Μια υπάκουη συνάδελφος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας έχει βάλει στο μάτι μια υπάλληλο που είναι αρκετά υπάκουη σε ότι της ζητήσεις κι αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί…

Η ιστορία:

Δουλεύω σε μια μεγάλη εταιρεία. Τα πράγματα είναι πολύ απρόσωπα. Στο λογιστήριο είχα προσέξει εδώ και καιρό μια πολύ γλυκιά κοπελίτσα που ήταν πολύ υπάκουη σε ότι της ζητούσα. Δεν αρνιόταν ποτέ να κάνει ότι της ζητούσα (από τα πιο απλά έως και κάποιες προσωπικές εξυπηρετήσεις). Τα Χριστούγεννα έγινε ο ετήσιος χορός. Η μικρή ήταν εκεί, καθόταν με το τμήμα της χωρίς να κάνει και ιδιαίτερη φασαρία. Φορούσε μια μίνι φούστα, ψηλοτάκουνες γόβες και μια κολλητή μπλούζα με μεγάλο ντεκολτέ. Ήταν 25 χρονών, με καστανόξανθα μαλλιά, λεπτή, με φυσιολογικό σώμα. Κάποια στιγμή συναντηθήκαμε στην πόρτα της τουαλέτας (ήταν κοινή η εξωτερική πόρτα για την ανδρών και γυναικών).

-    «Γεια σου Μαιρούλα» της λέω. «Στις ομορφιές σου είσαι σήμερα!»

Αυτή κοιτάει κάτω, χαμογελάει και μου λέει:

-    «Ευχαριστώ κύριε».

Άρχισα να υποψιάζομαι ότι η μικρή ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Το βράδυ τελείωνε, και κάποια στιγμή την είδα να φεύγει. Αποφάσισα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή. Χαιρέτησα και την πρόλαβα στην πόρτα.

-    «Φεύγεις;» της λέω.

-    «Μάλιστα» μου απαντάει.

-    «Θες να σε πάω σπίτι σου;»

-    «Μη σας βάζω σε κόπο…»

-    «Δεν είναι ερώτηση, είναι διαταγή!» της απαντάω περιμένοντας να δω αν αυτό που φαντάστηκα είναι αλήθεια.

-    «Τότε, μάλιστα κύριε» απαντάει κι εγώ πιάνω το υπονοούμενο.

Σε περίπου είκοσι λεπτά ήμασταν, όχι στο σπίτι της, αλλά στο σπίτι μου. Σε όλη τη διαδρομή μιλούσαμε για διάφορα άσχετα πράγματα κι αυτή μου μιλούσε πάντα στον πληθυντικό. Είχε ανέβει πολύ και η φούστα της και σχεδόν φαινόταν το κιλοτάκι της. Φτάσαμε σπίτι μου.

-    «Έτοιμη;» της λέω.

-    «Μάλιστα κύριε» απαντάει.

Μπαίνουμε στο σπίτι μου και ανοίγω τα φώτα. Αυτή στέκεται ακριβώς πίσω από την πόρτα.

-    «Έλα μέσα και άφησε την τσάντα σου» της λέω.

Εγώ πάνω και κάθομαι σε μια μεγάλη πολυθρόνα που έχω κι αυτή στέκεται όρθια.

-    «Βγάλε την μπλούζα σου μωρή!» της λέω.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα η Μαίρη βγάζει την μπλούζα της.

-    «Και το σουτιέν» της λέω και υπακούει.

Τα βυζιά της είναι μπροστά μου, γυμνά, με δύο μεγάλες και σκληρές ρώγες.

-    «Τη φούστα τώρα και το καλτσόν».

Υπακούει και τα βγάζει (φορώντας πάλι τις γόβες της). Από μέσα φοράει ένα μικροσκοπικό λευκό στρινγκ που ίσα - ίσα κρύβει το μουνάκι τις.

-    «Πήγαινε στο τραπέζι, ακούμπα τα χέρια σου επάνω και σκύψε!» της λέω.

Η Μαίρη χωρίς δεύτερη κουβέντα κάνει ότι της είπα. Το κωλαράκι της είναι τουρλωμένο στον αέρα. Σηκώνομαι και πλησιάζω. Της δίνω ένα δυνατό σκαμπίλι στον κώλο και αμέσως μετά την πιάνω από τα μαλλιά και την βάζω να γονατίσει μπροστά μου. Ο πούτσος μου είναι έξω από το φερμουάρ του παντελονιού μου. Με τη μια της σπρώχνω το κεφάλι στον πούτσο μου και τον παίρνει στο στόμα. Αρχίζει να μου παίρνει πίπα.

