Το ξεκώλιασμα της Λίλας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Νίκος γνώρισε τη Λίλα που είχε απίστευτο κωλαράκι αλλά ήταν παραμελημένη από τον άντρα της, και μιας και ήταν η αδυναμία του να ξεσκίζει τέτοια κωλαράκια, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η ιστορία:

Αυτή η ιστορία είναι λίγο παλιά, το 2003, χειμώνας. Τη Λίλα την γνώρισα μέσα από την παρέα μου ένα βράδυ που είχαμε πάει για ποτάκι. Ήταν γύρω στο 1,75, σγουρομάλλα, μελαχρινή, αδύνατη γύρω στα 60 κιλά με μικρό βυζάκι, αλλά απίστευτο κωλαράκι. Το μόνο αρνητικό σημείο, ότι ήταν παντρεμένη.

Εκείνες τις ημέρες ο άντρας της είχε πεταχτεί στην Κύπρο για δουλειές. Ενώ κουβεντιάζαμε με όλη την παρέα έβλεπα όλο καρφωτές ματιές από την Λίλα και χαμογελάκια. Όπα λέω από μέσα μου. Κάτι πρέπει να κάνω απόψε με τη Λίλα και να μου δώσει το απίστευτο κωλαράκι της. Η ώρα πέρναγε και η παρέα ήθελε να φύγει, οπότε λέω τζίφος η δουλειά, θα την βγάλουμε με μαλακία απόψε. Χαιρετηθήκαμε όλοι κι εγώ τους λέω ότι θα κάτσω για κανένα ποτό ακόμα, οπότε η Λίλα τους λέει:

-    «Φύγετε. Εγώ θα κάνω λίγο παρέα στο Νίκο, γιατί σπίτι θα βαριέμαι μόνη».

Εγώ γούσταρα αυτή την εξέλιξη. Την κερνάω ένα κρασάκι και κουβεντιάζαμε για τους εαυτούς μας. Μετά και από άλλο ένα κρασάκι που την κέρασα, χαλάρωσε και πιάσαμε τα ερωτικά. Μου έλεγε ότι ο άντρας της λόγω φόρτου εργασίας δεν την ικανοποιούσε καλά σεξουαλικά και δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά τον είχε και μικρό και δεν της γέμιζε τα κενά.

-    «Είναι αγχωμένος πολύ με της δουλειές του» της λέω.

-    «Κι εγώ τι φταίω αν αυτός είναι μαλάκας και δεν εκμεταλλεύεται τώρα που είμαστε νέοι να χαρούμε τον έρωτα;»

-    «Ναι, συμφωνώ».

-    «Για πες μου τώρα και τα δικά σου…» μου λέει.

-    «Εγώ είμαι ελεύθερος και ωραίος. Γουστάρω να γαμάω κωλαράκια τέλεια σαν το δικό σου. Για παράδειγμα: αν ήμασταν εμείς οι δυο ζευγάρι, τώρα δεν θα κουβεντιάζαμε άλλα θα σου άνοιγα το κωλαράκι μέχρι το πρωί με το 21 πόντους καυλί μου. Αλλά βλέπεις, άλλος είναι ο τυχερός που σε χαίρεται».

-    «Αυτά είναι! Άσε τον μαλάκα εκεί που είναι».

Αν και έχει μικρό πούτσο ο άντρας της, δεν του έχει δώσει κώλο.

-    «Δεν μου λες, πάμε σπίτι μου για ποτό; Δυο τετράγωνα πιο κάτω μένω. Αλλά πρόσεξε, είμαι περίεργη να δω αν όντως έχεις 21 πόντους εργαλείο…»

-    «Λίλα, αν σηκωθεί το κοντάρι μου δεν φεύγω αν δεν σκίσω κώλο. Οπότε άστο».

-    «Καλά, έλα εσύ και θα δω τι θα κάνω αν σε καυλώσω».

-    «Λίλα, και μόνο που βλέπω το κωλαράκι σου, είμαι φτιαγμένος».

Πάμε σπίτι της και μόλις μπαίνουμε μέσα, τι ποτά και αρχίδια τώρα; Πλακωνόμαστε στα φιλιά. Της βγάζω τα βυζάκια έξω και αρχίζω να τα γλείφω.. και στο λαιμό το ίδιο.

