Εγώ και η αδερφή της κοπέλας μου

Δημοσιεύθηκε από toliskot
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Για λίγο έλειψε η κοπέλα του φίλου μας κι αυτούς δεν έχασε την ευκαιρία για ένα ξεσκισματάκι με την αδελφή της…

Η ιστορία:

Παρατηρήσεις : Η κοπέλα μου η Μαρία (δεκαοκτώ χρονών ) ήταν μόνη σπίτι μαζί με την αδερφή της την Δέσποινα (25 ). Οι γονείς της είχαν φύγει στην Κρήτη για ένα γάμο. Τότε γύρω στις εννέα το βράδυ με πήρε τηλέφωνο η Μαρία και μου είπε να πάω από εκεί για ταινία μαζί με την αδερφή της και το αγόρι της τον Κώστα. Η Δέσποινα ήταν από τις πιο καύλες γυναίκες που είχα γνωρίσει. Είχε αρκετά όμορφο πρόσωπο και αν και είχε τα κιλάκια της δεν την έλεγες χοντρή, είχε υπέροχα μπούτια, φοβερά βυζιά και έναν κώλο πολλά υποσχόμενο…

Έτσι κι εγώ ξεκίνησα να πάω σπίτι τους. Σε όλη τη διαδρομή το μυαλό μου είχε κολλήσει στην αδερφή της που το προηγούμενο βράδυ θα ήταν μόνη με τον Κώστα και θα την έσκιζε, και καύλωνα. Φτάνοντας στο σπίτι μου έριξε και την τελειωτική βολή.. μου άνοιξε την πόρτα φορώντας ένα νυχτικό χωρίς σουτιέν και με στρινγκ αφήνοντας όλα τα επίμαχα σημεία να φαίνονται.

Αφού χαιρέτησα την κοπέλα μου και όλα τα σχετικά κάτσαμε λίγο και αφού πέρασε κανένα μισάωρο είπε η δέσποινα στον Κώστα (26 χρονών) να πάρει την Μαρία (ήταν μικροκαμωμένη και αδύνατη με μικρά βυζάκια αλλά πολύ ωραίο κωλαράκι) με το μηχανάκι και να πάνε να πάρουν ταινία και σουβλάκια. Τότε μένοντας μόνοι μας εγώ έκατσα στον καναπέ και η Δέσποινα ετοίμαζε το τραπέζι. Μετά από δυο λεπτά ήρθε και έκατσε δίπλα μου. Το παντελόνι μου ήταν φουσκωμένο από την καύλα και το είδε αμέσως..

-    «Νίκο, τι σου κάνε η μικρή και φούσκωσε έτσι το παντελονάκι σου;»

-    «Εμμ… τίποτα δεν μου κάνει. Για άλλο λόγο είναι φουσκωμένο αλλά άστο».

-    «Έλα, πες μου…»

-    «Εεε… να… σκεφτόμουν το βράδυ που θα ήσουν μόνη με τον Κώστα σε βλέπω και τόση ώρα με αυτό το νυχτικό και…»

-    «Μμμ… κατάλαβα εγώ φταίω δηλαδή όποτε πρέπει να κάνω τίποτα γι’ αυτό».

Και με μια απότομη κίνηση μου βγάζει έξω τον πούτσο και αρχίζει μια πίπα άλλο πράγμα, σκέτη τρέλα. Εγώ είχα χαζέψει και απολάμβανα το υπέροχο στόμα της.

-    «Αααχχ… Δεσποινάρα μου…»

-    «Μμμ… Τι ψωλάρα είναι αυτή Νίκο μου; Την θέλω. Μμμ…»

Άρχισε να με γδύνει και να μου γλείφει όλο το σώμα, μέχρι που έβγαλε το νυχτικό της. Εκεί τα είδα όλα. Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα από την καύλα. Όπως ήμουν καθιστός στον καναπέ έκατσε πάνω μου και έτριβε τα βυζιά της στο πρόσωπο μου..

-    «Αααα! Δέσποινα μου».

-    «Θα σε τρελάνω σήμερα αγόρι μου γι’ αυτό απήλαυσε το. Τι λες; Να κάτσω στον καύλαρο σου;»

-    «Μμμ… κάτσε Δέσποινα μου».

-    «Αααααχχ… Ναι! Είναι μεγάλο! Αααααχχχχχ!»

-    «Μμμμ… Δεσποινάρα μου. Μου έρχεται να σε χύσω. Αααχχχχ…»

-    «Χύσε με παιδαρά μου. Χύσε με γιατί θα έρθουν…»

-    «Ααααχχχ… Χύνω μουνάρα μου, χύνω! Με τελείωσες. Μου τον ξεζούμισες. Ααααχχχχ…»

Και πάνω που προλάβαμε και ντυθήκαμε γύρισαν η Μαρία με τον Κώστα με την ταινία και τα σουβλάκια. Ο Κώστας, μόλις γύρισαν, πήγε αμέσως στην τουαλέτα και για κακή μου τύχη είδε το προφυλαχτικό με τα χύσια στον κάδο βγαίνοντας όμως δεν είπε τίποτα, μάλλον είχε κολλήσει κι αυτός. Δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Πήρε με τρόπο την Μαρία στο δωμάτιο όμως για να της το πει και μας είπε ότι δήθεν μας ετοιμάζουν κάποια έκπληξη. Ο Κώστας έδειξε την καπότα στην Μαρία και της είπε την υποψία του εκείνη. Για λίγο κόλλησε μέχρι που συνειδητοποίησε τι είχε γίνει και την κατάληξη σίγουρα δεν την φανταζόταν κάνεις μας. Του πέταξε την καπότα από τα χέρια και κόλλησε πάνω του, τόσο πολύ που το καυλί του Κώστα ακούμπησε στο μουνάκι της. Επίσης δυστυχώς για μένα αλλά όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια ο Κώστας την είχε αρκετά μεγάλη και χοντρή..

-    «Μαρία, τι κάνεις;»

-    «Κώστα μου, θα τους εκδικηθούμε με τον ίδιο τρόπο…»

Λίγο το πως έκαιγε η Μαρία, λίγο που είχε κολλήσει στον πούτσο του, δεν άργησε να πάρει φωτιά το πράγμα. Η Μαρία έβαλε το χέρι μέσα στο παντελόνι και άρχισε να του παίζει γρήγορα τον πούτσο. Τότε ο Κώστας την πιάνει την πετάξει στο κρεβάτι και ανεβαίνει από πάνω της. Την Μαρία πρώτη φορά την έβλεπα τόσο καυλωμένη έκανε σαν πουτάνα..

-    «Αχ, Μαράκι μου, καις ολόκληρη!»

-    «Το ξέρω Κώστα μου. Ααααχχχχ… Κάρφωσε την μου! Ααααχχχ!»

-    «Με έχεις καυλώσει τρελά μικρήήή!»

-    «Ααααχχχ… Ναι! Ναι! Αααααααχ! Ετσι… Γάμα μεεεε! Σκίσε την μουνάρα μου!»

-    «Αααααχ…  Χύνωωωω!»

(Copyright protected OW ref: 52061)