Ώριμη απόλαυση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια περιήγηση στο ίντερνετ  εξελίχτηκε σε κάτι υπέροχο για τα δυο ξαδέρφια.

Η ιστορία:

Ήταν Νοέμβριος του 2011. Ένα απόγευμα πηγαίνω να δω τον ξάδερφό μου που μένει σε ένα δυάρι στο κέντρο της Πάτρας. Είμαστε συνομήλικοι ( 35άρηδες). Αφού μιλήσαμε για διάφορα θέματα, ο Πέτρος ανοίγει τον υπολογιστή του στην ιστοσελίδα και ψάρευε κυρίες. Εγώ που δεν πολύ-πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να έχει σοβαρή τύχη να κάνει φάση με αυτά δε δίνω αρχικά σημασία.

Πηγαίνω να πάρω δυο καφέδες. Στο γυρισμό ο ξάδερφος μου λέει ότι ψάρεψε μια 52άρα που έμενε 30 χλμ. μακριά από την πόλη. Κανόνισε να βρεθούμε στο κάτω μέρος της κεντρικής πλατείας της πόλης. Πήγα εγώ και την πήρα. Η Χριστίνα δεν ήταν καμιά θεά, αλλά δε σε άφηνε και αδιάφορο. Κοντά στο 1,70, με βάρος κοντά στο ύψος της και παντελόνι εφαρμοστό που τόνιζε την τουρλωτή κωλάρα της.

Λίγα λεπτά αργότερα μπήκαμε στο διαμέρισμα. Γνώρισε και τον Πέτρο και ήπιαμε δυο τρία ποτά. Άρχισε να μας λέει ότι ο δικός της την είχε παραμελημένη. Είχε( έτσι μας είπε) έξι μήνες να κάνει έρωτα. Εγώ της είπα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί κανείς δε χάνεται. Πλησίασα στον καναπέ που καθόταν κι άρχισα να της χαϊδεύω τις μπουτάρες. Αυτή γύρισε και μου έδωσε τα χείλη της. Ο Πέτρος ήρθε κοντά κι άρχισε να ζουλάει τα τριάρια βυζιά της. Εγώ συνέχισα γλείφοντας της το λαιμό.

Σε λίγα λεπτά της είχαμε βγάλει τα ρούχα κι εμείς είχαμε μείνει με τα μποξεράκια. Ο ξάδελφος ασχολήθηκε με τα βυζιά της κι εγώ με την τροφαντή καλοξυρισμένη μουνάρα της. Για δεκαπέντε λεπτά τη γλείφαμε κι εγώ πήρα τα υγρά της στο στόμα μου.

-    «Μη με παιδεύετε άλλο. Δώστε μου τα καυλιά σας τώρα!»

Βγάζουμε τα μποξεράκια μας κι αρχίζει να μας τσιμπουκώνει εναλλάξ. Ξαπλώνω απολαμβάνοντας μια υπέροχη πίπα, ενώ ο ξάδερφος με μια κίνηση της τον βάζει στη μουνάρα. Αυτή κινεί τη λεκάνη της προς τα πίσω παίρνοντας το όλο μέσα μέχρι τη ρίζα. Δεν άντεξε και σε λίγα λεπτά έχυσε μέσα της. Εγώ την πλησιάζω κι αρχίζω να της βάζω δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα. Χαμογελώντας μου δίνει ένα βαζάκι με βαζελίνη.. με τα δάχτυλα μου αρχίζω να την ανοίγω. Μετά από αρκετή ώρα μπρούμυτα όπως ήταν με ανοιχτά τα πόδια άρχισα να βάζω το πουτσοκέφαλο μου μέσα.

-    «Ααααχχχχχ!» ακούστηκε. «Πονάω. Μη σταματάς όμως ψωλαρά μου…»

Μετά από λίγα λεπτά, έχοντας συνηθίσει την 20άποντη χοντρή ψωλή μου, γυρνώντας μου λέει:

-    «Γάμα με δυνατά ρε μαλάκα. Μόνο τόσο μπορείς;»

Από εκείνη την ώρα και για δεκαπέντε λεπτά επιστράτευσα όση δύναμη είχα. Την ξέσκισα καθώς το ότι με προκάλεσε με έκανε τούρμπο. Αφού έχυσα στην κωλάρα της, τη φίλησα στο λαιμό. Σηκωθήκαμε και πήγαμε να κάνουμε μαζί μπάνιο. Εκείνη την ημέρα έφυγε γρήγορα. Όμως επί δύο μήνες, δύο φορές κάθε εβδομάδα περνούσαμε τέλεια οι τρεις μας. Μην υποτιμάτε τις κυρίες αυτής της ηλικίας, βγάζουν τρελά γούστα.

(Copyright protected OW ref: 51213)