Ένα υπέροχο γαμήσι

Δημοσιεύθηκε από xontroula
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η φίλη μας κλείνει ραντεβού με έναν άγνωστο που γνώρισε στο ίντερνετ και ένα δυνατό ξέσκισμα την περιμένει…

Η ιστορία:

Γνωριστήκαμε μέσα από μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Πιάσαμε αμέσως κουβέντα. Στην αρχή για διάφορα και άσχετα θέματα. Μετά αρχίσαμε να μιλάμε περί σεξ. Στέλναμε φωτογραφίες ο ένας στον άλλον και λέγαμε τι μας αρέσει να κάνουμε στο κρεβάτι. Η κουβέντα πλέον είχε γίνει πολύ καυτή. Είχα αρχίσει να καυλώνω και του το είπα. Μου είπε ότι κι αυτός ήταν σε παρόμοια κατάσταση. Τον ρώτησα τι θα μου έκανε αν ήμουν εκείνη την στιγμή δίπλα του.

Αμέσως άρχισε μια υπέροχη, καυλωτική περιγραφή. Μου είπε ότι θα με φιλούσε και θα με έγλειφε παντού και όταν θα έφτανε στο μουνάκι μου θα έμενε εκεί αρκετή ώρα. Θα ένιωθα τη γλώσσα του στα μουνόχειλα μου και την κλειτορίδα. Διαβάζοντας αυτά που μου έγραφε καύλωσα ακόμα περισσότερο. Μου ζήτησε να βάλω ένα δαχτυλάκι στο μουνάκι μου. Το έκανα αμέσως. Ήμουν πάρα πολύ υγρή… το μουνάκι μου έσταζε κυριολεκτικά. Του είπα ότι θα ήθελα πολύ να βάλω τον πούτσο του στο στόμα μου. Τον ρώτησα αν θα χώραγε ολόκληρος στο στόμα μου και μου απάντησε ότι ήταν τόσο καυλωμένος που αποκλείεται να χωρούσε αλλά δε θα έχανα τίποτα να δοκιμάσω.

Τη στιγμή που μου περιέγραφε πως θα έβαζε το καυλί του μέσα μου τέλειωσα. Μετά από λίγο έχυσε κι αυτός. Ντρεπόμουν που το είχα κάνει αυτό με έναν άγνωστο αλλά ταυτόχρονα μου άρεσε πολύ. Την επόμενη μέρα κανονίσαμε να βρεθούμε. Επειδή είχαμε και οι δύο δουλειές, βρεθήκαμε αρκετά αργά το βράδυ και μου πρότεινε λόγω ώρας να πάμε από το σπίτι του να δούμε ταινία. Ήταν ένας νεαρός στην ηλικία μου και μου φαινόταν πολύ εντάξει, οπότε δέχτηκα.

Φτάσαμε στο σπίτι του, διαλέξαμε ταινία και κάτσαμε στον καναπέ να την δούμε. Κατά την διάρκεια της μιλούσαμε για μας. Κάποια στιγμή το μάτι μου έπεσε ψηλά στο παντελόνι του και διέκρινα ένα φούσκωμα. Νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου αλλά μετά αποδείχτηκε ότι έκανα λάθος. Δεν ήμουν προκλητικά ντυμένη (φορούσα ένα μαύρο απλό φόρεμα όχι πολύ κοντό) και απορούσα τι ήταν αυτό που τον έκανε να καυλώσει. Προς το τέλος της ταινίας του ζήτησα να μου πει κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα του. Τον έβλεπα ότι προσπαθούσε να βρει ευκαιρία για να με φιλήσει. Μου είπε ότι γενικά είναι ντροπαλός και διστακτικός.

-    «Το βλέπω» του απάντησα.

Τότε, σα να του είχα δώσει το οκ, όρμησε επάνω μου. Άρχισε να με φιλάει παθιασμένα και χάιδευε τα πόδια μου. Ανταποκρινόμουν στα φιλιά και στα χάδια μου αναστενάζοντας βαριά. Το χέρι του πέρασε κάτω από το φόρεμά μου και χάιδευε τον κώλο μου. Ήρθε και γονάτισε μπροστά μου, ανάμεσα στα πόδια μου. Συνέχισε να με φιλάει στο στόμα και στο λαιμό. Κατέβασε το μπούστο του φορέματός μου και έπιασε με τα δυο του χέρια το στήθος μου. Το έβγαλε έξω από το σουτιέν και έπαιζε με τις ρώγες μου. Τις έβαλε στο στόμα του και άρχισε να τις πιπιλάει. Τρελαινόμουν από την καύλα. Έβαλε το χέρι του πάνω από το στρινγκ μου που ήταν μούσκεμα.

