Διπλή απόλαυση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα απρόσμενο δώρο θα πάρει μια γυναίκα από τον άντρα της. Έναν τρίτο στο κρεβάτι τους κι έτσι η βραδιά θα καταλήξει σε μια έντονη παρτούζα με πολύ ξέσκισμα.

Η ιστορία:

Με λένε Εύα και είμαι παντρεμένη εδώ και δεκαπέντε χρόνια με τον Μάνο. Ο Μάνος σαν εραστής και σαν σύζυγος ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να έχω στη ζωή μου. Είχε βρει τον τρόπο και με έκανε να φτάνω σε οργασμό κάθε φορά που κάναμε έρωτα. Φυσικά κάθε φορά εξερευνούσε το καυτό μουνάκι μου και την λαχταριστή πίσω τρυπούλα μου όπως έλεγε και έβρισκε καινούριους τρόπους να με κάνει να χύνω ασταμάτητα. Φυσικά κι εγώ του έκανα όλα τα χατίρια στο σεξ διότι δεν ήθελα να του στερήσω την ικανοποίηση, με αποτέλεσμα να στραφεί σε άλλη γυναίκα και αφού το ευχαριστιόμουν κι εγώ. Ότι καινούριο μου άρεσε χωρίς φυσικά να περνάμε τα όρια της λογικής. Η εμπειρία που θα σας διηγηθώ ήταν το αποκορύφωμα της ηδονής.

Κάθε φορά που κάναμε έρωτα με τον άνδρα μου μέσα στα προκαταρτικά είχε καθιερώσει και το ελαφρό χάϊδεμα της ευαίσθητης πίσω τρυπούλας μου. Με αυτό τον τρόπο ο μπαγάσας είχε καταφέρει να με κάνει να μου αρέσει και βάζοντας το δαχτυλάκι του μέσα όλο και πιο βαθιά τρελαινόμουν από την ηδονή. Έτσι λοιπόν, μια ημέρα που είχαμε αρκετό χρόνο μπροστά μας και δεν θα μας ενοχλούσε κανένας, βγάλαμε το τηλέφωνο από την πρίζα και κλειδώσαμε το σπίτι. Ξαπλώσαμε στο υπέροχο κρεβάτι μας, ανοίξαμε το κλιματιστικό κι εγώ φορώντας τα πιο σέξι εσώρουχα μου άρχισα να χαϊδεύω το υγρό μουνάκι μου, ενώ ο Μάνος με κοιτούσε και ανέβαινε το πέος του όλο και πιο πολύ μέχρι που δεν κρατήθηκε και άρχισε να μου το γλείφει. Είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε μια δοκιμή στο πρωκτικό σεξ μιας και του είχε γίνει έμμονη ιδέα.

Μου έγλειφε την κλειτορίδα μου και συγχρόνως βύθιζε το δάχτυλο του μέσα στο κωλάκι μου. Δεν λυπόμασταν το λιπαντικό με αποτέλεσμα το σφιχτό κωλάκι μου να ανοίξει γρήγορα. Εγώ φυσικά ήμουν πάρα πολύ καυλωμένη διότι ήταν κάτι καινούριο και με είχε εξιτάρει. Δεν άργησε να μπει μέσα μου το υπέροχο καυλί του Μάνου και στην αρχή δεν ένιωθα όπως περίμενα αλλά μετά από μερικές φορές που έμπαινε και έβγαινε με σιγανό ρυθμό, το κωλάκι μου άνοιξε περσότερο και άρχισε και μου άρεσε όλο και πιο πολύ. Εγώ χάιδευα την κλειτορίδα μου κι αυτός σφυροκοπούσε την πίσω τρυπάρα μου. Κάποια στιγμή μου ήρθε η επιθυμία να μου βάλει και το δάχτυλο του στον κόλπο μου διότι εγώ προσπάθησα αλλά δεν μπορούσα να το χώσω μέσα επειδή ο κόλπος μου είχε στενέψει από τον πούτσο του Μάνου. Ούτε κι αυτός τα κατάφερε και τότε ανοίγει το συρτάρι του και βγάζει τον αγαπημένο μου δονητή με το περιστρεφόμενο κεφάλι. Τον λιπαίνει και μου τον δίνει.

-    «Ορίστε μωρό μου. Προσπάθησε να τον βάλεις στο μουνάκι σου».

Άρχισα να τον χώνω όλο και πιο βαθιά μέχρι που κάποια στιγμή, έτσι όπως περιστρεφόταν το κεφάλι του δονητή, ένιωσα να μου χαϊδεύει την κλειτορίδα αλλά από την μέσα πλευρά. Δεν μπορώ να περιγράψω την καύλα μου εκείνη τη στιγμή. Άρχισα να χύνω ασταμάτητα και ο Μάνος γαμούσε το κωλαράκι μου σαν λυσσασμένος κι εγώ έχυνα και ξανά έχυνα… Την τρίτη φορά που έχυσα, έχυσε και ο Μάνος μαζί μου και δυστυχώς από την πολύ καύλα που είχα γύρισα και τον δάγκωσα. Δεν του άρεσε το δάγκωμα διότι τον πόνεσα αλλά κατάλαβε την καύλα που είχα εκείνη την στιγμή. Αυτό το επαναλαμβάναμε συχνά και κάποια στιγμή ο Μάνος μου είπε ότι στα γενέθλια μου έχει μια έκπληξη σαν δώρο.

