Η αδερφή του κολλητού

Δημοσιεύθηκε από Male_Arseniko
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν ήρθε πολύ κοντά με την αδελφή του κολλητού του, διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό και υπέκυψε…

Η ιστορία:

Η ιστορία που θα διαβάσετε έγινε πριν δυο χρόνια όταν ήμουν δεκαοκτώ χρονών και η κοπέλα ήταν τότε στα δεκαοκτώ. Στην παρέα μου είμαστε εγώ και άλλοι δυο που κάνουμε κολλητή παρέα. Το "κακό" έγινε ένα βράδυ Σαββάτου όταν είχαμε βγει για ποτό και τα συνδυάσαμε με κάτι βότκες, σφηνάκια τεκίλα και στο τέλος αψέντι για να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα.

Είχε πάει πέντε η ώρα και φύγαμε να πάρουμε κάτι να φάμε. Πήραμε κάτι σάντουιτς από γνωστό 24ωρο σαντουιτσάδικο. Τα πήραμε και πήγαμε σπίτι του ενός παιδιού. Αφού φάγαμε και λέγαμε ασυναρτησίες λόγω του αλκοόλ, είχαμε μια επιθυμία να δούμε λίγο τσόντα. Βάλαμε στον μια υπολογιστή λοιπόν. Με την όλη φασαρία, αφού βλέπαμε και είχαμε πιάσει συζήτηση περί σεξ, ξύπνησε η αδερφή του.

Τώρα πως είναι η αδερφή του. Αυτή είναι κάπως κοντούλα με μέτριο πρόσωπο έχοντας βέβαια εκφραστικά και πολλά υποσχόμενα χείλια, με μέτριο κώλο έχοντας ως ατού της το υπεραναπτυγμένο για την ηλικία της στήθος. Χαμηλών τόνων κορίτσι, αλλά ξέραμε διάφορα προσωπικά της.. ότι όταν χρειαστεί δεν είναι και πολύ χαμηλοβλεπούσα. Δεν είχε δείξει ποτέ ενδιαφέρον για κάποιο παιδί από την παρέα.

Κάθεται μαζί μας και φέρνει από το την κρεβατοκάμαρα των γωνιών της ένα μπουκάλι κρασί μιας που έλειπαν. Αφού πίναμε, σε κάποια φάση είχα γονατίσει και ήμουν γονατιστός με το κεφάλι μου να ακουμπάει πάνω στο κρεβάτι και απέναντι μου να είναι η οθόνη που έπαιζε σε full screen τσόντα. Λέω στην κοπέλα να μου κάνει μασάζ. Αρχίζει να μου κάνει και τα βυζιά της ακουμπούσαν στον σβέρκο μου. Να βλέπει ότι κοιτάω την τσόντα και άρχιζε να με τρίβει απαλά και αισθησιακά. Άρχιζα να κάνω κάτι "μμμ" κι αυτή έβαλε διακριτικά το χέρι της πάνω στον πούτσο μου χαϊδεύοντας τον με την παλάμη της.

Εκείνη τη στιγμή είχα τρελές καύλες και πήγα στην τουαλέτα για να χύσω. Λογικά το κατάλαβε οπότε μετά από δυο λεπτά ήρθε κι αυτή. Εγώ πάνω στην καύλα μου, ούτε την πόρτα του μπάνιου δεν είχα κλείσει. Μπαίνει μέσα και χωρίς να πει κάτι, με φιλάει και παίρνει το χέρι μου και το ακουμπάει στα βυζιά της. Μου χαϊδεύει πάλι λίγο τον πούτσο και φεύγει. Εκεί τρελάθηκα. Ήθελα να την γεμίσω με χύσια. Πάω στο δωμάτιο της και την βλέπω στο κρεβάτι της με ένα φανελάκι και το κιλοτάκι της μόνο να τρίβεται. Αμέσως πήγα και την φάσωσα. Η πούτσα μου ήταν έτοιμη να εκραγεί. Όσο οι άλλοι δυο είχαν ξεραθεί στον ύπνο εγώ ήμουν έτοιμος να γαμήσω την μικρή. Της λέω:

-    «Θέλω να βγάλεις όλη σου την πουτανιά, γιατί ξέρω ότι είσαι πουτανάκι».

Βγάζει το κιλοτάκι της, μου δίνει ένα προφυλακτικό και ανοίγει τα πόδια της. Τότε μου λέει:

-    «Χύσε γρήγορα και θα σε κάνω μετά εγώ να χύνεις ασταμάτητα».

Και όντως. Έτσι κι αλλιώς τόσο καυλωμένος που ήμουν έχυσα σε λίγα λεπτά. Όλα τα χύσια πήγαν στο φανελάκι της στο σημείο του στήθους. Αφότου έχυσα, περίμενα να μου κάνει αυτό που είπε. Βάζει ένα σορτσάκι και φεύγουμε. Πήγαμε στην αποθήκη στην πίσω μεριά του σπιτιού μην μας δει κανένας. Πήγαμε και έψαχνα κάτι να βολευτούμε. Μου δίνει μια καρέκλα και μου λέει:

-    «Αυτή αρκεί».

Κάθομαι στην καρέκλα, κατεβάζω το παντελόνι και αρχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Με έγλειφε, μου τραβούσε μαλακία και μετά το καλύτερο. Μου έκανε ισπανικό σαν τριαντάχρονη που κάνει ισπανικό δέκα χρόνια. Αφού με έκανε να χύσω στα βυζιά της άρχισε να τα τρίβει μεταξύ τους και με έβαζε να τα χουφτώνω και μετά μου έγλειφε τα χύσια από τα χέρια μου. Με καύλωσε πάλι σε χρόνο ρεκόρ. Όταν το είδε όρθιο, γονάτισε και μου πήρε μια πίπα που όπως είπε, έβαλε όλη της τέχνη και όλα τα χύσια πήγαν απευθείας μέσα στο στόμα της.

Την επόμενη μέρα δεν ήθελα να θυμάμαι τίποτα από αυτά. Αν δεν είχα πιει δεν θα είχε γίνει τίποτα από αυτά και δεν ήθελα να μάθει τίποτα ο φίλος μου. Με συνάντησε δυο - τρεις μέρες μετά έξω από το σπίτι μου. Της είπα ότι αυτό δεν έπρεπε να γίνει και το μόνο που μου είπε ότι έχει όρεξη για έναν πούτσο στο στόμα της. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κρατηθώ και μπήκαμε σπίτι μου και μου έκανε πάλι τα δικά της.

(Copyright protected OW ref: 51093)