Ο Δάσκαλος μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας και από μένα. Είμαι η Βάσω, 28 χρονών, παντρεμένη. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ διαδραματίστηκε πριν πολλά χρόνια σε ένα ορεινό χωριό της κεντρικής Ελλάδος, το χωριό που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ένα χωριό που το καλοκαίρι είχε πάνω από 1000 άτομα αλλά οι μόνιμοι κάτοικοι το Χειμώνα δεν ξεπερνούσαν τους εξήντα. Εγώ τότε θα πήγαινα σχολείο μαζί με άλλα τέσσερα παιδιά μικρότερα από μένα, δυο αγόρια και δυο κοριτσάκια δίδυμα. Δάσκαλος για εκείνη τη χρονιά ήρθε ένα παιδί από Αθήνα, ο Παύλος. Θα δίδασκε για πρώτη φορά σε σχολείο. Η κοντινότερη πόλη απ’ το χωριό ήταν 22 χιλιόμετρα, από τα οποία τα δεκατέσσερα ήταν χωματόδρομος. Έτσι αν και είχε αυτοκίνητο αναγκάστηκε να μείνει στο χωριό και να φεύγει μόνο Σαββατοκύριακα.

Εγώ τότε ήμουν αρκετά αναπτυγμένη για την ηλικία μου, και το μόνο μείον μου ήταν το σχεδόν ανύπαρκτο στήθος μου. Δυο μικρά μπαλάκια κάτω απ’ το παιδικό σουτιέν που με υποχρέωνε να φοράω η μάνα μου. Κατά τα άλλα ψηλή με ωραίο πόδι και πεταχτό κωλαράκι. Μακριά μαλλιά, πάντα αλογοουρά και ένα πανέμορφο πρόσωπο. Από την πρώτη μέρα ο δάσκαλος μας έβαλε να καθίσουμε με σειρά. Πρώτα τα δίδυμα μετά τα δυο αγόρια κι εγώ στο τρίτο θρανίο μόνη μου. Από την πρώτη μέρα ο δάσκαλος ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Το ίδιο και την επόμενη και την μεθεπόμενη. Εμένα σαν παιδί δεν πήγε ο νους μου στο πονηρό. Την τέταρτη μέρα με φώναξε στο γραφείο για να κάνω καθαριότητα. Τότε πρόσεξα ότι με κοιτούσε συνέχεια αλλά και πάλι δεν έδωσα σημασία. Από εκείνη την ημέρα με φώναζε συνέχεια είτε για καθαριότητα είτε να του κάνω καφέ.

Δεν θα είχαν περάσει δέκα μέρες όταν ήρθε και κάθισε δίπλα μου όπως συνήθιζε. Εγώ Φορούσα ένα σορτς αρκετά κοντό γιατί ακόμη είχε πολύ ζέστη. Κάρφωσε τα μάτια του στα μπουτάκια μου επίμονα. Εγώ ντράπηκα και προσπάθησα αμήχανα να κατεβάσω λίγο το σορτσάκι. Τότε έβαλε το χέρι πάνω στο μπουτάκι μου και άρχισε να με χαϊδεύει. Εγώ πάγωσα, δεν ήξερα τι να κάνω. Το μόνο που ένιωθα ήταν ντροπή και φόβος. Αφού είδε ότι δεν αντέδρασα έγινε πιο τολμηρός. Προχώρησε το χέρι του και το άκρο της παλάμης ακουμπούσε στο ύφασμα ακριβώς στο μουνάκι μου και συνέχισε να χαϊδεύει το μπούτι μου απαλά χωρίς να απομακρύνει το χέρι του. Δεν ξέρω για πόση ώρα με χάιδευε. Εγώ είχα μείνει άγαλμα. Δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα κάτι άλλο εκτός από ντροπή. Το μόνο που ήθελα ήταν να σηκωθώ και να τρέξω αλλά δεν έβρισκα την δύναμη. Ευτυχώς για μένα κάποιο παιδί σηκώθηκε να δώσει την εργασία του και έτσι σταμάτησε μαρτύριο μου.

