Μου έσκισε την γυναίκα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Υπόθεση: Ότι δίνεις παίρνεις σ’ αυτή τη ζωή κι όταν πηδάς τη γυναίκα του άλλου, περίμενε να πηδήξουν και την δική σου…

Η ιστορία:

Είμαστε ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζούμε σε μια μικρή πόλη της Βορείου Ελλάδος. Εγώ 39 χρονών, 1,90 ύψος και σχετικά γυμνασμένος και η γυναίκα μου 35 χρονών, 1,70 ύψος με πολύ ωραίες βυζάρες και παρόλα τα λίγα επιπλέον κιλάκια που έχει, το ατού της είναι ο απίστευτα στητός κώλος της. Σε γενικές γραμμές, μετά από πολλά χρόνια γάμου, η ερωτική μας ζωή κρίνεται ικανοποιητική.

Στην εταιρία που εργάζομαι προσλήφθηκαν ένα ζευγάρι μαύροι. Η γυναίκα ήρθε στο ίδιο γραφείο με μένα ενώ ο άντρας ήταν σε διπλανό γραφείο. Αυτή, η Τζ., σαραντάρα, γύρω στο 1,70, γεματούλα με μικρό στήθος, μακριά μαλλιά, κάτι τεράστια χείλη που ήταν πρόκληση και ένα μεγάλο ολοστρόγγυλο και στητό κώλο, ενώ αυτός, ο Π. (μια αρκούδα), επίσης σαραντάρης, πανύψηλος τύπος και πολύ γυμνασμένος. Και οι δύο χαμογελαστοί και ευχάριστοι τύποι.

Η γυναίκα του μου είπε πως έψαχναν για σπίτι και εντελώς τυχαία δίπλα μας υπήρχε ένα άδειο σπίτι και της το πρότεινα. Αφού ήρθαν και το είδαν το νοίκιασαν και σε λίγες μέρες τακτοποιήθηκαν δίπλα μας. Κάναμε πολύ παρέα και περνούσαμε πολύ καλά. Η γυναίκα μου με την Τζ. είχαν γίνει κολλητές αλλά και εγώ με τον Π. ήμασταν σχεδόν κολλητοί. Ο Π. πάντα έλεγε πόσο τυχερός είμαι γιατί έχω μια πανέμορφη γυναίκα και πως εάν δεν είχε παντρευτεί την Τζ. θα ήθελε να παντρευτεί μια γυναίκα σαν την γυναίκα μου ενώ και η Τζ. πάντα έλεγε ότι εάν ποτέ απατήσει τον Π. με έναν άντρα σαν κι εμένα θα το έκανε και όλοι γελούσαμε. Αυτές οι κουβέντες πάντα λέγονταν και πάντα υπήρχαν υπονοούμενα εκατέρωθεν αλλά μέχρι εκεί.

Η δουλειά μου είναι τέτοια που απαιτεί πολλά ταξίδια. Σε ένα από αυτά έπρεπε να έρθει και η Τζ. μαζί μου. Ετοιμαστήκαμε πρωί - πρωί και φύγαμε για την Αθήνα (εγώ και η Τζ.). Τελειώσαμε σχετικά νωρίς και έτσι πριν πάμε στο ξενοδοχείο σταματήσαμε για φαγητό και μετά συνεχίσαμε την κουβέντα μας σε ένα μπαράκι δίπλα στο ξενοδοχείο. Συζητούσαμε και η Τζ. άρχισε να μου κάνει παράπονα για τον Π. ότι δεν την προσέχει, δεν κάνουν έρωτα συχνά και όσο λέγαμε αυτά είχε ακουμπήσει ολόκληρη επάνω μου. Σε μια στιγμή, λίγο το ποτό, λίγο η κουβέντα, όπως γύρισε το πρόσωπό της προς εμένα την φιλάω και εκείνη δεν κάνει κάτι για να το σταματήσει. Το αντίθετο, σφίγγεται επάνω μου και ενώ βάζει τη γλώσσα της μέσα στο στόμα μου, μου χουφτώνει την πούτσα.

