Το ξεκώλιασμα της Νάντιας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μετά από μια βδομάδα αποχής, ο Νίκος λαχτάρισε και πάλι το κωλαράκι της Νάντιας και δεν έχασε ευκαιρία…

Η ιστορία:

Πάλι εδώ αγαπητό XStream. Είχα λόγω δουλειάς και κούρασης, μια εβδομάδα να σκίσω το κωλαράκι της Νάντιας. Προηγήθηκε και το ξεκώλιασμα της φίλης της και έτσι μιας και ερχόταν σαββατοκύριακο, είπα να βρεθούμε και να της σκίσω το μικρό κωλαράκι. Είχα πολύ όρεξη και ήθελα αυτή τη φορά να της άνοιγα το κωλαράκι απίστευτα. Οπότε της στέλνω μήνυμα. «Είσαι για ποτάκι το βράδυ καυλάκι μου και μετά για ζουζουνιές;». Και αμέσως απαντάει: «Μου έλειψες μωρό μου. Είσαι καλά; Τι ζουζουνιές; Σπίτι σου να με πας, να με πάρεις από κώλο ως το πρωί γιατί μου έλειψες».

Έτσι παρασκευή βράδυ ποτάκι και μετά σπίτι μου. Της έσκισα τον κώλο μέχρι τις τέσσερις τα ξημερώματα. Οπότε ξαπλώσαμε αγκαλιά και κουβεντιάζαμε. Όσο μιλάγαμε της έτριβα την ξεχειλωμένη κωλοτρυπούλα κι αυτή ήταν επάνω μου κολλημένη και με αγκάλιαζε. Την είχα ψιλοκαυλώσει και της πετάω την ιδέα να την ξεκωλιάσουμε με έναν φίλο μου όλη μέρα, μιας και το κωλαράκι της είναι για πολύ σκίσιμο. Στην αρχή δεν ήθελε με τίποτα αλλά μετά δέχτηκε αφού συμφώνησα κι εγώ ότι θα είναι μόνο για μια φορά και δεν θα ξαναεπαναληφθεί. Βλέπετε ήθελε το μωρό μόνο εμένα και για να μην με χάσει μου έκανε τη χάρη. Έτσι για να την ευχαριστήσω την έστησα στα τέσσερα και της άνοιξα για κανένα μισάωρο τον κώλο χαλαρά και την πήγα σπίτι της. Κατά το μεσημέρι παίρνω το φιλαράκι τηλέφωνο και κανονίζουμε τη φάση για το βράδυ. Παίρνω και την Νάντια και της λέω:

-    «Κάνε μπανάκι καλό, πλύνε και το κωλαντεράκι σου καλά, να είναι καθαρό, γιατί θα πέσει ξεκώλιασμα βαρβάτο».

Πάω το βράδυ, παίρνω την Νάντια και βουρ για το σπίτι μου. Φτάνοντας, να και ο Κώστας. Συστήθηκε με την Νάντια και μπήκαμε μέσα. Βάζω ποτάκια και αρχίζουμε το μπλα μπλα μέχρι να ζεσταθεί λίγο το κλίμα. Σηκώνομαι και αρχίζω να γδύνω την Νάντια και να γλείφω τα βυζάκια της. Οι ρώγες της είχαν καυλώσει και έβγαζαν μάτι. Ο Κώστας βγάζει την πούτσα του και αρχίζει μαλακία. Μετά από λίγο καθόμαστε και οι δυο στον καναπέ και αρχίζει την πίπα η Νάντια πότε σε μένα και πότε στον Κώστα εναλλάξ. Ο Κώστας δεν είχε ιδιαίτερα μεγάλη πούτσα και έφτανε ως το λαρύγγι της Νάντιας, σε αντίθεση με μένα που εκτός από το πουτσοκέφαλο δεν χώραγε τίποτα άλλο στο στοματάκι της. Σηκώνομαι και φέρνω το λιπαντικό για την κωλοτρυπούλα της. Αυτή συνέχιζε τσιμπούκι στον Κώστα και γύρναγε που και που και με κοίταγε καυλωτικά.