Όταν πήγα σπίτι προφασίστηκα πονοκέφαλο και πήγα στο δωμάτιο μου. Την άλλη μέρα δεν πήγα σχολείο και στην μάνα μου είπα ότι δεν νιώθω καλά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπόρεσα να πω την αλήθεια. Δεν μπορούσα όμως να σταματήσω και το σχολείο. Έτσι την επόμενη φόρεσα μια βερμούδα έως το γόνατο. Στο πρώτο διάλειμμα με φώναξε στο γραφείο και με ρώτησε γιατί δεν πήγα την προηγούμενη. Του είπα ότι ήμουνα άρρωστη και με ρώτησε:

-    «Σίγουρα ή σε πείραξε κάτι;»

Εγώ κοκκίνισα και δεν απάντησα.

-    «Είσαι πανέμορφη» μου είπε.

Βγήκα απ’ το γραφείο σχεδόν τρέχοντας. Στην τάξη ήρθε και κάθισε ξανά δίπλα μου. Εγώ έκλεισα τα πόδια σφιχτά. Το είδε και χαμογέλασε. Αυτή τη φορά με χάιδεψε στην πλάτη. Εγώ πάλι δεν αντέδρασα. Όχι γιατί μου άρεσε βέβαια. Αργότερα, όταν έγραφα, τον είδα να κοιτάζει μέσα απ’ το άνοιγμα στο μπλουζάκι τα βυζάκια μου που διαγράφονταν κάτω απ’ το σουτιέν. Την άλλη μέρα με φώναξε στο γραφείο για καθαριότητα. Με ανέβασε σε μια σκάλα να καθαρίσω μια βιβλιοθήκη από πάνω και τον έβλεπα από κάτω να χαζεύει το κωλαράκι μου. Μετά στην τάξη μου έβαλε ξανά χέρι και μάλιστα μου έπιασε και το μουνάκι κανονικά. Ήταν η πρώτη φορά που κάτι ένιωσα, η ντροπή όμως δεν με άφηνε να σκεφτώ. Από εκείνη την ημέρα με χούφτωνε κανονικά. Μια μέρα στο γραφείο ήρθε πίσω μου, έβαλε τα χέρια του μέσα απ’ το μπλουζάκι και έπιασε τα βυζάκια μου έξω απ’ το σουτιέν. Εγώ αντέδρασα και του τα τράβηξα με δύναμη. Με έπιασε από την μέση σφιχτά και με φίλησε κάτω απ’ το αφτί. Προσπάθησα να του ξεφύγω. Αυτός με κρατούσε γερά και μου ψιθύρισε!

-    «Με έχεις τρελάνει. Μόνο να σε βλέπω και να σε χαϊδεύω θέλω».

Και με το ένα χέρι ξεκούμπωσε το σουτιέν. Έβαλε το χέρι και έπιανε τα βυζάκια μου ενώ συνέχισε να με φιλάει στο λαιμό και να με δαγκώνει. Ήταν η πρώτη φορά που καύλωσα πραγματικά. Το κατάλαβε και έβαλε το άλλο χέρι μέσα απ’ το σορτσάκι και μέσα απ’ το βρακάκι και έπιασε το μουνί μου. Μια φωνούλα όλο καύλα μου ξέφυγε.

-    «Είδες μωράκι που σου αρέσει;» μου είπε και συνέχισε να παίζει με το μουνάκι μου και τα βυζάκια μου.

Η γλώσσα του έπαιζε με το αφτάκι μου και συνέχεια μου ψιθύριζε:

-    «Είσαι πολύ όμορφη, θέλω να βλέπω το σώμα σου και να το χαϊδεύω».

