Πενταήμερη στη Ρόδο

Δημοσιεύθηκε από nick6x
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο φίλοι και συμμαθητές βρίσκονται στη Ρόδο με την πενταήμερη εκδρομή όπου εκεί θα γνωρίσουν δυο νεαρές τουρίστριες και θα τους δείξουν τι θα πει ελληνικό ξέσκισμα…

Η ιστορία:

Αυτή η ιστορία έγινε πριν αρκετά χρόνια, όταν ακόμη ήμουν δεκαοκτώ χρονών και είχαμε πάει την πενθήμερη κλασική εκδρομή στο Λύκειο. Εμείς τότε την εκδρομή την κάναμε μετά τις εξετάσεις για να είμαστε πιο χαλαροί και χωρίς το άγχος των μαθημάτων. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε τελικά στη Ρόδο όπως έκαναν και όλοι. Βρήκαμε ένα ξενοδοχείο, όχι πολύ μακριά από τη θάλασσα αλλά να έχει και δικιά του πισίνα. Θα μας συνόδευαν δυο καθηγητές, μεγάλοι σε ηλικία, και δυο μέλη από το σύλλογο γονέων, οι άτυχοι που θα είχαν και τους γονείς τους πάνω από το κεφάλι τους.

Τέλος πάντων, για να μην τα πολυλογώ, η εκδρομή είχε αποφασιστεί να κρατήσει από Δευτέρα ως και Κυριακή βράδυ. Επειδή ερχόμασταν από επαρχιακή πόλη βλέπετε, φροντίσαμε να έχουμε λίγο χρόνο παραπάνω. Έτσι ξεκινήσαμε με λεωφορείο Δευτέρα πρωί για Πειραιά και από εκεί με καράβι για Ρόδο. Ήταν τέλος Ιουνίου και αυτό ήταν τέλειο όπως αποδείχθηκε για μια τέτοια εκδρομή διότι το νησί ήταν γεμάτο κόσμο. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο και αφού χωριστήκαμε, πήγαμε στα δωμάτια μας.

Όπως βγαίνουμε από το ασανσέρ τι να δω; Δυο πανέμορφα μωρά, ξανθές ψηλές και λεπτές, σαν μοντέλα, πιθανότατα Γερμανίδες ή Σουηδέζες όπως σκέφτηκα μόλις μπήκαν στολισμένες για την έξοδο τους. Δε θα ήταν πάνω από είκοσι χρονών. Έτσι όπως είχαμε μπει ξαφνικά δεν προσέξαμε ότι το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο τουρίστες. Με τις καύλες λοιπόν που είχαμε μαζεμένες μείναμε να τις κοιτάμε να φεύγουν. Τότε γυρίζει ο φίλος μου ο Γιάννης και μου λέει:

«Ρε μαλάκα Νικήτα, την καλύτερη περίοδο ήρθαμε. Θα περάσουμε καλά!»

Οι μέρες περνούσαν στο νησί με μπάνια στη θάλασσα, φαγητό στην πόλη και εξόδους το βράδυ κρυφά. Τις κοπέλες τις βλέπαμε κάθε μέρα σχεδόν. Έκαναν μπάνιο στην πισίνα με κάτι φοβερά μπικίνι που με καύλωναν αμέσως και το μεσημέρι έφευγαν, με τους γονείς τους μάλλον. Το βράδυ όπως πάντα έξοδο οι δυο τους χεράκι - χεράκι. Έτσι ένα βράδυ, που εμείς το είχαμε σκάσει, τις βλέπουμε σ’ ένα μπαράκι να πίνουν και να γελάνε μόνες τους. Γυρίζω στο φίλο μου και λέω:

-    «Ή τώρα ή ποτέ. Πάμε».

