Η πρώτη της φορά κατέληξε σε παρτούζα

Δημοσιεύθηκε από Johnieboy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα ντροπαλό και παρθένο κορίτσι, θα αποφασίσει να δώσει την παρθενιά του στο αγόρι της χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος έχει κάνει μια μυστική συμφωνία με τους φίλους του, προκειμένου να του παραχωρήσουν το διαμέρισμα για τη συνάντηση…

Η ιστορία:

Η Σοφία ήταν ένα ντροπαλό κορίτσι που ζούσε σε επαρχιακή πόλη της νοτίου Ελλάδας. Αν και είχε ωραίο σώμα, σχετικά αδύνατη, με μικρό μεν στήθος αλλά με στητό κωλαράκι και πολύ γλυκό πρόσωπο, δεν είχε πραγματική σεξουαλική ζωή μέχρι τα δεκαοκτώ της χρόνια. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τον αυστηρών ηθών καθηγητή - σε γειτονικό Λύκειο - πατέρα της.

Η Σοφία όμως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ταυτόχρονα έμπειρη και άπειρη στο σεξ. Δεν είχε ποτέ ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές. Με κάνα δυο αγόρια που τα είχε φτιάξει στο Λύκειο, δεν ολοκλήρωσε αλλά είχε αρκεστεί σε χουφτώματα στην τουαλέτα φοβούμενη μη διαρρεύσει στο σχολείο και έτσι το μάθει ο πατέρας της από κάποιον συνάδελφό του. Από την άλλη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και παρθένα. Στον υπολογιστή της είχε πάρα πολλές πορνοταινίες και βιντεάκια και με αυτά περνούσε την ώρα της όταν έλειπαν οι γονείς της ή τις νύχτες μετά το διάβασμα. Ακόμα και ο παρθενικός της υμένας είχε εξαφανιστεί. Μπανάνες και αγγουράκια είχαν αντικαταστήσει τους ανδρικούς πούτσους στους σχεδόν καθημερινούς αυνανισμούς της. Ο πόθος της για σεξ πολύ μεγάλος αλλά και ο φόβος της για τον πατέρα της ακόμα μεγαλύτερος.

Τώρα όμως τα πράγματα είχαν αλλάξει. Ήταν πλέον φοιτήτρια στη νομική Αθήνας και κανένας δεν μπορούσε να την ελέγξει για τη ζωή της. Θα έμενε με μια θεία της, αδελφή της μητέρας της, αρκετά προοδευτική, την οποία καθόλου δεν απασχολούσε που γυρνούσε τα βράδια. Το γεγονός όμως ότι η Σοφία ήταν ήδη δεκαοκτώ ετών, την φόρτωνε με άγχος γιατί φοβόταν μήπως οι συνομήλικοι άνδρες που είχαν κάνει σεξ από τα δεκατρία τους, την καταλάβαιναν και την λοιδορούσαν. Ένας από τους φοιτητές που της άρεσε πολύ ήταν ο Γιώργος, επίσης πρωτοετής, με καλό σώμα, και αρκετά κοινωνικός, Αθηναίος στην καταγωγή. Δεν πέρασε αρκετός καιρός και έβγαιναν μαζί και οι σχέσεις τους συσφίγγονταν με γλωσσόφιλα και χουφτώματα.

Ο Γιώργος σε αντίθεση με τη Σοφία ήταν έμπειρος σεξουαλικά, χωρίς όμως να καταντά ωμός ή πρόστυχος με τις γυναίκες, αλλά με μεγάλη τρυφερότητα γι’ αυτές. Το πρόβλημα του όμως ήταν ότι έμενε ακόμα με τους γονείς του στην Αθήνα, και δεν είχε μέρος που να την ξεμοναχιάσει. Είχε επίσης αισθανθεί ότι η Σοφία ήταν ενδεχομένως άπειρη και ότι ίσως θα κολλούσε αν την πήγαινε σε κάποιο ξενοδοχείο. Κώλυμα επίσης αποτελούσε και η μη καλή οικονομική του κατάσταση. Έτσι η μόνη του λύση αποτελούσε να ζητήσει από δύο συμφοιτητές του, που νοίκιαζαν μαζί και με τους οποίους είχε ήδη δεθεί, να του παραχωρήσουν για ένα βράδυ το δυάρι τους. Η απάντησή τους όμως ήταν αφοπλιστική. Δεν είχαν κανένα πρόβλημα αρκεί να ήταν κρυμμένοι κάπου και να τους έπαιρναν μάτι.

