Η πενηντάρα και οι φίλες της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας φοιτητής έχει οικονομικές δυσκολίες κι ένας φίλος του, του κάνει μια πρόταση για να βγάλει καλά λεφτά. Η πρόταση είναι  να πηγαίνει με ηλικιωμένες κυρίες και θα πληρώνεται καλά. θα το σκεφτεί και τελικά αποφασίζει να…

Η ιστορία:

Θα σας διηγηθώ κάτι από τα φοιτητικά μου χρόνια. Τελειώνοντας το Λύκειο, πέρασα σε ένα Πανεπιστήμιο σε κάποια επαρχιακή πόλη. Έτσι βρέθηκα εκεί να σπουδάζω. Στο Πανεπιστήμιο αυτό από την προηγούμενη χρονιά σπούδαζε ένας παλιός φίλος. Αυτός ήταν που με βοήθησε να βρω και το σπίτι όπου έμενα. Το είχε μια γνωστή του, όπως μου είπε, η κυρία Μαρία. Η κυρία Μαρία έμενε σε ένα διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο μιας πολυκατοικίας και στον πρώτο όροφο είχε δυο γκαρσονιέρες, μία από τις οποίες νοίκιασα εγώ. Ήταν μια κυρία παντρεμένη γύρω στα πενήντα.

Από πολύ νωρίς διαπίστωσα ότι ο φίλος μου επισκεπτόταν συχνά το διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς σε ώρες που έλειπε ο άντρας της, και είχα καταλάβει ότι κάτι έπαιζε μεταξύ τους. Όσο και αν τον είχα ρωτήσει όμως ποτέ δεν μου είχε δώσει μια σαφή απάντηση, σαν κάτι ύποπτο να μου κρύβει. Ήταν κάποια εποχή όμως που τα οικονομικά μου δεν ήταν καθόλου καλά. Από σχετικά φτωχή οικογένεια σπουδάζοντας στην επαρχία δύσκολα τα έβγαζα πέρα. Έψαχνα για κάποια δουλίτσα αλλά με τις ώρες που απαιτούσε η σχολή δύσκολα έβρισκα κάτι. Εκείνο το μήνα λοιπόν ζήτησα από την κυρία Μαρία αν θα γινότανε να καθυστερήσω καμιά βδομάδα να της δώσω το ενοίκιο, μέχρι να βρω κάποια λεφτά και εκείνη στην αρχή δέχτηκε. Ένα απόγευμα, χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού μου. Ήταν ο φίλος μου με την σπιτονοικοκυρά μου την κυρία Μαρία.

-    «Θέλουμε να κάνουμε μια κουβέντα, αλλά να μείνει εντελώς μεταξύ μας» μου λένε.

Τους διαβεβαίωσα ότι δε θα πω τίποτα και έκατσα να δω τι θα μου πουν.

-    «Ξέρεις…» μου λέει η κυρία Μαρία. «Έχουμε να σου κάνουμε μια πρόταση. Κάτι που θα βγάλεις ένα χαρτζιλίκι και θα μπορείς να περνάς πιο άνετα, μιας που τα οικονομικά σου είναι χάλια».

-    «Ορίστε, σας ακούω. Έχετε υπόψη σας κάποια δουλειά;»

-    «Όχι ακριβώς. Ξέρεις, είμαστε μερικές κυρίες εδώ στην πόλη, που δεν τα πάμε καλά με τους άντρες μας. Εννοώ στο σεξ. Και ξέρεις, εδώ στην πόλη είναι δύσκολο να βρεις κάποιον εραστή. Μικρή κοινωνία και φοβόμαστε. Έτσι προσπαθούμε να βρούμε κάποιον πιο ξένο, κανένα φοιτητή, να μας ικανοποιεί τις ανάγκες… και του δίνουμε κάποια λεφτά γι’ αυτό. Αν θα ήθελες…»

-    «Εννοείτε να κάνω σεξ με κάποιες κυρίες και να παίρνω κάποια χρήματα;»

-    «Ακριβώς».

