Πουτάνα κουνιάδα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Ανδρέας παρατηρεί ότι η αδερφή της κοπέλας του τον βλέπει σεξουαλικά και αποφασίζει να κάνει την πρώτη κίνηση όπου θα διαπιστώσει ότι…

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Ανδρέα και θα σας πω μια ιστορία που μου συνέβη μόλις προχτές. Λοιπόν εγώ είμαι 25 χρονών, γύρω στο 1.80 ύψος και καλογυμνασμένο κορμί αφού ασχολούμαι χρόνια με γυμναστική. Η αδελφή της κοπέλας μου που θα σας πω πιο κάτω στην ιστορία μας είναι 29 χρονών, γύρω στο 1.65 ύψος, ξανθιά, με λεπτό αναλόγως σώμα (μετά από δυο γέννες). Με την κοπέλα μου είμαστε μαζί δυο χρόνια και όπως καταλαβαίνετε είναι απόλυτα φυσιολογικό να ανάπτυξα μια φιλική σχέση με την αδερφή της και τον άνδρα της αφού μένουν πάνω από το πατρικό της.

Η αδερφή της λοιπόν η Μαρία από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με έβλεπε κάπως παράξενα (αργότερα κατάλαβα πως αυτό το βλέμμα ήταν σεξουαλικό). Μια μέρα καθώς ήμασταν κάτω στο σπίτι της κοπέλας μου εγώ ήμουν στο σαλόνι και έβλεπα ποδόσφαιρο η Μαρία μιλούσε στο τηλέφωνο στην κουζίνα και άρχισαν τα παιδιά της να τσακώνονται και έτρεξε η κοπέλα μου άφησε την πόρτα ανοιχτή και άκουσα την Μαρία να μιλάει με την μητέρα της που ήταν στο χωριό για κάτι δουλειές και να της λέει πως ο άνδρας της πάλι ήρθε κουρασμένος από τη δουλειά και πως πάνε σχεδόν τρεις μήνες να το κάνουν. Στο μεταξύ εμένα πήγε ο νους μου να κάνω κάτι να την πηδήξω αφού πολλές φορές άνοιγε κουβέντα για το σεξ και άλλες καθόταν απέναντι μου με φούστες και να είναι λίγο ανοιχτά τα πόδια της. Αμέσως σκέφτηκα πως η κοπέλα μου την επόμενη μέρα θα πήγαινε στο χωριό για μια - δυο μέρες, ο άντρας της Μαρίας δουλειά, τα παιδιά σχολείο.. τότε κι εγώ όπως καθόμουν στον καναπέ, έριξα στα πλάγια το πορτοφόλι μου με τρόπο να μην φαίνεται βέβαια.

Την επόμενη μέρα και αφού έφυγε η κοπέλα μου για το χωριό την παίρνω τηλέφωνο και της λέω για το πορτοφόλι μου κι αυτή έκανε την αναμενόμενη κίνηση.. μου είπε να πάρω την Μαρία να πάει κάτω να ψάξει. Την πήρα αυτή φυσικά το βρήκε και μου είπε να περάσω να το πάρω. Φτάνοντας εκεί πήγα πάνω στο σπίτι της και αντίκρισα το θέαμα που λίγο πολύ το περίμενα. Η Μαρία με το νυχτικό, από πάνω να ξεχωρίζουν οι ρώγες της και από κάτω ένα στρινγκ κόκκινο φώσφορο (ακόμα και σε μεγάλη απόσταση να ήσουν θα το έβλεπες). Μου είπε να καθίσω για καφέ όπου και κάθισα φυσικά και μέχρι να τον φτιάξει εγώ κάθισα με τέτοιον τρόπο ώστε να δει τον πούτσο μου που ήταν φουσκωμένος κάτω από τη φόρμα. Ήρθε λοιπόν η Μαρία με τα καφεδάκια, έκατσε απέναντι μου και άρχισε να μου μιλάει για άσχετα θέματα και το βλέμμα της να πέφτει συνέχεια στο φουσκωμένο καυλί μου. Εκεί που μου έλεγε για το σπίτι της γυρίζω όλο υπονοούμενα και της λέω:

-    «Εγώ δεν θα ήθελα να είχα σπίτι πάνω από τα πεθερικά μου γιατί ακόμα και σεξ να κάνω θα φοβάμαι μήπως και μας ακούσουν.»

