Παρτούζα με τις αγγλίδες στην Κρήτη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν οι Αγγλίδες έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές και είναι καυλωμένες, υπάρχουν πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι Έλληνες με σηκωμένο ‘ηθικό’ για να τις ξεναγήσουν στον κόσμο του ξεσκίσματος…

Η ιστορία:

Μια ιστορία από τα είκοσι μου. Δεν έχει και πολλά χρόνια που έγινε. Εκείνο το καλοκαίρι είχαμε πάει με κάτι φιλαράκια μου διακοπές δέκα ημερών στην Κρήτη. Οι μέρες κυλούσαν με επισκέψεις σε μέρη, μπάνια, φαγητό και ξενύχτι σε μπαράκια, κλαμπ κτλ. Εκείνο το διάστημα για ένα εξάμηνο ήμουν μόνος στην προσωπική μου ζωή και είχα καύλες. Ένα βράδυ που είχαμε βγει βόλτα, σ' ένα μπαράκι γνωρίσαμε τρεις τουρίστριες. Ήμουν εγώ με τον έναν φίλο μου. Ο τρίτος ήταν λιώμα από την προηγούμενη μέρα και δεν άντεχε ξανά ξενύχτι. Βλέπαμε τουρίστριες από δω κι από ‘κει. Οι πιο πολλές ήταν ξεκωλάκια Αγγλίδες. Κάποια στιγμή γυρνάω στο φιλαράκι μου και λέω:

-    «Δεν ξέρω για σένα αλλά απόψε πρέπει να ρίξω έναν γερό πούτσο. Δες ρε μαλάκα μουνοπαρέλαση!»

Το φιλαράκι μου γέλασε. Κάποια στιγμή καθίσαμε για ποτό σε ένα μπαράκι. Εκεί κάποια στιγμή ψήθηκε κατάσταση με τρεις αγγλίδες, 18-24 χρονών. Το φιλαράκι μου 22, εγώ 20. Ο φίλος μου γενικά είναι αθλητικός τύπος, παλιά έκανε πόλο, οπότε η μια τσίμπησε αμέσως γιατί φάνηκε να τον γουστάρει. Για μένα θα πω απλώς ότι θεωρώ τον εαυτό μου κανονικό σε εμφάνιση. Πάντως κι εμένα η δεύτερη με γούσταρε. Πίναμε όλοι μαζί και η μια Αγγλίδα, τρίτη η δεκαοκτάρα είχε γίνει τύφλα αλλά και οι υπόλοιποι σε διαφορετικό βαθμό δεν πηγαίναμε πίσω. Κατά τις τέσσερις καταλήξαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μέναμε. Για να μην καταλάβουν από τη ρεσεψιόν, μπήκαμε με τρόπο και σε δόσεις, όχι όλοι μαζί.

Όταν μαζευτήκαμε στο δωμάτιο η μία αγγλίδα, η τρίτη πιο μικρή, τύφλα κάθισε σε μια καρέκλα ενώ γελούσε από το μεθύσι. Ειδικά οι δύο ήταν καύλες. Ο φίλος μου που είναι 1.92 και αρκετά γυμνασμένος, πήρε την πιο ψηλή. Ωραία κοπέλα, γύρω στο 1.80 κι εγώ την άλλη γύρω στο 1.75. Η δικιά μου είχε απίθανο κωλαράκι και φορούσε κάτω από τη τζιν φούστα της ένα ωραίο στρινγκ. Της το έβγαλα ενώ φιλιόμασταν στο στόμα και άρχισα να φιλάκια από πάνω ως κάτω. Καύλωνε και γούσταρε. Κι εγώ το ίδιο. Δεν έβλεπα προς το κρεβάτι του φίλου μου αλλά κι από εκεί άκουγα τα ίδια. Κάποια στιγμή η δικιά μου σταμάτησε τα χαμουρέματα και μου πήρε μια πίπα ενώ είχα βάλει προφυλακτικό. Διότι όταν πηδάς, ειδικά αγγλίδα, προφυλακτικό πάντα. Κάποια στιγμή της είπα:

-    “Doggy?”

Γέλασε μεθυσμένη και γύρισε. Όπως ήταν στημένη, άρχισα να της τον χώνω με καύλα. Τα αρχίδια κάνανε ήχο από την επαφή κάποιες στιγμές και της τράβηξα τα μαλλιά άγρια από καύλα και την έφερα για λίγο κολλητά μου με πάθος. Γούσταρε ενώ τη γάμαγα έτσι και έλεγε:

-    “Fuck! Yeah! Fuck! Yeah!” και κάτι άλλα πάνω στη καύλα μας που δεν έδωσα σημασία.

