Μερικές γυναίκες είναι πουτάνες

Δημοσιεύθηκε από to alani!!!
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν ο φίλος μας ανακαλύψει ότι μια γυναίκα γουστάρει το ξέσκισμα, θα καλέσει και μερικούς φίλους του για να την γλεντήσουν όλοι μαζί. Αυτή αντί να διαμαρτυρηθεί, έδειξε να το ευχαριστιέται.

Η ιστορία:

Τη λένε Αλεξάνδρα. Δεν είναι ψηλή 1,65 και στα κιλά στα κανονικά θα την έλεγα 60. Η κοπέλα έχει το τέλειο στήθος και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Ο κώλος της σφιχτός και το χαρακτηριστικό πάνω της φοράει πάντα ρούχα που της ταιριάζουν. Πάντα όμως, μα πάντα. Η Αλεξάνδρα είναι μια γυναίκα που στο σεξ τα θέλει όλα και τα κάνει επίσης όλα, είναι αυτό που λένε: κάνε με ό,τι θες και το εννοεί. Με αυτή τη γυναίκα έκανα ό,τι πιο πρόστυχο έχω ποτέ σκεφτεί και ονειρευτεί…

Ένα απόγευμα ήρθε σπίτι μου, μ’ ένα μαύρο φόρεμα και από μέσα δε φορούσε τίποτα. Το έβγαλα και αμέσως πετάχτηκαν οι μεγάλες βυζάρες της και άρχισα να τις γλείφω ασταμάτητα. Της δάγκωνα τις ρώγες της και την έβλεπες να καυλώνει και να αναστενάζει δυνατά. Ήταν το σημείο της που αν το περιποιόσουν μπορούσες να την κάνεις ότι θέλεις. Όσο τη δάγκωνα και έβαζα δύναμη αυτή μου έπιανε τον πούτσο μου. Είχε μια μανία με το πουτσοκέφαλο μου. Τον τράβαγε συνέχεια, μου τον έσφιγγε βίαια, μου τον δάγκωνε δυνατά, μου τον τραβούσε, και όσο με έβλεπε ότι πονάω αυτή συνέχιζε. Την βάζω πάνω στο κρεβάτι και με ένα σχοινί της δένω τα χέρια της στα κάγκελα (σιδερένιο κρεβάτι).

-    «Απόψε θα σε γλεντήσουμε» της λέω.

Πιάνω το κινητό, παίρνω τηλέφωνο τρεις φίλους να έρθουν από το σπίτι, με ένα υπονοούμενο και καταλαβαίνουν ότι έχω παρέα. Μέχρι να έρθουν, ανεβαίνω πάνω της και βάζω τον πούτσο μου στο στόμα της και αρχίζει να με γλείφει με μανία. Τον έγλειφε παντού κι αυτό που με τρέλαινε είναι όταν ρουφούσε το πουτσοκέφαλο. Το έκανε θεϊκά η πουτάνα. Τα χύσια μου δεν άργησαν να φανούν. Μου ρουφούσε το πουτσοκέφαλο και κατάπινε ταυτόχρονα τα χύσια μου. Καθόταν ανάσκελα πάνω στο κρεβάτι με τα χέρια δεμένα. Πιάνω τα πόδια της, τα σηκώνω στο στήθος της και τα πηγαίνω στα κάγκελα πάνω από τα δεμένα χέρια της και της δένω τα πόδια. Το θέαμα ήταν φανταστικό! Είχε σηκωθεί ο κώλος της και φαινότανε το μουνί της τέρμα ανοιχτό. Άρχισα να το γλείφω, της άνοιγα με τα χέρια μου το μουνί της και έβαζα τη γλώσσα μου μέσα της. Ο πόνος και η ηδονή είχαν γίνει ένα και το μόνο που άκουγα ήτανε να λέει ότι χύνει. Μου αρέσει πολύ να δαγκώνω την κλειτορίδα και με το ένα χέρι μου την έπιασα και την έσφιγγα από κάτω ώσπου να πεταχτεί πάνω και να μπορώ να τη δαγκώσω. Τη δάγκωνα δυνατά και την έβλεπα να τινάζεται από τον πόνο και να προσπαθεί να κουνηθεί να με κάνει να σταματήσω αλλά εγώ τίποτα, την είχα πιάσει τόσο τέλεια και την έκανα ότι ήθελα.

