Μια νοσοκόμα μας γράφει

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αγαπητό xstream, πήρα την απόφαση να γράψω μια ερωτική μου ιστορία, γιατί μου αρέσει πολύ να διαβάζω τις ιστορίες των άλλων και να φτιάχνομαι. Σκεφτόμουν λοιπόν πως θα προσέφερα την ίδια ευχαρίστηση σε όσους θα διάβαζαν τη δική μου ιστορία και έτσι παρά τους αρχικούς δισταγμούς μου, αποφάσισα να γράψω.

Δούλευα νυχτερινή νοσοκόμα κι ήμουν πολύ ερωτευμένη με έναν συνάδελφο μου. Ο Κώστας ήταν ψηλός με αθλητικό παράστημα και γαλάζια μάτια. Είχε πολύ χοντρή ψωλή και μαλλιαρά αρχίδια. Κάθε φορά περίμενα με λαχτάρα να βρεθούμε μόνοι και να γευτώ τα φιλιά του.

Ήταν πολύ τρυφερός εραστής και δεν με είχε φέρει ούτε μια φορά σε δύσκολη θέση. Όταν τον είχα γνωρίσει, ήμουν ακόμα παρθένα και εκείνος με είχε διδάξει με πολλή υπομονή τα μυστικά της ηδονής. Η αγάπη μας δυνάμωνε μέρα με τη μέρα και όλοι μας θεωρούσαν το τέλειο ζευγάρι.

Ξαφνικά όμως παρουσιάστηκε ένα σύννεφο στον ορίζοντα της ευτυχίας μας. Άρχισα να δέχομαι ερωτικές παρενοχλήσεις από το θυρωρό του νοσοκομείου και φοβόμουν μήπως αυτό γινόταν αντιληπτό από τον αγαπημένο μου. Αν και πολλές φορές είχα φτάσει στο σημείο να του το πω, την τελευταία στιγμή άλλαζα γνώμη κι έπειθα τον εαυτό μου πως ήμουν ικανή να το αντιμετωπίσω μόνη.

Ένα βράδυ που είχα εφημερία στα επείγοντα περιστατικά, χτύπησε το τηλέφωνο κι απάντησα αμέσως στην κλίση.

-    «Θέλω να χώσω την πούτσα μου στο κωλαράκι σου. Κι εγώ θα το ευχαριστηθώ αλλά κι εσύ θα νιώσεις έτσι την απόλυτη ηδονή! Η κωλοτρυπίδα σου σύντομα θα γίνει δική μου. Σου το υπόσχομαι!», άκουσα τη γνώριμη φωνή του θυρωρού να λέει κι έκλεισε προτού προλάβω να απαντήσω.

Τρομερά ανήσυχη έτρεξα στο γραφείο της προϊσταμένης αλλά δεν την βρήκα εκεί. Κάθισα σε μια καρέκλα τρέμοντας από φόβο κι οργή μαζί κι αποφάσισα να την περιμένω. Όταν κάποια στιγμή ανέκτησα την ψυχραιμία μου, σκέφτηκα ότι μέσα στο νοσοκομείο δεν διέτρεχα κανέναν κίνδυνο.

Δεν πρόλαβα όμως να ολοκληρώσω την τελευταία μου σκέψη κι άκουσα πίσω μου κάποιον να κλειδώνει την πόρτα. Πάγωσα από το φόβο μου όταν γυρίζοντας προς τα εκεί αντίκρισα τον Μιχάλη το θυρωρό με ολοφάνερη στύση.

-    «Ούτε να σκεφτείς ν’ αντισταθείς! Ο κώλος σου θα γίνει δικός μου είτε το θες είτε όχι!» είπε με αποφασιστική φωνή.

Πισωπάτησα προς το παράθυρο, με σκοπό να φωνάξω βοήθεια κι εκείνη τη στιγμή μετάνιωσα που είχα πάρει τόσο επιπόλαια την συμπεριφορά του. Ο Μιχάλης κάνοντας δύο μεγάλα βήματα μου έκοψε το δρόμο κι έπειτα με άρπαξε στα χέρια του και μ’ έσφιξε με δύναμη πάνω του. Με πρόσταξε να μην βγάλω μιλιά και με ξεγύμνωσε με γρήγορες κινήσεις.

