Με την γιαγιά του φίλου μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας δέχτηκε μια πρόσκληση από δυο ηλικιωμένες για να περάσει μαζί τους ένα τριήμερο σε νησί. Ήταν μια καλή ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά…

Η ιστορία:

Γεια σας φίλοι μου. Θα σας γράψω ακόμη μια ιστορία με την κυρία Νίκη και την κυρία Ράνια που συνέβη φέτος. Από πέρσι το καλοκαίρι το χειμώνα βρεθήκαμε τρεις - τέσσερις φορές αλλά κάποια στιγμή χαθήκαμε, ώσπου φέτος τον Ιούνιο με πήρε τηλέφωνο η Νίκη για να μου πει αν θέλω να πάω τριήμερο μαζί της και με την Ράνια και τον δικό της (είχε κάνει σχέση από το χειμώνα) στη Ρόδο γιατί ο άντρας της δεν ήθελε να πάει. Δεν έχασα την ευκαιρία με όλα τα έξοδα πληρωμένα να πάω εγώ χωρίς να το ξέρει ο άντρας της.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή το πρωί φύγαμε για Ρόδο με αεροπλάνο εγώ, η Νίκη, η Ράνια και ο Μιχάλης, ένας καλός τύπος γύρω στα εξήντα που είχε πολύ χιούμορ και από ότι κατάλαβα είχε σοβαρή σχέση με την Ράνια. Ρώτησα την Νίκη αν ήξερε τίποτα για μας. Απλώς του είχε πει ότι γαμηθήκαμε μόνο εμείς και όχι η Ράνια. Μόλις πήγαμε στο ξενοδοχείο, δεν κρατιόμουν και ήθελα να σκίσω τη μουνάρα της Νίκης για να ξεκινήσει καλά το τριήμερο, όπως και έγινε. Το μεσημεράκι πήγαμε σε ένα ωραίο beach bar μας σερβίρανε και από ένα κοκτέιλ, έκανα μπάνιο με την Νίκη και όταν βγήκαμε και κάτσαμε στις ξαπλώστρες, της είπα:

-    «Καλά, δεν θα βγάλεις το μαγιό σου;»

-    «Θέλεις να το βγάλω;»

-    «Και βέβαια. Ντρέπεσαι;»

-    «Τι να ντραπώ;»

Τότε βγάζει το πάνω μέρος και μένει άγαλμα ο Μιχάλης. Μετά από λίγο το βγάζει και η Ράνια και μου λέει:

-    «Τι θα γίνει μικρέ; Θα μας βάλεις λάδι;»

-    «Μπροστά ή πίσω;»

-    «Αν σε αφήνει ο Μιχάλης…»

Τότε λέω στον Μιχάλη:

-    «Βάλε εσύ στη Νίκη κι εγώ στη Ράνια».

Άρχισα να απλώνω στην πλάτη και της λέω:

-    «Γύρνα να σου βάλω και μπροστά».

Άρχισα να χουφτώνω τις βυζάρες της. Η Νίκη λέει στον Μιχάλη:

-    «Βάλε στα βυζιά μου, μην ντρέπεσαι».

Άρχισε ο Μιχάλης να πιάνει τα βυζιά της. Είχε καυλώσει και φάνηκε στο μαγιό του. Το βράδυ, μετά από αρκετό ξενύχτι, πήγαμε για ένα τελευταίο ποτό στο δωμάτιο μας όλοι μαζί. Τότε η Νίκη άρχισε να με γδύνει μπροστά στους άλλους μένοντας με το μποξεράκι και μου λέει με ένα αυστηρό ύφος:

-    «Βγάλ’ το μόνος σου!»

Ο πούτσος είχε γίνει κάγκελο και γελούσαν όλοι. Με πιάνει η Νίκη και αρχίζει να μου τον γλείφει απαλά. Την πιάνω και της βγάζω το μικρό φόρεμα που φόραγε. Κάποια στιγμή με αφήνει και πάει στον Μιχάλη και του λέει:

-    «Εσύ με τα ρούχα θα μείνεις;»

Αρχίζουν μαζί με την Ράνια να τον γδύνουν και η Νίκη άρχισε να τον τσιμπουκώνει με μανία. Η Ράνια είχε πέσει επάνω του και της έκανε γλειφομούνι. Εγώ τους κοίταζα, και πάω πίσω από την Νίκη και χώνω τον πούτσο μου στο μουνί της. Αλλάξαμε στάση και γαμούσε ο Μιχάλης την Νίκη από το μουνί κι εγώ από τον κώλο. Το ίδιο κάναμε και με την Ράνια. Την άλλη μέρα πήγαμε σε μια απόμερη παραλία. Εγώ κατευθείαν έβγαλα το μαγιό μου και μετά από μια βουτιά που κάναμε λέω:

-    «Ποια θα μου πάρει ένα ωραίο τσιμπούκι;»

-    «Ράνια, πάρε τσιμπούκι στο μικρό και θα πάρω τον καλό να τον πάω πίσω από τα βράχια…» της είπε η Νίκη.

Έχυσα μέσα στο στόμα της και μετά από μισή ώρα ήρθαν και η Νίκη με τον Μιχάλη. Το μουνί της ήταν κατακόκκινο. Την είχε ξεσκίσει. Το ίδιο συνέβη αρκετές φορές το τριήμερο. Περάσαμε φανταστικά. Τύφλα να έχουν οι εικοσάρες. Ευχαριστώ κυρία Νίκη και κυρία Ράνια.

(Copyright protected OW ref: 50756)