Για να ηρεμήσει την έγλειψα λίγο και μετά πάλι τη δάγκωνα μέχρι να κλάψει… και επειδή μιλάμε για πουτάνα, όσο και αν πόνεσε, δεν είπε σε καμία στιγμή να σταματήσω. Όσο έτρεμε κατεβαίνω λίγο πιο κάτω και αρχίζω να της γλείφω τον κώλο. Της άνοιγα τα κωλομέρια και την έγλειφα. Έβαζα τη γλώσσα μου μέσα της κι αυτή φώναζε από ηδονή. Μόλις τη σάλιωσα αρκετά άρχισα να βάζω δάχτυλο.. στην αρχή ένα και μετά σιγά - σιγά δεύτερο. Είχα δυο δάχτυλα μέσα στον κώλο της και τα στριφογύριζα. Μετά βάζω ένα δάχτυλο από κάθε χέρι και της τράβαγα την κωλοτρυπίδα να ανοίξει. Αυτή μέσα στην καύλα δεν νομίζω να ένιωθε τίποτα και το μόνο που φώναζε ήταν πιο πολύ. Έχει ανοίξει ώστε να μπαίνουν τρία δάχτυλα άνετα μέσα της και μετά παίρνω από την τσάντα της έναν μαύρο δονητή και τον χώνω μέσα της. Ήταν πραγματικά μεγάλος και τον έσπρωχνα με δύναμη μέχρι να μη χωράει άλλο. Εκείνη δεν άντεχε και φώναζε πιο σιγά αλλά εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να ανοίξει ο κώλος της.

Αφήνω τον δονητή μέσα της και της ξελύνω τα πόδια. Τα κατεβάζει και αμέσως βάζω τον πούτσο μέσα στο μουνί της. Το μουνί της ήταν τόσο, μα τόσο υγρό. Στο μουνί είχε τον πούτσο μου και στον κώλο της δονητή. Εκείνη τη στιγμή μπαίνουν οι τρεις φίλοι μου (ο ένας είχε τα κλειδιά του σπιτιού). Γδύνονται αμέσως και βγάζουν τον δονητή από τον κώλο και κάθεται ο ένας από κάτω της και βάζει τον πούτσο του στον κώλο. Εγώ συνεχίζω να γαμάω το μουνί της από πάνω της, ο τρίτος βάζει τον πούτσο του στο στόμα της για πίπα και ο άλλος προσπαθεί με τον δονητή να ανοίξει τον κώλο της και να τη γαμάνε και ο πούτσος και ο δονητής. Αυτή μούγκριζε και που και που ακούγαμε ουρλιαχτά. Πόνος και καύλα είχαν γίνει ένα. Ο τύπος με την πίπα σταματάει και βάζει πάνω στο πρόσωπο της τον κώλο του να του κάνει γλειφοκώλι. Καθόταν πάνω της, δεν μπορούσε να αναπνεύσει κι αυτή συνέχιζε με μανία να γλείφει, ενώ εκείνος με τον δονητή έχει καταφέρει να βάλει τον δονητή μαζί με τον πούτσο μέσα στον κώλο της.

Μέσα σε όλη την καύλα αρχίσαμε ένας - ένας να χύνουμε. Της βάλαμε ένα ποτήρι σαμπάνια και ένας - ένας που έχυνε μέσα στο ποτήρι. Εγώ πρώτος, αυτός από τον κώλο δεύτερος. Οι άλλοι δύο όμως είχαν ακόμα πολύ καύλα πάνω τους. Ο ένας δεν είχε γαμήσει καν. Τη λύνουν, την ακουμπάνε στο πάτωμα και ο ένας τις πιάνει τα χέρια και αρχίζουν να της δίνουν ξύλο… είχε πάρει τη ζώνη και τη βάραγε πάνω στον κώλο της. Για να σταματήσει να φωνάζει της δίνει πίπα ο δεύτερος κι αυτή αρχίζει να τον γλείφει ασταμάτητα. Μπαίνει από πίσω μέσα στον κώλο της και της τραβάει τα μαλλιά με μανία κι αυτή μία φωνάζει από πόνο και μία γλείφει τον πούτσο μπροστά της. Εγώ και ο φίλος μου καθόμαστε στον καναπέ και κοιτάμε το θέαμα. Σε μερικά λεπτά αλλάζουν θέση και μπαίνει ο ένας από τον κώλο και ο άλλος από το μουνί της. Δεν άργησαν να χύσουν… ο ένας κόπανος έχυσε μέσα της (σε μια άγνωστη, χωρίς να ξέρεις ούτε το όνομα της, είσαι κόπανος) και ο άλλος στο ποτήρι της σαμπάνιας…

Την αφήσαμε να ηρεμήσει και κάτσαμε στον καναπέ και οι τέσσερις να πιούμε το ποτό μας. Εκείνη τρελαινόταν να πίνει σαμπάνια με χύσια. Είχε μια ιδιαίτερη γεύση έλεγε. Η γυναίκα γεννημένη πουτάνα, μετά από κανένα μισάωρο ντύνεται και βάφεται να πάει στο αγόρι της…

(Copyright protected OW ref: 52153)