Εκεί που φιλιόμαστε σηκώνεται και φεύγει χωρίς να μου πει τίποτα. Αφού πληρώνω, φεύγω και πάω στο ξενοδοχείο και χτυπάω την πόρτα από το δωμάτιο της. Μου ανοίγει και πριν προλάβω να μιλήσω, μου λέει ότι ήταν λάθος και προσπαθεί να κλείσει την πόρτα. Εγώ καυλωμένος όπως ήμουνα και λίγο παραπάνω πιωμένος, μπαίνω μέσα και κλείνω την πόρτα. Χωρίς κουβέντα ορμάω επάνω της και την χουφτώνω τα βυζιά και την απίστευτη κωλάρα της ενώ ταυτόχρονα την φιλάω. Προσπαθεί να με αποφύγει αλλά δεν τα καταφέρνει. Με μια κίνηση την πετάω στο κρεβάτι, την σκίζω τα ρούχα και αρχίζω να την χαϊδεύω σε όλο της το σώμα.

Αντιστέκεται αλλά όχι με ιδιαίτερη επιτυχία. Απτόητος εγώ βγάζω την πούτσα μου που είναι από ώρα έτοιμη και αρχίζω να την γαμάω από το μουνί. Σταματάει να αντιστέκεται και τυλίγει τα πόδια της γύρω από την μέση μου και με πιέζει να μπω ακόμη πιο μέσα της. Αφού την γαμάω ώρα από το μουνί και ετοιμάζομαι να χύσω, τραβιέμαι και της τον δίνω στο στόμα. Τον βάζει μέσα και αρχίζει την πίπα μέχρι να χύσω. Αφού τελείωσα, το μόνο που μου είπε ήταν:

-    «Ευχαριστήθηκες;» και σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο.

Έφυγα από το δωμάτιο της και πήγα στο δικό μου χωρίς να πω τίποτα. Το επόμενο πρωί που ξεμέθυσα και συνειδητοποίησα τι έγινε, πήγα να της ζητήσω συγνώμη, αλλά δεν δέχτηκε και σε όλη τη διάρκεια της επιστροφής δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Στο γραφείο πάψαμε να μιλάμε παρά μόνο για θέματα της δουλειάς, ενώ και στο σπίτι πάψαμε να κάνουμε παρέα. Η γυναίκα μου πάντα ρωτούσε τι έγινε και ποτέ δεν της είπα την αλήθεια. Με την Τζ. βγαίνανε και πίνανε κανέναν καφέ αραιά και που αλλά η Τζ. δεν ξανάρθε στο σπίτι μας ποτέ. Το αποκορύφωμα ήταν ότι μετακόμισαν από το σπίτι τους και πήγαν μακριά από εμάς. Πάντα ρωτούσε η γυναίκα μου εάν έγινε κάτι, ενώ και ο Π. όποτε συναντιόμασταν στην δουλειά με απέφευγε.

Πέρασε ο καιρός και η γυναίκα μου σταμάτησε να με ρωτάει ενώ συνέχιζε να βρίσκεται αραιά και που με την Τζ. Μια μέρα έρχεται ένας κούριερ και μου δίνει ένα φάκελο. Δεν είχε όνομα αποστολέα. Τον ανοίγω και βλέπω ένα dvd το οποίο έξω από το κουτί γράφει να το δω μόνος. Με πολύ περιέργεια περιμένω το απόγευμα που φεύγουν όλοι από τη δουλειά και μένω στο γραφείο μόνος μου για να το δω. Ξεκινάει το dvd και έκπληκτός διαπιστώνω ότι είναι το καινούργιο σπίτι του Π. και της Τζ. Έχει ήχο γιατί ακούω να χτυπάει το κουδούνι και βλέπω τον Π. να ανοίγει την πόρτα φορώντας μόνο ένα σορτς (ήταν καλοκαίρι) και φαινόταν καθαρά το καλογυμνασμένο του σώμα, ενώ μέσα από το σορτς ξεχώριζε ένα τεράστιο εργαλείο.

