Η Νικολέτα που τα κάνει όλα

Δημοσιεύθηκε από Τασουλλα
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Χρήστος παίζει ανέμελος με τον σκύλο του στο δάσος ώσπου ανακαλύπτει τυχαία την κοπέλα του με κάποιον άλλον να τον απατά… Η αντίδραση του καθώς και η δική της, ήταν η αρχή γι’ αυτό που θα ακολουθούσε και θα άλλαζε τις ζωές τους…

Η ιστορία:

Γεια σας. Ονομάζομαι Χρήστος. Πρόσφατα ανακάλυψα τη σελίδα και ήθελα με το δικό μου τρόπο να σας πω κι εγώ την δική μου ιστορία. Με το κορίτσι μου την Νικόλ τα κάνουμε όλα. Στην ερωτική μας ζωή δεν έχουμε ταμπού. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε ανάμεσα μας. Όλα είναι τέλεια. Και στο σεξ και σε όλα. Ξέχασα να σας πω ότι το κορίτσι μου, το πατρικό της σπίτι είναι δίπλα από το δικό μου.

Μικρός εγώ είχα τρελές φαντασίες για αυτή τη γυναίκα.  Ότι κάποτε θα την κατακτήσω και τέτοια. Να φανταστείτε ήμουν με τις ώρες σκυφτός στο παράθυρο και την έπαιρνα μάτι που ήταν στην αυλή και καθότανε με τα μίνι. Ξέχασα να σας πω ότι η Νικόλ είναι μικρή σε ανάστημα, μελαχρινή, μαύρα μαλλιά που φτάνουν μέχρι τον φανταστικό της πισινό. Έχει ωραίο πρόσωπο και είναι ευδιάθετο κορίτσι με πλατύ χαμόγελο. Όταν ήταν μικρή έκανε μαθήματα για μόντελινγκ, αλλά κάπου στη συνέχεια τα παράτησε.

Ένα απόγευμα λοιπόν, επέστρεψα σπίτι. Ήμουνα φαντάρος εκείνο το διάστημα και βλέπω την Νικόλ από το δωμάτιο μου να ντύνεται για έξοδο. Φορούσε ένα ροζ ολόσωμο φορεματάκι που με καύλωσε πολύ. Με είδε και μου γέλασε με το πιο πλατύ χαμόγελο της. Εγώ καυλωμένος. Στη συνέχεια αυτή έφυγε κι εγώ τράβηξα στο μπάνιο για μαλακία. Η ώρα πέρασε κι εγώ πήρα το σκυλί μου για να πάω ένα περπάτημα. Απογευματάκι ήταν, δροσερό αεράκι, λοιπόν για να μην τα πολυλογώ, τράβηξα για το μεγάλο δάσος που ήτανε πιο πάνω από το χωριό που μέναμε. Εγώ έκανα παιχνίδι με το σκύλο μου. Του πέταγα το δίσκο κι αυτός τον έφερνε. Σε κάποια στιγμή βλέπω ένα αμάξι μέσα στο δάσος βαθιά παρκαρισμένο. Εγώ συνέχισα. Οι σκέψεις με τρέλαναν, πως θα έβλεπα ζωντανό σεξ και καύλωσα.

Έδεσα το σκυλί μου, του φόρεσα την προστατευτική μάσκα για το γάβγισμα και πήγα προς τα εκεί. Σιγά - σιγά έφτασα κοντά. Με αυτό που αντίκρισα κόντευα να καταπιώ τη γλώσσα μου. Μου κόπηκαν τα πόδια. Ήτανε ένα στρώμα κάτω με δυο άτομα επάνω να κάνουνε έρωτα. Το παιχνίδι μόλις είχε ξεκινήσει φαίνεται γιατί ούτε τα ρούχα τους ακόμη δεν είχαν βγάλει. Μα αυτό που με έκανε έτσι δεν σας το είπα. Ότι το κορίτσι που θα έκανα εγώ μάτι και φορούσε ροζ φόρεμα ήταν η Νικόλ! Έκατσα στο θάμνο μέσα και παρακολουθούσα. Το παιδί ήταν ο Πέτρος, ένα παιδί πέντε χρόνια πιο μεγάλος μας, στα 25 θα ήτανε αυτός.  Το παιχνίδι εξελίχτηκε μέσα σε λίγη ώρα…

