Πρωινό πήδημα

Δημοσιεύθηκε από xontroula
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα διπλό ξέσκισμα μαζί με δονητή θα κάνει μια γυναίκα να τρελαθεί στην ηδονή και να χύνει ατελείωτα…

Η ιστορία:

Το επόμενο πρωί φρόντισε να με ξυπνήσει πολύ ευχάριστα. Όταν ξύπνησα είχε την μία μου ρώγα στο στόμα του και το δάχτυλό του στο μουνάκι μου. Μου το έπαιζε απαλά. Προσπαθούσε να το βάλει όσο πιο βαθιά μπορούσε. Του χάιδευα τα μαλλιά και έβγαζα κραυγές ικανοποίησης. Στη συνέχεια μου άνοιξε ακόμα πιο πολύ τα πόδια και έχωσε το κεφάλι του ανάμεσά τους. Ένιωσα την γλώσσα του πρώτα πάνω στα πόδια μου, έπειτα στα μουνόχειλα μου και τέλος στην κλειτορίδα μου. Την ρουφούσε και την τραβούσε προς τα έξω.

Κάποια στιγμή άρχισε να με γλείφει κυκλικά και τότε τέλειωσα φωνάζοντας δυνατά το όνομά του. Με ένα χαμόγελο ικανοποίησης ανέβηκε προς τα πάνω και πέρασε τη γλώσσα του στο στόμα μου για να γευτώ τα υγρά μου. Με γύρισε μπρούμυτα και φιλούσε και δάγκωνε ελαφρά την πλάτη μου. Κατέβηκε μέχρι τον κώλο μου. Συνέχισε να με φιλάει και εκεί και να με χαϊδεύει. Έβαλε την γλώσσα του στην σχισμή μου και άρχισε να με γλείφει. Έφτασε στην τρύπα μου και την σάλιωσε αρκετά με τη γλώσσα του. Εγώ από κάτω του έτρεμα σαν το ψάρι. Πρώτη φορά με έγλειφε κάποιος εκεί και είχα τρελαθεί από την καύλα.

Μετά από λίγη ώρα έβαλε ένα δάχτυλό του μέσα στον κώλο μου. Στην αρχή το κουνούσε ρυθμικά, αργά μέσα έξω. Στην πορεία όλο και επιτάχυνε μέχρι που το μπαινόβγαζε πολύ γρήγορα. Ήθελα να νιώσω μέσα μου το χοντρό καυλί του. Έβγαλε το δάχτυλό του και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του πάνω στον κώλο μου. Κάθισα στα τέσσερα με πολύ ανοιχτά τα πόδια και πήρα τον δονητή από το κομοδίνο. Ένιωθα να πιέζει το κεφαλάκι του πούτσου του πάνω στην τρυπούλα του κώλου μου και ερεθιζόμουν ακόμα πιο πολύ. Την ώρα που μου έχωνε το καυλί του στον κώλο μου έβαζα το δονητή βαθιά μέσα στο μουνί μου. Στην αρχή έμεινε για κάποια δευτερόλεπτα ακίνητος για να συνηθίσω τα δύο καυλιά μέσα μου.

Μετά άρχισε να κουνιέται και να κουνάω κι εγώ τον δονητή. Απίστευτη η αίσθηση να έχω και τις δύο τρύπες μου γεμάτες. Ο ρυθμός του έγινε ακόμα πιο έντονος και πλέον δεν μπορούσα να τον ακολουθήσω. Άφησα τον δονητή μέσα στο μουνάκι μου και απλά άνοιξα την δόνηση στο τέρμα. Με κράταγε από την μέση και με γάμαγε γρήγορα και δυνατά. Πόνος και απόλαυση είχαν γίνει ένα. Δεν ήθελα να σταματήσει με τίποτα. Ήθελα να χύσει μέσα στον κώλο μου. Να τα νιώσω να κυλάνε καυτά μέχρι το μουνί μου. Με πήδαγε και χτυπούσε με δύναμη τον κώλο μου. Ένιωθα να με σκίζει και το ευχαριστιόμουν.

Πέρασε το χέρι του από κάτω μου, έπιασε τον δονητή και άρχισε να τον κουνάει μέσα - έξω. Ένιωσα να ζαλίζομαι και άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου. Τέλειωσα τρεις φορές συνεχόμενα. Την καύλα που ένιωσα εκείνη την στιγμή δεν την έχω νιώσει ποτέ ξανά στη ζωή μου. Μετά τους συνεχόμενους οργασμούς μου έβγαλε τελείως τον δονητή από το μουνάκι μου και επικεντρώθηκε στον κώλο μου. Συνέχισε να μου δίνει ξυλιές και να μου τον κοκκινίζει. Ξαφνικά έσφιξε και με τις δύο παλάμες τον λαιμό μου και άρχισε να με γαμάει με έναν απίστευτα γρήγορο ρυθμό. Όσο πιο γρήγορα με γαμούσε τόσο πιο πολύ με έσφιγγε και εγώ τόσο πιο πολύ καύλωνα. Αν συνέχιζε να με πηδάει έτσι θα είχα τελειώσει σίγουρα αλλά με πρόλαβε εκείνος. Τα χύσια του πετάχτηκαν μέσα στον κώλο μου και εκείνος φώναζε:

-    «Σε χύνω καύλα μου. Παρ’ τα όλα μέσα στο κωλαράκι σου».

Αφού πλυθήκαμε ξαπλώσαμε και πάλι. Χάιδευα τον πούτσο του και εκείνος το στήθος μου. Ένιωθα το κωλαράκι μου να τσούζει αλλά μου άρεσε τόσο την ώρα που με ξέσκισε που δεν παραπονέθηκα καθόλου. Μου έσπρωξε το κεφάλι προς τα κάτω. Κατέβηκα στον πούτσο του και τον έβαλα αμέσως όλο μέσα στο στόμα μου. Τον ένιωθα να σκληραίνει πάνω στην γλώσσα μου. Πλέον ήταν αδύνατο να το βάζω όλο μέσα και γι’ αυτό του ρουφούσα το κεφαλάκι και του τον έπαιζα με το χέρι μου. Του το πιπιλούσα και το δάγκωνα ελαφρά.

Ξάπλωσα ανάσκελα και ήρθε και έκατσε από πάνω μου. Ο πούτσος του ήταν ανάμεσα στα βυζιά μου και το κεφαλάκι του κατέληγε στο στόμα μου. Του τον έπαιζα με τα βυζιά μου και εκείνος τα χούφτωνε ενώ συνέχιζα να τον γλείφω. Το καυλί του ήταν πέτρα και έτσι όπως το έβλεπα από πάνω μου φαινόταν τεράστιο. Κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα να χύσει και άνοιξα το στόμα μου. Τα χύσια του πετάχτηκαν σε όλο το πρόσωπό μου και το στήθος μου. Έβαλα την δεξιά μου ρώγα στο στόμα μου και έγλειψα τα χύσια που είχαν πεταχτεί εκεί. Έπειτα του καθάρισα καλά με την γλώσσα μου τον πούτσο του.

Η μέρα ήταν Κυριακή και έτσι συνεχίσαμε να πηδιόμαστε μέχρι αργά το απόγευμα που γύρισα σπίτι μου. Το επόμενο Σαββατοκύριακο αποφάσισα να του κάνω μια μεγάλη έκπληξη φέρνοντας μαζί μου και μια φίλη μου. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 51755)