Εγώ είχα παραδοθεί, τα πόδια μου λύγισαν. Με σήκωσε και με έβαλε να κάτσω στο γραφείο. Με μίλησε στο στόμα. Σήκωσε το μπλουζάκι μου και τα βυζάκια μου σαν μικρά μπουμπουκάκια βγήκαν στον αέρα. Έσκυψε και άρχισε να τα φιλάει και να τα γλείφει. Το χέρι του γλίστρησε ξανά μέσα στο σορτσάκι και έπαιζε με την κλειτορίδα μου. Σπασμοί τάραξαν το κορμάκι μου και ένιωσα το μουνάκι μου να μουσκεύει. Μου έκλεισε το στόμα με την παλάμη του να μην φωνάξω και μας ακούσουν τα παιδιά δίπλα. Όταν ηρέμησα με ρώτησε:

-    «Σου άρεσε μωράκι μου;»

Εγώ δεν απάντησα. Μου κούμπωσε το σουτιέν μου κατέβασε την μπλούζα και μου είπε:

-    «Πήγαινε δίπλα και θα τα πούμε αύριο», δίνοντας μου ένα φιλί στο στόμα.

Σε λίγο άκουσα το καζανάκι στην τουαλέτα. Τότε δεν κατάλαβα τι είχε γίνει. Το κατάλαβα πολύ αργότερα. Την άλλη μέρα πήγα με φούστα. Το πρόσεξε και χαμογέλασε.

-    «Βάσω, πήγαινε να κάνεις καφέ» μου είπε και άρχισε να δίνει εργασίες στα παιδιά.

Πριν τελειώσω με τον καφέ ήρθε, με φίλησε στο στόμα και χούφτωσε το μουνί μου.

-    «Η φούστα είναι πιο βολική» μου είπε. «Θέλω να μην φοράς ούτε σουτιέν».

-    «Δεν με αφήνει η μαμά μου κύριε» του είπα.

Γέλασε!

-    «Όταν είμαστε μόνοι να με λες Παύλο. Αφού τώρα είσαι το κορίτσι μου. Εντάξει;»

-    «Εντάξει» του απάντησα.

-    «Πήγαινε τώρα μην δίνουμε στόχο. Θα δούμε αργότερα που θα βρεθούμε».

Πήγα στην τουαλέτα και έβγαλα το σουτιέν. Το έκρυψα μέρα στο σορτσάκι μου και όταν πήγα στη θέση μου το έβαλα στην τσάντα. Σε λίγο ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Με το που έβαλε το χέρι στο μπουτάκι μου εγώ άνοιξα τα πόδια. Άρχισε να μου πιάνει το μουνί και να παίζει με την κλειτορίδα μου. Δάγκωνα το στιλό να μην φωνάξω. Πήρε το χέρι μου και το έβαλε στον πούτσο του έξω απ’ το παντελόνι. Το πίεσε και μου έσφιξε τα δάχτυλα για να τον πιάσω. Τον ένιωσα σκληρό και τεράστιο. Ξεκούμπωσε το παντελόνι και τον έβαλε έξω. Μου έπιασε το χέρι και το έσφιξε γύρω απ’ το καυλί του. Έβαλε ξανά το χέρι στο μουνί μου. Έπαιζε με την κλειτορίδα μου έξω. Εγώ απλώς τον κρατούσα σφιχτά. Όταν άρχισε να μουσκεύει το μουνάκι μου σταμάτησε. Τον έβαλε μέσα και πήγε στην έδρα.

Στο χωριό όλοι μιλούσαν για τον καινούριο δάσκαλο. Πόσο καλό παιδί είναι και πάντα με το χαμόγελο και τον καλό το λόγο για όλους. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα στις δεκαπέντε ημέρες που ήταν στο χωριό είχε αποπλανήσει μια μαθήτρια του. Και την επόμενη μέρα εγώ με φούστα. Στο δρόμο έβαλα και το σουτιέν όπως το είχε ζητήσει. Με φώναξε δήθεν να του κάνω καφέ. Με το που μπήκα με φίλησε και μου έπιασε το μουνάκι. Ήταν ήδη μούσκεμα.

