Ο φίλος του μπαμπά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Γιώργο είμαι 21 χρονών. Την μαμά μου την λένε Λίτσα, είναι μελαχρινή, ψηλή με αρκετά πιασίματα. Έχει πολύ μεγάλα βυζιά και ο κώλος της είναι πεταχτός. Πολλές είναι οι φορές που την κοιτάω και καυλώνω. Μου αρέσει πολύ να την βλέπω με τα εσώρουχα της κρυφά όταν αλλάζει. Από καιρό είναι που βλέπω τον φίλο του μπαμπά μου τον Κώστα όποτε έρχεται στο σπίτι μας να την κοιτάει με λάγνο βλέμμα. Τον έβλεπα όποτε πηγαίναμε στην θάλασσα και η μαμά μου φορούσε το άσπρο μπικίνι της να την κοιτάει λες και θα την φάει ζωντανή.

Ένα πρωί λοιπόν έχω φύγει να πάω στην δουλειά μου, καλημερίζω την μαμά μου και φεύγω. Μετά από αρκετή ώρα και αφού ήμουν στην δουλειά μου, έχω καταλάβει ότι έχω ξεχάσει το κινητό μου στο σπίτι. Έχει πάει δέκα η ώρα και λέω ότι πρέπει να πάω να πάρω το κινητό μου από το σπίτι γιατί το χρειαζόμουν. Πάω στο σπίτι μας ανοίγω την πόρτα και πάω στο δωμάτιο μου.

Καθώς πήγαινα ακούω γέλια και ομιλίες από το δωμάτιο της μαμάς μου. Πλησιάζω και από την χαραμάδα της πόρτας βλέπω την μαμά μου να είναι με τα εσώρουχα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της με τον φίλο του μπαμπά μου, τον Κώστα. Έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα να τους κοιτάω. Δεν μπορούσα να το χωνέψω ότι έβλεπα την μάνα μου να είναι στο κρεβάτι με κάποιον άλλον άντρα (με τον μπαμπά μου τους είχα δει μια φορά στις διακοπές μας). Η μαμά μου φορούσε το σιέλ κοντό νυχτικάκι της και ο Κώστας ήταν γυμνός από την μέση και πάνω και με το παντελόνι του ξεκουμπωμένο.

Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω αν έπρεπε να φωνάξω ώστε να με καταλάβουν ή να κάνω ησυχία. Τελικά προτίμησα την ησυχία γιατί μου άρεσε πολύ το θέαμα. Έβλεπα την μάνα μου να έχει σκύψει επάνω από τον Κώστα και να πιάνει την χοντρή ψωλή του και να την βάζει στο στόμα της. Κόντευε να την πνίξει το μέγεθος της. Τον έπαιρνε στον στόμα της λες και δεν είχε ξαναδεί ψωλή. Ο Κώστας έβαζε το χέρι του στις βυζάρες της και τραβούσε τις τεράστιες μαύρες ρώγες. Η μαμά μου έβγαζε λάγνες κραυγές και του έλεγε:

-    «Έτσι καυλιάρη μου, τράβα μου τις ρώγες!»

Εγώ όσο άκουγα αυτά είχα τρελαθεί. Είχα κατεβάσει το παντελόνι και είχα βγάλει έξω τον πούτσο μου και τον έπαιζα για την μαμά μου που ερωτοτροπούσε με τον φίλο του μπαμπά μου. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό που έκανα αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι μου άρεσε πολύ. Αφού η μαμά μου είχε όλη την πούτσα του Κώστα στο στόμα της και την είχε κάνει τεράστια, ο Κώστας σηκώθηκε, έστησε την μαμά μου στα τέσσερα, σήκωσε το νυχτικάκι της, τράβηξε το μαύρο δαντελένιο κιλοτάκι της στο πλάι και άρχισε να μπαίνει με μανία μέσα στον κώλο της, χωρίς καν να μπει μέσα στο μουνί της. Η μαμά έβγαζε κραυγές και παρακαλούσε τον Κώστα να μην σταματήσει να την πηδάει από τον κώλο. Του έλεγε:

-    «Πονάω αλλά μου αρέσει να με πηδάς…»

Εγώ είχα μείνει άναυδος.. δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω, αν θα έπρεπε να έβλεπα την μαμά μου να την ξεσκίζει ο Κώστας ή αν θα έπρεπε να μπω μέσα και να την βρίσω. Τελικά προτίμησα να βλέπω. Η καύλα που ένιωθα ήταν απερίγραπτη, να βλέπω τα βυζιά της μαμάς μου να πηγαινοέρχονται και καύλωνα πάρα πολύ. Σε κάποια φάση ακούω τον Κώστα να λέει ότι χύνει και την μαμά μου να έρχεται σε παραλήρημα καύλας και φωνάζει και να λέει ότι τελειώνει και τρελαίνεται. Έβλεπα την ψωλή του Κώστα να χύνει μέσα στον κώλο της μαμάς μου και η μαμά μου να βογκάει σαν κάποια του δρόμου.

Μετά από όλα αυτά και αφού είχα τελειώσει δυο φορές, σήκωσα το παντελόνι μου και έφυγα πολύ σιγά για να μην με πάρουν χαμπάρι. Από τότε παρακαλάω πότε θα μου ξανατύχει κάτι τέτοιο ώστε να δω την μαμά μου να την ξεσκίζει ο Κώστας. Το σκέφτομαι και καυλώνω πολύ. Οι μαλακίες που έχω τραβήξει είναι πάρα πολλές...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")