Ο φαντάρος της έδωσε και κατάλαβε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας φαντάρος, μετά από τα συνεχόμενα καψόνια του Διοικητή του, αποφασίζει να βιάσει την κόρη του…

Η ιστορία:

Η ιστορία αυτή έτυχε στην καλύτερη μου φίλη σε μια επαρχιακή πόλη, κι επειδή όταν μου την εξομολογήθηκε καύλωσα πάρα πολύ, σκέφτηκα να σας την μεταφέρω. Την φίλη μου την λένε Μελίνα και είναι κόρη Διοικητή στρατοπέδου σε επαρχιακή πόλη της χώρας. Είναι αρκετά εμφανίσιμη και έχει πολλές κατακτήσεις. Όλα όμως στην σεξουαλική της ζωή θα άλλαζαν μια και καλή μετά από μια απογευματινή επίσκεψη στο στρατόπεδο του πατέρα της.

Ένας φαντάρος, τον οποίο ο πατέρας της διαρκώς καψονάριζε, την ώρα που αυτή έφευγε από το στρατόπεδο την άρπαξε με βίαιο τρόπο και την μετέφερε στο θάλαμο του. Εκεί βρισκόταν μόνο αυτός που ήταν τιμωρημένος και είχε συνεννοηθεί με τον θαλαμοφύλακα να έχει το νου του.

-    «Εσύ είσαι η κόρη του Διοικητή;» της λέει.

-    «Ναι, εσύ ποιος είσαι;»

-    «Εγώ είμαι αυτός που έχει ταράξει στην τιμωρία ο μπαμπάκας σου και τώρα ήρθε η ώρα να πάρω την εκδίκηση μου».

-    «Τι εννοείς ρε μαλακισμένο; Μίλα καλύτερα γιατί δεν σε βλέπω καλά».

Ο φαντάρος την αρπάζει και την κολλάει στον τοίχο.

-    «Σκάσε μωρή μαλακισμένη! Θα φύγεις από δω πέρα γαμημένη όπως ποτέ ξανά. Κατάλαβες;»

Η Μελίνα προσπάθησε να τον αποφύγει. Η δύναμη του ήταν απίστευτη όμως. Με μια κίνηση της κατεβάζει το φορεματάκι που φορούσε και σκίζει με ευκολία το στρινγκάκι της αφήνοντας την γυμνή. Η Μελίνα αποφασίζει να παίξει το τελευταίο της χαρτί.

-    «Αν σου πάρω πίπα θα είμαστε πάτσι; Τι λες;»

-    «Πέσε κάνε δουλειά σου και θα δούμε…»

Η Μελίνα πέφτει στα γόνατα. Ο πούτσος του φαντάρου βγαίνει έξω από το παντελόνι και είναι το κάτι άλλο. 23 εκατοστά καυλωμένα, με τις φλέβες πεταμένες και ξυρισμένος παντού. Αρχίζει να τον ρουφάει. Βάζει σάλιο μπόλικο και τον καταπίνει χωρίς να παίρνει το βλέμμα της από το δικό του καθόλου. Που και που γλείφει και τις πρησμένες μπάλες του. Ο φαντάρος κάθεται σε μια καρέκλα απέναντι γυμνός. Η Μελίνα όπως είναι στα γόνατα πηγαίνει μπουσουλώντας προς τον καυλωμένο πούτσο του. Τον παίρνει στο στόμα της με μανία. Της γαμάει το στόμα όπως ποτέ ξανά κανείς. Ένας βιασμός αρχικά έχει μετατραπεί σε ότι καλύτερο έχει περάσει στην ζωή της. Είναι πιο υγρή από ποτέ χωρίς να την έχει ακουμπήσει καν ο φαντάρος.

-    «Έτσι μωρή πουτάνα. Που να ήξερε ο διοικητής τι πουτάνα κόρη έχει! Προσφέρει πίπες για να γλιτώσει. Αααχχ… Θα σε χύσω γαμιόλα. Με πέθανες!»

Ένα ποτάμι σπέρματος αδειάζει μέσα στο στόμα της Μελίνας η οποία δεν χάνει σταγόνα. Τα παίρνει όλα στο στόμα της και μετά γλείφει τον πούτσο του φαντάρου.

-    «Εντάξει πουτανάκι. Είσαι ελεύθερο να φύγεις».

Η Μελίνα πάγωσε. Είχε αρχίσει να της αρέσει. Περίμενε πως και πως τον πούτσο του μέσα του, κι αυτός της λέει να φύγει;

-    «Τι εννοείς να φύγω; Τόσο πολύ αντέχεις; Μια πίπα;»

-    «Αυτό δεν θες μωρή γαμιόλα; Άντε, σήκω φύγε!»