-    «Πόσο υγρή είσαι καύλα μου!» μου είπε.

Έπαιξε για λίγο με την κλειτορίδα μου και έπειτα έβαλε μέσα στην τρυπούλα μου δυο δάχτυλα. Του ζήτησα να μου δείξει την κρεβατοκάμαρά του. Με πήγε εκεί και με ξάπλωσε στο κρεβάτι. Ήταν από πάνω μου και με φιλούσε παντού. Του έβγαλα την μπλούζα και του ξεκούμπωσα το τζιν. Το κατέβασε μαζί το μποξεράκι του. Έπιασα τον πούτσο του και του τον έπαιξα. Ήταν πραγματικά πολύ χοντρός. Ένιωθα πολύ τυχερή. Κατέβασε το στρινγκάκι μου και έβαλε την γλώσσα του πάνω στην κλειτορίδα μου. Έγλειφε άψογα. Με ρουφούσε και με πιπιλούσε. Δεν άργησα καθόλου να χύσω στο στόμα του και όσο και αν έσπρωχνα το κεφάλι του να σταματήσει εκείνος συνέχιζε χαρίζοντάς μου τον ένα οργασμό μετά τον άλλον.

Αφού με εξάντλησε με τη γλώσσα του ήρθε από πάνω μου. Πήρα τον πούτσο του στο χέρι μου, τον χάιδευα. Μου έδωσε ένα προφυλακτικό και του το φόρεσα με το στόμα μου. Δυσκολεύτηκα αρκετά βέβαια γιατί ο πούτσος του ήταν πολύ χοντρός. Τον έβαλε μέσα στο μουνάκι μου. Μια κραυγή ηδονής βγήκε από το στόμα μου. Στην αρχή με γάμαγε αργά και στη συνέχεια όλο και επιτάχυνε. Πρέπει να ήταν από πάνω μου και να με πηδούσε έτσι για πάνω από ένα τέταρτο. Κάποια στιγμή μου σήκωσε τα πόδια. Έβγαζε τον πούτσο του τελείως από το μουνί μου και τον ξανάβαζε με δύναμη. Επανέλαβε την ίδια κίνηση αρκετές φορές και μετά άρχισε να με γαμάει με έναν μανιασμένο ρυθμό.

Έχυνα πάνω στον πούτσο του συνεχώς. Ένιωθα ότι του είχα κάνει τα αρχίδια μούσκεμα. Μου ζήτησε να ξαπλώσω στο πλάι. Ξάπλωσε από πίσω μου και μου ξανάβαλε το καυλί του στο μουνί μου. Σήκωσα λίγο το πόδι μου και με το δάχτυλό του έπαιζε με την κλειτορίδα μου. Οι φωνές μου πρέπει να ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά. Στη συνέχεια με γύρισε στα τέσσερα και μπήκε με δύναμη στο μουνί μου. Έτσι ο πούτσος του έμπαινε ακόμα πιο βαθιά και ένιωθα να με σκίζει. Πονούσα αλλά το απολάμβανα όσο τίποτα. Γαμιόμασταν για πολλή ώρα. Είχε απίστευτες αντοχές. Σε κάποιο σημείο αναρωτήθηκα από μέσα μου αν θα χύσει ποτέ. Μου είχε ξεσκίσει το μουνί και ο κώλος μου πρέπει να ήταν κατακόκκινος από τα χαστούκια που μου έδινε εκεί.

Σε μια στιγμή με έσπρωξε προς τα μπρος και έβγαλε το προφυλακτικό. Αμέσως τον πήρα στο στόμα μου. Δευτερόλεπτα αργότερα με έχυσε. Ένιωθα τα ζεστά του χύσια να κυλάνε στο λαιμό μου. Του τον καθάρισα καλά χωρίς να αφήσω σταγόνα. Ξαπλώσαμε αγκαλιά εξουθενωμένοι και μας πήρε ο ύπνος. Το πρωί φροντίσαμε να ξυπνήσουμε για τα καλά την γειτονιά αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 50922)