Η αδερφή μου άνοιξε τα μάτια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πριν λίγο καιρό φιλοξενούσα την αδερφή μου. Είναι είκοσι εννέα χρονών κι εγώ είμαι είκοσι έξι και με λένε Μαρία. Ήρθε για να κάτσει εκεί που δουλεύω για είκοσι μέρες.

Μια μέρα λοιπόν βγήκαμε με την κολλητή μου και τον γκόμενο της, ένα ωραίο παιδί. Όταν γυρίσαμε σπίτι αρχίζει να μου λέει η αδερφή μου πόσο ωραίος είναι ο Γιάννης και επειδή είναι πολύ αθυρόστομη μου είπε πως αν καθόταν εδώ λίγο καιρό σίγουρα θα τον γαμούσε. Μετά μου είπε πως αυτός πρέπει να με γουστάρει καθώς τον παρατηρούσε πως με κοιτούσε και τέτοια και με προέτρεψε μεταξύ σοβαρού και αστείου αν κάτσει να κάνω φάση μαζί του και να αφήσω τις φιλίες και μαλακίες. Τότε δεν έδωσα σημασία αλλά όταν έφυγε και συνέχισα να έχω επαφές με την φίλη μου και τον Γιάννη, άρχισα να διαπιστώνω ότι πραγματικά κάτι παίζει.

Μια μέρα βρέθηκα στο σπίτι της και ήταν και ο Γιάννης εκεί. Η φίλη μου η Ελένη κατέβηκε κάτω να πάρει κάτι και μείναμε οι δυο μας και επειδή ήμουν πολύ κουρασμένη του ζήτησα να μου κάνει λίγο μασάζ, κάτι που έκανε με μεγάλη του χαρά. Έκλεισα τα μάτια και το απολάμβανα. Καθώς με άγγιζε, ένα ρίγος διαπερνούσε το σώμα μου και του είπα πόσο τυχερή είναι η Ελένη που έχει κάποιον να της κάνει μασάζ όποτε θέλει και τέτοια. Τότε λοιπόν μου είπε κι αυτός πως πολύ θα γούσταρε να κάνει μασάζ σε μια κορμάρα σαν την δικιά μου. Καθώς τα λέγαμε αυτά, ακούσαμε την Ελένη να έρχεται και σταματήσαμε απότομα λες και κάναμε κάτι κακό. Μετά άρχισε να με καρφώνει στα μάτια και ένιωθα πολύ άβολα αλλά αυτός συνέχιζε.

Είχε βραδιάσει όταν αποφασίσαμε να φύγουμε και ο Γιάννης προσφέρθηκε να με κατεβάσει με το αυτοκίνητο ως το σπίτι μου. Φτάσαμε στο σπίτι και σκέφτηκα πως τώρα είναι η ευκαιρία και του ζήτησα αν θέλει, όλο νόημα, να ανέβει πάνω να μου κάνει μασάζ γιατί είμαι ακόμα κουρασμένη. Δέχτηκε ενώ τα μάτια του γυάλιζαν. Ανεβήκαμε στο ασανσέρ και φτάσαμε στην πόρτα. Έβαλα το κλειδί να ανοίξω την πόρτα και τότε… κολλάει από πίσω μου και με το χέρι του άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι μου έξω από το παντελόνι. Το καυλί του είχε μεγαλώσει και το ένιωθα στον κώλο μου που τριβόταν ενώ έσκυψε και άρχισε να μου γλείφει το αφτάκι μου.

-    «Μωρό μου, θέλεις πολύ μασάζ για να χαλαρώσεις…», μου είπε.

Μπήκαμε μέσα και αρχίσαμε τα φιλιά. Μου άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να τρίβει το μουνάκι μου. Σε λίγο γονάτισε και αφού μου κατέβασε το στρινγκ, άρχισε εκεί στο χολ να με γλείφει ενώ συνέχιζε το έργο του και η καύλα μου μεγάλωνε. Του έπιασα το κεφάλι και το πίεζα προς το μουνί μου ακόμα περισσότερο ενώ είχε βγάλει το καυλί του και το έπαιζε. Σηκώθηκε και με γύρισε προς τον τοίχο και κόλλησε από πίσω μου. Έβαλε το καυλί του ανάμεσα στα πόδια και με το χέρι του έτριβε το μουνάκι μου και με φιλούσε. Σε λίγο άρχισε με τον πούτσο του να μου τρίβει το μουνάκι μου. Δεν άντεχα άλλο και άρχισα να βογκάω από καύλα. Τότε μου λέει:

