Μικρή ξεκωλιάρα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Αφού κατάφερε ο φίλος μας να πάρει τη μικρή Ρουμάνα από πίσω, την πήρε μαζί του σε ένα ταξίδι για ένα ακόμα πιο γερό ξεκώλιασμα…

Η ιστορία:

Να ‘μαστε πάλι φίλοι αναγνώστες. Από τότε που πήρα την μικρούλα Νάντια, τη Ρουμάνα, από κώλο, όλη μέρα έχει κολλήσει σαν βδέλλα πάνω μου. Και πώς να μην έχει κολλήσει αφού την έχω χορτάσει ξεκώλιασμα; Όπου πάμε μαζί έχει πάντα στο τσαντάκι της ένα μικρό βαζάκι αρωματική βαζελίνη και ένα σωληνάριο λιπαντικό τζελ κώλου με βάση το τεφλόν και όχι το νερό. Αυτό της το έχω πάρει εγώ, σαν ειδικός που είμαι. Στην κυριολεξία την έχω πάει πίπα κώλο τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό και μου έχει γίνει στενός κορσές. Το μουνάκι της εκτός από καλό γλείψιμο, δεν έχει καμία άλλη συμμετοχή στα παιχνίδια μας.

Το μυαλό της όταν είμαστε μαζί είναι κολλημένο πάντα στην μεγάλη μου ψώλα και γουστάρει να παίζει ατέλειωτα μαζί της. Καπάκι μου τουρλώνει και το μικρό κωλαράκι της και με κάνει τούρμπο. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να με καυλώνει.. έρχεται κοντά μου, με γλείφει στο λαιμό και μετά μου ψιθυρίζει στο αφτί πότε θα της ξεχειλώσω την σουφρίτσα. Αυτά είναι καυλιάρικα μωρά.

Κάποια μέρα ήταν να πάω Ναύπλιο μόνος μου και μόλις της το είπα, έκανε σαν τρελή να έρθει μαζί μου. Με τα πολλά, αφού μου έπρηξε τα παπάρια, ήρθε μαζί μου. Και λέω από μέσα μου, έτσι είσαι; Να δεις άνοιγμα που θα φάει το κωλαράκι σου στο Ναύπλιο. Δεν θα μπορείς να κάτσει στο αυτοκίνητο μετά. Και έτσι έγινε. Αφού φτάσαμε Ναύπλιο, βολτάραμε ατέλειωτα μέσα στα σοκάκια της παλιάς πόλις μέχρι που ψιλό-μεσημέριασε και πήγαμε σε μια ταβερνούλα για φαΐ. Αφού φάγαμε της πετάω σπόντα:

-    «Ξέρεις τι θέλω τώρα ε;»

-    «Τι;» μου λέει.

-    «Είμαι λίγο κουρασμένος. Πάμε εδώ δίπλα σε ένα ξενοδοχείο να ψιλό- ξαπλάρουμε, να σου γλείψω και λίγο το κωλαράκι;» της λέω.

-    «Αν είναι κουρασμένο το μωράκι μου να πάμε» μου λέει με ρουμάνικη προφορά.

Ξεκινάμε για ξενοδοχείο δηλαδή για άνοιγμα κώλου. Στο δρόμο αγκαλιά από τη μέση και στα σκαλιά για το δωμάτιο χούφτωμα το κωλαράκι.

-    «Επειδή είσαι κουρασμένος, τουλάχιστον θα μου δώσεις να παίζω με το καυλί σου;» μου λέει.

-    «Κάνε ότι θες» της λέω.

Και μου σκάει φιλί. Μπαίνουμε μέσα, βγάζω τα ρούχα και μένω με το μποξεράκι μόνο και πέφτω στο κρεβάτι λες και έσκαβα όλη μέρα. Η Νάντια πήγε έκανε ένα ντουζάκι και ήρθε στο δωμάτιο μέσα σε μια πετσέτα.

-    «Φρεσκαρίστηκε το μωρό μου;» της λέω.

-    «Φυσικά! Γιατί κάτι πήρε το αφτί μου για γλειφοκώλι. Εκτός και αν το είπες πάνω στην κούραση…» μου απαντάει.

-    «Αργότερα» της λέω.

Και κρεμάει μια μουρίτσα μέχρι το πάτωμα.

