Το κορίτσι της γειτονιάς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Έρχεται καινούργια γειτόνισσα στο σπίτι του φίλου μας κι όταν διαπιστώνει ότι έχει αγαμίες, θα αποφασίσει να της την πέσει…

Η ιστορία:

Ζούσε στη γειτονιά μια φοιτητριούλα. Ήσυχο κορίτσι φαινότανε και πολύ συντηρητικά ντυμένο. Κάποιο μεσημέρι μου χτύπησε την πόρτα και μου ζήτησε λίγο αλάτι για να βάλει στο φαγητό της γιατί δεν είχε. Της έδωσα και για περίπου ένα πεντάλεπτο συζητήσαμε τα τυπικά, από που είσαι, τι σπουδάζεις κλπ. Από τότε αρκετά συχνά ερχότανε στο σπίτι, γίνανε φίλες με την κόρη μου και την αδελφή μου. Εδώ να σας ενημερώσω ότι στο σπίτι μένω με την κόρη μου και την αδελφή μου, είμαι χωρισμένος αρκετά χρόνια. Να μην τα πολυλογώ σιγά - σιγά έγινε σαν μέλος του σπιτιού.

Κάποιο απόγευμα πριν μπω στο σπίτι μου χτύπησα το κουδούνι της, έτσι για να δω τι κάνει. Εξεπλάγην που μου άνοιξε την πόρτα φορώντας ένα μποξεράκι και μια φανέλα. Δεν έδωσα και τόση σημασία, είπα μέσα μου απρόσκλητος πήγα, το κορίτσι μόνο του μένει όπως θέλει κυκλοφορεί στο σπίτι του. Έκατσα περίπου δέκα λεπτά στο σαλονάκι μέχρι να μου φέρει κάτι που της ζήτησα και κάποια στιγμή ενώ ήμουνα έτοιμος να φύγω, άκουσα κάποιες φωνές σαν κλάματα. Η πόρτα του δωματίου της ήταν μισάνοιχτη και τελείως χαζά κοίταξα μέσα να δω τι συμβαίνει. Αυτό που είδα με σόκαρε. Είδα να μαλακίζεται και να φωνάζει από καύλα, ενώ έβλεπε ένα σκληρό πορνό σε ταινία.

Γυρίζω κι όπως έκλεινα την πόρτα να φύγω, με παρακάλεσε να μην πω σε κανέναν τίποτα και θα μου εξηγούσε. Έφυγα χωρίς να πω κουβέντα. Την άλλη μέρα με πήρε στο κινητό και με παρεκάλεσε να πάω στο σπίτι της για να μιλήσουμε. Πήγα, μου έλεγε διάφορα αλλά εκείνο που κατάλαβα είναι ότι είχε να γαμηθεί πολύ καιρό και γι’ αυτό είχε νευράκια. Βασικά μου είπε ότι δεν ήθελε να κάνει τώρα, κάποια σχέση, γιατί με ένα παιδί που τα είχε δεν πέρασε και τόσο καλά και δεν ήθελε πάλι να δεσμευτεί. Είπα μέσα μου θα της την πέσω κι ότι βγει.

-    «Ματάκια μου άμα θες, εγώ μπορώ να σε περιποιηθώ και κανένας δεν θα μάθει τίποτα» της λέω.

Με κοίταξε περίεργα. Με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στο δωμάτιο της. Καταλαβαίνετε τι επακολούθησε. Την έγδυσα στα γρήγορα και μου στήθηκε σαν πουτανάκι. Αφού της τράβηξα ένα περιποιημένο γλειφομούνι, την τον έριξα με όση δύναμη μπορούσα στην τρυφερή τρυπούλα της. Φώναζε από ηδονή, και πόσο πολύ της αρέσει να γαμιέται. Τρέχανε ζουμιά από το μουνάκι της και ο πούτσος μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Όταν ήμουνα έτοιμος να χύσω της τον κάρφωσα στο στόμα και τα πήρε όλα μέσα. Έγλειφε το πουτσοκέφαλο μου με μαεστρία. Την έβαλα να μου καθαρίσει τον πούτσο, σηκώθηκα, ντύθηκα και έφυγα.

Από εκείνη την ημέρα πηγαίνω στο σπίτι της συχνά πυκνά και την πηδάω σαν να είναι η σχέση μου. Ποτέ δεν μου έχει πει όχι, ούτε μου λέει κάτι άλλο, απλά με δέχεται σα γαμιά της. Της είπα ότι αν δεν έχει πρόβλημα και επειδή βλέπω ότι έχει πολλές αντοχές, να προχωρήσουμε σε εξτρίμ καταστάσεις. Περιμένω με αγωνία να πει το ναι. Όταν το πει θα σας γράψω νέες ιστορίες.. όλα αυτά που έγραψα αναφέρονται σε παρελθόντα χρόνο.

(Copyright protected OW ref: 52758)