-    «Η σειρά σου τώρα…»

Και αφού με γονάτισε μου πέταξε το καυλί του και το πήρα στο στόμα. Με γαμούσε από το στόμα μέχρι που με σήκωσε και τα πετάξαμε όλα. Με γύρισε προς τον τοίχο και προσπαθούσε να βάλει το καυλί του στο μουνί μου. Τον βοήθησα ανοίγοντάς το και με κάρφωσε… μέχρι τα το στομάχι έφτασε. Συνέχισε να με γαμάει εκεί στα όρθια στο χολ και να το απολαμβάνουμε και οι δύο. Τότε λοιπόν αποφάσισα να το χοντρύνω λίγο και του είπα να πάμε μέσα. Τον πήρα από το χέρι και τον πήγα στο δωμάτιο μου όπου ξάπλωσα στο κρεβάτι και έκατσα στα τέσσερα και του πρόσφερα το κωλαράκι μου. Ήρθε εκεί και αφού μου άνοιξε τον κώλο άρχισε να μου γλείφει την τρύπα μου. Έκατσε από πίσω μου και άρχισε να μου βάζει δάχτυλο, κάτι που με τρέλαινε τελείως.

Σε λίγο προσπαθούσε να βάλει μέσα μου το καυλί του με το οποίο μου έτριβε την κωλοτρυπίδα και το μουνί. Δεν άντεξα άλλο και του είπα να με γαμήσει επιτέλους γιατί δεν αντέχω άλλο και σε λίγο έβαλε το καυλί του μέσα του και με γαμούσε με δύναμη. Σε λίγο ένιωσα τα καυτά χύσια του να πλημμυρίζουν τον κώλο μου. Ύστερα με γύρισε και άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι μου μέχρι που δεν άντεξα άλλο και έφτασα στο τέρμα ενώ αυτός ρουφούσε όλα τα υγρά μου. Κάτσαμε αγκαλιά χωρίς να μιλάμε και όταν έφυγε αποφασίσαμε να μην ξαναγίνει τίποτα μεταξύ μας και να το ξεχάσουμε αμέσως…

Μετά το σκηνικό παίρνω τηλέφωνο την αδερφή μου και της λέω τι έγινε και την αφήνω κάγκελο. Επίσης της λέω πως δεν πρόκειται να ξαναγινεί τίποτα. Τότε λοιπόν μου λέει:

-    «Θα το ξανακάνω και είμαι απολύτως σίγουρη, ιδίως τώρα που είμαι χωρίς γκόμενο!» (μέσα έπεσε )!

Είχαμε να βρεθούμε καιρό με τον Γιάννη το απέφευγα αλλά με την Ελένη συνεχίζαμε κανονικά αλλά ήταν να γίνει. Δεν μπορούσα να ξεχάσω την απίστευτη βραδιά που περάσαμε όπως κι αυτός φυσικά. Όλα έγιναν όταν βρεθήκαμε όλοι μαζί σε ένα γάμο κοινών γνωστών. Καθόμασταν σε ένα τραπέζι με πολλούς άλλους και πραγματικά ήμουν πολύ ωραία εκείνο το βράδυ και τραβούσα όλα τα βλέμματα και φυσικά και του Γιάννη που προσπαθούσε να μην καρφώνεται αλλά τον ένιωθα που με κοιτούσε. Σε κάποια φάση η Ελένη πήγε τουαλέτα και με πλησιάζει και μου λέει:

-    «Είσαι πολύ κούκλα σήμερα! Σε θέλω καύλα μου!»

Τα έχασα και με πείραξε ο τρόπος που μίλησε μέσα στη φασαρία και συνεχίζοντας μου λέει:

-    «Θα πάω τουαλέτα και θα σε πάρω στο κινητό να τα πούμε πως θα βρεθούμε μετά το γλέντι».

Μετά από λίγο πάει τουαλέτα και χτυπάει το κινητό μου. Ήταν αυτός.

-    «Έλα. Μετά το τέλος του γάμου θα πάω την Ελένη στο σπίτι και θα σου τηλεφωνήσω και θα έρθω να σε πάρω με το αυτοκίνητο» λέει και μου κλείνει το τηλέφωνο πριν προλάβω να μιλήσω.

Δεν ξέρω.. δεν μου άρεσε αυτό που γινόταν αλλά με τρέλαινε η όλη φάση και δεν ήξερα τι να κάνω. Φύγαμε όλοι μαζί και με αφήσανε στο σπίτι και σε λίγο χτυπάει το τηλέφωνο.