Μόλις πάω πίσω της μου στήνει καλά το κωλαράκι της. Της τραβάω ένα καλό κωλοσκάμπιλο, ανοίγω καλά τα κωλομάγουλα και αρχίζω γλειφοκώλι. Δεν χορταίνω με τίποτα να γλείφω το κωλαράκι της. Είναι απίστευτο και πολύ μικρό αλλά με μια κωλότρυπα τεράστια από τα ξεκωλιάσματα μου. Πιάνω το λιπαντικό και της βάζω μέσα στην κωλότρυπα αφού είχε ανοίξει με τη γλώσσα μου και κατευθείαν δούλεμα με τέσσερα δάχτυλα. Αυτή τσιμπούκι στον Κώστα. Πιάνω το καυλί και το καρφώνω στο κωλαράκι της με μιας. Αυτή βόγκαγε και ο Κώστας την είχε πιάσει από το κεφάλι και της γάμαγε το στόμα δυνατά. Έτρεχαν όλο σάλια από το στοματάκι της. Εγώ αρχίζω σφυροκόπημα και μετά από κανένα πεντάλεπτο βγαίνω από το κωλαράκι και της δίνω πίπα. Ο Κώστας τώρα από πίσω της.

-    «Ρε μαλάκα, τι κωλότρυπα είναι αυτή; Την έχεις ξεκωλιάσει!» μου λέει.

Με μιας κι αυτός μπήκε στον κώλο αφού δεν δυσκολεύτηκε καθόλου. Ανεβαίνει από πάνω της και αρχίζει κι αυτός σφυροκόπημα που ακουγόταν σε όλο το δωμάτιο. Εγώ της είχα γεμίσει το στόμα με το πουτσοκέφαλο. Κάνω νόημα στον Κώστα και βγαίνει, κάθεται από πίσω της και τον παίζει. Εγώ ξαπλώνω στον καναπέ με τα πόδια μου να πατάνε στο πάτωμα. Φέρνω από πάνω μου την Νάντια με τα βυζάκια στη μούρη μου και της τουρλώνω το κωλαράκι. Λέω στον Κώστα να μου βάλει στο χέρι αρκετό λιπαντικό και αρχίζω γρασάρισμα κωλότρυπας. Πιάνω την πούτσα και μπαίνω στο κωλαράκι της, ενώ ταυτόχρονα γλείφω τα βυζάκια.

Αρχίζω σφυροκόπημα και μετά από λίγο κάνω νόημα στον Κώστα να μπει κι αυτός κώλο. Κατεβάζω ρυθμό, έρχεται ο Κώστας από πίσω της και τον χώνει σιγά - σιγά. Αυτή ξαφνιάστηκε και έσκουζε από το τσούξιμο αφού είχε τώρα δυο καυλιά μέσα στο κωλαράκι της. Της γαμάγαμε τον κώλο έτσι σταθερά για δεκαπέντε λεπτά. Της ανοίξαμε απίστευτα το κωλαράκι. Βγαίνει ο Κώστας και παίρνει την φωτογραφική μηχανή και τράβαγε φωτογραφίες που της άνοιγα το κωλαράκι. Σταματάω πάω από πίσω της την τουρλοκωλιάζω καλά στα τέσσερα και αρχίζω δυνατό σκίσιμο. Έβγαινα, της άνοιγα με τα χέρια τα κωλομάγουλα και ο Κώστας φωτογράφιζε την απίστευτη κωλότρυπα.

Μετά πάει μπροστά της και της δίνει πίπα μέχρι που έχυσε στο στόμα της. Εγώ την ξεκώλιαζα σταθερά και δυνατά ώσπου μου ήρθε να χύσω. Βγαίνω, της δίνω πίπα και της μπουκώνω το στοματάκι με πολύ χύσι. Πέσαμε ξεροί και οι τρεις στον καναπέ εξαντλημένοι. Κάνουμε μπανάκι και αράζουμε για λίγο τηλεόραση. Η Νάντια στη μέση του καναπέ. Οπότε, μετά από κανένα μισάωρο μας πιάνει τα καυλιά και αρχίζει μαλακία. Μετά ρούφηγμα αρχιδιών και τσιμπούκι εναλλάξ. Μετά την ξαπλώνω στον καναπέ με ανοιχτά πόδια και της τα τυλίγω κάτω από τους ώμους της. Το κωλαράκι της τεντωμένο έξω από τον καναπέ. Λιπαντικό στην πούτσα, κάρφωμα στο κωλί και σκίσιμο δυνατά. Μετά ο Κώστας.