Φορούσε δερμάτινα γάντια και με έκπληξη διαπίστωσα πως το μουνάκι μου άρχισε να τρέχει από καύλα όταν το γαντοφορεμένο δάχτυλο του γυρόφερε την άθιχτη κωλοτρυπίδα μου. Κράτησε ανοιχτά τα κωλομάγουλά μου κι αμέσως μετά έσπρωξε ένα δάχτυλο στην τρύπα του κώλου μου. Βόγκηξα από πόνο κι ηδονή μαζί και προσπάθησα να ξεφύγω από το κράτημα του.

Εκείνος με μια απότομη κίνηση με κόλλησε πάνω του και άρχισε να τρίβεται ερεθιστικά. Φορούσε κοτλέ παντελόνι κι ένιωθα το τεράστιο καυλί του να πιέζει την κλειτορίδα μου. Το μόνο που ακουγόταν στο χώρο ήταν τα βογκητά του και το κωλοδάχτυλο που μου είχε βάλει... με είχε στην κυριολεξία παραλύσει!

Ανάμικτα συναισθήματα κυριαρχούσαν μέσα μου αλλά πρώτη φορά ένιωθα το κορμί μου έτσι μεθυσμένο από ηδονή. Με υποχρέωσε να γονατίσω στο πάτωμα και να στηθώ στα τέσσερα.

Ριγούσα από πόθο γιατί ο Κώστας δεν είχε αγγίξει ποτέ αυτό το σημείο του κορμιού μου κι εγώ ούτε θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ πως θα ένιωθα τέτοια γλύκα. Τουρλώθηκα προς τα πίσω κι έμεινα ακίνητη απολαμβάνοντας το γαντοφορεμένο του δάχτυλο να μπαινοβγαίνει ρυθμικά στην κωλοτρυπίδα μου.

Ταυτόχρονα με το ελεύθερο χέρι του είχε ήδη ξεκουμπώσει το παντελόνι και μαλάκιζε τη ψωλή του. Πότε πότε χτυπούσε με την πούτσα του τα κωλομέρια μου μεγαλώνοντας έτσι ακόμα πιο πολύ την ηδονή μου. Ήθελα να χύσω τόσο από το μουνάκι μου όσο και από τον κώλο μου, αλλά ο Μιχάλης δεν είχε σκοπό να μου κάνει αυτήν τη χάρη.

Έβγαλε ένα βογκητό ηδονής και πέταξε στη σχισμή του κώλου μου όλο το καυτό του ψωλόχυμα, αφήνοντας ανικανοποίητες τις ηδονισμένες μου τρύπες.

-    «Ο κώλος σου μια μέρα θα γίνει δικός μου. Μέχρι τότε θα περιμένεις!», ήταν οι τελευταίες λέξεις του προτού φύγει από το γραφείο της προϊσταμένης.

Πεσμένη ολόγυμνη στο πάτωμα ήμουν πρωτόγνωρα ηδονισμένη. Δίχως να χάσω καιρό έχωσα τρία από τα μακριά μου δάχτυλα στην υγρή μου μουνότρυπα κι αυνανίστηκα μέχρι που ένιωσα τους πλούσιους χυμούς μου να πετάγονται έξω από την τρύπα μου.

Οι μέρες άρχισαν να περνούν και κάθε φορά που περνούσα από το θυρωρείο ο Μιχάλης με κοιτούσε αδιάφορα. Λες κι εκείνη τη νύχτα δεν είχε συμβεί απολύτως τίποτα! Γιατί άραγε; αναρωτιόμουν πολύ συχνά και με τίποτα δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου την απόλαυση που μου είχε χαρίσει χώνοντας το γαντοφορεμένο του δάχτυλο στο άθιχτο κωλαράκι μου.

Και το χειρότερο; Διαπίστωσα με έκπληξη πως κάθε φορά που ο Κώστας γαμούσε το μουνάκι μου η σκέψη μου πετούσε σε εκείνη τη βραδιά. Έχοντας την ψωλή του καρφωμένη στο βάθος της μουνάρας μου, φανταζόμουν την πούτσα του Μιχάλη στα έγκατα του κώλου μου!

Ο αγαπημένος μου άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι σοβαρό με απασχολούσε γιατί ξαφνικά έγινα απόμακρη. Ήμουν αφηρημένη και όλο και πιο αραιά αποζητούσα την ψωλή του. Κάθε φορά που εφημέρευε μαζί μου φοβόμουν μήπως ο Μιχάλης κάνει την εμφάνιση του και καταλάβει τίποτα. Τον Κώστα τον αγαπούσα πολύ αλλά ο θυρωρός με είχε ξετρελάνει με τα άγρια κόλπα του.