-    «Έλα. Άφησα την Ελένη. Κατέβα, σε λίγο θα είμαι εκεί».

Και πραγματικά σε λίγο ήμουν κάτω και ήρθε και με πήρε. Με το που φύγαμε λίγο μακριά από το σπίτι, σε λίγο γύρισε να με φιλήσει κι εγώ το ήθελα βέβαια και σε λίγο αρχίσαμε να φιλιόμαστε με γλώσσα. Σε λίγο βρεθήκαμε στο γνωστό σημείο της πόλης για άγριο σεξ. Σταματήσαμε και αρχίσαμε τα φιλιά. Φορούσα ένα πολύ ωραίο αεράτο φόρεμα. Έβαλε το χέρι του κάτω ανάμεσα στα πόδια μου και έτριβε το μουνάκι μου. Σιγά - σιγά μου έβγαλε το στρινγκ και συνέχισε να παίζει με το μουνί μου. Βγήκε από και ήρθε και με πήρε και πήγαμε πίσω.

-    «Έλα μωρό μου να δεις τι πάει να πει γαμήσι!» μου λέει και κάθεται στην πίσω κάθισμα.

Πετάει έξω τον πούτσο του, ένα τεράστιο κατακόκκινο καυλί με πολλά υγρά. Κάθομαι δίπλα του και μου ανοίγει το πόδια στον αέρα και αρχίζει να μου γλείφει το μουνί χωρίς να μου βγάλει τα ρούχα. Μου έκανε ένα τέλειο γλείψιμο με τα πόδια μου να φτάνουν στον ουρανό του αμαξιού κι εγώ να βογκάω και όλη του η γλώσσα να μπαίνει μέσα στο μουνάκι μου και να με τρελαίνει από καύλα. Δεν άντεχα άλλο.. ήθελα να με ξεσκίσει ενώ αυτός συνέχιζε να μου γλείφει το μουνάκι μου για πολλή ώρα ακόμα. Έβαζε όλη του την γλώσσα μέσα και με δάγκωνε μέχρι που δεν άντεξα άλλο και άρχισα να νιώθω ένα γλυκό μούδιασμα ενώ ταυτοχρόνως έβγαζα κραυγές από την καύλα μου. Σηκώθηκε και με πιάνει και με βάζει να τον καβαλήσω και το μουσκεμένο καυλί του σκίζει το υγρό μουνάκι μου.

Τον γαμούσα και γούσταρα πάρα πολύ και σιγά - σιγά κινιόμουν πιο γρήγορα πάνω στο καυλί του κι αυτός βογκούσε ενώ άρχισε να ασχολείται με τον κώλο μου βάζοντας δάχτυλο και σε λίγο κι άλλο… Σε λίγο βγάλαμε όλα μας τα ρούχα και μείναμε γυμνοί να χοροπηδάω πάνω στο καυλί του. Αφού μου άνοιξε καλά τον κώλο μου προσπάθησε να βάλει το καυλί του μέσα, κάτι που έγινε εύκολα από την μεγάλη καύλα και υγρασία που είχαμε. Σε λίγο έκανε αυτό το οποίο έκανε και την άλλη φορά.. δηλαδή έχυσε μέσα στον κώλο μου χωρίς καμία προφύλαξη και χωρίς να μου πει τίποτα. Ένιωσα τα καυτά χύσια του να καίνε τον κώλο μου. Με έβαλε δίπλα του μετά και μου έκανε ακόμα ένα γλειφομούνι με όλη την γλώσσα που ήταν τρέλα!

Το καυλί του ήταν και πάλι σκληρό και έτοιμο για ένα νέο γύρο που δεν άργησε να αρχίσει. Τον καβάλησα και άρχισα να τον γαμάω με πολύ καύλα και βγάζαμε και οι δύο κραυγές καύλας. Χοροπηδούσα πολλή ώρα πάνω στο καυλί του και δεν έλεγε να χύσει. Όταν άρχισε να του κόβεται η αναπνοή κατάλαβα πως ήταν έτοιμος να τελειώσει. Τραβήχτηκα και άρχισα να του παίζω τον πούτσο και να τον γλείφω μέχρι που έχυσε και μου γέμισε το στόμα με χύσια, τα οποία κατάπια όλα. Φύγαμε μετά και σε λίγο με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει:

-    «Περάσαμε μια νύχτα κόλαση και σίγουρα θα το ξανακάνουμε. Και να σου πω.. μην ψάξεις το στρινγκ, το ξέχασες στο αμάξι».

Είχε δίκιο. Υπάρχει και συνέχεια…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")