Η Μελίνα στα γόνατα αρχίζει να πιπώνει τον φαντάρο. Μέσα - έξω, μέσα - έξω…

-    «Τι θες βρε πουτανάκι;»

-    «Θέλω να με γαμήσεις τόσο άγρια που θα ξεχάσω το όνομα μου».

Ο φαντάρος την τραβάει από τα μαλλιά. Τη στήνει στα τέσσερα στο πάτωμα. Ο πούτσος του ακουμπάει τα μουνόχειλα της. Η Μελίνα τον παρακαλάει να καρφωθεί μέσα της. Αυτός της ρίχνει σκαμπίλια στο κωλαράκι και παίζει τα μουνόχειλα της. Εκεί που δεν το περιμένει καρφώνεται απότομα μέχρι τη ρίζα του πούτσου του μέσα στο μουνάκι της. Ο ρυθμός του γρήγορος από την αρχή. Της χαρίζει τον ένα οργασμό μετά τον άλλο, ενώ οι βρισιές την ώρα που την σκίζει διαδέχονται η μια την άλλη.

-    «Θα φας το γαμήσι της ζωής σου πουτάνα μου. Σε λίγο θα αναλάβω και το κωλαράκι σου. Θα φύγεις σκισμένη και χυμένη από δω μέσα να πας στον πατέρα σου».

-    «Ναι ψωλαρά μου. Ναι! Ξέσκισε με! Κάνε μου ότι θες…»

Οι κραυγές είναι πολλές. Οι σφαλιάρες στο κωλαράκι της δεν την απασχολούν καν. Είναι σ’ έναν άλλο κόσμο. Τρώει 23 εκατοστά στο μουνάκι της και της αρέσει. Ο φαντάρος ξαπλώνει στο πάτωμα. Η Μελίνα κάθεται πάνω στην ψωλάρα του και την παίρνει αχόρταγα στο μουνί της. Κάθεται αναπαυτικά, ο φαντάρος την χουφτώνει από τα κωλομέρια και την καρφώνει όσο δεν πάει ενώ της γλείφει τις ρώγες της. Ο φαντάρος σηκώνεται σιγά - σιγά έχοντας την Μελίνα καρφωμένη στον πούτσο του. Την πηδάει στον αέρα. Έχουν ιδρώσει και οι δυο. Την αφήνει στο κρεβάτι. Ανοίγει τα πόδια της καλά και ακουμπάει τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα της.

-    «Το θες πουτανάκι μου; Θέλω να σ’ ακούσω να μου το λες…»

-    «Κάνε με ότι θες γαμιά μου. Σου ανήκω».

Ο πούτσος του πιέζει και μπαίνει σιγά - σιγά.

-    «Ο κώλος σου είναι θεόστενος μανάρι μου. Αααααχχ…»

Καρφώνεται σιγά - σιγά μέσα της. Και όταν την ανοίγει αρχίζει να ανεβάζει ρυθμό. Της γαμάει τον κώλο με μανία. Την κάνει να ουρλιάζει και να κλαίει από πόνο.

-    «Σε ξεκωλιάζω γαμιόλα. Ο κώλος σου μου ανήκει. Όποτε σου λέω θα έρχεσαι εδώ να σε ξεσκίζω».

-    «Ναι γαμιά μου. Ναι ψωλαρά μου. Θέλω να χύσεις μέσα στη μουνάρα μου. Θέλω να κάνεις τον πατέρα μου παππού».

Ο φαντάρος γελάει. Βγάζει τον πούτσο του από το κωλαράκι της και το καρφώνει στο μουνί της. Πέφτει πάνω της και την φιλάει, ενώ αυτή τον κλείνει με τα πόδια της και τον σπρώχνει πιο βαθιά. Τον γρατζουνάει στην πλάτη και φιλιούνται με πάθος.

-    «Θα σε χύσω πουτανάκι μου. Αααααχχ. Πάρ’ τα. Θα σε γκαστρώσω μωρή πόρνηηηηη!»

Το σπέρμα του χύθηκε μες στη μήτρα της. Μείνανε ενωμένοι για λίγο έτσι. Ο φαντάρος ξάπλωσε και η Μελίνα ανέλαβε να του καθαρίσει τον πούτσο. Μετά από κανένα δεκαπεντάλεπτο που έκαναν να βρουν τις ανάσες τους, σηκώθηκαν να ντυθούν και η Μελίνα του λέει:

-    «By the way, είμαι η Μελίνα και χάρηκα!»

-    «Χα χα χα χα! Είμαι ο Κώστας και χάρηκα πολύ περισσότερο!»

Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία που έχει ακόμα αρκετά επεισόδια. Ελπίζω να σας άρεσε!

(Copyright protected OW ref: 48818)