-    «Ρούφα μωρή πουτάνα!» της λέω. «Ρούφα καριόλα!»

Καθώς της βγάζω τον πούτσο από το στόμα, πριν τον ξαναβάλω, τη φτύνω και τη χαστουκίζω με τον πούτσο. Της γαμάω ουσιαστικά το στόμα. Σε λίγο σταματάω. Την σηκώνω και την βάζω στο τραπεζαρία ανάσκελα όχι όμως στο μήκος, αλλά στο πλάτος. Το κεφάλι της κρέμεται από τη μία και τα πόδια της από την άλλη. Πιάνω τα χέρια της και τα δένω πάνω από το κεφάλι και τα δύο μαζί από τα πόδια του τραπεζιού για να μην κουνιούνται. Πηγαίνω στο μουνί της. Της σκίζω το κιλοτάκι και βάζω μέσα τον πούτσο μου. Η μικρή βογκάει σαν τρελή. Το μουνί της είναι μούσκεμα. Τη γαμάω με δύναμη. Βλέπω τα βυζιά της να πηγαίνουν πάνω - κάτω.

-    «Πάρ' τα μωρή πουτάνα! Σε σκίζω μωρή καριόλα!» της λέω την ώρα που της χαστουκίζω απαλά τα βυζιά και της γαμάω το μουνί.

Τη φτύνω και στο πρόσωπο, τη χαστουκίζω ενώ αυτή βογκάει και ξεσπάει:

«Γάμα με Αφέντη μου! Σκίσε με την καριόλα!»

Σε λίγο η Μαίρη χύνει σαν τρελή. Τρέμει από καύλα... βογκάει και φωνάζει:

-    «Χύνω Αφέντη... χύνω!»

Αφού ηρεμεί κάπως της σηκώνω τα πόδια και τα πάω σχεδόν πάνω στο πρόσωπό της.

-    «Κατούρα τώρα μωρή βρομιάρα!» της λέω.

Η μικρή δυσκολεύεται λίγο, αλλά σε λίγο αρχίζει να κατουράει. Τα κάτουρα πέφτουν όλα πάνω της. Γεμίζουν τα βυζιά της, το σώμα της, το τραπέζι και στάζουν κάτω. Έτσι όπως την έχω, χώνω δυο δάχτυλα στον κώλο της για να τον ανοίξω. Βογκάει από τον πόνο σαν τρελή, αλλά σιγά - σιγά τα συνηθίζει... και τότε αρχίζω να της χώνω το καυλί μου. Ο πόνος της είναι μεγάλος, αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Σε λίγο νιώθω ότι έρχεται η ώρα να χύσω. «Κρίμα» σκέφτομαι. «Το κωλαράκι της δεν το άνοιξα αρκετά».

Πάω από την άλλη μεριά που κρέμεται το κεφάλι της. Έχει κι αυτό κάτουρα. Αρχίζω να την παίζω εκατοστά πάνω από το κεφάλι της. Μόλις νιώθω τα πρώτα χύσια να είναι έτοιμα να πεταχτούν, ακουμπάω τον πούτσο πάνω στο μέτωπό της. Το πρόσωπό της γεμίζει χύσια.

-    «Πάρ' τα μωρή!» της φωνάζω.

Αυτή προσπαθεί όσα είναι κοντά στο στόμα να τα γλείψει με τη γλώσσα. Έτσι όπως την έχω, αρχίζω να την κατουράω κι εγώ. Στο πρόσωπο, στο στήθος… σταματάω και πηγαίνω και από την άλλη. Κατουράω το μουνί της... την κοιλιά της... Την άφησα λίγο έτσι και μετά την έλυσα. Την έβαλα στα τέσσερα πάνω στο τραπέζι να γλείφει τα κάτουρα που είχαν πέσει. Καθάρισε τα πάντα (γλείφοντας ή σφουγγαρίζοντας το πάτωμα) και μετά την άφησα να φύγει. Αυτή ήταν η πρώτη φορά. Ακολουθούν οι επόμενες...

(Copyright protected OW ref: 50669)