Ο Γιώργος κόλλησε. Δεν περίμενε τέτοιο εκβιασμό. Από την άλλη πλευρά είχε αρχίσει να τον ανάβει η ιδέα να έχει και θεατές. Θεωρούσε τον εαυτό του επιβήτορα και πίστευε θα ανέβαινε στα μάτια των συμφοιτητών του αλλά ολόκληρης της σχολής με τις φήμες που θα κυκλοφορούσαν μετά. Έτσι δέχθηκε με μόνες προϋποθέσεις να μην καταγραφεί το γεγονός σε κάμερα και φυσικά να κάνουν το παν ώστε να μην αποκαλυφθούν στην φίλη του.

Μια Παρασκευή βράδυ λοιπόν, ο Γιώργος είπε στη Σοφία, ότι θα μπορούσαν να πάνε για ποτά και μετά στο σπίτι ενός γνωστού που θα ήταν άδειο. Οι φίλοι του, ο Νίκος και ο Σταύρος θα κρύβονταν στο μπαλκόνι του μεγάλου υπνοδωματίου και θα είχαν τραβηγμένη ελάχιστα την κουρτίνα ώστε να βλέπουν μέσα από το τζάμι της κλειστής τζαμαρίας. Η Σοφία και ο Γιώργος, σύμφωνα με το πρόγραμμα, πήγαν σε ένα κλαμπάκι, ήπιαν δυο ποτάκια, άναψαν πολύ, άρχισαν τα γλωσσόφιλα και το χαμούρεμα και γρήγορα ξεκίνησαν για το «άδειο» σπίτι. Καθοδόν η Σοφία είχε υγρανθεί πολύ.. ένιωθε ότι απόψε ήταν επιτέλους η βραδιά της να απολαύσει τον έρωτα και άρχισε να χαϊδεύει και να δαγκώνει τον πούτσο του Γιώργου πάνω από το παντελόνι.

Μόλις έφθασαν σπίτι, ο Γιώργος την οδήγησε κατευθείαν στο κρεβάτι. Της έβγαλε το σουτιέν και της έγλειψε απαλά τις ρώγες. Η Σοφία απελευθερωμένη εντελώς, είχε παραδοθεί στα έμπειρα χέρια του φίλου της και ένιωθε ότι ταξίδευε στον ουρανό της καύλας. Μόλις ο Γιώργος κατέβασε το βρακάκι της και έβαλε τη γλώσσα του πάνω στην κλειτορίδα της, η Σοφία ένιωσε ηλεκτρικό ρεύμα να την διαπερνά και ήρθε κατευθείαν σε έναν δυνατό οργασμό. Ο Γιώργος συνέχισε να την γλείφει και να βάζει τη γλώσσα του όσο πιο πολύ μέσα στον κόλπο της γινόταν. Αφού έχυσε για δεύτερη και τρίτη φορά η Σοφία τον ξάπλωσε στο κρεβάτι, του έβγαλε το παντελόνι και άρχισε να του παίρνει πίπα.

Όμως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τους δύο ηδονοβλεψίες. Μια κυρία από απέναντι διαμέρισμα, βλέποντας δυο σιλουέτες να συνωστίζονται στην μπαλκονόπορτα, τους πέρασε για κλέφτες και έβαλε τις φωνές. Τα παιδιά για να μην πάρει διαστάσεις το θέμα και έρθει η αστυνομία, αναγκάστηκαν να της απαντήσουν και να της πουν ότι ήταν οι ένοικοι του διαμερίσματος. Φυσικά η Σοφία αντιλήφθηκε ότι τους παρακολουθούσαν ενώ και ο Γιώργος έκανε τον ανήξερο. Όταν ο Νίκος και ο Σταύρος μπήκαν στο διαμέρισμα, άρχισαν να ξεστομίζουν ένα σωρό ανόητες δικαιολογίες για να καλύψουν και το φίλο τους. Η Σοφία όμως, αποφασισμένη να ζήσει επιτέλους τον έρωτα, τους άφησε όλους άναυδους με την απάντησή της:

-    «Κρίμα να χαλάσει η βραδιά».