-    «Καύλωσες απ’ το δρόμο;» μου είπε.

Εγώ κοκκίνισα.

-    «Έλα χαζούλη, εμένα ντρέπεσαι; Φυσικό είναι. Κι εγώ καυλωμένος είμαι» είπε και μου έβαλε το χέρι μου στον πούτσο του.

Μου σήκωσε την φούστα και κατέβασε το βρακάκι μου.

-    «Αυτό βγάλ’ το, δεν χρειάζεται. Το μεσημέρι θα το φορέσεις με το σουτιέν. Πήγαινε μέσα τώρα και έρχομαι».

Κάθε τόσο ερχόταν δίπλα μου και χούφτωνε το μουνάκι μου. Μέσα σε δέκα μέρες είχαν αλλάξει τα πάντα για μένα και από εκεί που δεν είχα σκεφτεί ποτέ τα αγόρια τώρα ήμουν έτοιμη να κάνω ότι μου ζητήσει. Τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ και τον σκεφτόμουν συνέχεια. Το βράδυ ακολουθούσα τον μπαμπά στο καφενείο για να τον βλέπω. Μόλις μας είδε ήρθε στο τραπέζι μας. Μας κέρασε και έπιασε κουβέντα με τον μπαμπά. Ο μπαμπάς τον ρώτησε πως πάω στο σχολείο.

-    «Καλή είναι, μόνο στα μαθηματικά θέλει λίγο βοήθεια. Για να έχει βάσεις και του χρόνου».

Τότε ο μπαμπάς τον ρώτησε αν μπορεί να μου κάνει κάποια ιδιαίτερα. Δέχτηκε μετά χαράς και πρότεινε να πηγαίνω σπίτι του κάποιες ώρες την εβδομάδα. Το πρωί πήγα με φούστα και μπλουζάκι. Τα εσώρουχα τα είχα στην τσάντα μου. Έβαλε εργασίες στα παιδιά και με φώναξε στο γραφείο, δήθεν για καθαριότητα. Με φίλησε και με έβαλε να κάτσω πάνω στο γραφείο. Μου σήκωσε μπλούζα και φούστα και άρχισε να γλείφει τα βυζάκια μου και να χαϊδεύει το μουνάκι μου.

-    «Θα σε κάνω να χύσεις όπως προχτές» μου είπε. «Μην φωνάξεις και μας ακούσουν».

Και πράγματι σε λίγο έχυνα σαν γυναίκα. Με ξάπλωσε πίσω στο γραφείο, μου έπιασε τα πόδια και τα άνοιξε και άρχισε να φιλάει τα μπουτάκια μου. Σιγά - σιγά έφτασε στο μουνάκι μου και ακούμπησε τη γλώσσα του στην κλειτορίδα μου. Έβγαλα τέτοια φωνή που πρέπει να ακούστηκε δίπλα.

-    «Μη, θα μας ακούσουν» ψιθύρισε και άρχισε να με γλείφει κανονικά.

Δάγκωνα τα χείλη μου να μην φωνάξω. Πριν δέκα μέρες δεν ήξερα τίποτα για το σεξ (για γλείψιμο δεν το συζητάω. Ούτε που είχα ακούσει ότι γίνεται) και τώρα να λιώνω στα χέρια ενός άντρα. Στο τέλος πήρε χαρτί και σκούπισε το μουνάκι μου, με φίλησε ξανά στο στόμα και μου λέει:

-    «Πήγαινε δίπλα. Το βράδυ στο σπίτι θα έχουμε χρόνο».

Σε λίγο άκουσα το καζανάκι στην τουαλέτα. Το απόγευμα κατά τις οκτώ ήμουν σπίτι του ντυμένη κανονικά. Με το που μπήκα με πήρε αγκαλιά και με σήκωσε στον αέρα.