Την ημέρα τον γενεθλίων μου με παίρνει και πηγαίνουμε σε ένα ωραίο ξενοδοχείο και αφού κάνουμε το μπάνιο μας, ξαπλώνω εγώ στο κρεβάτι γυμνή και ο Μάνος άρχισε να με ετοιμάζει ανοίγοντας μου και τις δυο τρυπούλες μου. Δεν περίμενα με τίποτα αυτό που θα επακολουθούσε. Σηκώνεται ο Μάνος και ανοίγει την βιντεοκάμερα και την βάζει σε σημείο έτσι ώστε να τραβάει όλο το κρεβάτι. Μου δίνει μια μάσκα μαύρη πεταλούδα η οποία σκέπαζε μόνο τα μάτια και φοράει κι αυτός άλλη μια και διαπιστώνω ότι έχει και μια τρίτη μάσκα. Κατευθύνεται στην πόρτα του δωματίου μας και την ανοίγει δίνοντας μια μάσκα σε έναν καλλίγραμμο άντρα ο οποίος μάλλον περίμενε τόση ώρα από έξω.

Μου κόπηκαν τα πόδια. Ένιωσα εντελώς αμήχανα και ντράπηκα πάρα πολύ. Ήμουν όμως πάρα πολύ καυλωμένη και έτσι το ξεπέρασα γρήγορα. Ο Μάνος ξάπλωσε στο κρεβάτι και με τράβηξε απάνω του χώνοντας μου τον πούτσο του μέσα στο μουνί μου. Άρχισε να με γαμάει απαλά και ρυθμικά κι εγώ είχα στο μυαλό μου την δεύτερη πούτσα που θα γευόμουν με την συγκατάθεση του Μάνου. Ο άγνωστος άνδρας για μένα ήταν όρθιος και γυμνός παίζοντας τον πούτσο του στην θέα του κώλου μου. Κάποια στιγμή βάζει προφυλακτικό και ο Μάνος του κάνει νόημα να μπει στο παιχνίδι κι αυτός.

-    «Έλα, τώρα είναι καυλωμένη και σε θέλει στον κώλο της» του λέει.

Όπως είχα καβαλήσει τον πούτσο του άνδρα μου ξαπλώνω εντελώς επάνω του και τουρλώνω την κωλάρα μου έτσι ώστε να φαίνεται καλύτερα η τρύπα μου. Ο άγνωστος τότε με μεγάλη καύλα λέει:

-    «Πω πω μια κωλάρα που θα γαμήσω!»

Τότε αυτός έρχεται και κάποια στιγμή νιώθω τον πούτσο του στην αρχή της κωλοτρυπίδας μου. Ανατρίχιασα ολόκληρη. Έχυσα αμέσως πριν μου τον βάλει στον κώλο μου.

-    «Αααχχχ… Χύνω μωρό μου, χύνω! Αααχχχ.. χύνω!» φώναξα.

Χωρίς να το καταλάβω, την ώρα που έχυνα ο άγνωστος άνδρας είχε χώσει το καυλί του βαθιά μέσα στο καυλωμένο κωλάκι μου και άρχισαν και οι δυο να με γαμάνε απαλά. Είχα τρελαθεί από την καύλα που ταυτόχρονα ικανοποιούσα δυο άνδρες και είχα μέσα μου δυο καυλιά. Ήμουν αλλού.. νόμιζα ότι ήμουν στον παράδεισο και άρχισα να κουνιέμαι πιο γρήγορα έτσι ώστε τα δυο παλούκια μου έσκιζαν τις καυλωμένες τρύπες μου. Έχυνα συνέχεια και συνέχεια και ευτυχώς που έχυσαν κι αυτοί διότι είχα φτάσει στο τέρμα και φοβόμουν να μην λιποθυμήσω από την ηδονή και την απέραντη ευχαρίστηση.

Μετά με γάμησαν ένας - ένας ξεχωριστά και στο τέλος ήμουν σε μια φάση που δεν μπορώ να εξηγήσω. Ένιωθα ότι είχα ολοκληρώσει σαν γυναίκα ότι είμαι τρομερά ευτυχισμένη με τον άντρα μου. Ο άγνωστος άνδρας μας ευχαρίστησε και αφού μας είπε ότι είναι στην διάθεση μας όποτε τον ξαναθελήσουμε, έφυγε από το δωμάτιο.

-    «Τι ευχάριστο δώρο ήταν αυτό μωρό μου; Τρελάθηκα! Ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει μέχρι τώρα στο σεξ».

Μετά από αυτό, στο σπίτι μας τις περισσότερες φορές βάζουμε το βίντεο που κατέγραψε ο Μάνος και το βλέπουμε και καυλώνουμε αφάνταστα κάνοντας αχαλίνωτο σεξ. Εύχομαι και στις φίλες μου να συμβεί κάτι τέτοιο για να καταλάβουν την υπέρτατη ηδονή και τι χάνουν με το να είναι συντηρητικές στο σεξ.

(Copyright protected OW ref: 48735)