Η κυρία Μαρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας πιτσιρικάς πηγαίνει στο εμπορικό κέντρο να αγοράσει ένα άρωμα για την κοπέλα του. Εκεί θα τον εξυπηρετήσει η κυρία Μαρία και με το παραπάνω…

Η ιστορία:

Ήταν χειμώνας και κόντευαν οι γιορτές. Ήμουν 21 ετών και ήθελα να αγοράσω ένα άρωμα για την αδελφή μου. Αργά το απόγευμα πήγα σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο κοντά στην πόλη μου και μπαίνοντας στο κατάστημα των καλλυντικών και αρωμάτων με εξυπηρετεί η Μαρία. Σγουρά καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια και συμπαθητικό πρόσωπο. Αν και ήταν βαμμένη, η ηλικία της έδειχνε γύρω στα σαράντα. Ήταν πολύ λεπτή και με ύψος περίπου 1,75 και το στήθος της έδειχνε μικρό.

Αφού της είπα ότι ψάχνω δώρο ένα άρωμα για κορίτσι ηλικίας 25 ετών, μου είπε δυο - τρεις επιλογές. Της ζήτησα να μυρίσω εκείνο που μου άρεσε από το όνομα του κι αυτή έβαλε λίγο στον καρπό κάτω από την παλάμη της και μου έδωσε το χέρι της να το μυρίσω. Εγώ πήρα το χέρι της το μύρισα και μετά συνέχισα να της μιλώ για το άρωμα κρατώντας όμως ακόμη το χέρι της, ασυναίσθητα. Αυτή συνέχισε να μου μιλάει δίχως να τραβήξει πίσω το χέρι της. Η σκηνή αυτή με έκανε να ψιλοκαυλώσω λιγάκι και της χάιδεψα λίγο το χέρι καθώς το κρατούσα. Χαμογέλασε και με ρώτησε αν θα το αγοράσω. Τότε με μασημένα τα λόγια μου της είπα ναι και πήγα να ξαναμυρίσω τον καρπό της κι αυτή τη φορά της έδωσα ένα γρήγορο φιλί κάτω από την παλάμη.

-    «Ή το άρωμα είναι εθιστικό ή εσείς…» της λέω.

-    «Μπορεί και τα δυο» μου λέει.

Γελάσαμε.

-    «Θα μπορούσα να ήμουν μάνα σου αλλά το καμάκι, καμάκι» μου λέει.

Μετά προχωρήσαμε στο ταμείο όπου και αγόρασα το άρωμα.

«Στο ταμείο δεν έχω αρκετά ρέστα» μου λέει. «Θες να κάνεις μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο και να ξαναέλθεις σε ένα μισάωρο που θα κλείνουμε; Θα έχω σίγουρα».

Εδώ να πω ότι ήθελα 30 ευρώ ρέστα. Δέχτηκα κι αφού πέρασε το μισάωρο, επέστρεψα. Τη βρήκα να μιλά με τις άλλες δυο υπαλλήλους και να ετοιμάζονται να κλείσουν. Αυτή τις χαιρέτησε και ήρθε προς το μέρος μου.

-    «Δεν μαζέψαμε ρέστα», μου λέει. «Πάρε το άρωμα και πάμε στο αυτοκίνητο μου να σου δώσω από τη τσάντα μου και αύριο τα παίρνω εγώ από το ταμείο».

Καθώς πηγαίναμε προς την έξοδο περνούσαμε από τις τουαλέτες.

-    «Έλα μισό λεπτό» μου λέει και μπήκαμε μέσα.

Δεν είχε κόσμο αφού το εμπορικό έκλεινε και άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας των αναπήρων που είναι και ευρύχωρη. Μπήκαμε μέσα και μου λέει:

-    «Μικρέ, το μουνάκι μου είναι υγρό. Αν μου το γλείψεις θα στο κάνω δώρο το άρωμα».

Αν και σάστισα, της απάντησα:

-    «Μωρό μου, δεν θες να πάμε κάπου καλύτερα να περάσουμε όμορφα;»

-    «Όχι, εδώ. Και μη βγάλεις τα ρούχα σου. Μόνο γλειφομούνι θα μου κάνεις και τίποτα περισσότερο».

Ξεκούμπωσε το τζιν της και το κατέβασε μέχρι τα πόδια. Φόραγε ένα μαύρο εσώρουχο κανονικό. Το κατέβασε κι αυτό και κάθισε στο νιπτήρα με ανοιχτά τα πόδια. Το μουνί της ήταν μεγάλο και με τα χείλη του λίγο ξεχειλωμένα προς τα έξω να προσδίδουν την ηλικία της. Ήταν ξυρισμένο όλο. Γονάτισα και πλησιάζοντας το μύρισα. Είχε προλάβει να βάλει το άρωμα που θα αγόραζα! Έβγαλα τη γλώσσα μου όλη έξω και της το έγλειψα για αρχή από κάτω μέχρι πάνω σαν το παγωτό. Συνέχισα να την γλείφω στην κλειτορίδα ενώ τα υγρά της έτρεχαν. Πήγα να της βάλω δάχτυλο αλλά με απώθησε. Συνέχισα να χώνω τη γλώσσα μου στο μουνί της κι αυτή άρχισε να μουγκρίζει. Της είπα:

-    «Σ’ αρέσει καυλιάρα μου;»

-    «Γλείψε μικρέ μου το μουνί της κυρίας Μαρίας σου. Κάνε με να τελειώσω παιδί μου».

Συνέχισε το έργο μου μέχρι που άρχισε να τρέμει και κατάλαβα ότι τελείωσε με μια μικρή κραυγή. Είχα καυλώσει αφάνταστα και με πονούσε μέσα στο παντελόνι. Ενώ ανέβασε τα ρούχα της μου έδωσε το άρωμα και της είπα:

-    «Καύλωσα αφάνταστα! Εμένα θα με αφήσεις έτσι;»

Τότε με πλησίασε από τα πλάγια και μου άνοιξε το φερμουάρ.

-    «Εντάξει. Θα στον παίξω μέχρι να χύσεις αγόρι μου».

Τον πήρε με το λεπτό της χεράκι και μου τον έβγαλε έξω. Άρχισε να μου τον παίζει ενώ φιλιόμασταν με γλωσσόφιλο. Δεν άργησαν να χύσω στο πάτωμα, αφού ήμουν πολύ ερεθισμένος από το όλο σκηνικό. Αυτή έπλυνε τα χέρια της και με άφησε να σκουπίζω τον πούτσο μου κι έφυγε. Η κυρία Μαρία δουλεύει ακόμη στο εμπορικό κέντρο αλλά δεν τη βλέπω συχνά αφού είναι λίγο μακριά από το σπίτι μου και έχω και κοπέλα πλέον.

(Copyright protected OW ref: 48972)