Όλα ξεκίνησαν ένα μεσημέρι που πήρε τηλέφωνο σπίτι και ρώτησε τον πατέρα μου αν μπορώ να πάω από το σπίτι της για να φτιάξω κάτι στην κουζίνα (σπούδαζα ηλεκτρολόγος). Ο πατέρας μου, μου το είπε κι εγώ δεν έφερα αντίδραση. Μπήκα στο αυτοκίνητο και σε δέκα λεπτά ήμουν εκεί. Χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε αμέσως.

-    «Γεια θεία. Τι κάνεις; Δεν άργησα ε;»

-    «Μια χαρά είμαι μικρέ. Σιγά, και να αργούσες.. Να σου φτιάξω έναν καφέ τίποτα ή βιάζεσαι να το φτιάξεις να φύγεις;»

-    «Δεν βιάζομαι αλλά ας το φτιάξω και τον πίνουμε μετά».

-    «Οκ, λοιπόν. Κοίτα εσύ εδώ πως φτιάχνεται να βάλω κάτι πιο άνετο εγώ γιατί είχα βγει για ψώνια πριν».

Όταν γύρισε η θεία νόμιζα ότι τα είχα δει όλα, όμως δεν ήξερα τι με περίμενε. Είχε βάλει ένα κοντό μαύρο φορεματάκι που άφηνε τα υπέροχα πόδια της έξω και αν έσκυβε λίγο θα φαινόταν και ο κώλος της. Ωστόσο δεν χρειάστηκε να σκύψει. Όπως ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα και προσπαθούσα να συνδέσω κάτι μέσα στα ντουλάπια, ήρθε από πάνω μου και με ρώτησε αν χρειάζομαι τίποτα. Εγώ με το ζόρι της απαντούσα. Κοίταζα κάτω από το φορεματάκι της και καύλωνα απίστευτα. Η θεία μου το κατάλαβε αμέσως και όσο το έβλεπε αυτό έβαζε το πόδι της ανάμεσα στα δικά μου και έσπρωχνε τα αρχίδια μου. Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από την καύλα. Μέχρι που έκανε κάτι που δεν το περίμενα.. έσκυψε, μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και άρχισε βάζει το καυλί μου σιγά - σιγά στο στόμα της και να το γλείφει.

-    «Θεία! Τι κάνεις εκεί; Μη θεία, μη. Δεν.. δεν πρέπει… Αααχχχ... Μη! Μη! Μη σταματάς θεία.. Αααχχ ναι! Αααχχχ…»

-    «Σου αρέσει μωρό μου η πίπα της θείας;»

-    «Αααχχ ναι θεία. Με τρελαίνεις. Αααααχχχχ…»

-    «Πάμε στο κρεβάτι μωρό μου;»

-    «Ναι θεία, πάμε».

-    «Έλα μωρό μου, γδύσε με και γάμα με μετά».

-    «Αχ, θεία, ετοιμάσου να σε καρφώσω…»

-    «Αααααχχχχχ! Ναι! Αααααα! Έτσι παίδαρε μου.. όλο μέσα! Ααααχχχ! Θέλω να νιώθω τα αρχίδια σου στα μουνόχειλα μου. Ναι!»

-    «Αααχχχ… θεία, πως γαμιέσαι έτσι;»

-    «Παιδαρά μου, έχω να γαμηθώ οκτώ χρόνια. Σαν παρθένα νιώθω. Αααααχχχχ… Πιο βαθιά. Πιο δυνατά! Σκίσε με την πουτάνααααα!»

-    «Ααααχχ… Ναι! Να! Ναι! Γυναικαρααα! Αααα!!!»

-    «Αααααχχχχ… Πονάωωωωω! Ααααααχχχχχ…»

-    «Ααα! Θεία, μου έρχεται να χύσω…»

-    «Όχι εκεί. έλα στο στοματάκι της θείας μωράκι μου και χύσε ελεύθερα».

-    «Αααχχχ… Έλα, πιες τα όλα. Χύνωωω! Ααααχχχ! Με ξεζούμισες θεία!»

(Copyright protected OW ref: 52792)