Η έκπληξη μου γίνεται μεγαλύτερη όταν ανοίγοντας ο Π. την πόρτα βλέπω να μπαίνει η γυναίκα μου. Φοράει ένα λεπτό, κοντό, άσπρο φουστανάκι με κουμπιά στο στήθος (χωρίς σουτιέν) τα οποία τα περισσότερα είναι ανοιχτά με αποτέλεσμα να φαίνονται τα βυζιά της. Τα πόδια της καλοξυρισμένα να γυαλίζουν απίστευτα, ενώ η στρινγκάρα της ξεχώριζε από το λεπτό ύφασμα του φορέματος. Η γυναίκα μου μόλις είδε πως είναι ντυμένος ο Π. γούρλωσε τα μάτια της και προσπάθησε να κρύψει την έκπληξή της (μετά από τόσα χρόνια γάμου επιτρέψτε μου να την γνωρίζω αρκετά καλά). Αφού ετοιμάζει καφέδες ο Π. και αρχίζουν να μιλάνε για τον καιρό, παίρνουν τους καφέδες και πάνε να καθίσουν. Η γυναίκα μου κάθεται σταυροπόδι σε ένα καναπέ και δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία του Π. αφού φαίνονται καθαρά τα μπούτια της μέχρι επάνω στον κώλο. Ο Π. κάθεται δίπλα της και αρχίζει να της λέει:

-    «Σε φώναξα εδώ με πρόσχημα ότι έμαθα τι έγινε και δεν κάνουμε πια παρέα… αλλά η αλήθεια είναι ότι σε φώναξα εδώ τώρα που λείπει η Τζ. για να σου πω ότι από την πρώτη μέρα που σε είδα σε γουστάρω πολύ».

Συνειδητοποιώ ότι ο Π. την πέφτει στην γυναίκα μου και περιμένω να δω πως θα αντιδράσει αυτή. Πιστεύω ότι διακριτικά θα σηκωθεί και θα φύγει. Όμως αυτή δεν φεύγει και του λέει:

-    «Τι πράγματα είναι αυτά; Είμαστε παντρεμένοι και οι δύο και δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!» και άλλες τέτοιες αηδίες.

Εκείνος απτόητος την ρωτάει:

-    «Δηλαδή τόσα χρόνια δεν έχεις απατήσει ποτέ τον άντρα σου;»

Εκείνη απαντάει κοφτά:

-    « Όχι».

-    «Ούτε ποτέ έτυχε να σου περάσει από το μυαλό να τον απατήσεις μετά από τόσα χρόνια γάμου;» συνεχίζει προκλητικά ο τύπος.

-    «Ε, κάποιες φορές περνάει από το μυαλό μου, αλλά δεν έτυχε να βρω τον κατάλληλο» λέει η γυναίκα μου.

Αρχίζω να προβληματίζομαι γιατί αντί να σηκωθεί να φύγει, εκείνη συνεχίζει την συζήτηση. Ο Π. επιμένει:

-    «Δηλαδή δεν σου την έπεσε ποτέ κανένας τόσα χρόνια;»

-    «Υπήρχαν δυο άτομα από τη δουλειά του άντρα μου που μου χώθηκαν. Μάλιστα σε ένα πάρτι της εταιρίας ο ένας από αυτούς με πρόσχημα ότι ήθελε να χορέψουμε με πήρε από τον άντρα μου και την ώρα που χορεύαμε μου χούφτωνε τον κώλο και μου έλεγε ότι ήθελε να με γαμήσει και ότι εάν δεχόμουνα θα μου έδινε ότι ήθελα» λέει η γυναίκα μου.