-    «Θέλω να δω τον πούτσο σου» μου λέει.

Ξεβρακώνομαι όλος και μόλις είδε την ψωλάρα σάστισε.

-    «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια πούτσα!» μου λέει και γέλαγε.

-    «Τι; Έχεις πρόβλημα;» της λέω.

-    «Όχι μωρό μου. Θέλω απόψε να με πηδήξεις με αυτό το πράμα. Σε θέλω σαν τρελή!»

Της βάζω να μου σαλιώσει δυο δάχτυλα και αρχίζω να της τρίβω την κωλοτρυπούλα.

-    «Μωρό μου, ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου. Θέλεις να σκίσεις το κωλαράκι μου αλλά φοβάμαι…»

-    «Εγώ σε προειδοποίησα» της λέω.

-    «Είναι τεράστιος ρε μωρό!» μου λέει.

-    «E, τότε περίμενε να γαμηθείς με τον φιρφιρίκο σου!» της λέω.

-    «Θα με ανοίξεις πολύ ρε μωρό!» μου λέει.

-    «E και; Γιατί ήρθαμε εδώ; Για να παίξουμε τις κουμπάρες;»

-    «Να κάνουμε ένα μπανάκι να χαλαρώσουμε;»

-    «Αμέ!» της λέω.

Μπαίνει πρώτη η Λίλα και μετά εγώ. Μόλις τελείωσα και βγήκα από το μπάνιο την ακούω να λέει:

-    «Έλα στο δωμάτιο μωρό μου…»

Μπαίνω και μένω μαλάκας. Η Λίλα πάνω σε ένα πολύ χαμηλό κρεβάτι το πολύ 30 πόντους ύψος από το πάτωμα, αυτή να είναι στα τέσσερα με τουρλωμένο όσο γίνεται το κωλαράκι της και δίπλα της ένα βαζάκι βαζελίνη. Καύλωσα αμέσως. Πάω μπροστά της και της τον δίνω πίπα. Μου τον βάραγε μαλακία και μετά με τσιμπούκωνε. Ίσα που χώραγε το ψωλοκέφαλο στο στόμα της. Μετά ρούφαγε τα μπαλάκια και μετά πάλι πίπα. Και μόλις έβγαζε το στοματάκι της από την ψωλή τράβαγε ρούφηγμα και έκανε σαν σαμπάνια ο ήχος του τσιμπουκιού. Ήταν πολύ καυλιάρα.

-    «Ήρθε η ώρα να ασχοληθώ με την ροδελίτσα σου…» της λέω.

-    «Θέλω ήρεμα μωρό μου…» μου λέει.

-    «Στην αρχή χαλαρά, αλλά αργότερα θα πέσει πολύ σκίσιμο!» της λέω.

Της δίνω γλωσσόφιλο και μου λέει καυλιάρικα:

-    «Ναι μωρό μου, άνοιξε μου το παρθένο κωλαράκι».

Πάω από πίσω και αρχίζω γλείψιμο ροδέλας για αρκετή ώρα. Έσταζε το μουνάκι της υγρά. Ανοίγω το βαζάκι με τη βαζελίνη, παίρνω μια γερή ποσότητα και αρχίζω να γρασάρω την ροζ κωλοτρυπούλα της. Μέσα - έξω ένα δάχτυλο στην αρχή και μετά δεύτερο και τρίτο. Τρία δάχτυλα έκαναν καλή δουλειά μαζί με την βαζελίνη. Μετά από κανένα τέταρτο, αφού της δούλεψα καλά την κωλοτρυπούλα, πασαλείφω και την πούτσα και κάνω κυκλικές κινήσεις με το πουτσοκέφαλο στην κωλότρυπα. Αυτή έπαιζε το μουνάκι της και αναστέναζε. Σπρώχνω λίγο το κεφάλι να μπω αλλά τίποτα. Έβαζα, έβγαζα για λίγο την άκρη του πουτσοκέφαλου, οπότε την πιάνω από τη μέση γερά και μπήγω το πουτσοκέφαλο μέσα στην σούφρα και πετάχτηκε λες και την τίναξε ρεύμα.

-    «Όου! Με πεθαίνεις!» μου λέει. «Ααααχ… Ααααα! Μηηηηη!»