Τις πλησιάζουμε και μιλάμε στα αγγλικά. Αυτές δεν μιλούν και πολύ καθαρά. Αλλά τελικά πιάνουμε την κουβέντα. Είναι από την Δανία και έχουν έρθει διακοπές με τους γονείς τους και απ’ ότι φαίνεται μας είχαν προσέξει κι εκείνες τόσες μέρες. Όπως μιλάμε εγώ συγκεντρώνομαι στη δικιά μου. Τη λένε Κριστίνα, 21 ετών, την άλλη δε θυμάμαι πια το όνομα της. Ο φίλος μου σε λίγο μου λέει ότι θα πάνε μια βόλτα με τη δικιά του. Έτσι κι εγώ προτείνω στην Κριστίνα να περπατήσουμε κι εμείς αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τελικά πηγαίνουμε για το ξενοδοχείο.

Φτάνουμε και πάμε να καθίσουμε στην πισίνα όπου τέτοια ώρα δεν είναι κανείς. Έτσι όπως είναι φωτισμένη μάλιστα είναι υπέροχα. Καθόμαστε σε μια ξαπλώστρα πλάι - πλάι, βάζω το χέρι μου γύρω της και την φιλάω. Ήξερε πολύ καλά τι θα επακολουθούσε. Καθώς την φιλάω βάζω το χέρι μου να πιάσω το μουνάκι της. Είναι πολύ υγρό, το βρακάκι της είναι μούσκεμα. Τότε εκείνη μου πιάνει τον πούτσο πάνω από το σορτς και γονατίζει μπροστά μου, τον βγάζει έξω, λέει κάτι που δεν καταλαβαίνω στη γλώσσα της και τον βάζει στο στόμα της. Με πιπώνει άγρια λες και δεν είχε ξαναδεί πούτσο. Εγώ της λύνω το φόρεμα να πέσει κάτω και βλέπω τα βυζάκια της. Δεν είναι πολύ μεγάλα αλλά έχει δυο απίθανες ρώγες τέρμα καυλωμένες.

Μου βγάζει το παντελόνι και μέχρι εκείνη να βγάλει τελείως το φόρεμα και το βρακάκι της εγώ βγάζω την μπλούζα μου και βάζω ένα προφυλακτικό. Με βλέπει και μου τουρλώνει το κωλαράκι της στηριζόμενη με τα χέρια της στην πολυθρόνα και με παρακαλάει να την γαμήσω. Μπαίνω με δύναμη μέσα. Είναι πολύ στενή. Βγάζει μια φωνή αλλά της κλείνω το στόμα με το χέρι για να μη μας ακούσουν. Την γαμούσα και εκείνη έλεγε τα δικά της. Που και που έλεγε:

-    «Γάμα με! Έτσι… δυνατά!» στα αγγλικά.

Μετά από λίγο γυρίζουμε, κάθομαι εγώ στην πολυθρόνα και εκείνη από πάνω μου. Χοροπηδάει πραγματικά στον πούτσο μου. Εγώ βρίσκω ευκαιρία και την βρίζω στα ελληνικά:

-    «Έτσι μωρή γαμιόλα! Πήδα τον πούτσο μου! Κάνε με να χύσω ξεκολάκι!» και άλλα τέτοια.

Χύνουμε σχεδόν ταυτόχρονα, πρώτα εκείνη χύνει δυο φορές μαζί και τρέμει πάνω στον πούτσο μου και μετά από λίγα δευτερόλεπτα την βάζω να γονατίσει και την χύνω στο πρόσωπο, στο στόμα, στα μάτια, παντού. Βγάζει την γλώσσα της και τα γλείφει, μου παίρνει μια πίπα να τον καθαρίσει και ότι έχει μείνει στο στόμα της το καταπίνει. Τέλειο! Μένουμε για λίγο αγκαλιά και εξουθενωμένοι εκεί. Μόλις όμως αρχίζει να ξυπνάει και πάλι ο πούτσος μου, πάμε για δεύτερο γύρο, μέσα στην πισίνα αυτή τη φορά.

Αυτή όμως είναι μια άλλη ιστορία για μια άλλη φορά. Την κοπέλα δε την ξαναείδα γιατί έφυγαν την επομένη, και όσο για το φίλο μου, εκείνοι γαμήθηκαν σε μια έρημη παραλία όπως μου είπε αργότερα.

(Copyright protected OW ref: 50971)