Ακούγοντας το έχω μείνει κάγκελο γιατί δεν είχα καταλάβει τίποτα. Όση ώρα μιλάνε ο Π. έχει απλώσει το χέρι του και χαϊδεύει τα μπούτια της και ενώ περιμένω να τον βρίσει και να φύγει, τον αφήνει χωρίς να του πει τίποτα. Η πούτσα του Π. έχει μεγαλώσει τόσο που αρχίζει να βγαίνει έξω από το σορτς που φορούσε. Βλέπω την γυναίκα μου να της χουφτώνει ο Π. τα μπούτια και εκείνη να αρχίζει να βλέπει την πούτσα του και να αντιλαμβάνομαι ότι ψιλογουστάρει. Το θέμα είναι ότι το κατάλαβε και ο Π. και με μιας αρπάζει το χέρι της γυναίκας μου και το βάζει επάνω στην πούτσα του και αρχίζει να τον τρίβει λέγοντας της:

-    «Δηλαδή τώρα δεν θες να δοκιμάσεις να δεις πώς είναι να σε σκίζει αυτό το εργαλείο;»

Ταυτόχρονα το χέρι από τα μπούτια της γυναίκας μου πήγε στα βυζιά της, που ξεχείλιζαν μέσα από το φόρεμα, και άρχισε να τα χαϊδεύει τρίβοντας και τσιμπώντας ελαφρά τις ρώγες της. Κάτι προσπαθεί να πει η γυναίκα μου αλλά είναι τέτοια η καύλα της που δεν κατάλαβα τι έλεγε. Τότε ο Π. πιέζει το κεφάλι της και το κατεβάζει επάνω στην πούτσα του και κυριολεκτικά την βάζει να την φάει. Αρχίζει η γυναίκα μου να του παίρνει μια απίστευτη πίπα που ενώ κόντευα να εκραγώ από τα νεύρα μου η πούτσα μου άρχισε να σηκώνεται. Ενώ αυτή του έπαιρνε πίπα ο Π. την είχε ανεβάσει όλη επάνω στον καναπέ και την έστησε στα τέσσερα. Αυτός καθιστός να του παίρνει πίπα η γυναίκα μου κι αυτή στα τέσσερα με το χέρι του Π. να έχει σηκώσει την φούστα και να μου δείχνει την κωλάθρα της γυναίκας μου και να της τρίβει το μουνί της που είχε πρηστεί.

-    «Έτσι μανάρι.. παίξε και με τα αρχίδια μου. Όλα δικά σου είναι!» της έλεγε.

Όση ώρα του έγλειφε τα αρχίδια η πούτσα του είχε μεγαλώσει τόσο που νομίζω δεν είχα ξαναδεί τέτοιο μέγεθος ούτε σε τσόντες. Τεράστιος και χοντρός και η γυναίκα μου να προσπαθεί να τον βάλει όλον στο στόμα της (χωρίς επιτυχία λόγω μεγέθους). Το μουνί της έχει πρηστεί και ήδη διακρίνονται κάποια υγρά που στάζουν. Ο Π. έχει αρχίσει και τρίβει την τρύπα από τον κώλο της και γυρνώντας στην κρυφή κάμερα (που κατέγραφε αυτά που έβλεπα) λέει με νόημα:

-    «Θα στην σκίσω!»

Είμαι σίγουρος ότι το έλεγε σε μένα, αλλά η γυναίκα μου νομίζοντας ότι μιλάει σε εκείνην απαντά:

-    «Κάνε με ότι θες αγόρι μου. Αν το θες σκίσ’ την κι αυτήν».

