Έσκισα τον κώλο της Γεωργίας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας διατηρεί παράνομη σχέση με μια παντρεμένη που γουστάρει πολύ το ξέσκισμα και ειδικά του κώλου…

Η ιστορία:

Πριν καιρό τα είχα με μια παντρεμένη, την Γεωργία, αλλά διακόψαμε την παράνομη σχέση μας, λόγο κάποιων θεμάτων που δεν χρειάζεται να αναφέρω. Ήταν 35 χρονών, 1,55 ύψος, αδύνατη, μελαχρινή, με βυζάρες απίστευτες. Είχε φάει πολύ κόλλημα μαζί μου, λόγω της μεγάλης ψωλής που έχω, αλλά και γιατί την είχα χορτάσει σκίσιμο. Κι εγώ την γούσταρα πολύ, γιατί μου έδινε συνέχεια το κωλαράκι της για ξεκώλιασμα. Το κωλαράκι, της το είχα ξεφτιλίσει στο σκίσιμο.

Την πρώτη φορά την πήρα από το μουνάκι και όχι από κώλο, γιατί φοβότανε. Αλλά τη δεύτερη φορά που την πήγα ξενοδοχείο, δεν βγήκαμε από το δωμάτιο καθόλου. Είχε το πρόγραμμα μόνο πρωκτικό και της έσκισα το κωλαράκι όλη μέρα. Δεν μπορούσε να περπατήσει μετά από το σκίσιμο και έλεγε στον άντρα της ότι την πονάει το στομάχι. Που να ήξερε ο κερατιάρης, πως της είχα κάνει το κωλοτρυπίδι. Από εκεί και μετά, κάθε φορά που είχαμε ραντεβού, το μενού είχε μόνο κώλο. Κάποια μέρα μου στέλνει μήνυμα να μην κανονίσω τίποτα για το Σάββατο, γιατί είπε στον άντρα της δικαιολογία, ότι θα πάει Αθήνα σε μια παλιά της φίλη.

-    «Όλη η μέρα θα είναι δικιά μας» μου λέει.

Σάββατο, οκτώ το πρωί, την φορτώνω και δρόμο για σκίσιμο κώλου στο ξενοδοχείο. Φυσικά όχι Αθήνα. Μπαίνουμε στο δωμάτιο και πέφτει σαν λυσσασμένη απάνω μου και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα. Της πετάω έξω τα βυζιά και αρχίζω το άρμεγμα. Μου κατεβάζει το παντελόνι και το βγάζει. Είχα πολλές καύλες κι εγώ. Η πούτσα μου ήταν ατσαλωμένη τέζα. Η Γωγούλα βλέποντας το καυλί με αρχίζει σε ένα απίστευτο τσιμπούκι. Για δεκαπέντε λεπτά μου τράβαγε δυνατό τσιμπούκι και μου έλεγε με καυλιάρικη φωνή να της σκίσω το κωλάντερο, και να της ανοίξω την ροδέλα σαν τριαντάφυλλο. Με είχε απογειώσει με αυτά που έλεγε. Την βουτάω και την βάζω στο κρεβάτι με ανοιχτά πόδια και την αρχίζω στο γλειφομούνι. Έσταζε ζουμιά το μουνάκι της. Κωλοτρυπίδα και μουνάκι τα είχε κάνει αποτρίχωση για μένα. Στη συνέχεια την βάζω στα τέσσερα και μου ανοίγει το κωλαράκι με τα χέρια της.

Η Γωγούλα είχε μια πολύ άσπρη επιδερμίδα, η ροδέλα της ήταν πολύ ερεθισμένη και είχε πεταχτεί έξω. Είχε γίνει μοβ χρώμα, από τα σκισίματα των προηγούμενων ημερών. Της τραβάω μια καλή ροχάλα και αρχίζω γλειφοκώλι. Αυτή αναστέναζε και έτριβε το μουνάκι της. Τα μπουτάκια της είχαν γεμίσει μουνοχύσια. Ήταν πολύ καυλωμένη. Εγώ συνέχιζα το γλειφοκώλι. Την αφήνω έτσι στα τέσσερα με ανοιχτό κώλο και φέρνω το λιπαντικό, πάω από πίσω της και την αρχίζω σκαμπίλια στο κωλαράκι. Είχε πολύ φανταστικό κωλαράκι για σκαμπίλια. Τα σκαμπίλια ακουγόντουσαν σε όλο το δωμάτιο. E ρε και να έχουν βάλει καμιά κάμερα και να μας βλέπουν λέω. Βάζω γράσο στην κωλότρυπα και την ανοίγω με δυο δάχτυλα, με το άλλο χέρι σκαμπίλια. Έσκουζε στα βογκητά το τσουλάκι.