Εκεί που πηδιόμασταν μας πλησίασε η πιο μικρή μεθυσμένη και μου έδωσε γλωσσόφιλο. Πίστεψα ότι η φίλη της δεν θα είχε αντίρρηση οπότε είπα στα ελληνικά στο φιλαράκι μου:

-    «Ρε συ, αυτές γουστάρουν παρτούζα. Είσαι;»

Γαμούσε άγρια τη δικιά του και δεν με άκουσε την πρώτη φορά και το ξανάπα ενώ πήδαγα στην ίδια σταθερή στάση λίγο λαχανιασμένος αλλά με λίγο πιο αργό ρυθμό εκείνη τη στιγμή. Τότε το φιλαράκι μου απάντησε:

-    «Γιατί νομίζεις ήρθε η άλλη; Αυτές διψάνε για πούτσο, δεν βλέπεις; Τώρα κάτσε, θα τις γαμήσουμε και τις τρεις γερά να δουν τι σημαίνει Ελλαδάρα!»

Γελάσαμε ταυτόχρονα ενώ τα βογκητά κάνανε ατμόσφαιρα και συνεχίσαμε λίγο. Είχε τη δικιά του πάνω του κι εγώ με τη δικιά μου είχαμε αλλάξει στάση με τα πόδια της στους ώμους μου. Τον έχωνα δυνατά στο μουνάκι της και γούσταρε τρελά, ενώ κοιτιόμασταν. Το ίδιο κι εγώ. Ήμουν εκείνη τη στιγμή... έκαιγα. Επειδή είχαμε πιει δεν μπορούσαμε να χύσουμε εύκολα, ούτε εγώ ούτε ο κολλητός. Μερικές φορές μέσα στο πεντάλεπτο με δεκάλεπτο χύνεις. Πρέπει να είχε περάσει τουλάχιστον ένα τέταρτο. Πάνω στο πήδημα, πού να καταλάβεις και το χρόνο; Το μεθύσι μας είχε μπλοκάρει κάπως αλλά άλλο που δεν θέλαμε. Να γαμάς και να μην χύνεις εύκολα. Εκείνη τη στιγμή σταματήσαμε και μαζευτήκαμε όλοι μαζί. Εγώ ανάσκελα και βάλαμε την μικρή αγγλίδα να κάτσει πάνω στον πούτσο μου με το μουνάκι της. Ο φίλος πήγε από πίσω της και τον έχωσε προσεκτικά στο κωλαράκι της. Απολάμβανε και βόγκαγε η μικρή λέγοντας “Yes ahh!” και ξανά ήχοι απόλαυσης. Η δικιά μου ήρθε με το μουνάκι της και κάθισε στο πρόσωπο μου ενώ την έγλειφα και της έβαζα κωλοδάχτυλο.

Η μικρή φίλη της συνέχιζε να χοροπηδάει πάνω στην πούτσα σε συγχρονισμό με τον κολλητό μου που της τον έχωνε στον κώλο. Η δικιά του, που πηδούσε πιο πριν, του έδινε γλωσσόφιλα. Αυτό κράτησε για λίγο σχετικά. Αλλάξαμε στάση. Σηκώθηκα όρθιος και η δικιά μου κάθισε στην πούτσα του φίλου μου ενώ η δικιά του κάθισε στο πρόσωπο του και της έκανε γλειφομούνι. Πήγα από πίσω στην δικιά μου και της τον έβαλα στο κωλαράκι. Απίστευτη καύλα. Άρχισα όμως μετά από λίγο να νιώθω ότι θα έχυνα. Ενώ συνέβαινε αυτό πήγα στο πρόσωπο της δικιάς του καθόταν πάνω του για γλειφομούνι και άρχισα να χύνω στα βυζιά της, βγάζοντας πρώτα την καπότα. Πολύ καύλα. Μερικά ξεφύγανε στο πρόσωπο της και γέλασε. Πάνω εκεί ο φίλος μου μίλησε στα αγγλικά. Σηκωθήκανε και έχυσε κι αυτός πάνω στην τρίτη Αγγλίδα την πιο μικρή. Ξεκουραστήκαμε και την τρίτη την πήρε ο ύπνος μεθυσμένη. Τις δικιές μας τις ξανακάναμε ένα γύρο ανταλλάσοντας τες αυτή τη φορά. Ενώ πηδούσα τη δικιά του σε άγριο doggy και μετά σε άλλες στάσεις, λέω στα ελληνικά στο φιλαράκι μου:

-    «Ρε μαλάκα, αυτή είναι άλογο! 1.80, σχεδόν όσο εγώ είναι. Πω ρε φίλε, δες πως τρώει τον πούτσο!»

Η αλήθεια είναι ότι επειδή ήταν αυτό που λέμε νταρντάνα ήταν δυσκολοκυβέρνητη αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Ο φίλος μου απάντησε:

-    «Κι αυτή εδώ σκύλα είναι. Τόση ώρα τις γαμάμε και δεν χορταίνουν!» γελώντας.

Αλλάζαμε στάσεις, χύσαμε και μετά μας πήρε όλους ο ύπνος, Το πρωί όταν ξυπνήσαμε το δωμάτιο ήταν γεμάτο φούστες, παντελόνια, πουκάμισα, μπλούζες, στρινγκ και μποξεράκια.
Απίστευτο, αξέχαστο γαμήσι. Έτσι γαμάει η Ελλαδάρα! Εμπειρία ζωής! Μην μασάτε από ΔΝΤ και να είμαστε περήφανοι παιδιά!

(Copyright protected OW ref: 49952)