-    «Μα πώς θα γίνεται αυτό;»

-    «Κοίτα, είναι καλό χαρτζιλίκι. Δίνουμε περίπου 150 ευρώ για κάθε συνεύρεση. Εσύ απλά θα μου πεις αν συμφωνείς. Από εκεί και πέρα, όταν κάποια από τις φίλες μου ή κι εγώ ακόμα θέλω να έχω κάποιον, ειδοποιούμαι τηλεφωνικά. Θα σε παίρνω τηλέφωνο και θα σου λέω θα πας εκεί την τάδε ώρα. Θα πηγαίνεις, η κυρία θα σου δίνει τα χρήματα, θα την ικανοποιείς και θα φεύγεις. Απλά είναι. Αλλά να μην μαθευτεί όμως, έτσι;»

Βλέποντας με σκεφτικό η κυρία Μαρία φεύγει και με αφήνει με τον φίλο να με πείσει.

-    «Μην το σκέφτεσαι φιλαράκι. Κι εγώ το κάνω. Δεν έχεις δει που έχω μια σχετική άνεση με τα λεφτά; Από πού νομίζεις;»

-    «Μα ρε συ και πηγαίνεις με όποια να ‘ναι;»

-    «Ε, εντάξει ρε συ. Δες το σαν μερικές περιπετειούλες. Με ρώτησες προ καιρού τι συμβαίνει με εμένα και την κυρία Μαίρη που μας βλέπεις κατά καιρούς μαζί. Αυτό ακριβώς. Με πληρώνει και την πηδάω. Κι αυτήν και μερικές φίλες της».

-    «Μα.. σου αρέσει;»

-    «Δεν με χαλάει. Εντάξει, δε γαμάω και καμιά μουνάρα. Κάποιες από την παρέα είναι κάπως καλές και περνάω πιο καλά. Κάποιες όχι τόσο. Αλλά σκέψου. Έτσι κι αλλιώς κοπέλα δεν έχεις. Και κανέναν πούτσο θα ρίχνεις και θα ξεχαρμανιάζεις, έστω και με τις πενηντάρες, και χαρτζιλίκι θα έχεις. Άλλωστε είμαστε κι άλλοι. Και ο τάδε και ο τάδε από τη σχολή στο κόλπο είναι. Δε βλέπεις που έχουν κάποια λεφτά;»

-    «Οκ ρε φίλε. Άσε με να το σκεφτώ λίγο…»

Έφυγε και έμεινα μόνος να το σκέφτομαι. Τελικά πήρα την απόφαση. Παίρνω τηλέφωνο το φίλο και του λέω: «Μέσα είμαι». Την άλλη μέρα, γυρνώντας από τη σχολή, περνάω και παίρνω κάνα δυο κουτάκια προφυλακτικά για να είμαι έτοιμος όταν συμβεί το πρώτο ραντεβού. Την επόμενη ακριβώς μέρα, ήταν και η πρώτη φορά. Είχα γυρίσει από τη σχολή, και η ώρα κόντευε οκτώ το βράδυ. Είχα αράξει και χάζευα στην τηλεόραση. Ξαφνικά ακούω το κινητό μου να χτυπάει. Ήταν η κυρία Μαρία.

-    «Έλα αγόρι μου. Τι κάνεις;»

-    «Καλά κυρία Μαρία».

-    ««Είσαι έτοιμος για το πρώτο σου ραντεβουδάκι;»

-    «Ναι, έτοιμος είμαι».

-    «Λοιπόν, σε μια ωρίτσα το πολύ να είσαι στο τάδε ξενοδοχείο (ένα από τα δυο - τρία μπουρδελοξενοδοχεία που είχε η πόλη) στο δωμάτιο 204».

-    «Εντάξει, θα είμαι».

Κλείνω το τηλέφωνο, κάνω γρήγορα ένα ντους και ξεκινάω. Σε κανένα μισάωρο ήμουν στο ξενοδοχείο. Μπαίνω και λέω στη ρεσεψιόν:

-    «Πάω στο 204».

-    «Στον 2ο όροφο «μου απαντάει.

Σε λίγο χτυπούσα την πόρτα του δωματίου, μην ξέροντας φυσικά ποια θα συναντούσα. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ανοίγει η πόρτα. Βλέπω μια κυρία γύρω στα 50 με 55, σχετικά εύσωμη, έντονα κάπως βαμμένη, κάπως προστυχόφατσα θα έλεγα. Μια από αυτές τις υποτίθεται ευκατάστατες κυρίες. Με μεγάλο αλλά πεσμένο στήθος, και χαλαρό σώμα λόγω ηλικίας. Μια κλασσική παντρεμένη κυρία.

-    «Πέρασε» μου λέει.

-    «Ευχαριστώ».

-    «Με λένε Τζένη. Σου έχει μιλήσει η Μαρία για το τι ακριβώς…;»

-    «Ναι, είμαι ενήμερος».

