Μια γυναίκα που ξέρει να γαμιέται

Δημοσιεύθηκε από to alani!!!
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας θα βάλει στο μάτι μια καινούργια συνάδελφο στη δουλειά χωρίς να γνωρίζει τι τον περιμένει… Η κοπέλα δεν ήθελε μόνο ξέσκισμα αλλά και κάτι ακόμη για να βάλει στη συλλογή της από…

Η ιστορία:

Η Άρτεμης είναι μια νέα συνάδελφος στη δουλειά που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες. Εγώ ψηλός, μελαχρινός, με σώμα απλά εμφανίσιμο. Εκείνη ψηλή, ξανθιά, με μεγάλο ωραίο στήθος και τέλειο κώλο. Δεν τη λες λεπτή, νταρντανογυναίκα θα την έλεγα. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί με την ερμηνεία της λεπτής στις μέρες μας. Είχε τον τρόπο να μην περνάει απαρατήρητη. Γνωριστήκαμε στη δουλειά και το πρώτο ποτό δεν άργησε να έρθει. Μια γυναίκα στα 31 της, ξέρει τι θέλει και πως να το πάρει. Η Άρτεμης ήθελε απλά να ξεσκιστεί.

Μετά το δεύτερο, τρίτο ποτό, βρεθήκαμε σπίτι μου. Άρχισα να της χαϊδεύω τα μαλλιά, να τη φιλάω στο στόμα και να τη γδύνω σιγά - σιγά. Της χούφτωνα με πάθος τα βυζιά της και της φίλαγα το λαιμό. Εκείνη με τραβούσε από τη μπλούζα πάνω της και μου χάιδευε τον πούτσο. Μου έβγαλε το παντελόνι και άρχισε να με γλείφει ασταμάτητα. Έβαζε τη γλώσσα της πάνω στο πουτσοκέφαλο και μετά το ρουφούσε με μανία. Πίεζε με τα δάχτυλα της τη σχισμή του πούτσου μου να ανοίξει και έβαζε τη γλώσσα της όσο πιο βαθιά μπορούσε. Σταμάταγε για λίγο να μου γλείψει τα αρχίδια, και έβαζε ξανά τον πούτσο μου στο στόμα της.

Δεν άντεχα από την καύλα και έσπρωχνα το κεφάλι της να πάρει όλο τον πούτσο μέσα στο στόμα της. Ήθελα να τον βάλει όλο μέσα αλλά δε χώραγε και πνιγότανε. Σταμάταγε, τον έφτυνε και συνέχιζε, ώσπου έχυσα όσο πιο δυνατά μπορούσα. Όλα τα χύσια μου μέσα στο στόμα της, και η καύλα τα κατάπιε και ήρθε μπροστά μου, άνοιξε το στόμα της να μου δείξει ότι δεν έχει μείνει ούτε σταγόνα. Χωρίς να χάσω χρόνο της έβγαλα το στρινγκάκι της και είδα το ξυρισμένο μουνάκι της. Μύριζε τέλεια. Τα μουνόχειλα της ήταν μεγάλα και λεπτά. Έβαλα τη γλώσσα μου στην κλειτορίδα της και άρχισα να τη γλείφω ασταμάτητα.

Ήθελα να χύσει στο στόμα μου. Της τραβούσα τα μουνόχειλα να ανοίξουν και έβαζα τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά γίνεται. Όσο τιναζότανε τόσο πιο δυνατά την έγλειφα. Είχα βρει το σημείο της και δεν άργησε να χύσει, αλλά δε μου έφτανε αυτό, αχόρταγος από το μουνί της συνέχισα να τη γλείφω και ταυτόχρονα να της βάζω δάχτυλο στο μουνάκι της. Στην αρχή ένα και μετά δεύτερο. Της το έβαζα μέσα της και το γύριζα κυκλικά μέσα της, και εκείνη φώναζε από καύλα. Με παρακαλούσε να τη γαμήσω.

Της άνοιξα το μουνί της με τα χέρια μου όσο πιο πολύ άντεχε και έβαλα τη γλώσσα μου μέσα της και τη γαμούσα ασταμάτητα. Οι οργασμοί ασταμάτητοι.. έτρεμε το σώμα της στο άγγιγμα της γλώσσας μου. Γύρισε στα τέσσερα και με μιας μπήκα στο βρεγμένο μουνί της. Το μόνο που κατάλαβα ήταν το «Αχχχ!» όταν έφτασε βαθιά. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά και όσο εκείνη πόναγε, έβαζα περισσότερη δύναμη. Τα βογκητά της ακούγονταν πολύ δυνατά. Της έβαλα το στρινγκάκι της στο στόμα της να κάνει λίγο ησυχία αλλά τίποτα.

Μετά παραδόθηκα στις φωνές της και άρχισα να της δίνω σκαμπίλια στα κωλομέρια. Όσο πιο δυνατά τη χτύπαγα τόσο περισσότερο γούσταρε. Μου φώναζε ότι αν δεν γίνουν κατακόκκινα και τα δύο κωλομέρια της να μη σταματήσω. Μετά από λίγο δεν άντεξα και τον έβγαλα έξω να χύσω πάνω στον κώλο της αλλά εκείνη γύρισε απότομα μου τον έπιασε και άρχισε να μου τον παίζει πάνω στα βυζιά της. Είχε βάλει το πουτσοκέφαλο πάνω στη ρώγα της και με έβλεπε να χύνω έτσι. Δεν ήθελα να σταματήσω να χύνω.. ήταν απόλαυση!

Μετά από λίγα λεπτά που πέρασαν χωρίς να μιλάει κανένας μας, τη σήκωσα και πήγαμε να κάνουμε μπάνιο. Την έβαλα στη μπανιέρα και με το σφουγγάρι μου άρχισα να την τρίβω παντού. Όταν έφτασα στο μουνί της την είδα να καυλώνει και να μου χουφτώνει τον πούτσο με όλη της τη δύναμη. Με πόνεσε αλλά μου άρεσε που μου έδειχνε ότι ήθελε κι άλλο γαμήσι. Σκουπιστήκαμε στα γρήγορα και γυρίσαμε στο κρεβάτι να συνεχίσουμε. Με μια φράση της έγινε σκληρός αμέσως, ήταν που ήταν από το ντους.

-    «Πουτσαρά μου, θέλω να με ξεσκίσεις άγρια!»

Την τραβάω από τα μαλλιά, τη ρίχνω στο κρεβάτι ανάσκελα και πηγαίνω από πάνω της και αρχίζω να τη γαμάω. Της κρατούσα το πρόσωπο με το ένα χέρι μου και της έδινα σφαλιάρες με το άλλο. Το μόνο που άκουγα ήταν «Πιο δυνατά καυλιάρη!» κι εγώ έβαζα όσο δύναμη είχα. Της άνοιξα το στόμα της και άφηνα το σάλιο μου να πέφτει μέσα στο στόμα της. Εκείνη από την καύλα της μου έβαζε τα νύχια της στην πλάτη μου. Δεν άργησα να χύσω, μέσα της αυτή τη φορά. Με κρατούσε τόσο σφιχτά που και να ήθελα δεν μπορούσα να τραβηχτώ.

Πριν φύγει έκανε κάτι που θα θυμάμαι για καιρό.. έβγαλε το κινητό της και τράβηξε μια φωτογραφία τον πούτσο μου, λέγοντας:

-    «Το θέλω για τη συλλογή μου».

(Copyright protected OW ref: 51269)