Ένα άγριο γαμήσι με τον Μ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η φίλη μας ήθελε να γαμηθεί αλλά δεν περίμενε με τίποτα ένα τόσο άγριο ξέσκισμα…

Η ιστορία:

Το μόνο που ήθελα ήταν να μου ξεσκίσει το μουνάκι και αυτό έκανε. Με πέταξε με μανία πάνω στο κρεβάτι και με διέταξε να γδυθώ, καθώς έκανε το ίδιο. Έβγαλα γρήγορα το φουστάνι μου και το μαύρο μου σουτιέν και έμεινα με το στρινγκ. Εκείνος με κοίταξε με τον πούτσο του να ορθώνεται τρομακτικά μεγάλος και χοντρός. Μου πέταξε ένα δονητή και μου είπε να τον βάλω στο μουνί μου και να στηθώ στα τέσσερα. Έβγαλα το στρινγκάκι μου και ήδη η κλειτορίδα μου είχε πρηστεί και το καλοξυρισμένο μου μουνί έσταζε. Άνοιξα τη δόνηση στο φουλ, έγλειψα παιχνιδιάρικα το δονητή ενώ έπαιζα με το μουνί μου. Εκείνος στεκόταν απέναντι μου και τραβούσε μαλακία. Αφού τον καύλωσα αρκετά έβαλα το δονητή στο μουνί μου και άρχισα να γαμιέμαι άγρια μαζί του.

-    «Στήσου στα τέσσερα!», μου φώναξε και ανέβηκε στο κρεβάτι.

Εγώ έστησα την κωλάρα μου, στηρίχτηκα με το ένα μου χέρι και με το άλλο έχωνα το δονητή μέσα μου αναστενάζοντας από την καύλα. Εκείνος ήρθε από πίσω μου και άρχισε να μου χτυπάει τα κωλομέρια μέχρι που μελάνιασαν. Ύστερα άνοιξε με το ένα χέρι τα κωλομάγουλα μου και με το άλλο, οδήγησε τον πούτσο του στην τρύπα μου. Για μια στιγμή ένιωσα μια πίεση και ύστερα έναν αφόρητο πόνο. Τον είχε καρφώσει όλον μέσα μου και ένιωθα να σκίζομαι. Με γαμούσε άγρια και μούγκριζε από ευχαρίστηση. Εγώ τον παρακαλούσα να ηρεμήσει λίγο όμως μου τον έχωνε πιο βαθιά. Όταν κατάλαβε πως έκλαιγα άρχισε να γελάει. Με γύρισε, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του, έβγαλε το δονητή από το μουνί μου και μου κάρφωσε τον πούτσο του, πηδώντας με άγρια και βρίζοντας με.

-    «Μαλακισμένη, πόρνη! Θα σε γαμήσω μέχρι να σπάσεις!» με απειλούσε.

Εγώ είχα αρχίσει να φοβάμαι πως έλεγε αλήθεια. Τότε όμως βγήκε από μέσα μου και αρπάζοντας με από τα μαλλιά με σήκωσε στα γόνατα.

-    «Άνοιξε μωρή το στόμα σου. Θέλω να σου γαμήσω και το στόμα!» είπε.

Χωρίς να χάσει χρόνο έχωσε τον πούτσο του στο στόμα μου. Αυτό ήταν ακόμη χειρότερο από το σκίσιμο του κώλου μου. Η πούτσα του ήταν χοντρή και  δεν χωρούσε καλά - καλά μέσα στο στόμα μου, εκείνος όμως συνέχιζε να πιέζει το κεφάλι μου προς τα αρχίδια του με μανία και με άφηνε μόνο όταν αντιδρούσα έντονα γιατί πνιγόμουν. Η πούτσα του είχε σκληρύνει πάρα πολύ και το μαρτύριο δεν έλεγε να σταματήσει. Κάθε φορά που έφτανε στο λαρύγγι μου αναγούλιαζα και φοβόμουν πως θα έκανα εμετό. Τα μάτια μου δάκρυζαν από το ζόρι και εκείνος συνέχιζε όλο και πιο γρήγορα και πιο άγρια μέχρι που έχυσε μια τεράστια ποσότητα καυτού σπέρματος απευθείας μέσα στο λαιμό μου. Ευχαριστημένος με άφησε να ξαπλώσω και να ξεκουραστώ. Όταν σήκωσα το κεφάλι μου να τον κοιτάξω, η πούτσα του ήταν πάλι σηκωμένη και έτοιμη για νέο γύρο.

Αφιερωμένο στα αγοράκια.

(Copyright protected OW ref: 52521)