Ήταν πέντε τα ξημερώματα όταν επέστρεφα κουρασμένη από βάρδια στο σπίτι μου. Έβαλα το κλειδί στην κλειδαριά και τη στιγμή που άνοιγα την πόρτα ένιωσα κάποιον πίσω μου. Ένα βαρύ ανδρικό σώμα μ’ έσπρωξε μέσα και με πέταξε στο δάπεδο.

-    «Το ξέρω πως μέρες τώρα λιώνεις από τον πόθο να νιώσεις το χοντρό μου καυλί στον κώλο σου!», άκουσα τη φωνή του Μιχάλη να λέει πάνω από το κεφάλι μου.

Με βοήθησε να σηκωθώ και παίρνοντας με στην αγκαλιά του με πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Με ξάπλωσε μπρούμυτα και κατέβασε το κιλοτάκι μου μέχρι τους αστραγάλους.

-    «Τι υπέροχα κωλομέρια είναι αυτά;», ψιθύρισε καυλωμένος και άρχισε να χαϊδεύει ερεθιστικά την επιδερμίδα του κώλου μου.

Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και συνέχισε να παίζει το σκληρό παλαμάρι του κοντά στη σχισμή του πισινού μου.

-    «Τρελαίνομαι από καύλα και μόνο στη σκέψη πως σε λίγα λεπτά θα ξεσκίσω αυτό το ανέγγιχτο κωλαράκι!», βόγκηξε φτιαγμένος.

Έπειτα από λίγο άνοιξε τα πόδια μου με τα δικά του και αισθάνθηκα το χοντρό πουτσοκέφαλό του στην άκρη της άθιχτης τρύπας του κώλου μου. Με μια βίαιη κίνηση την έχωσε βαθιά μέχρι που την έκανε να πατώσει μέσα μου. Πόνεσα πολύ αλλά ήταν τόσο συναρπαστικό αυτό που μου έκανε που γρήγορα άρχισα ν’ απολαμβάνω το πρωκτικό γαμήσι.

Τούρλωσα το κωλαράκι μου προς τα πάνω και άρχισα να χύνω ξέφρενα βογκώντας από ευχαρίστηση. Ήταν τόσο μεγάλη η ηδονή που ένιωθα, που δεν μ’ ένοιαζε ακόμα κι αν εκείνη τη στιγμή έκανε απρόσμενα την εμφάνιση του ο αγαπημένος μου. Πρώτη φορά στη ζωή μου απολάμβανα τέτοια καύλα κι ήθελα να τη χαρώ όσο περισσότερο μπορούσα. Η χοντρή ψωλή του καρφωμένη στο βάθος του κώλου μου, μου χάριζε μια απίθανη αίσθηση πληρότητας.

- «Είδες που είχα δίκιο; Η γυναίκα είναι γεννημένη για πρωκτικό γαμήσι. Αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος άνδρας. Μουνάρα μου, από αυτήν τη στιγμή η όμορφη κωλάρα σου είναι δική μου!», ψιθύρισε θριαμβευτικά ο Μιχάλης κοντά στο αφτί μου.

Αντί γι’ απάντηση αναστέναξα βαθιά κι έμεινα ακίνητη στο στρώμα νιώθοντας μια απόλυτη ικανοποίηση να κυριαρχεί στο είναι μου.

Από εκείνη την ημέρα άρχισα να κάνω διπλή ζωή. Ο Μιχάλης με επισκεπτόταν κρυφά στο διαμέρισμα μου και μου χάριζε αξέχαστες στιγμές. Όταν μια φορά έφερε μαζί του ένα δονητή, δεν δίστασα ούτε στιγμή να τον δοκιμάσω. Στήθηκα στα τέσσερα και τον άφησα να χώνει μια το ψεύτικο καυλί στην κωλοτρυπίδα μου και μια την σκληρή πούτσα του.

Ήταν υπέροχη αυτή η εναλλαγή αληθινού και πλαστικού και αυτό δυνάμωνε ολοένα και περισσότερο την ηδονή μου. Ο Μιχάλης κάρφωσε το δονητή στη μουνότρυπά μου και το καυλί του στην κωλοτρυπίδα μου, χαρίζοντας μου μ’ αυτόν τον τρόπο έναν διπλό οργασμό. Πρώτη φορά δοκίμαζα κάτι τέτοιο και για αρκετή ώρα μια υπέροχη αίσθηση κυριαρχούσε στο κορμί μου.