Ο Σταύρος και ο Νίκος κοιτάχτηκαν έκπληκτοι στα μάτια και κατάλαβαν ότι αυτή ήταν η ευκαιρία της ζωής τους. Πλησίασαν τη Σοφία η οποία είχε τυλιχτεί με ένα σεντόνι μόλις άκουσε τους θορύβους και άρχισαν να την χουφτώνουν. Αυτή έσκυψε πάλι στον Γιώργο και συνέχισε να του γλείφει την πούτσα η οποία είχε πέσει μετά το συμβάν με τη γειτόνισσα. Αφού του τον «σήκωσε» πάλι, ήρθε η ώρα να κάτσει πάνω του βάζοντας για πρώτη φορά πούτσο στο μουνί της. Καθώς ανεβοκατέβαινε αργά - αργά στο πέος του Γιώργου, προσπαθούσε να φιλήσει και τους πούτσους των φίλων, λιγάκι αδέξια όμως, τόσο γιατί είχε ανάψει πάρα πολύ αλλά και γιατί και ο Γιώργος της δάγκωνε τις ρώγες. Δεν άργησε να έρθει σε πολλαπλούς οργασμούς και να ουρλιάξει δυνατά από καύλα.

Σχεδόν ταυτόχρονα τελείωσε και ο Γιώργος μέσα στο μουνί της και ξάπλωσε ανάσκελα ενώ και οι δύο συγκάτοικοι την κοιτούσαν επίμονα με τα σηκωμένα τους πουλιά. Η Σοφία ήξερε ότι είχε να ικανοποιήσει άλλους δύο άντρες. Τους έγλειψε εναλλάξ τα καυλιά κι αυτοί δεν άργησαν να χύσουν στο πρόσωπό της και στο στήθος ενώ κατάπιε και λιγάκι σπέρμα. Για πρώτη φορά που δοκίμαζε σπέρμα της φάνηκε ξινό αλλά προσπάθησε να μην δείξει ότι αηδιάζει. Μετά από αυτό η Σοφία σηκώθηκε, πήγε στο μπάνιο, έπλυνε το πρόσωπό της, ντύθηκε γρήγορα και χαιρέτησε τους τρεις φίλους με ένα φιλί στο στόμα. Αρνήθηκε ευγενικά στο Γιώργο να την πάει με το αυτοκίνητό της και πήρε ένα ταξί. Στο δρόμο ένιωθε ολοκληρωμένη σαν γυναίκα και αληθινά ευτυχισμένη.

Η ιστορία αυτή είναι αληθινή και μου τη διηγήθηκε η ίδια η «παθούσα», συμφοιτήτρια μου Σοφία. Όταν ρώτησα τη Σοφία για ποιο λόγο δέχτηκε να κάνει σεξ μαζί το φίλο της και με δυο αγνώστους - τους γνώριζε μόνο εξ όψεως από τη σχολή, μου είπε ότι πρώτα απ’ όλα με τον Γιώργο δεν είχε γαμηθεί ακόμα αληθινά και δεν θα άντεχε άλλη μια μέρα να παραμείνει «παρθένα» χωρίς πραγματικό πούτσο στο μουνί της. Επιπλέον, επειδή η μόνη της σεξουαλική ενημέρωση ήταν οι πορνοταινίες στον υπολογιστή, δεν θεωρούσε την παρτούζα τόσο “extreme” κατάσταση. Τέλος ρόλο έπαιξε και ο φόβος της μήπως φανεί στο Γιώργο και τους φίλους του συντηρητική και παλαιών αντιλήψεων.

Την ιστορία αυτή θα ήθελα να την αφιερώσω στη Γεωργία, που εμπνεόμενη από τις αρχές του ελληνικού πολιτισμού, έχει ζήσει τον έρωτα στην πληρότητά του.

(Copyright protected OW ref: 49383)