Της ανοίξαμε το κωλοτρυπίδι έτσι για είκοσι λεπτά. Μετά πάλι στα τέσσερα και άνοιγμα κώλου. Όταν κουραζόταν ο ένας, έμπαινε ο άλλος. Άλλη μισή ώρα ξεκώλιασμα στα τέσσερα. Μετά ένας - ένας άδειαζε μέσα στο κωλάντερο. Και να οι φωτογραφίες με την Νάντια στα τέσσερα με ανοιγμένο κωλαράκι,να τρέχουν τα χύσια από μέσα. Απίστευτη εικόνα. Μετά από αυτό πέσαμε για ύπνο στην κρεβατοκάμαρα, αφού είχε πάει τρεις το πρωί. Κατά τις επτά το πρωί είχα πολλές καύλες. Παίρνω όπως κοιμότανε την Νάντια αγκαλιά σαν μωρό και την πάω στο καναπέ του σαλονιού. Αυτή ξυπνάει από το γλειφοκώλι που της κάνω και μου λέει:

-    «Καλά, είσαι απίστευτος!»

Την στήνω στα τέσσερα και την ξεκώλιασα πολύ δυνατά. Ο Κώστας ξύπνησε από τα βογκητά και το σφυροκόπημα, αλλά όταν ήρθε εγώ την έχυνα μέσα στο κωλαράκι. Του Κώστα του πήρε απλώς μια πίπα γιατί έπρεπε να φύγει. Κάναμε μπανάκι, ήπιαμε και καφεδάκι και αράξαμε. Αυτή κυκλοφορούσε μόνο με το στρινγκάκι της. Βάζω στον υπολογιστή τις φωτογραφίες που βγάλαμε και η Νάντια δεν πίστευε στα μάτια της πως της είχα ανοίξει το κωλαράκι. Αυτή καθότανε στα γόνατα μου κι εγώ της έτριβα το μουνάκι που είχε μουσκέψει. Αρχίζει να με γλείφει στο λαιμό και της λέω στο αφτάκι:

-    «Θέλω να σου ανοίξω το κωλαράκι πάλι όπως στις φωτογραφίες».

Με αρχίζει γλωσσόφιλα και την παίρνω αγκαλιά πάλι και την στήνω στα τέσσερα σε ένα χαμηλό καναπεδάκι που έχω. Κάθομαι από πίσω της και αρχίζω να παίζω μαλακία και να της ρίχνω ταυτόχρονα σκαμπίλια στο κωλαράκι. Πλησιάζω και μπαίνω στο κωλαράκι. Αυτή κούναγε ναζιάρικα το κωλαράκι δεξιά, αριστερά, και να εγώ κωλοσκάμπιλα. Την γραπώνω από την μεσούλα και της τραβάω ένα σκίσιμο τρελό με πολύ ένταση. Της έδωσα το κωλοτρυπίδι στο χέρι. Βγαίνω και της το δίνω πίπα και γεμίζει χύσι το στόμα της. Τα ήπιε όλα.. δεν άφησε ούτε σταγόνα. Ήταν το δωράκι της μου είπε γιατί της έσκισα πολύ ωραία το κωλαράκι από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα. Φόρεσε τα ρούχα της, την αποχαιρέτησα και κανονίσαμε πότε θα βρεθούμε πάλι για άνοιγμα κώλου. Απίστευτο Σαββατοκύριακο περάσαμε. Κάτσε μη σκάσει και κανένα τηλέφωνο από τη φίλη της.

(Copyright protected OW ref: 50573)