Όταν ο Κώστας μου ανακοίνωσε την πρόθεση του να παντρευτούμε, ένιωσα συγκινημένη και προβληματισμένη μαζί. Από τη μία δεν μου πήγαινε σαν παντρεμένη να διατηρώ εξωσυζυγική σχέση κι από την άλλη ήξερα πως θα μου έλειπε ο τρόπος που με γαμούσε ο Μιχάλης.

Μπερδεμένη σ’ αυτές στις σκέψεις άρχισα τις προετοιμασίες του γάμου μας και καθώς ήμουν απασχολημένη μ’ αυτές, δεν αντιλήφθηκα το ξαφνικό ενδιαφέρον του Κώστα για μια καινούρια νοσοκόμα…

Όταν ένα βράδυ τελείως τυχαία τους συνάντησα στο διάδρομο να συζητούν χαμηλόφωνα κάτι δεν μου πήγε καλά και σκέφτηκα να τους παρακολουθήσω. Τους είδα να κοιτάζουν δεξιά και αριστερά συνωμοτικά κι όταν βεβαιώθηκαν πως δεν υπήρχε ψυχή γύρω τους, μπήκαν σ’ ένα άδειο δωμάτιο.

Ήταν τέτοιο το πάθος τους που δεν έκλεισαν την πόρτα κι έτσι κατάφερα να μπω μέσα δίχως να με αντιληφθούν. Η Μαρία ήταν πολύ παθιάρα κι άρχισε να του λέει ερωτόλογα και προστυχόλογα μαζί.

-    «Κανείς, δε με έχει γαμήσει όπως εσύ. Χάιδεψε την κωλοτρυπίδα μου. Έτσι μπράβο! Με καυλώνεις υπέροχα. Θέλω η πούτσα σου να με ξεσκίσει από παντού. Το κωλαράκι μου ανυπομονεί…!»

Δάκρια ανέβηκαν στα μάτια μου όταν τον είδα να καρφώνει το τεράστιο παλούκι του στον στημένο της κώλο. Έχυσαν μαζί ανταλλάσσοντας προστυχόλογα. Βγήκα από το δωμάτιο χτυπώντας την πόρτα με δύναμη πίσω μου. Καθώς έτρεχα στο διάδρομο τον άκουσα πίσω μου να με φωνάζει αλλά δεν γύρισα ούτε καν να τον κοιτάξω.

Κι εκείνη τη στιγμή διαπίστωσα πως ήθελα και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο! Μέσα στο μυαλό μου είχα αποφασίσει να κρατήσω και τους δύο αλλά από τον Κώστα δεν δεχόμουν να με απατήσει με άλλη. Μπορεί να ήταν εγωιστικό από μέρους μου αλλά ήταν η αλήθεια.

-    «Μόνο εσένα αγαπώ!», τον άκουσα να λέει πίσω μου κι ένιωσα τα χέρια του να με αρπάζουν.

Αυτή η φράση του μ’ έκανε να τον συγχωρήσω και να πέσω κλαίγοντας στην αγκαλιά του. Κι εγώ μόνο εκείνον αγαπούσα αλλά ποτέ δεν με είχε γαμήσει όπως τη Μαρία.

-    «Θέλω να ξεσκίσεις το κωλαράκι μου!», απαίτησα κι έτριψα το μουνάκι μου πάνω στο δυνατό μπούτι του.

-    «Αγάπη μου... δεν ήξερα πως το ήθελες!», δικαιολογήθηκε αμήχανα.

Το ίδιο κιόλας βράδυ, ο Κώστας χάρισε στην κωλοτρυπίδα μου αμέτρητους οργασμούς και ξαφνικά η πούτσα του Μιχάλη έγινε για τον κώλο μου παρελθόν! Απαλλαγμένη από τύψεις κι αμφιβολίες κατάλαβα πως ο Κώστας ήταν ο άνδρας που ταίριαζε απόλυτα στις ερωτικές μου ορέξεις!

Άλλωστε το φταίξιμο ήταν δικό μου γιατί δεν του είχα ζητήσει ποτέ να με γαμήσει από πίσω. Στον ουρανό της ευτυχίας μας όλα τα σύννεφα είχαν διαλυθεί.

Φιλάκια πολλά

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")