Έχω βγάλει την πούτσα μου έξω και τραβάω μαλακία ενώ βλέπω έναν τύπο να γαμάει την γυναίκα μου, ο οποίος την έχει ξαπλώσει στον καναπέ, της έχει βγάλει το φόρεμα και αρχίζει να την φιλάει στα βυζιά, να δαγκώνει τις ρώγες της και σιγά - σιγά να κατεβαίνει προς το μουνί της. Η δικιά μου να βογκάει και να του λέει:

-    «Έλα.. γλείψε μου το μουνί. Φάτο! Δεν μπορώ άλλο…»

Αρχίζει και της γλείφει το μουνί, της δαγκώνει ελαφρά την κλειτορίδα και έχει χώσει δυο από τα τεράστια δάχτυλα του μέσα της να την γαμάει, ενώ ταυτόχρονα αυτός έχει σηκωθεί και βάζει την πούτσα του στο στόμα της. Η δικιά μου γλείφει το κεφάλι της πούτσας ενώ με τα χέρια της τραβάει μαλακία στο εργαλείο του Π. Εγώ τραβούσα μαλακία μόνος μου και η γυναίκα μου τραβούσε μαλακία σε έναν άλλον. Την ξαναγυρνάει στα τέσσερα και ενώ συνεχίζει να του παίρνει πίπα, αυτός παίζει με τις βυζάρες της ενώ της δίνει και ελαφριά χαστούκια στον κώλο. Αφού βλέπει ότι δεν διαμαρτύρεται για τα χαστούκια, αρχίζει και ανεβάζει την ένταση τους με αποτέλεσμα να της κοκκινίσει και τα δύο κωλομέρια. Πάει από πίσω της και αρχίζει να χτυπάει την κλειτορίδα με το πουτσοκέφαλο του. Αυτό ήταν.. η δικιά μου άρχισε να ουρλιάζει:

-    «Σκίσε με πουτσαρά μου! Δεν αντέχω άλλο… Χτύπα με τα κωλομέρια!»  

Τότε της χώνει το εργαλείο του μέσα στο μουνί της και αρχίζει να μπαινοβγαίνει πότε πολύ γρήγορα και πότε πιο σιγά ενώ τα χαστούκια στο κωλομέρια συνεχίζονταν.

-    «Σε γαμάει μωρή έτσι ό άντρας σου:» την ρωτάει.

-    «Όχι τόσο καλά γαμιά μου…» απαντάει εκείνη και αρχίζω να τρελαίνομαι.

Την γυρνάει και την σηκώνει στην αγκαλιά του και συνεχίζει το σφυροκόπημα. Η δικιά μου έχει τρελαθεί από την ηδονή. Ουρλιάζει, φωνάζει και δεν σταματάει με τίποτα. Κάθεται αυτός στον καναπέ και ανεβαίνει αυτή επάνω του, αλλά την βάζει με την πλάτη προς αυτόν για να την βλέπω στην κάμερα, ενώ με τα δυο του χέρια χουφτώνει τα βυζιά της. Εκείνη να έχει τρελαθεί και να πηδάει επάνω στην πούτσα του πολύ γρήγορα και ασταμάτητα. Εγώ έχω χύσει δυο φορές από την μαλακία κι αυτός να συνεχίζει. Τώρα, έτσι όπως την έχει γυρισμένη με πρόσωπο σε εμένα, αρχίζει και της τρίβει την κλειτορίδα και μετά δίνει το δάχτυλό του να το γλείψει. Πειθήνιο όργανο η γυναίκα μου, υπακούει σε οτιδήποτε της κάνει.

Μετά από αρκετή ώρα, την βάζει να γονατίσει και αρχίζει να χύνει στο πρόσωπο της στα βυζιά της και σε όλο το σώμα της. Ακόμα και τώρα απορώ που το είχε όλο αυτό το σπέρμα. Η δικιά μου να παίρνει τα χύσια από όλο το σώμα της και να τα καταπίνει μέχρι που τελείωσαν όλα. Αφού κάθισαν λίγο έτσι, σηκώθηκε ή γυναίκα μου να πάει για μπάνιο. Τότε γυρνάει αυτός προς την κάμερα και μου λέει:

-    «Για να μάθεις να γαμάς την γυναίκα μου!».

(Copyright protected OW ref: 50326)