-    «Βάλε μου λιπαντικό στην πούτσα» της λέω.

Παίρνει το λιπαντικό, μου τραβάει ένα καλό ρούφηγμα αρχιδιών και απλώνει λιπαντικό στην πούτσα.

-    «Ξέρεις τώρα τι έχει;», της λέω.

-    «Φυσικά μωρό μου» μου λέει. «Θα με ξεκωλιάσεις!»

Και στήνεται στο κρεβάτι στα τέσσερα.

-    «Θέλω να σου σκίσω τον κώλο στο πάτωμα» της λέω.

-    «Ναι καύλα μου», μου λέει και πηδάει από το κρεβάτι και στήνεται στο πάτωμα στα τέσσερα, με τουρλωμένο το κωλαράκι.

Της τραβάω δυο κωλοσκάμπιλα και μια ροχάλα στην κωλότρυπα. Πάω από πάνω της και χώνω λίγο απότομα το πουτσοκέφαλο στο κωλαράκι. Έσκουξε από το τσούξιμο και μου λέει:

-    «Πιο σιγά μωρό μου, χαλάρωσε. Όλη η μέρα είναι δικιά μας για να μου σκίσεις τον κώλο».

Της μπήγω σιγά - σιγά τον χοντρό μου πούτσο μέσα στο κωλαράκι. Πρέπει να της είχα χώσει καμιά δεκαπενταριά πόντους. Το μικρό της κωλαράκι είχε ανοίξει γιατί ήταν γεμάτο από χοντρή ψωλή. Αρχίζω να μπαινοβγαίνω. Η αίσθηση είναι φανταστική.

-    «Αχ, με έσκισες!», μου έλεγε συνέχεια. «Ναι, ναι! Έτσι μωρό μου, άνοιξε μου το κωλαράκι».

Της γαμάω τον κώλο τώρα πιο γρήγορα. Την γαμάω έτσι για κανένα δεκάλεπτο. Βγάζω σιγά - σιγά έξω την πούτσα, για να δω κωλότρυπα. Την είχα ξεκωλιάσει. Της είχα φτιάξει μια τεράστια κατακόκκινη κωλότρυπα. Με μια κίνηση ξαναμπαίνω δυνατά, και την αρχίζω στο σφυροκόπημα. Βόγκαγε συνέχεια και παραμιλούσε η Γωγώ. Εγώ ήμουν στη φάση μου. Της έριχνα δυνατό σφυροκόπημα για τρία λεπτά και μετά έκοβα ρυθμό, πιο χαλαρά. Μετά από τέσσερα λεπτά πάλι σκίσιμο δυνατό. Της έσκισα έτσι το κωλαράκι για καμιά ώρα, οπότε την έχυσα μέσα στον κώλο. Συνέχισα να την γαμάω έτσι με τα χύσια, για κανένα πεντάλεπτο. Βγαίνω από το κωλαράκι, αυτή το τούρλωσε καλά, και άρχισαν να βγαίνουν από μέσα, ένα μίγμα από χύσια, λιπαντικό και υγρά κώλου. Όλα είχαν γίνει μια κρέμα. Γέμισε το πάτωμα κωλοχύσια. Σηκώνεται και με φιλάει με γλώσσα.

-    «Τι σκίσιμο ήταν αυτό μωρό μου!», μου λέει.