-    «Ήρθε το μωρό μου; Ήρθε το κοριτσάκι μου;» είπε και με φιλούσε στα χείλη και στο λαιμό. «Εσύ δεν θα με φιλήσεις μωράκι μου;»

-    «Μα πως; Δεν…»

Γέλασε.

-    «Έλα να που δείξω» είπε και άρχισε να μου φιλάει αισθησιακά στο στόμα.

-    «Κάντο κι εσύ!» μου είπε.

Άρχισα κάπως αδέξια αλλά έδειξε να του αρέσει. Με έσφιξε και με φίλησε παθιασμένα. Η γλώσσα του έσμιξε με την γλώσσα μου, το χέρι του χούφτωσε το μουνί μου έξω απ’ το σορτσάκι.

-    «Θέλω το κορμάκι σου γυμνό» μου ψιθύρισε στο αφτί. «Θέλω να το γεμίσω φιλιά. Θες να φιλήσω ξανά το μουνάκι;» με ρώτησε και εγώ απάντησα ναι με το κεφάλι μου.

Μου έβγαλε το μπλουζάκι και το σορτς, μετά το σουτιέν και στο τέλος κατέβασε το βρακάκι μου. Για πρώτη φορά στεκόμουν γυμνή μπροστά σε έναν άντρα. Και ομολογώ ότι δεν ντράπηκα καθόλου. Αυτός είχε καθίσει γονατισμένος μπροστά μου και με κοίταζε.

-    «Είσαι πανέμορφη», ψέλλισε. «Και μόνο να σε κοιτάζω μου φτάνει».

Μου φίλησε την κοιλίτσα και σηκώθηκε.

-    «Εσύ δεν θες να με δεις γυμνό;»

Ναι έγνεψα με το κεφάλι. Γδύθηκε, με πήρε αγκαλιά και με έβαλε να ξαπλώσω. Ξάπλωσε και ο ίδιος δίπλα μου και άρχισε τα φιλιά και τα χάδια. Μου έβαλε το χέρι στον πούτσο του.


-    «Παίξε λίγο» μου είπε και με το χέρι του έδωσε ρυθμό.

Αυτός έβαζε τα βυζάκια μου στο στόμα του και το δάχτυλο έμπαινε για πρώτη φορά μέσα στο μουνάκι μου, σε σημείο που με πόνεσε. Το πίεσε πάνω στην κλειτορίδα μου και δεν άργησα να χύσω. Και τότε ένιωσα την ανάσα του να βαραίνει. Γύρισε στο πλάι προς τα μένα και φώναξε:

-    «Χύνω μωρό μου, χύνωωωωωωω!»

Ένα καυτό άσπρο υγρό γέμισε την κοιλίτσα μου. Με φίλησε στο στόμα ξανά και σκούπισε την κοιλιά μου με χάρτη. Πήρε όμως μια σταγόνα με το δάχτυλο και μου την έβαλε στο στόμα. Είχε μια παράξενη γεύση και λίγο αλμυρή. Τότε το σκέφτηκα και τον ρώτησα:

-    «Στο σχολείο τόσες μέρες εσύ τι έκανες;»

Χαμογέλασε και μου είπε:

-    «Πήγαινα στην τουαλέτα και τον έπαιζα μόνος μου».

Τότε θυμήθηκα το καζανάκι και κατάλαβα τι έκανε.

-    «Έλα τώρα, άνοιξε τα ποδαράκια να γλείψω το μουνάκι όπως το πρωί».