-    «Μπα, άσε. Που καιρός γι’ αυτά…» μου απαντάει.

-    «Μην το λες αυτό. Μια χαρά είσαι και διατηρείσαι. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση του άνδρα σου».

Αμέσως γυρνάει τα μάτια της στον πούτσο μου και μου λέει:

-    «Εσύ είσαι ένας από αυτούς βλέπω, ίσως…»

Αμέσως έρχεται και μου τραβάει τη φόρμα προς τα κάτω.

-    «Σίγουρα» μου λέει και αρχίζει να το βάζει στο στόμα σαν λυσσασμένη.

Ήταν εκεί για κανένα δεκάλεπτο και έλεγε:

-    «Τι κάνω η πουτάνα;» και τέτοια.

Μέχρι που της έχυσα και τα ρούφηξε όλα. Τώρα είναι η σειρά μου και αμέσως την σηκώνω, της κατεβάζω το στρινγκ και βλέπω το καλοξυρισμένο μουνάκι της να είναι κατακόκκινο και υγρό. Αμέσως ξεκινάω ένα γλειφομούνι για περίπου είκοσι λεπτά όπου θα μου έχυσε πάνω από τρεις φορές. Μετά την σηκώνω και την παίρνω στο κρεβάτι.

-    «Έλα μωρή πουτάνα να σου δείξω πως γαμιέται η τσούλα η αδερφή σου».

Και της το βάζω απότομα στο μουνί. Έβγαλε τέτοια φωνή που νόμιζα θα μας άκουγαν οι άλλοι στο χωριό.

-    «Έλα, σκίσε με γαμιά μου!»

-    «Αχ, τι μου κάνεις της πουτάνας. Αχ, συνέχισε. Έτσι σε φανταζόμουν από την πρώτη στιγμή επάνω μου να μου το σκίζεις το μουνί. Αχ... χύνω...»

-    «Ακόμα έχεις να φας πολύ πούτσο καριόλα».

-    «Είμαι δική σου μωρό μου».

Αμέσως την γυρίζω στα τέσσερα και της λέω:

-    «Τώρα θα φωνάξεις πιο πολύ!»

Και όπως χάιδευε το μουνάκι της άρχισα να της τον σπρώχνω από πίσω (όπως μου είπε πιο μετά ήταν η πρώτη της φορά). Πήγε να αντιδράσει αλλά την έριξα κάτω και της τον κάρφωσα από πίσω. Τσίριζε από πόνο αλλά σιγά - σιγά άρχισε να κουνιέται μόνη της.

-    «Αχ, με ξέσκισες την πουτάνα! Αχ, ελπίζω να μην θέλει αυτός ο μαλάκας απόψε σεξ και δει τον κώλο μου ξεσκισμένο. Με μάτωσες ρε πούστη αλλά συνέχισε..»

-    «Θα συνεχίσω μέχρι να στο κάνω διπλάσιο μωρή γαμιόλα. Αχ, αχ, χύνω μωρή καριόλα…»

-    «Νομίζεις ρε τσογλάνι!»

Αμέσως το βγάζει και το βάζει στο στόμα της όλο μέσα μέχρι που έχυσα και τα κατάπιε όλα.
Μετά σηκωθήκαμε και συμφωνήσαμε να πούμε πως δεν πήγα για να πάρω το πορτοφόλι και θα πήγαινα την επόμενη μέρα αφού πάλι θα έλειπαν όλοι. Το τι έγινε σε άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 53022)