Κάθομαι λίγα δευτερόλεπτα έτσι μέσα της, βγάζω το κεφάλι έξω, της βάζω λίγο βαζελίνη ακόμα και της τραβάω μερικά σκαμπίλια στο κωλαράκι. Μιλάμε για απίστευτο κωλαράκι. Ξανά μέσα το κεφάλι σιγά - σιγά και κωλοσκάμπιλα ταυτόχρονα. Της λέω να μου ανοίξει με τα χέρια της τα κωλομάγουλα της όσο μπορεί. Αυτή υπάκουσε κι εγώ την πιάνω πάλι από την μέση και αρχίζω το μπήξιμο σιγά - σιγά. Μόλις της έβαλα 10 πόντους, άρχισα σιγά - σιγά να βγαίνω και πριν βγω, ξανά μέσα. Της γάμαγα έτσι αργά και σταθερά τον κώλο για κανένα δεκάλεπτο. Με μια κίνηση τον βγάζω έξω απότομα και ακούστηκε ένα δυνατό πλοπ λες και πετάχτηκε ο φελλός σαμπάνιας. Φτύνω την κωλότρυπα και ξαναμπαίνω. Μέσα - έξω, μέσα - έξω σταθερά.

Μόλις τραβιότανε προς τα έξω η πούτσα, τραβιότανε και η σούφρα της λες και θα ξεκολλούσε. Ήταν απίστευτη αίσθηση. Αρχίζω σιγά - σιγά με πιο γρήγορο ρυθμό. Αυτή βόγκαγε και έλεγε πιο σιγά γιατί την έχω ανοίξει πολύ. Εγώ πέρα βρέχει. Γάμαγα έναν από τους ωραιότερους κώλους. Σαν αχλαδάκι τον έβλεπα όπως ήταν στα τέσσερα. Ήταν πολύ λείο το κωλαράκι και χωρίς την παραμικρή ραγάδα. Η εικόνα που της είχα γεμίσει την κωλότρυπα με την ψώλα μου, με έκανε να ανεβάσω για λίγο πολύ γρήγορο ρυθμό πράγμα που την έκανε να σκούζει από το τσούξιμο. Αλλά πλέον το κωλαράκι της το είχα ανοίξει καλά.

-    «Με έχεις σκίσει μωρό μου, αλλά γουστάρω!» μου λέει.

Βγαίνω και αφού γλυκοφιλιόμαστε της λέω:

-    «Πάμε λίγο δυνατά;»

-    «Είμαι όλη για πάρτι σου!» μου λέει.

-    «Ναι αλλά μην πεις στον άντρα σου ότι σου έσκισα το κωλαράκι, έτσι;»

-    «Δε θα πω τίποτα» λέει γελώντας.

Ξαπλώνω στο κρεβάτι και την βάζω να καθίσει πάνω μου για να βλέπω πλάτη. Ακουμπάει με τις παλάμες στο στήθος μου και ανοίγει τα ποδαράκια της. Αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει σιγά - σιγά, οπότε την σταματάω και αρχίζω εγώ τώρα. Της τραβάω ένα σφυροκόπημα απίστευτο που την ξεκώλιασα κανονικά. Της πιάνω τα πόδια και της τα σηκώνω ψηλά να μην ακουμπάνε στο κρεβάτι και την σκίζω κανονικά. Έτσι άντεξα για περίπου δώδεκα λεπτά. Σταμάτημα και πάλι στα τέσσερα. Την ψωλιάζω και ανεβαίνω από πάνω της. Εκεί πραγματικά την ξεκώλιασα τη Λίλα γιατί είναι η αγαπημένη μου στάση να γαμάω κώλο και να χτυπάνε τα αρχίδια στα κωλομάγουλα. Μετά και από αυτό το σφυροκόπημα έχυσα μέσα στο κωλαράκι της, και πέσαμε εξαντλημένοι στο κρεβάτι.

Εκείνο το βράδυ της άνοιξα άλλες δυο φορές το κωλαράκι και έφυγα στις πέντε το πρωί για να μη με δει κανένας. Από τότε, μόλις έφευγε ο άντρας της Λίλας, την πήγαινα σε ξενοδοχείο και της έσκιζα τον κώλο όλη μέρα. Και να φανταστείτε ότι ο άντρας της ούτε κωλοδάχτυλο δεν της έχει βάλει ακόμα!

(Copyright protected OW ref: 50200)