Με πιάνει από το χέρι και πάμε για μπανάκι. Κάνουμε ένα ωραίο χαλαρωτικό μπανάκι ο ένας στον άλλον και ξαπλώνουμε στο κρεβάτι να δούμε λίγο τηλεόραση. Πιάνουμε στην τηλεόραση μια τσοντούλα και χαζεύουμε. Όσο κοιτάζαμε, εγώ της έτριβα τις ρώγες κι αυτή έπαιζε χαλαρά μαλακία την πούτσα μου. Σε μια φάση βλέπει στην τηλεόραση μια πίπα και μου λέει:

-    «Αυτή στο έργο δεν κάνει καλή πίπα. Κοίτα εγώ τι πίπα θα σου πάρω».

Και με αρχίζει τσιμπούκι. Μου έπαιρνε κλαρίνο και έπαιζε μαλακία ταυτόχρονα. Τι μια δυνατό ρούφηγμα στα μπαλάκια, και μια στο πουτσοκέφαλο. Ρούφαγε τρελά η πουτάνα. Δεν άντεξα και της μπούκωσα χύσια το στοματάκι. Τα πιο πολλά τα ήπιε για να με ευχαριστήσει.

-    «Θα χαλαρώσουμε τώρα λίγο, γιατί έχει πολύ σκίσιμο μετά πάλι» της λέω.

-    «Ναι μωρό μου», μου λέει.

Κλείνω τα μάτια να χαλαρώσω. Μετά από καμιά ώρα και αφού με είχε ψιλοπάρει ο ύπνος, έρχεται σιγά από πάνω μου και με ρούφαγε στο λαιμό. Ανοίγω τα μάτια, βλέπω τις βυζάρες να κρέμονται και αρχίζω το γλείψιμο. Της έκανα κόκκινες τις ρώγες από το ρούφηγμα. Μου στήνεται σε στάση 69 και αρχίζει την πίπα. Εγώ της γλείφω το μουνάκι. Μετά από λίγο σηκώνεται, παίρνει λιπαντικό και γρασάρει την ροδέλα της. Έρχεται και κάθεται πάνω στο καυλί, με πλάτη σε μένα και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει. Την σταματάω και την αρχίζω δυνατό κάρφωμα. Όλα μέσα. Της έσκισα το κωλάντερο. Της δίνω μια στο μπουτάκι και της λέω:

-    «Στήσου στα τέσσερα! Θα σου δώσω το κωλοτρυπίδι στο χέρι».

-    «Σκίσε μου τον κώλο άγρια μωρό μου», μου λέει.

Στήνεται το τσουλάκι στα τέσσερα. Βάζω το πουτσοκέφαλο στην κωλότρυπα και την καρφώνω δυνατά.

-    «Αου! Καύλα μου, σκίσε με!», μου λέει.

Την σφυροκοπούσα δυνατά μέχρι πάτο. Της το ξεκώλιασα το κωλαράκι. Την κωλότρυπα της την διέλυσα εντελώς. Της το ξεχείλωσα το κωλαράκι σε απίστευτο βαθμό. Σε κάποια φάση χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο άντρας της.

-    «Σους μωράκι μου, μη μας ακούσει» μου λέει.

Εγώ δεν είχα βγει από τον κώλο της. Αυτή μίλαγε κι εγώ συνέχιζα να της ανοίγω τον κώλο. Αυτή όλο γύρναγε και με κοίταγε. Όπως μίλαγε με τον κερατά αρχίζω να την γαμάω δυνατά, ακουγότανε το πλατσούρισμα του σκισίματος. Αυτή ήθελε να βογκήξει αλλά δεν μπορούσε. Της έσκιζα δυνατά τον κώλο για να δω τι θα κάνει. Έκλεινε τα μάτια και μίλαγε στο τηλέφωνο.

-    «Τι είναι αυτό που ακούγεται;» της έλεγε.

-    «Τίποτα, είμαι εδώ σε ένα φούρνο και βαράει το ζυμάρι κάποιος», του λέει.