-    «Εσύ λοιπόν είσαι ο νέος μας φοιτητούλης; Ομορφούλης είσαι!»

-    «Ευχαριστώ πολύ».

-    «Λοιπόν, τι λες; Είσαι έτοιμος να με ικανοποιήσεις;»

-    «Ναι, έτοιμος είμαι…»

Βγάζει από την τσάντα της και μου δίνει κάποια χρήματα. Τα παίρνω και τα βάζω στην τσέπη. Εκείνη κάθεται στο κρεβάτι απέναντί μου.

-    «Λοιπόν αγόρι, βγάλε τα ρουχαλάκια σου να σε δούμε…»

Στήνομαι απέναντι της και αρχίζω να βγάζω ένα - ένα τα ρούχα μου. Σε λίγο ήμουν εντελώς γυμνός απέναντί της και εκείνη να με χαζεύει.

-    «Πλησίασε…» μου λέει.

Την πλησιάζω και αρχίζει να μου χαϊδεύει την πούτσα.

-    «Έλα, γδύσε με» μου λέει.

Εγώ της βγάζω ένα - ένα τα ρούχα, και τα εσώρουχα, μέχρι που μένει ολόγυμνη μπροστά μου. Ήταν παχουλή, με σώμα που έδειχνε την ηλικία της, με αρκετή κυτταρίτιδα, και μεγάλο αλλά αρκετά κρεμασμένο στήθος. Αρχίζει να με φιλάει παντού σαν λυσσάρα.

-    «Φίλα με κι εσύ» μου κάνει.

Της χουφτώνω και της γλείφω τα βυζιά, ενώ εκείνη κάνει σαν τρελή για να γαμηθεί. Μου πιάνει το κεφάλι και το σπρώχνει ανάμεσα στα πόδια της.

-    «Έλα, γλείψε μου το μουνί!» μου λέει.

Της ανοίγω τα πόδια καλά. Βλέπω ένα γέρικο μουνί γεμάτο τρίχες. Έπρεπε όμως να το περιποιηθώ. Αρχίζω και το γλείφω ενώ εκείνη έδειχνε να διασκεδάζει και να βογκάει δυνατά. Τότε με ξαπλώνει στο κρεβάτι, έρχεται από πάνω και παίρνει την πούτσα μου στο στόμα της. Αρχίζει ένα μανιασμένο τσιμπούκι. Σε λίγο πιάνει και μου φοράει γρήγορα ένα προφυλακτικό και με καβαλάει από πάνω. Αρχίζει να γαμιέται σαν μανιασμένη ενώ να φωνάζει:

-    «Έλα αγόρι μου, έτσι μου αρέσει να γαμιέμαι η πουτάνα!»

Μετά ξαπλώνει ανάσκελα, ανοίγει τα πόδια και μου λέει:

-    «Έλα αγόρι. Γάμησέ με γρήγορα!»

Πάω από πάνω της και της τον χώνω βαθιά. Αρχίζω να την γαμάω γρήγορα.

-    «Έτσι… Γάμα με αγοράκι. Σκίσε μου την μούνα! Γάμα με ασταμάτητα!»

Σε λίγη ώρα άδειασα τα χύσια μου στην καπότα. Κάτσαμε λίγο για ένα τσιγαράκι να χαλαρώσουμε. Αφού τελειώσαμε το τσιγάρο, ξαναπιάνει τον πούτσο μου και τον βάζει στο στόμα της. Αφού μου τον έκανε κάγκελο μου λέει:

-    «Έλα να ικανοποιήσεις και την άλλη μου τρυπούλα…»

Στήνεται στα τέσσερα:

-    «Έλα αγόρι μου, γάμα μου τον κώλο τώρα!»

Πάω από πίσω, φοράω μια καπότα και της τον βάζω βαθιά μέσα στην απ’ ότι διαπίστωσα καλοδουλεμένη της σουφρίτσα. Αρχίζω να την γαμάω και από πίσω δυνατά και εκείνη να το απολαμβάνει:

-    «Έλα λοιπόν αγόρι μου, σκίσε μου τον κώλο! Ξεκώλιασέ με την πουτάνα!»

Την έχυσα κι αυτή τη φορά. Το κάναμε άλλη μια φορά μέχρι να τελειώσει ο χρόνος που είχε το δωμάτιο. Μετά ντύθηκα γρήγορα και έφυγα στα κλεφτά να μη με δει κανένας…

(Copyright protected OW ref: 49016)