Η αδερφή του κολλητού μου (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Male_Arseniko
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μόλις φεύγει ο γκόμενος από το σπίτι, πηγαίνει ο κολλητός για να συνεχίσει το ξέσκισμα…

Η ιστορία:

Τι και αν μόλις μου έστειλε μήνυμα ότι μόλις έφυγε ο γκόμενος; Δεν με απασχολούσε. Ή μάλλον καλύτερα με απασχολούσε αλλά από την άποψη ότι ήξερα ότι το μουνάκι της είναι ακόμα καυτό από το γαμήσι ενώ στο στόμα φιλοξένησε τα χύσια κάποιου άλλου. Της ζήτησα αμέσως να βρεθούμε. Στο σπίτι θα ήταν μόνη για κανένα δίωρο, οπότε δεν έχασα χρόνο. Πήγα αμέσως σπίτι της. Άνοιξε την πόρτα μισόγυμνη και με το που μπήκα αρχίσαμε τα φιλιά. Δεν αργήσαμε να φτάσουμε στο κρεβάτι όπου μου πήρε μια "πεταχτή»πίπα πριν την γαμήσω. Το μουνάκι της ήταν ακόμα ζεστό και υγρό.

-    «Γάμα με. Γάμησε με καλύτερα από ότι ο άλλος!»

Πλέον είχα μπει σε ένα μέτρο σύγκρισης, και από πείσμα και μόνο έπρεπε να την κάνω να χύνει. Μέχρι να χύσω είχε τελειώσει τρεις φορές και από το βλέμμα της μπορούσα να καταλάβω ότι κατάφερα να κάνω αυτό που μου ζήτησε. Αφού τελείωσα λοιπόν έφυγα μην έρθει κανείς και έχουμε άλλα με κανέναν πατέρα ή αδερφό. Εκείνες τις μέρες όμως, είχαμε πρόβλημα με το πως θα βρισκόμαστε, οπότε μιλούσαμε μέσω τηλεφώνου κατά κύριο λόγο. Είχαμε πιάσει διάφορα θέματα και άρχισε να μου λέει τα ερωτικά της. Τι είχε κάνει, με ποιον, πόσο ήταν την πρώτη φορά, πόσους έχει πάρει. Τα έλεγε και μπορούσα να καταλάβω γιατί κάποιοι την λέγανε πουτανάκι. Ήταν κοπέλα που της άρεσε το καινούργιο και οι νέες εμπειρίες, όπως και εμένα άλλωστε γι’ αυτό έχω κολλήσει με την κοπέλα αυτή.

Λίγες μέρες αργότερα μπορέσαμε να βρεθούμε σπίτι μου καθώς εκείνη την ημέρα θα ήμουν μόνος μου. Ήρθε σπίτι μου λοιπόν με μια φουστίτσα και ένα μπλουζάκι αποκαλύπτοντας πάντα το υπέροχο στήθος της. Είχε κάτσει στα πόδια μου και φασωνόμασταν, μέχρι που έβαλα το χέρι μου κάτω από την φούστα και είδα ότι δεν φορούσε τίποτα.

-    «Πώς και δεν φοράς από αυτά τα ωραία στρινγκ που έχεις;»

-    «Φορούσα αλλά το έδωσα πριν λίγο σε έναν φίλο μου.

Το ήδη υγρό μουνάκι της μαρτυρούσε ότι κάποιος άλλος το περιποιόταν πριν λίγο.

-    «Ποιος έβαζε χέρι πριν από εμένα;»

-    «Δεν έβαζε χέρι.. κάτι άλλο έβαζε».

Κάπου εκεί σταμάτησα να μιλάω. Την ξάπλωσα, της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να την γλείφω. Γευόμουν τα υγρά από το προηγούμενο γαμήσι της. Πρώτη φορά με άναβε κάτι τέτοιο. Λίγο ήθελε για να τελειώσει και τα δάχτυλα μου μπήκαν μέσα της για να τελειώσει. Άρχισε να τρέμει από την καύλα. Πλέον ήταν η σειρά μου. Μου κατέβασε το παντελόνι και μου το έγλειφε ασταμάτητα. Ήθελε να χύσω όσες φορές θα χύσει κι αυτή εκείνο το απόγευμα. Αχ, αυτά τα χείλια της. Ποτέ δεν κρατιόμουν. Συνέχεια ήθελα να χύνω πάνω σε αυτά και να τα γλείφει. Της έβγαλα την μπλούζα για να είναι ελεύθερα τα βυζιά της. Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη με ανοιχτά τα πόδια πλέον ήταν η ώρα για να την γαμήσω. Το υπέροχο μουνάκι της ήταν συνεχώς μούσκεμα. Από την πρώτη μέρα που το άγγιξα μέχρι και την τελευταία δεν σταμάτησε ποτέ να είναι έτοιμο για γαμήσι.

Κατάφερε να κάνουμε αυτό που θέλει. Μέχρι το βράδυ τελειώσαμε από τέσσερις φορές. Εμένα όλα τα χύσια μου πήγαν στο σώμα της πάνω ενώ όλα τα υγρά της ήταν πάνω στα μπούτια μου. Έπρεπε δυστυχώς να φύγει. Με φίλησε αλλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να παίζουμε με τις γλώσσες μας. Εγώ που ήμουν ακόμα γυμνός σκεφτόμουν προφανώς όλα αυτά που κάναμε και δεν άντεξα να μην την χουφτώσω στα βυζιά της. Μου είπε ότι δεν προλάβαινε και έπρεπε να φύγει, αλλά εγώ πλέον είχα καυλώσει και δεν ήθελα να τελειώσω με μαλακία. Ήθελα αυτήν.

-    «Πόσο γρήγορα μπορείς να χύσεις;»

-    «Ας το μάθουμε…»

Πάω να μπω στο ακόμα υγρό μουνί της αλλά μου λέει:

-    «Καλύτερα από πίσω».

Δεν την είχα γαμήσει ακόμα από κώλο. Τον σάλιωσα και μπήκα μέσα της. Ήταν τόσο στενός που πονούσα κι εγώ μαζί της. Δεν μπόρεσα να κρατήσω τα χύσια μου. Ίσα - ίσα που πρόλαβα να τον βγάλω έξω και να χύσω πάνω στα κωλομάγουλα της. Ήταν τόσο καύλα ακόμα κι ας είχε έναν πολύ μέτριο κώλο. Έπρεπε να φύγει όμως εκείνη τη στιγμή. Μου έδωσε ένα ρουφηχτό φιλί και έφυγε. Εγώ δεν έκανα τίποτα για λίγο. Είχα κάτσει και έκανα ένα τσιγάρο και σκεφτόμουν ότι τελικά τα φαινόμενα απατούν. Μια εντελώς μέτρια σε εμφάνιση κοπέλα με μεγάλο στήθος με έκανε να χύνω τρελά και να θέλω να την γαμήσω ξανά και ξανά. Ίσως να φταίει το εφηβικό της μουνάκι, το πουτανίστικο ύφος της, ή η δίψα της για νέα πράγματα. Ότι και να ήταν όμως εμένα με έκανε να περνάω καλά. Σίγουρα αυτή η μέρα ήταν που κάναμε το πιο παθιασμένο και τρελό σεξ στο όσο καιρό πηδιόμαστε.

(Copyright protected OW ref: 52571)