Έχασα την παρθενιά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας νεαρός έφηβος αποφασίζει να χάσει την παρθενιά του σε οίκο ανοχής. Η πρώτη εμπειρία όμως, δεν θα του είναι καθόλου ευχάριστη… Μια οικογενειακή φίλη, αποφάσισε να τον βοηθήσει να το ξεπεράσει.

Η ιστορία:

Καλημέρα και από μένα στην παρέα του xstream. Η ιστορία που θα σας πω είναι πέρα για πέρα αληθινή. Λαμβάνει χώρα την δεκαετία του ‘80 όταν ένας νεαρός έφηβος ακούγοντας τις περιγραφές των φίλων του αποφασίζει να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στο Μεταξουργείο για να νιώσει αυτή την αίσθηση που του έλεγαν οι φίλοι του όταν επισκέπτεσαι τους οίκους ανοχής.

Τότε δεν υπήρχαν ξένες, ήταν όλες Ελληνίδες. Μετά την σχετική έρευνα μπήκα σε ένα σπίτι σκοτεινό και βρώμικο για να χάσω την παρθενιά μου. Αφού πλήρωσα, μπήκα στο δωμάτιο και περίμενα. Ήρθε η κοπέλα σαν σίφουνας γιατί είχε πολλούς πελάτες άρχισε να φωνάζει ότι την καθυστερώ. Αποτέλεσμα.. κατακόκκινος να κουτρουβαλάω τα σκαλιά. Δεν μιλάμε για επαφή. Προβληματισμένος κατέληξα σπίτι. Οι σκέψεις βασανιστικές. Δεν έτρωγα, δεν έβγαινα, ήμουν μόνο στο δωμάτιο μου. Εκεί ήρθε και με βρήκε η Ντίνα οικογενειακή φίλη στα 26 με πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα πεταχτό κωλαράκι στο 1,60 ύψος.

Με την κουβέντα κατάλαβε τι είχε γίνει. Μετά από δυο μέρες ο άντρας της ήταν πρωινός στη δουλειά και με πήρε τηλέφωνο να πάω σπίτι της να δω κάτι. Με περίμενε νορμάλ ντυμένη και καθίσαμε στο σαλόνι της. Μου εξήγησε ότι είχα λάθος και μου ζήτησε να την ακολουθήσω. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα της κατεβασμένα τα πατζούρια σκοτάδι και πολλά κεράκια αναμμένα και ένα άρωμα υπέροχο. Με φίλησε όπως καμιά άλλη μέχρι τότε. Άρχισε να με χαϊδεύει σε όλο το κορμί. Εγώ κώλωνα δεν ήξερα τι να κάνω. Το κατάλαβε και μου ζήτησε να χαλαρώσω και να το απολαύσω.

Αυτό έκανα. Με έγδυσε και γδύθηκε κι αυτή αργά κι αισθησιακά. Ήρθε από πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στο στόμα και σιγά - σιγά κατέβαινε προς τα κάτω. Σταμάτησε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Έχυσα αμέσως και τίποτα δεν πήγε χαμένο από το στοματάκι της. Εγώ κουνέλι έτοιμος πάλι. Χαμογέλασε και συνέχισε. Ήταν όνειρο. Με κλειστά μάτια απολάμβανα μόνο. Ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να κουνιέται τρίβοντας το μουνάκι της πάνω μου με τον πούτσο μου μέσα.

Χύσαμε μαζί μέσα σε φωνές και αναστεναγμούς. Πάλι όρθιος εγώ, μου στήνεται στα τέσσερα και πάω από πίσω της. Αφού μπαίνω μέσα της μου ζητάει να μην κουνηθώ γιατί θα τα κάνει όλα αυτή. Όντως καρφωνόταν στον πούτσο μου και τον έβγαζε και άφηνε μόνο το κεφαλάκι μέσα και πάλι καρφωνόταν με δύναμη. Πόση ώρα δεν ξέρω αλλά από τα βογκητά της καταλάβαινα ότι έχυνε συνεχώς. Εγώ πασάς.. ακούνητος.. μέσα στην καύλα να τελειώνω μέσα στο μουνάκι της.

Αφού τέλειωσα γύρισε και με πήρε στο στόμα της, με καθάρισε και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα. Τα υγρά μας ήταν υπέροχα. Σηκώθηκα, ντύθηκα και έφυγα άλλος άνθρωπος. Δεν ξαναέγινε τίποτα αλλά αυτό ήταν αρκετό για να έχω μια καλή σεξουαλική ζωή. Σ’ ευχαριστώ πολύ Ντίνα, να είσαι καλά όπου και να είσαι.

(Copyright protected OW ref: 50897)