-    «Καλά.. θα παίξω με αυτό που μου έταξες. Εκτός και αν το είπες κι αυτό πάνω στην κούραση σου…» μου λέει.

-    «Άντε, όρμα!» της λέω.

Αμέσως ζωγραφίστηκε στα χείλη της το μεγαλύτερο χαμόγελο. Πετάει την πετσέτα και ανεβαίνει ξεβράκωτη σαν γατούλα πάνω στο κρεβάτι. Ξαπλώνει δίπλα μου και γραπώνει με το μικρό χεράκι της τον πούτσο μου. Άρχισε να χαϊδεύει τα παπάρια και μετά να παίζει μαλακία σε αργό ρυθμό. Μόλις καύλωσε λίγο η πούτσα, ξαφνικά άρχισε να μου βαράει μαλακία δυνατά με λύσσα. Σταματάει και αρχίζει τσιμπούκι. Η πούτσα είχε καυλώσει τόσο πολύ που όταν ρούφαγε τα αρχίδια το προσωπάκι της χανόταν πίσω από τον κορμό της πούτσας. Την φέρνω 69 και αρχίζω γλείψιμο το μουνάκι και φυσικά τη ροδελίτσα.

-    «Να πάω στην τσάντα μου να φέρω τη βαζελίνη;» μου λέει.

-    «Κι εγώ τι κάνω εδώ;» της λέω και χώνω βαθιά την γλώσσα στην κωλότρυπα.

Βογκούσε από καύλα το μωρό. Μετά σηκώνομαι, τη στήνω στα τέσσερα και πάλι γλειφοκώλι και δάχτυλα. Αφού της δούλεψα καλά την κωλότρυπα, της τραβάω και δυο καλές ροχάλες μέσα στην τρύπα και της χώνω το παλαμάρι με μια κίνηση που την έσκισε στα δυο. Αυτή έσκουζε και έλεγε να χαλαρώσω λίγο γιατί την πονάω και την τσούζει το κωλαράκι. Εγώ στα αρχίδια μου, είχα κλείσει τα αφτιά μου και μπαινόβγαινα στο κωλαράκι της. Όσο αυτή μου μίλαγε, τόσο πιο πολύ εγώ της άνοιγα το κωλαράκι. Πόναγε αλλά είχε τρελαθεί και από την καύλα.

-    «Τελικά με έφερες εδώ μωρό μου για μου σκίσεις το κωλαράκι ε;» μου λέει με καυλιάρικη φωνή μέσα στα βογκητά.

Οπότε την καβαλάω από πάνω όπως ήταν στα τέσσερα και της τραβάω ένα σφυροκόπημα που μόνο τα αρχίδια δεν έχωσα μέσα. Της είχα ξεχειλώσει τρελά την ροδέλα της και η πούτσα μπαινόβγαινε αεροπορία μέσα στο κωλαράκι. Βάραγα πάτο με δύναμη μέσα στο κωλαράκι της και τα αρχίδια βαράγανε σαν καμπάνες της εκκλησίας στα μουνόχειλα. Για 45 λεπτά την γάμαγα από κώλο με αυτό τον τρόπο. Αφού της άνοιξα αρκετά καλά το κωλαράκι, της τραβάω και ένα χύσιμο μέσα στο κωλάντερο για να δέσει η εικόνα.

Όπως βγαίνω πάω από πίσω της όπως ήταν στα τέσσερα και της άνοιξα τα κωλομαγουλάκια τέζα με τα χέρια. Μια απίστευτα ξεχειλωμένη, ανοιγμένη κωλότρυπα και να τρέχουν τα χύσια από μέσα. Το χρώμα της ροδέλας ήταν κόκκινο-μοβ από το σκίσιμο. Κάναμε μπανάκι και μετά λίγο ξαπλάρισμα για ξεκούραση. Σε κάποια φάση με ρωτάει αν δεν ήμουν κουρασμένος τι θα της είχα κάνει. Εγώ γελάω και της λέω ότι θα της είχα δώσει το κωλοτρυπίδι στο χέρι. Μετά από αυτό, τις επόμενες μέρες την κανόνισα και της σκίσαμε το κωλαράκι με έναν φίλο μου ένα ολόκληρο βράδυ.

(Copyright protected OW ref: 50139)