E ρε μαλακίες που του λέει του κερατά. Εγώ γέλαγα χωρίς να ακούγομαι και γέλαγε κι αυτή. Αυτή μίλαγε στην άλλη άκρη του τηλεφώνου με τον άντρα της, κι εγώ της έσκιζα τον κώλο και της είχα φτιάξει την πιο απίστευτη κωλότρυπα. Κόβω ρυθμό. Και της γαμάω τον κώλο χαλαρά. Χαλάρωσε κι αυτή και μίλαγε πιο άνετα στο τηλέφωνο. Για είκοσι λεπτά την έσκιζα χαλαρά, όσο κράτησε και το τηλεφώνημα. Του λέει του κερατά ότι θα έρθει με το τελευταίο λεωφορείο από Αθήνα, και μου έκλεισε το μάτι. Και να φανταστείτε ότι η ώρα ήταν ακόμα δώδεκα και μισή το μεσημέρι. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο μου λέει:

-    «Είδες μωρό μου; Στο είπα ότι όλη η μέρα θα είναι δικιά μας. Είναι ακόμα πρωί και με έχεις ξεκωλιάσει. Μου έχεις σκίσει τον κώλο!»

-    «Αυτό δε θες;» της λέω.

-    «Ναι μωράκι μου», μου λέει και έγλειφε τα χείλια της, κι εγώ της έσκιζα το κωλί.

-    «Θα γυρίσεις σπίτι σου με σκισμένο κωλαράκι» της λέω και αρχίζω δυνατό κάρφωμα.

Ακόμα και τον πάτο του κώλου της, τον είχα διαλύσει με την χοντροψωλάρα μου. Την έσκιζα δυνατά, έμπαινε όλη η πούτσα μέσα. Της είχα φτιάξει τρελό κωλάντερο. Μόνο τα αρχίδια δεν έμπαιναν μέσα. Οπότε ήρθε η ώρα για χύσιμο. Άδειασα πάλι μέσα στο κωλαράκι για να της το δροσίσω από το σκίσιμο. Μετά και από αυτό το γαμήσι κάναμε πάλι μπανάκι και πήγα και έφερα φαγητό και κρασάκι να πιούμε. Ήμασταν κουρασμένοι και μετά το φαγοπότι πέσαμε για ύπνο αγκαλίτσα. Ξύπνησα κατά τις πέντε και άνοιξα την τηλεόραση, και έβλεπα τα κανάλια. Ξύπνησε και η Γεωργία και με ρώτησε τι ώρα είναι.

-    «Πέντε» της λέω.

-    «Μια χαρά! Έχει πολύ σκίσιμο μέχρι τις έντεκα το βράδυ» μου λέει.

-    « Χαλάρωσε. Έχουμε πολύ ώρα μπροστά μας…» της λέω.

-    «Θέλω να παίξω με την ψωλή σου» μου λέει.

-    «Κάνε ότι θες της λέω» και κοίταζα τηλεόραση.

-    «Καλά, θα σε φτιάξω εγώ» μου λέει και αρχίζει την πίπα.

Μετά από κανένα πεντάλεπτο η πούτσα ήταν σε πλήρη στύση. Φεύγει, παίρνει το λιπαντικό, στήνεται στο πάτωμα στα τέσσερα και γρασάρει την κωλότρυπα της.

-    «Έλα μωρό μου», μου λέει.

Πάω και την αρχίζω στα κωλοσκάμπιλα. Της τα έκανα τα κωλομαγουλάκια κόκκινα. Την καβαλάω και της καρφώνω τον κώλο δυνατά και την αρχίζω με τη μια, σφυροκόπημα. Της έσκισα δυνατά για είκοσι λεπτά τον κώλο, με μανία. Της έδωσα το κωλάντερο στο χέρι. Βγαίνω και της τον δίνω πίπα και έχυσα στο στόμα της. Αυτή τη φορά λίγο χύσι, αφού μου τα είχε πάρει όλα. Δεν άντεχα και πολύ, είχα κουραστεί. Αράξαμε για κανένα δίωρο και αφού πήρα δυνάμεις την ξεκώλιασα από τις εννέα μέχρι τις έντεκα που φύγαμε. Αυτή τη φορά δεν έχυνα με τίποτα, αφού δεν μου είχε μείνει σταγόνα σπέρματος. Και έτσι της έσκισα τον κώλο ένα δίωρο χαλαρά. Πήγε σπίτι της με σκισμένο κωλαράκι.

(Copyright protected OW ref: 52231)