Άνοιξα τα πόδια μου όσο μπορούσα. Μόλις ένιωσα την γλώσσα του στο μουνί μου έχυσα κατευθείαν. Τώρα μπορούσα και να φωνάξω και άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο. Μια έβαζε την γλώσσα μέσα στο μουνί μου και μια έγλειφε την κλειτορίδα μου και μου έβαζε δάχτυλο. Κάθε τόσο σήκωνε το κεφάλι και με ρωτούσε αν μου αρέσει. Εγώ το μόνο που μπορούσα να πω ήταν:

-    «Μην σταματάς! Μην σταματάς!»

Αφού είχα πλέον εξαντληθεί, σταμάτησε και με πήρε αγκαλιά.

-    «Τώρα η σειρά σου» μου είπε και μου έδειξε τον πούτσο του.

-    «Μα δεν ξέρω. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Πώς…;»

-    ‘Θα δεις, δεν είναι τίποτα. Βάλ’ τον στο στόμα και κάνε ότι έκανες με το χέρι».

-    «Και που θα…;»

-    «Μην φοβάσαι μωράκι μου. Θα τραβηχτώ όταν έρθει η ώρα. Το πολύ - πολύ να χύσω λίγο αυτά τα όμορφα χειλάκια και τα υπόλοιπα στα βυζάκια σου».

Τον πήρα στο στόμα. Αν και η ιδέα δεν μου είχε αρέσει, μόλις τον ένιωσα καυτό στο στόμα μου καύλωσα. Άρχισα να τον δουλεύω χωρίς πολλά κόλπα αλλά καταλάβαινα ότι του αρέσει. Σε λίγο με έβαλε να ξαπλώσω, τον έτριψε λίγο στα βυζάκια μου και μετά τον έβαλε στο στόμα μου. Τώρα το ρυθμό τον έδινε εκείνος. Γαμούσε το στόμα μου γρήγορα αλλά χωρίς να μπαίνει βαθιά για να μην φοβηθώ. Σε λίγο τον άκουσα να μουγκρίζει και με μια γρήγορη κίνηση βγήκε απ’ το στόμα μου. Οι πρώτες σταγόνες έπεσαν στα χείλη και στο πρόσωπο. Λίγο στο λαιμό και το πολύ στα βυζιά μου. Έπεσε δίπλα μου και χάιδευε το στήθος μου απλώνοντας το σπέρμα του παντού. Μου έδωσε την παλάμη του να την γλείψω. Προσπάθησα να το αποφύγω.

-    «Γιατί μωράκι; Εγώ πώς τρώω τα δικά σου;»

Τα έγλειψα και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν.

-    «Από δω και πέρα έτσι θα παίζουμε» μου είπε. «Είσαι πολύ μικρούλα για να σε γαμήσω. Έτσι μωράκι;»

Εγώ στο άκουσμα της λέξης «να σε γαμήσω» καύλωσα. Με έφτιαχνε που μου μίλαγε έτσι ωμά.

-    «Θες να μείνω και Σαββατοκύριακο;» με ρώτησε.

-    «Ναι, πολύ!» του απάντησα. «Σ’ αγαπώ!»

Αυτό βγήκε αυθόρμητα.

-    «Κι εγώ σ’ αγαπώ μωράκι μου!»

Τελικά έμεινε για Σαββατοκύριακο αλλά για κακή μας τύχη μου ήρθε η πρώτη μου περίοδος. Ντράπηκα να πάω σπίτι του και ούτε τον πήρα τηλέφωνο γιατί ντρεπόμουνα να του το πω. Την Δευτέρα με φώναξε στο γραφείο και αναγκάστηκα να του το πω.

-    «Αυτό ήταν ρε χαζό;» μου είπε γελώντας. «Και ντρέπεσαι το αγόρι σου; Αυτό είναι φυσιολογικό και ευχάριστο. Σημαίνει ότι μεγαλώνεις, ότι γίνεσαι γυναίκα».

Έτσι συνεχίσαμε για καιρό. Το τι έγινε στη συνέχεια θα σας το πω μια άλλη φορά. Προς το παρόν γεια σας.

(Copyright protected OW ref: 52422)