Η Νικόλ τον δάγκωνε παντού. Αυτός ξαπλωμένος κι αυτή να τον δαγκώνει σε όλο το κορμί σε όλο το μήκος και το πλάτος, σταμάτησε ανάμεσα στα πόδια του και με μια γρήγορη κίνηση πήρε μέσα στο στόμα της την ψωλή του Πέτρου. Αυτός είχε μια θεόρατη ψωλή, χοντρή, ο άνθρωπος ήτανε ψωλαράς. Είχε απίστευτο πούτσο. Αυτή με το μικρό της στόμα ίσια που χώραγε μέσα η μισή, αλλά το παράξενο ότι η μικρή μας Νικόλ ήτανε πολύ δουλεμένη σε αυτά με τις κινήσεις της. Σάστισε για λίγο.

-    «Τώρα σε περιποιήθηκα. Κάν’ τα εσύ τα υπόλοιπα» του λέει.

Και με μια ευελιξία του κορμιού της βρέθηκε πάνω στο παλούκι του Πέτρου. Βογκούσε, τα δέντρα αναστέναζαν κι αυτά από τους ήχους που έβγαζε η μικρή Νικόλ. Την γύρισε από πίσω και της το έχωσε στο μουνί πάλι και με το χέρι του της έπαιζε την κλειτορίδα κι αυτή βογκούσε… όλο έλεγε:

-    «Γάμα με ψωλαρά μου! Γάμα με! Χύνω!» έλεγε και ξανάλεγε.

Σηκώθηκε επάνω και την έβαλε στο στόμα της για αρκετή ώρα. Τότε σηκώνεται επάνω και όπως ήταν ξαπλωμένος ο Πέτρος αυτή κάθισε επάνω με τον κώλο της. Οι φωνές που έβαζε δεν περιγράφονται. Ακόμα και το σκυλί που το είχα σκυμμένο αγκαλιασμένο μήπως και κάνει καμιά κίνηση και μας φανερώσει, ανασηκωνότανε επάνω με τα βογκητά της. Αυτή σαν ένα καλοδουλεμένο εργαλείο πηγαινοερχόταν πάνω - κάτω ασταμάτητα, δάγκωνε τα χείλη της και φώναζε. Δεν κρατιόμουνα. Η καύλα ήταν απερίγραπτη. Ο πούτσος μου έγινε όσο δεν το είχα ξανά νιώσει μέσα στο παντελόνι. Η θέα της κοπέλας που εγώ λάτρευα από παιδί να τη βλέπω να γαμιέται τώρα μπροστά μου ήταν τόσο μεγάλη που έχυσα μέσα στο παντελόνι. Με γρήγορες κίνησης σηκώθηκα πάνω και τάχα τυχαία πέρασα από εκεί. Τρόμαξαν μόλις με είδαν. Αυτή τα έχασε.

-    Χρήστο…» μου λέει. «Εγώ δεν… Δεν είναι αυτό που νομίζεις…»

Εγώ προχώρησα και γέλασα.

-    «Δεν είναι τίποτα» της λέω και φεύγω.

Μετά από καμιά ώρα είχα φτάσει έξω από το σπίτι μου. Στη διαδρομή εγώ τρελάθηκα από τις σκέψεις. Οι σκέψεις με καύλωναν τόσο πολύ που έχυσα ακόμα δυο φορές μέσα στο παντελόνι. Μπήκα μέσα στο σπίτι κι έδεσα το σκυλί. Πήγα πάνω, έριξα μια βερμούδα και πήγα κάτω που ήτανε το αμάξι του πατέρα μου και έκανα δήθεν τυχαία πως το έπλενα. Ακούω μια φωνή από πίσω μου και μου λέει:

-    «Χρήστο…»

Γύρισα και ήτανε αυτή. Αυτός την άφησε σε ένα δρομάκι πιο κάτω για να μην την δουν οι δικοί της.

-    «Θέλω να σου μιλήσω…»

-    «Κι εγώ» της λέω.

-    «Θέλω να μην πεις τίποτα σε κανέναν…» μου λέει.

-    «Όχι!» της λέω με δυνατή φωνή.

Αυτή πάγωσε. Της χαμογέλασα. Μου χαμογέλασε κι αυτή. Αυτό το χαμόγελο ήταν η αρχή για να ξεκινήσει μια τρελή σχέση. Μια σχέση έρωτα και σεξ ατέλειωτο. Αλλά τα υπόλοιπα θα σας τα πω σε μια άλλη ιστορία.

Χρήστος

(Copyright protected OW ref: 49461)